Gard pentru gradina Arcoplax

Gard pentru gradina Arcoplax

Gard pentru gradina Arcoplax

Doriti sa amenajati gradina sau curtea in mod inedit astfel incat sa starneasca curiozitatea vecinilor? Pentru un aspect nou si modern puteti sa apelati cu incredere la Arcoplax. Arcoplax este o plasa de sarma plastificata (imbracata in plastic printr-un procedeu de laminare) cu ochiuri diferite, margine arcuita in partea superioara. Firele verticale – ondulate iar cele orizontale, pereche de 2 fire impletite realizate din otel galvanizat. Gardul Arcoplax se preteaza amenajarii gradinilor si ca ornament la paturi de flori. Designul distinctiv al arcului in partea superioara, ondularea firelor verticale si orizontale ale firelor dau plasei Arcoplax o linie estetica armonioasa care se incadreaza perfect paturilor de flori si gradinilor de flori. Plasa metalica Arcoplax este realizata din fire de sarma zincate si plasticate, care prin impletire formeaza ochiuri diferentiale si o margine superioara arcuita. Design-ul impletirii firelor, precum si durabilitatea acestora, rezultata in urma proceselor tehnologice de fabricatie, recomanda plasa Arcoplax la imprejmuirea gradinilor, delimitarea straturilor de plante sau flori, protectia rasadurilor. Pentru o gradina plina de viata plasa gard de gradina Arcoplax este solutia perfecta pentru ca aceasta sa arate de vis iar costurile de amenajare sa fie foarte mici. In acelasi timp, cu plasa de sarma plastifiata Arcoplax va puteti proteja rasadurile de flori si randurile cu legume de animalele si pasarile din curte. Acest gard de gradina este usor de folosit, de montat si cel mai important, nu blocheaza accesul vizual la florile sau plantele din spatele lor. In functie de preferinte, gardul de plasa se poate monta pe o fundatie din ciment iar la o anumita distanta sa fie sustinut de stalpi metalici. Deasemenea, se recomanda folosirea acestei plase ca si element decorativ pentru gradini si straturile de flori, oferind o garantie de 10 ani in conditii normale de utilizare. Arcoplax plasa de gard este un element estetic care infrumuseteaza curtea si gradina. Plasa decorativa ofera un aspect estetic placut general al proprietatii. Cu ajutorul acestei plase plastifiate decorativa poti da gradinii din fata casei sau din oricare alt colt al curtii, un aer misterios folosindu-te de mirajul florilor colorate pentru a inveseli locul. Arcoplax este o plasa de gard rezistenta si o modalitate foarte buna de a decora curtea sau gradina. 

Cavatorta ofera o gama completa de produse de inalta calitate pentru gradina: de la garduri decorative la garduri destinate sa protejeze plante sau flori, gradini, etc. Aceste  garduri nu provoaca daune mediului, stratul de protectie PVC care imbraca firele de sarma si ochiurile plaselor este non-toxic, inofensiv si nu polueaza mediul inconjurator. Plasa Arcoplax se comercializeaza la role, lungimea acestei plase in rola este de 25m. 

Prin intermediul jumatatedepret.ro care este distribuitor autorizat aveti posibilitatea sa achizitionati o gama variata de produse realizate de grupul italian Cavatorta. Produsele pe care jumatatedepret.ro le comercializeaza sunt:  plasa plastifiata pentru garduri, plasa de gard, plasa garduri pvc, plasa sudata zincata armare sape, plasa impletita zincata,  plasa zincata, panouri armare sapa, plase zincate sudate garduri, plasa sudata zincata, panouri gard si stalpi gard, plasa zincata impletita, plasa anti-cadere, panouri plasa impletita, plasa ochiuri mici, plasa podele custi, plasa gard, plasa plastifiata garduri zone rezidentiale, comeriale si sportive, plasa zincata sudata pentru custi animale, plasa garduri, accesorii, sarma zincata, sarma galvanizata, sarma plastifiata, o gama variata de produse la preturi accesibile. Produsele comercializate sunt de calitate, rezistente si corespund cerintelor pietei europene. Plasa de sarma plastificata Cavatorta la cele mai bune preturi. Vand plasa pentru garduri. De vanzare garduri de gradina, Plasa de sarma plastificata de vanzare. Plasa garduri decorative greutate variata in functie de inaltimea acesteia. Plasa garduri decorative de vanzare direct de la producator. Plasa de sarma plastifiata preturi de producator. Plasa plasticata din sarma pret de producator. Plasa de sarma pentru gard preturi competitive. Plasa sarma pret pe rola. De vanzare plasa sarma plastifiata. Vand plasa garduri decorative. De vanzare plase pvc dimensiuni diferite. Producator plasa de sarma plastifiata vand la cele mai accesibile preturi o gama variata de produse. Plasa garduri decorative se comercializeaza doar la rola. In functie de inaltime, greutatea acestor plase metalice variaza. Vand plasa plastificata pentru modele de garduri. Plasa de sarma pentru garduri ieftine. Vindem o gama variata de plasa pentru garduri metalice ieftine. Plasa garduri ieftine preturi accesibile. Plasa pentru gard ieftin si rezistent. 

Plasa garduri gradina, plasa, garduri, gradina, decorativ, bricolaj, garduri gradina, garduri decorative, plasa garduri, modele garduri, garduri metalice, gard pret, garduri metalice ieftine, gard pvc pret, plasa gard, garduri din pvc, gardulet gradina, gard pentru gradina, gardut gradina, garduri metalice model, garduri din pvc preturi, modele garduri metalice, gard de vanzare, garduri ieftine preturi, plasa decorativa gard, plasa gard, plasa de garduri, garduri metalice, garduri ieftine, gard plasa, plasa gard pret, plasa pentru gard, gard de plasa, plasa de sarma plastifiata, gard curte, gard gradina, modele gard, garduri, preturi plasa gard, de vanzare plasa gard decorativ, plasa garduri de vanzare, amenajare curte, amanajare gradina, amenajari garduri, amenajari stalpi garduri, plasa de sarma ieftina, gard plasa de sarma, plasa gard, plasa greutate, gard pvc, garduri din pvc preturi, producatori plase sudate, plasa verde, gard de plasa, plasa plastifiata gard de vanzare, vand gard plasa plastifiata, plasa gard plastifiata, gardulet, gardulet gradina, plasa gard, plasa gard verde sarma, plastifiata, pvc, plasa, plasa de sarma, plasa plastifiata, plasa de sarma plastifiata, gard de plasa, plasa sarma, plasa de gard pret, plasa de gard ieftina, plasa de sarma pret, plasa gard plastifiata pret, gardurigard plastifiat, gard din plasa de sarma preturi, garduri pvc ieftine, Cavatorta, Arcoplax. 

Nu sunt produse în această categorie.