Gard de gradina Overplax

Gard de gradina Overplax

Gard de gradina Overplax

Plasa sudata zincata plastifiata Overplax. Plasa din sarma zincata, sudata si acoperita cu material plastic. Firele verticale si orizontale – liniare - sunt realizate din  otel galvanizat. Procesul de acoperire cu material plastic este obtinut printr-un procedeu de sintetizare, un proces exclusiv Galvaplax dezvoltat de Cavatorta. Acoperirea cu material plastic se obtine in urma procedeului Galvaplax. Procedeul Galvaplax este o metoda unica pentru durabilitate si rezistenta mare a sarmei de otel galvanizat la cald, scufundat intr-o baie de grunduri speciale care determina o aderenta totala a PVC-ului aplicata firelor din otel galvanizat. PVC-ul este aplicat printr-un proces de topire rezultand un produs final cu o acoperire curata, omogena si un strat fluidizat pe intreaga suprafata. Stratul PVC protejeaza sarma din otel si ofera rezistenta indelungata la coroziune si un aspect natural placut. Plastifierea face plasa mai flexibila, rezistenta si mai usor de manevrat. Acoperirea acestor plase gard cu plastic este extrem de eficienta pentu prevenirea coroziunii pe termen lung pentru garduri expuse la capriciile exigente ale vremii. Plasa de gard plastifiata este un produs destinat pentru imprejmuirea zonelor rezidentiale, industriale. Materialul plastic de culoare verde care imbraca plasa din sarma face ca aceasta sa fie admirata datorita elegantei pe care o ofera  curtilor, terenurilor si diferite zone fie ele sportive, industriale sau rezidentiale. Plasa verde pentru gard se gaseste la inaltimi diferite si poate fi folosita pentru garduri decorative, garduri imprejmuiri. Gardul din plasa sarma sudata zincata plasticata este solutia ideala pentru zone rezidentiale, industriale si sportive si reprezinta o investitie buna pe termen lung. Plasa pentru garduri din sarma galvanizata sudata ramane solutia ideala de imprejmuire si delimitare datorita pretului accesibil si a rezistentei sporite de care plasa plasticata a dat dovada in timp. In zonele rezidentiale plasa din sarma sudata zincata plasticata verde se imbina perfect cu iarba, florile si pomii, dand un aspect placut si o nota eleganta caselor sau cladirilor din aceste zone. Plasa imprejmuire terenuri sportive, zone industriale si rezidentiale. Plasa sarma sudata zincata plasticata este usor de montat pe stalpi gard. Plase sudate zincate plastificate pentru garduri. Plasa sudata zincata plastifiata de vanzare pentru realizare garduri ieftine ce nu necesita o intretinere speciala daca a fost montata si utilizata conform specificatiilor date de producatori. 

 Overplax plasa de gard este unul dintre cel mai versatile produse realizate de Cavatorta.  Asemanatoare cu plasa Stilplax, muchia tripla ondulata asigura un echilibru perfect iar diametrul redus al firului de sarma fac din Overplax un gard flexibil si economic. Aceste caracteristici permit aplicarea plasei la o gama larga de imprejmuiri si in acelasi timp asigura ca plasa gard gradina Overplax este cu adevarat de calitate. Se foloseste la imprejmuirea zonelor rezidentiale, industriale si sportive. Are o durata garantata de viata de peste 10 ani in conditii normale de utilizare si se recomanda ca aceasta plasa garduri plastifiata Overplax sa fie montata in mod corespunzator pentru a se evita deteriorarea cu usurinta a acestei plase si pentru ca plasa sudata zincata plasticata sa nu actioneze sub efectele negative ale agentilor atmosferici. Plasa garduri plastifiata are un raport calitate-pret bun si este disponibila la inaltimi cuprinse intre 102 si 201cm. Folosirea corecta a produsului garanteaza cel putin 10 ani de viata. 

Acum produsele Cavatorta sunt prezente si in Romania prin intermediul jumatatedepret.ro care este distribuitor autorizat. Jumatatedepret comercializeaza: Overplax plasa sudata zincata plastifiata, plasa sudata plastifiata, plasa impletita zincata, panouri gard si stalpi gard, plasa zincata impletita, panouri plasa plasa impletita, plasa plastifiata pentru garduri, plasa de gard, plasa garduri pvc, plasa sudata zincata armare sape, plasa zincata, panouri armare sapa, plase zincate sudate garduri, plasa sudata zincata, plasa anti-cadere, plasa ochiuri mici, plasa podele custi, plasa gard, plasa plastifiata garduri zone rezidentiale, comeriale si sportive, plasa zincata sudata custi animale, accesorii, sarma zincata, plasa galvanizata, sarma galvanizata, sarma plastifiata, o gama variata de produse la preturi accesibile. Produsele comercializate sunt de calitate, rezistente si corespund cerintelor pietei europene. Plasa plastifiata zinca sudata Overplax Cavatorta la cele mai bune preturi. Vand plasa pentru garduri. De vanzare plasa pentru garduri curti si case zone rezidentiale. Plasa sudata zincata plasticata de vanzare. Plasa zincata gard plastifiata greutate diferita in functie de inaltimea acesteia. Plasa din sarma de otel de vanzare direct de la producator. Plasa sudata plasticata gard preturi de producator. Plasa zincata sudata plastifiata din sarma pret de producator. Plasa de sarma sudata zincata plastifiata pentru gard preturi competitive. Plasa sarma pret pe rola. De vanzare plasa garduri gradina plastifiata. Vand plasa plastifiata garduri gradini. De vanzare plase sudate zincate plastifiate dimensiuni diferite. Producator plasa plastifiata sudata zincata vand la cele mai accesibile preturi o gama variata de produse. Plasa plastifiata pentru gard se comercializeaza doar la rola. In functie de inaltime, greutatea acestor plase impletite zincate variaza. Plasa plastifiata pentru garduri ieftine. Plasa de sarma pentru gard preturi de producator. Vand plasa gard ieftina. 

Plasa garduri Overplax, modele garduri, gard, garduri, gradina plasa gard plastifiata, plasa din sarma zincata sudata plastificata, plasa de sarma, plasa sarma, gard plasa sarma, plasa sarma sudata, plasa de sarma pentru gard, garduri, garduri ieftine, garduri plasa, garduri din plasa de sarma, garduri ieftine din plasa, plasa gard zincata, plasa sudata zincata garduri, plasa gard zincata pret, plasa zincata, plasa sudata zincata pret, pret plasa, plasa sudata pret, pret plasa sudata, vand plasa de gard, pret gard, gard pvc pret, pret sarma, plasa de gard ieftina, plasa gard ieftina, gard metalic, plasa imprejmuire, gard imprejmuire, plase de gard ieftine, plase de sarma, plase gard, plase metalice, plasa sarma galvanizata, plasa de garduri preturi, plase de sarma pentru gard preturi, plasa gard zincata, plasa sarma, vanzari plase garduri, plasa imprejmuire teren fotbal, plasa imprejmuire teren sport, pret sarma, plasa de sarma pret, plasa de sarma pentru gard pret, de vanzare plase gard, plasa sarma ochiuri diferite, plasa sarma zincata, plasa gard zincata, vand plasa gard plastifiata, vanzare plasa gard Overplax, plasa, plase, gard, garduri, Overplax, Cavatorta.  

Nu sunt produse în această categorie.