Panouri de gard Panopro

Panouri de gard Panopro

Panouri de gard Panopro

Panouri de gard Panopro Cavatorta. Panouri modulare de gard din sarma de otel galvanizat, sudate si imbracate in material plastic de culoare verde. Forma ochiurilor este dreptunghiulara, iar pe orizontala prezinta nervuri de intarire si piroane in partea de sus. Garduri din panouri modulare pentru zone rezidentiale. Beneficiaza de un sistem de fixare cu cleme ce faciliteaza instalarea gardului. Panopro este un sistem deosebit de potrivit si corespunde tuturor cerintelor pentru garduri de inalta calitate si pentru do-it-yourself. Grosimea corespunzatoare a firului de sarma din otel in combinatie cu stalpi Profilpro, sistemul inovativ de blocare/prindere dintre stalp si panou, taria  nervurilor orizontale si varfurile anti-catarare asigura un gard solid si rezistent. Sistemul de blocare cu cleme brevetat se imbina perfect cu panourile fara a fi nevoie sa se utilizeze suruburi si bolturi, prevenind vibratiile enervante si in acelasi timp, faciliteaza instalarea gardului. Nervurile orizontale, geometria si dispunerea plasei, legatura dintre stalp si panou si invelisul de plastic, omogen si precis asigur un aspect placut si modern. In plus, fata de cerintele indeplinite de intreaga gama – stabilitate, usurinta la instalare, siguranta si estetica – sistemul Panopro are un raport calitate-pret bun. Lungimea panoului reduce numarul de stalpi necesari instalarii, pastrand in continuare stabilitatea. Gama Pano este propunerea Cavatorta pentru zonele rezidentiale si verzi. Usor de instalat si usor de transportat, rezistenta la coroziune, eleganta, robusta, versatila, modulara, gama Pano Cavatorta cuprinde trei tipuri de panouri modulare pentru garduri, toate din sarma de otel galvanizat, sudate si plastifiate, de culoare verde sau gri antracit, ochiuri de forma dreptunghiulara, nervuri orizontale si mustati in partea de sus. Panoplax, Panoplax 2, impreuna cu Panopro sunt panouri modulare pentru garduri ce se monteaza pe stalpi de sustinere folosind cleme si nu suruburi si bolturi ce combina elegant, siguranta si simplitatea pentru a oferi garduri de calitate superioara. 

Folosirea de panouri plastifiate pentru garduri reprezinta una dintre cele mai avantajoase si mai rentabile variante de delimitare si elemente des intalnite in imprejmuiri. Reprezinta o solutie avantajoasa, pentru ca sunt usor de instalat si de transportat si au o durata de viata destul de lunga daca este respectat modul de instalare. Aceste panouri sunt proiectate special pentru a fi utilizate acolo unde se pune accent pe protectie si siguranta. Aceste panouri sudate plastifiate se recomanda a fi folosite in zone rezidentiale, sportive si industriale. Sunt potrivite si pentru gradina. 

Produsele Cavatorta se gasesc acum si in Romania pot fi achizitionate prin intermediul jumatatedepret.ro care este distribuitor autorizat. Jumatatedepret comercializeaza: panouri gard si stalpi gard, plasa zincata impletita Replax, panouri plasa plasa impletita Replax Sport, plasa plastifiata pentru garduri, plasa de gard, plasa garduri pvc, plasa sudata zincata armare sape, plasa zincata, panouri armare sapa, plase zincate sudate garduri, plasa sudata zincata, plasa anti-cadere, plasa ochiuri mici, plasa podele custi, plasa gard, plasa plastifiata garduri zone rezidentiale, comeriale si sportive, plasa zincata sudata pentru custi animale, accesorii, sarma zincata, sarma galvanizata, sarma plastifiata, o gama variata de produse la preturi accesibile. Produsele comercializate sunt de calitate, rezistente si corespund cerintelor pietei europene. Panouri din plasa panopro cavatorta la cele mai bune preturi. Vand panouri din plasa pentru gard. De vanzare panouri gard din plasa. Panouri din sarma de otel galvanizata, sudate si imbracate cu PVC. Panouri sudate plastifiate de vanzare. 

Panouri, PVC, Panopro, panouri plastifiate, panouri plastifiate garduri, panouri modulare, panouri garduri, garduri din panou, gard, garduri, panou, panouri gard, panou gard, plasa gard, modele garduriplasa de gard, plasa de gard, garduri metalice, plasa de sarma, gard plasa, stalpi gard, panouri modulare, modele de garduri pentru case, panouri gard din plasa sudata, garduri metalice, garduri ieftine, pret gard, plasa de gard pret, gard din plasa, garduri modele, gard panouri, de vanzare stalpi pvc, stalpi de gard, plasa de sarma, gard sarma pret, de vanzare panouri gard, vanzare panouri plastifiate,  panouri gard metalic, pret panou gard, plase de gard preturi, pret gard plasa, plasa pentru gard preturi, pret plasa gard, producator plasa sudata, producator panouri gard, gard plastifiat, panouri metalice gard, dimensiuni panou gard, gard metalic plasa, panou plasa gard de vanzare, preturi panouri garduri, plase garduri modele diferite, panouri de gard ieftine, panouri, panou gard plastifiat, panouri gard de vanzare, panouri gard dimensiuni, panou bordurat pret, panouri bordurate, plasa galvanizata, stalpi gard ieftini, constructii, panouri gard plastifiate, panouri diferite dimensiuni, panouri pentru gard, preturi panouri pvc, stalpi gard de vanzare, pret panou gard, Cavatorta, Panoplax, Profilax, Panopro, Padelco, stalpi pvc, panouri. 

Nu sunt produse în această categorie.