Cavatorta

Cavatorta

Cavatorta Iatalia - JUMATATEDEPRET.RO -  Cavatorta Romania

Cavatorta este o companie italiana si se ocupa cu productia de plase de sarma de inalta calitate potrivite pentru aplicatii multiple de la constructii industriale si civile, zone rezidentiale, terenuri de sport, agricultura, gradinarit si in cele din urma pentru ’’do it youreself’’. Cavatorta ofera o gama completa de cuie galvanizate si sarma acoperita cu plastic chiar si din otel calit cu caracteristici proiectate in functie de cerinte. Compania este infiintata in anul 1961 si a inceput cu constructia primei fabrici si functioneaza in productia de sisteme de garduri si plase hexagonale. Largirea gamei a continuat cu productia de plase sudate, plase galvanizate si plase de sarma acoperite cu plastic si cu un produs care este mandria gamei, cuiele, realizate cu tehnologie de ultima ora si cu echipamente complet automatizate. In anii ’70 grupul a inceput o faza de extindere a productiei prin achizitionarea unei noi fabrici in alta provincie iar in anul 1980, Cavatorta este recunoascuta ca brand important atat la nivel national cat si international pe piata de garduri cu cresterea capacitatii de productie datorata fabricilor din Montesilvo,Tortoreti si Abruzzo. Crearea unei noi fabrici in anii ’90 a permis companiei Cavatorta sa raspunda in mod eficient cerintelor pietei din Europa de Nord, astfel optimizarea logisticii si a eficientei de productie ducand la extinderea in intreaga Europa si dincolo de aceasta. Cavatorta a creat un centru major de distributie cu capatitate de transport feroviar in cele mai multe tari din Europa, o noua fabrica si capacitati de distributie in Romania. Astazi, Cavatorta este un grup international cu fabrici de productie in Italia, Franta si Romania si distribuitori in peste 50 de tari. Scopul principal al companiei ca lider si ca producator de sisteme de garduri, sisteme de protectie si de ancorare din metal in Europa este acela de a satisface clientul oferind solutii personalizate de calitate excelenta. 

Calitatea este destinatia finala a unui drum parcurs care incepe prin selectarea cu grija a materiilor prime ( otel, zinc, PVC, etc.). In toate etapele procesului de productie, Cavatorta se supune standardelor stricte in ceea ce priveste protectia mediului si a persoanelor. De asemenea, grupul este implicat constant in cercetare si inovare cu scopul de a raspunde intr-un mod eficient exigentelor consumatorilor. Cavatorta este recunoscuta pentru calitate si eleganta, rezistenta, siguranta si durabilitate, acestea fiind tinte de productie. Inainte de a decide, o idee buna este compararea mai multor produse de aceeasi marca sau chiar marci diferite, tinanad cont de urmatoarele caracteristici: 

Plasa trebuie sa aiba fire protejate de un strat protector gros si aderent; fire sudate sau  impletite ferm; ochiurile plasei sa fie precise, uniforme; marginile fasonate fara sectiune ascutite; diametrul firului garantat, greutatea si lungimea rolei. 

Sarma trebuie sa prezinte si sa fie protejata de un strat gros, aderent si uniform; diametrul firului garantat, greutatea tamburului si lungimea specificata. 

Cuiele sa aiba: o suprafata de luciu; centrat un cap perpendicular pe gamba; litera f; greutatea garantata pe set/ cutie de ambalaj si sa nu existe rebuturi de productie ambalate.

In ciuda faptului ca este recunoscuta la nivel international, societatea Cavatorta a pastrat caracterul italian pe o piata din ce in ce mai globalizata, care si-a deschis noi perspective. Cavatorta este una dintre putinele companii industriale care, in ciuda faptului ca a creat filiale logistice si comerciale in strainatate, in plus fata de cele doua site-uri de productie din Franta si Romania, a pastrat in Italia managementul, angajatii si mai presus de toate, instalatiile de productie existente. Dorinta de a mentine marca ,,Made in Italy’’este modul cel mai concret in care astazi, ca si acum 50 de ani prioritatea este aceea de a proteja calitatea produselor in continuare de aceea, Cavatorta crede in: mentinerea unor standarde inalte de calitate pentru materii prime si produse finite; dezvoltarea de produse inovatoare menite pentru a satisface cererea clientilor; garantarea sigurantei produselor si a locului de munca; totul este in conformitatea cu standardele de calitate pentru procese si produse; proiectarea si punerea in aplicare a proceselor de productie, care sunt strans legate de protejarea mediului. 

Armare planseu cu plase sudate Pavitec HP. Panouri din plasa sudata electric cu ochiuri de 100X100mm. Firele transversale si longitudinale sunt liniare, cu rezistenta crescuta la incalzire si apasare. Suprafata firelor este caracterizata prin prezenta unor nervuri distribuite uniform pe intreaga lungime ce impiedica alunecarea reciproca dintre otel si beton imbunatatind aderenta dintre panou si beton. Pavitec HP ofera sapei omogenitate, compactitate, rezistenta la impact puternic si fragilitate scazuta. Plase sudate Pavitec HP utilizate in constructia de podele incalzite si plutitoare previne formarea de fisuri in placa de beton. Pavitec HP ofera durabilitate mare sapelor pe baza de ciment. 

Gard de gradina Overplax. Plasa din sarma galvanizata, sudata si acoperita cu material plastic. Firele verticale si orizontale – liniare - sunt realizate din  otel galvanizat. Procesul de acoperire cu material plastic este obtinut printr-un procedeu de sintetizare, un proces exclusiv Galvaplax dezvoltat de Cavatorta. Se foloseste la imprejmuirea zonelor rezidentiale, industriale si sportive. Folosirea corecta a produsului garanteaza cel putin 10 ani de viata. 

Gard de gradina Novaplax. Plasa din sarma zincata sudata si acoperita cu material plastic cu ochiuri diferite. Firele verticale sunt liniare si cele orizontale, ondulate – realizate din otel galvanizat. Imbracarea cu material plastic este facuta prin precedeul de sintetizare Galvaplax. Se utilizeaza pentru imprejmuirea zonelor rezidentiale si industriale. Rezista garantat peste 10 ani. Novaplax are un raport bun calitate-pret. 

Gard de gradina Arcoplax. Plasa de sarma plastificata (imbracata in plastic printr-un procedeu de laminare) cu ochiuri diferite, margine arcuita in partea superioara. Firele verticale – ondulate iar cele orizontale, pereche de 2 fire infasurate realizate din otel galvanizat. Gardul Arcoplax se preteaza amenajarii gradinilor si ca ornament la paturi de flori. Designul distinctiv al arcului in partea superioara, ondularea firelor verticale si orizontale ale firelor dau plasei Arcoplax o linie estetica armonioasa care se incadreaza perfect paturilor de flori si gradinilor de flori.  

Garduri din plasa Nodagri o retea cu noduri si ochiuri diferite. Firele verticale si orizontale realizate din otel galvanizat. Utilizare in domeniul agricol, gard cu destinatie agricola (imrejmuire plantatii, livezi, etc) si gard pentru animale. 

Garduri mobile Mobiclic. Panouri din plasa sudata cu ochiuri dreptunghiulare, sistem montabil cu prindere pe stalpi din otel galvanizat la cald. Gard din plasa sudata folosit ca bariera modulara sau constructie temporara. Firele plasei sunt realizate din otel galvanizat la cald pentru a preveni coroziunea provocata de umiditate. Panourile au trei pliuri orizontale care intaresc structura si au crampoane anti-urcare. Sistemul de garduri temporare este tratat cu pulbere epoxidica de culoare portocalie. Vizibilitate ridicata si durata lunga de viata. 

Garduri mobile Mobitec. Panouri de gard modulare. Firele longitudinale si transversale ale retelei sunt realizate din otel galvanizat. Umplutura, retea de inalta rezistenta sudata electric cu ochiuri dreptunghiulare, este sudata in linia centrala a cadrului tubular. Garduri mobile pentru santiere temporare si mobile, spatii si zone publice. Panouri de garduri mobile lipsite de muchii ascutite.

Garduri Nodatec. Plasa de gard cu noduri si ochiuri diferite. Firele verticale si orizontale sunt din otel cu acoperire in proportie de 95% din aliaj de zinc si 5% aluminiu, prin procedeul Galvatec. Se utilizeaza pentru realizarea de garduri pentru terenurile agricole si garduri pentru imprejmuirea animalelor.

Modele garduri Stilplax. Plasa din sarma sudata galvanizata si acoperita cu material plastic cu muchie tripla la capete si crampoane anti-urcare in partea de sus. Firele verticale sunt liniare, cele orizontale, ondulate realizate din otel galvanizat. Acoperirea cu material plastic se face prin procedeul Galvaplax. Se utilizeaza la imprejmuirea zonelor rezidentiale, industriale si sportive. Are o durata garantata de viata de peste 10 ani. 

Panouri de gard Panopro. Panouri modulare de gard din sarma de otel galvanizat, sudate si imbracate in material plastic de culoare verde, forma ochiurilor este dreptunghiulara, pe orizontala prezinta nervuri de intarire si piroane in partea de sus. Garduri din panouri modulare pentru zone rezidentiale. Sistem de fixare cu cleme ce faciliteaza instalarea gardului. 

Panouri de gard plastifiate Panoplex. Panouri modulare pentru gard din sarma de otel galvanizat, sudate si imbracate in material plastic de culoare verde, gri si alte culori la cerere. Ochiurile panoului sunt dreptunghiulare, nervuri de intarire orizontale spre capete. Sistemul Panoplex + Paldeco este foarte potrivit pentru imprejmuirea zonelor rezidentiale, comerciale si industriale. Elegant, robust, versatil, modular, usor de instalat si usor de transportat, rezistent la coroziune, sistemul Panoplax este o propunere pentru gard de la Cavatorta pentru spatiile verzi si zonele rezidentiale. 

Panouri de gard PVC Panoplax 2. Panouri modulare pentru gard din sarma de otel galvanizat, sudate si imbracate in material plastic de culoare verde. Ochiurile au forma dreptunghiulara, nervuri de intarire orizontale si piroane in partea superioara. Sistemul Panoplax 2 + Profiplax special create pentru imprejmuirea zonelor rezidentiale, comerciale si industriale. Panoplax 2 satisface toate cerintele unui gard profesional de inalta calitate. Sistem de prindere fara utilizarea suruburilor si bolturilor ce faciliteaza instalarea gardului. Nervurile orizontale, forma si structura, prinderea dintre stalp si panou, asigura un design estetic atractiv si modern.

Pavitec Profesional este un panou profesional creat pentru a rezolva orice problema de instalare. Forma speciala a panoului este caracterizata prin prezenta a 5 pliuri longitudinale care face inutila folosirea distantierelor. Panou format din 5 pliuri din care 2 sunt plasate pe margini pentru a permite suprapunerea intre panourile adiacente fara a fi nevoie sa se recurga la legaturi traditionale si costisitoare iar celelalte 3 pliuri intermediare nu permit deformarea panoului. Firele plasei sunt din otel de inalta rezistenta, au suprafata prevazuta cu nervuri care impiedica alunecarea intre otel si beton. Firele sunt protejate printr-un strat de zinc obtinut la cald iar acest lucru duce la obtinerea unei sape netede, curata si cel mai important, fara fisuri. Panourile Pavitec Profesional asigura rezultate excelente, pliurile longitudinale simplifica alinierea acestora in timpul asamblarii. Panourile sunt complet lipsite de margini ascutite. 

Plasa de gard plastifiata Combiplax este o plasa din sarma sudata si acoperita cu material plastic, cu ochiuri diferentiate, muchie tripla la fiecare capat. Firele vericale si orizontale sunt liniare – ondulate si realizate din otel galvanizat. Utilizarea acestor plase de tip Combiplax sunt destinate pentru realizarea de garduri pentru gradini si zone rezidentiale. Plasa de gard Combiplax este ideala pentru decorarea gradinilor si a parcurilor. Prezinta un design elegant, tehnic sofisticat, unic si inconfundabil, ochiurile de plasa diferentiate, Acoperire lucioasa PVC si alternare intre firele orizontale liniare si ondulate. Modul corect de utilizare al plasei garanteaza o durate de viata de peste 10 ani. 

Plasa de sarma dublu zincata Esafort. Plasa din sarma galvanizata sudata, galvanizata dupa sudare, cu ochiuri dreptunghiulare sau patrate. Firele verticale si orizontale sunt liniare si realizate din otel galvanizat. Acoperirea cu zinc este obtinuta in urma aplicarii procedeului Galvafort. Plasa de sarma dublu zincata poate fi folosita in mai multe sectoare: constructii, industriale, agricole, zootehnice, pentru animale, pasari de curte, iepuri, etc. Procesul Galvafort asigura plaselor Esafort o serie de avantaje care determina calitatea: un strat de zinc omogen, uniform si extins; o grosime considerabila mai ridicata de zinc decat minimul cerut de standardele europene si prin urmare o rezistenta mai mare la coroziune; o aderenta perfecta a zincului protector pentru firul de baza care nu permite acesteia sa crape atunci cand sunt supuse la diferite incercari ( incovoiere, taiere, etc). 

Plasa gard impletita Replax sport. Plasa de gard din sarma impletita cu ochiuri patrate. Firele plasei sunt din otel galvanizat si plastifiate prin procedeul Galvaplax. Plasa impletita este realizata pentru garduri din zone rezidentiale, industriale, sportive si agricultura. Modul de utilizare corect al plasei impletita garanteaza o durata de viata de peste 10 ani. 

Plasa gard impletita zincata Griglia zincata. Plasa de gard cu ochiuri patrate formate prin simpla rasucire. Firele de sarma sunt din otel galvanizat. Se utilizeaza in mod deosebit in sectorul constructiilor si al agriculturii si gard pentru zonele rezidentiale. Plasa Griglia prezinta un grad ridicat de flexibilitate, obtinut gratie texturii caracteristica a firelor care formeaza plasa foarte usor de aplicat chiar si pe terenurile deosebit de abrupte. Plasa gard impletita raspunde tuturor nevoilor celor care cauta solutii eficiente din punct de vedere tehnici si economic.  

Plasa gard plastifiata Everplax. Plasa de gard din sarma sudata si plastifiata cu margine tripla la fiecare capat. Firele verticale sunt liniare iar cele orizontale, ondulate realizate din otel galvanizat si ochiuri dreptunghiulare. Procesul de plastifiere este obtinut  prin procedeul de sintetizare Galvaplax. Plasa de gard plastifiata pentru imprejmuirea zonelor rezidentiale, industriale si sportive. Rezistenta ridicata a firelor verticale asigura plasa de o tensiune uniforma pentru a permite o instalare usoara si previne deformarea ochiurilor. Muchia tripla ondulata asigura un echilibru perfect si o instalare sigura. 

Plasa gard zincata invelita cu PVC Replax. Este o plasa din sarma formata prin rasucire cu ochiuri patrate. Firele din otel galvanizat sunt acoperite cu PVC. Invelirea cu PVC este obtinuta in urma procesului de sintetizare, procedeu exclusiv Galvaplex, dezvoltat de Cavatorta. Aplicarea PVC-ului se face gardurilor care sunt supuse la socuri mari. Plasa de gard invelita cu PVC Replax primeste socurile fara a se deforma datorita diametrului mare al firelor de sarma, dimensiunile plasei, precum si metoda de rasucire a firelor care formeaza plasa. Asigura vizibilitate atat din interior cat si din exterior. Rezistenta la coroziune datorita modului de plastifiere a firelor. 

Plasa gard zincata plastifiata Decoplax. Plasa sudata din sarma de otel galvanizat acoperita cu material plastic. Ochiurile plasei sunt diferite si octogonale. Culoarea este verde deschis. 

Plasa rabitz Trefort. Plasa de sarma realizata prin rasucire tripla, puternic galvanizata dupa rasucire cu ochiuri hexagonale. Acoperirea cu zinc este facuta prin aplicarea procedeului Galvafort. Rasucirea firelor si forma hexagonala a ochiurilor, calitatea excelenta si ridicata a grosimii stratului de zinc ofera durabilitate si maleabilitate pentru realizarea protectiilor pentru plante si flori ornamentale, garduri pentru animale mici de ferma (iepuri, pasari, etc). Plasa rabitz se poate aplica in constructii ca suport pentru tencuieli, consolidarea materialelor de izolare termica si acustica, garduri, etc. 

Plasa sudata zincata cu Pvc Esaplax. Plasa sudata din sarma galvanizata acoperita cu material plastic. Ochiuri patrate sau dreptunghiulare. Firele verticale si orizontale, amandoua liniare, sunt realizate din otel galvanizat. Aplicarea materialului plastic se face prin procedeul de sintetizare Galvaplax. Plasa sudata Esaplax se preteaza zonelor rezidentiale, industriale si sportive. Folosirea corecta a acestei plase garanteaza o durata de viata de peste 10 ani. Procedeul Galvaplax, este un proces de aplicare al materialului plastic ce ofera plaselor rezistenta si durabilitate rezultate in urma combinarii mai multor elemente de protectie: zincare, grund si PVC. Sarma din otel galvanizat este cufundata intr-o baie de grund special, element esential pentru aderarea perfecta a PVC-ului la metal. 

Plasa zincata sudata Agrisald. Plasa sudata zincata cu ochiuri patrate sau dreptunghiulare. Firele verticale si orizontale sunt liniare si realizate din otel galvanizat. Plasa sudata zincata Agrisald este destinata sectoarelor industriale, agricole si zootehnice. 

Plasa zincata sudata Copertec. Plasa sudata electric cu margine tripla la fiecare capat. Firele verticale si orizontale sunt liniare realizate din otel galvanizat. Plasa Copertec este destinata sa protejeze impotriva riscurilor de cadere in timpul intretinerii acoperisurilor cladirilor cu uz industrial sau agricol. 

Plasa zincata sudata plastifiata Esaplax 4X4. Plasa sudata din sarma galvanizata acoperita cu material plastic. Forma ochiurilor patrata. Firele verticale si orizontale ale plasei, ambele liniare, sunt din otel galvanizat. Acoperirea cu material plastic este obtinuta prin procedeul Galvaplax, proces de sintetizare perfectionat de Cavatorta. Creata de traditionala Esaplax, plasa Esaplax 4X4 evidentiaza caracteristicile si proprietatile destul de ciudate (diametrul firelor, dimensiunea ochiurilor, calitatea excelenta a plasticului, etc) care o fac deosebit de potrivita pentru realizarea de custi, grilaje, containere mici, colivii, voliere si pentru toate utilizarile in care aveti nevoie. 

Plase sudate zincate pentru armare sapa Pavitec Pro. Plasa sudata zincata, pentru o mai buna legatura in foi plane pentru pardoseli si fatade, cu proprietati anti fisurara.Firele transversale si longitudinale, liniare si perpendiculare ale plasei, au o suprafata prevazuta cu nervuri distribuite uniform pe intreaga lungime pentru a impiedica alunecarea reciproca dintre otel si beton si pentru a imbunatatii aderenta dintre plasa si beton. Firele plasei sunt protejate de un strat de zinc prin procesul de galvanizare la cald cu scopul de a mari rezistenta impotriva coroziunii. 

Sarma galvanizata Galvatec. Sarma de otel cu continut ridicat de carbon si invelis dintr-un aliaj de zinc (95%) si aluminiu (5%). Sarma Galvatec se trece printr-o alungire mai mica de 10% si isi pastreaza neschimbate caracteristicile sale mecanice dincolo de durata de viata (30 de ani) si reduce interventiile de intretinere al plantelor. 

Sarma plastifiata Galvaplax. Sarma de otel galvanizat acoperita cu material plastic. Acoperirea cu material plastic se obtine in urma procedeului Galvaplax. Precodeul Galvaplax este o metoda unica pentru durabilitate si rezistenta mare a sarmei de otel galvanizat la cald, scufundat intr-o baie de grunduri speciale care determina o aderenta totala a PVC-ului aplicata firelor din otel galvanizat. Sarma Galvaplax are o durata de viata de peste 10 ani in conditii corecte de utilizare. 

Sarma zincata Galvafort. Sarma din otel galvanizat bine. Acoperirea cu zinc este obtinuta prin procedeul Galvafort. Se recomanda utilizarea sarmei zincata in sectoarele industriale si agricole. Firul de sarma detine un strat de zinc mult mai mare decat nivelul minim admis de standardele europene. Acoperirea curata, neteda si uniforma constituie o bariera dubla atat fizica si electrochimica impotriva oxidarii. O alta caracteristica obtinuta in urma procedeului Galvafort este ca atunci cand este supusa indoirii nu se sparge. 

Stalpi gard Paldeco realizati din tabla din otel galvanizat, imbracati cu PVC si cap cilindric inchis ermetic cu capac din plastic. Sectiunea octogonala ofera rezistenta deosebita la solicitari si forta, precum si un design atragator si unic de acest gen. Aplicarea exacta, precedata de galvanizarea la cald asigura o protectie eficienta impotriva coroziunii si un finisaj elegant. Usor de asamblat si extrem de versatil, stalpii pentru gard Padelco constituie o componenta ideala pentru mai multe tipuri de plasa ale brandului Cavatorta (Decoplax, Stilplax, Overplax, Everplax, Panoplex, etc.)

In urma bunei colaborari dintre Cavatorta si Trust Development Invest SRL, jumatatedepret.ro, vinde toate modelele de plasa, pe piata din Romania, la cele mai mici preturi; plasa gard, plasa imprejmuiri, plasa de sarma, plasa palstifiata, plasa rabitz, palsa impletita, plasa impletita zincata, plasa impletita plastifiata, plasa rabitz dublu zincata, palsa sudata zincata, plasa gard agrisald, palsa eafort, plasa sudata dublu zincata, plasa de sarma pentru custi pasari, custi animale, tot prin jumatatedepret.ro veti gasi modele de plasa zincata si, sau plastifiata, ieftine din lichidari de stoc plasa gard.

Plasa Cavatorta, este o plasa de cea mai inalta calitate, plasa Cavatorta, este confectionata, cu utilaje de inalta perfomanta si ingineri cu o bogata experienta si indelungata, acumulata in timp, plasa Cavatorta este o plasa de cea mai buna calitate de pa piata noastra, ce poate fi folosita, in confectii metalice de orice fel, in confectionarea de custi animale, cat si pentru imprejmuriri cu garduri.