Garduri mobile Mobitec

Garduri mobile Mobitec

Garduri mobile Mobitec

Mobitec gard mobil. Panouri de gard modulare cu baza din beton armat, versiune confectionata pentru o buna vizibilitate. Umplutura, retea de inalta rezistenta sudata electric cu ochiuri de forma dreptunghiulara, este sudata in linia centrala a cadrului tubular. Firele longitudinale si transversale ale retelei sunt realizate din otel galvanizat. Aceste garduri se pot folosi la santierele temporare si mobile, la spatii si zone publice. Mobitec garduri mobile fara margini ascutite. Gardurile mobile insotite de benzi reflectorizante sunt in conformitate cu directivele CE si cu Codul Rutier. Garduri mobile pentru delimitarea rutelor de deplasare, sau pentru delimitarea spatiilor. Garduri mobile confectionate din otel galvanizat ce reprezinta o solutie optima pentru ingradirea unor spatii din cadrul santierelor sau in cazul unor evenimente. Garduri mobile pentru indragire spatii de marimi si forme diferite. Aceste garduri mobile sunt ideale pentru imprejmuirea zonelor unde se construieste, pentru separarea suprafetelor de desfasurare a unor evenimente in aer liber sau cu acces limitat, pentru delimitarea suprafetelor de depozitare. Garduri mobile foarte rezistente si stabile potrivite aproape pentru orice suprafata. Stabilitatea garduri mobile este data de baza de beton armat. Baza din beton armat a acestor garduri mobile confera gardurilor stabilitate pe locurile de amplasare. Garduri mobile fixate cu ajutorul bazei din beton armat  contra rasturnarii. Garduri mobile confectionate prin sudura electrica din fire de otel galvanizat. Garduri mobile Mobitec pentru nevoi temporare de siguranta. Garduri mobile pentru protectie temporara si controlul persoanelor, vehiculelor, a bunurilor din zonele de constructii si de evenimente, trafic, industrie. Garduri mobile pentru protectie impotriva furturilor, vandalismului, accidentelor. Garduri mobile pentru controlul multimii, traficului, etc. Garduri mobile cu instalare rapida. Mobitec garduri mobile cu rezistenta la coroziune si la agentii atmosferici. 

Mobitec garduri mobile sunt comercializate de jumatatedepret.ro distribuitor autorizat la preturi de producator. Vand garduri mobile pentru santiere de constructii si pentru orice tip de evenimente: sportive, culturale, manifestatii, meetinguri, etc. Montarea si demontarea acestor garduri este foarte usoara datorita accesoriilor specifice care completeaza sistemul de garduri (baza beton armat, coliere prindere). Garduri temporare pentru drumuri, constructii, spatii si zone publice. Vand garduri mobile preturi de producator. Garduri mobile solutii perfecte pentru delimitarea spatiilor, pentru diverse evenimente. Pentru un plus de intimitate si confort, pe aceste garduri mobile se poate aplica o plasa semitransparenta. Garduri mobile de vanzare pentru constructii, zone publice, evenimente. Mobitec gard mobil de vanzare la pret de producator. 

Aceste garduri mobile sunt confectionate de firma italiana Cavatorta si pot fi aduse in Romania prin intermediul jumatatedepret.ro care este distribuitor autorizat in vederea comercializarii produselor Cavatorta. Cavatorta vinde prin jumatatedepret.ro o gama variata de accesorii, plasa sudata zincata pentru garduri, plasa zincata sudata pentru custi animale, plase plastifiate dimensiuni diferite, sarma zincata, sarma galvanizata, sarma plastifiata, plasa rabitz, plase armare planseu, plasa garduri gradina, plasa garduri ornamentala, panouri gard, stalpi gard, gardulet gradina, produse de calitate realizate la standarde europene si prin procedee unice perfectionate de laboratoarele Cavatorta: Galvaplax, Galvatec, Galvafort. Vand plase sudate zincate pentru zone rezidentiale, industriale, comerciale, sectoare agricole, zootehnice, viticole.

Pentru mai multe informatii legate de produsele pe care jumatatedepret le comercializeaza ne puteti contacta oricand. Toate produsele sunt de calitate, rezistente si la cel mai bun raport calitate-pret. Sisteme de imprejmuiri temporare drumuri, constructii, zone publice, spatii diferite. 

Garduri mobile, garduri mobile Mobitec, garduri metalice, garduri, modele de garduri, modele garduri, garduri ieftine, garduri metalice preturi, garduri temporare, garduri metalice ieftine, modele garduri metalice, panouri gard, pret gard mobil, vand gard mobil, producator garduri mobile, garduri mobile ieftine, preturi garduri mobile, de vanzare garduri mobile, gard mobil pret, garduri mobile de vanzare, garduri mobile delimitari, garduri imprejmuiri, gard mobil, garduri mobile, garduri de vanzare, Cavatorta, Mobitec. 

Nu sunt produse în această categorie.