Panouri gard PVC Panoplax 2

Panouri gard PVC Panoplax 2

Panouri gard PVC Panoplax 2

Panouri de gard PVC Panoplax 2. Panouri modulare pentru gard din sarma de otel galvanizat, sudate si imbracate in material plastic de culoare verde. Ochiurile au forma dreptunghiulara, nervuri de intarire orizontale si piroane in partea superioara. Sistemul Panoplax 2 + Profiplax special create pentru imprejmuirea zonelor rezidentiale, comerciale si industriale. Panoplax 2 satisface toate cerintele unui gard profesional de inalta calitate. Sistem de prindere fara utilizarea suruburilor si bolturilor ce faciliteaza instalarea gardului. Nervurile orizontale, forma si structura, prinderea dintre stalp si panou, asigura un design estetic atractiv si modern. Panoplax 2 este un panou ce indeplineste toate cerintele unui gard inalt de ingradire si este potrivit si pentru cei care doresc sa si faca singuri sistemele de imprejmuire; grosimea firului de otel, nervurile orizontale si varfurile de prevenire face din acesta un gard robust si solid ce nu poate fi urcat. In acelasi timp, sistemul de prindere este unul usor si permite atat panoului cat si stalpului sa fie montate impreuna fara a se utiliza suruburi si bolturi, prevenind vibratiile deranjante si face ca instalarea sa fie mai usoara. Nervurile orizontale, forma plasei, montarea modulara intre stalp si panou si acoperirea perfecta cu plastic sunt elemente ce se combina pentru a da un produs extrem de atractiv. Panoplax panouri gard elegant si simplu potrivite pentru cei care doresc sa economiseasca bani, un rezultat bun si un montaj usor. Panoplax este un sistem deosebit de potrivit pentru garduri rezidentiale, do-it-yourself si spatii verzi oferit de Cavatorta.

Eleganta, robusta, versatila, modulara, usor de instalat si usor de transportat, rezistenta la coroziune, gama Pano este propunerea Cavatorta pentru zonele rezidentiale si verzi. Gama Pano Cavatorta cuprinde trei tipuri de panouri modulare pentru garduri, toate din sarma de otel galvanizat, sudate si plastifiate, de culoare verde sau gri antracit, ochiuri de forma dreptunghiulara, nervuri orizontale si mustati in partea de sus. Panoplax, Panoplax 2 si Panopro sunt panouri modulare pentru garduri ce se pot monta pe stalpi de sustinere folosind cleme si nu suruburi si bolturi, combina elegant, siguranta si simplitatea pentru a oferi garduri de calitate superioara. 

De ce sa alegeti panouri Panoplax? Pentru ca sunt ieftine si usor de montat. Panoplax este un panou modular economic pentru gard ce se distinge de alte panouri modulare. Greutatea acestor panouri este redusa, firul de sarma este de 4mm. Aceste panouri pentru gard au o lungime de 200 cm iar spre capete au nervuri orizontale. Panouri acoperite cu PVC pentru a le proteja cat mai mult timp impotriva coroziunii. Panouri modulare realizate din fire de sarma din otel acoperite cu plastic, ochiuri dreptunghiulare, nervuri orizontale si mustati in partea superioara. 

Produsele Cavatorta se gasesc si in Romania prin intermediul jumatatedepret.ro care este distribuitor autorizat. Jumatatedepret comercializeaza: panouri gard si stalpi gard, plasa zincata impletita Replax, plasa impletita Replax Sport, plasa plastifiata pentru garduri, plasa de gard, plasa garduri pvc, plasa sudata zincata armare sape, plasa zincata, panouri armare sapa, plase zincate sudate garduri, plasa sudata zincata, plasa anti-cadere, plasa ochiuri mici, plasa podele custi, plasa plastifiata garduri zone rezidentiale, comeriale si sportive, plasa zincata sudata pentru custi animale, accesorii, sarma zincata, sarma galvanizata, sarma plastifiata, o gama variata de produse la preturi accesibile. Produsele comercializate sunt de calitate, rezistente si corespund cerintelor pietei europene. Panouri pentru garduri preturi pe rola. Panouri si stalpi de sustinere pentru garduri cu design placut. Panouri garduri si stalpi garduri  ce nu necesita intretinere periodica datorita calitatii materialelor din care este realizata si a procesului prin care trece inainte de a fi pusa la vanzare. Panouri pentru gard de vanzare. Panouri plasa gard la pret de producator. Vand panouri de gard la pret de producator. Vand panouri PVC Panoplax pentru garduri. Panouri gard pvc de vanzare. Stalpi Profiplax din otel profilat cu forma triunghiulara realizat din foi zincate Z 275, de culoare verde, acoperiti cu plastic cu sistem de prindere pe partea interioara pentru panouri si cu capace de plastic la capete. Sistemul Panoplax 2 + Profiplax special create pentru imprejmuirea zonelor rezidentiale, comerciale si industriale. Panouri Panoplax + Profilax se vand in pachete de 50 si 60 de bucati fiecare. 

Panouri, PVC, Panoplax, gard, garduri, panou, panouri gard, plasa gard, modele garduri, plasa de gard, garduri metalice, plasa de sarma, gard plasa, stalpi gard, panouri modulare, modele de garduri pentru case, garduri ieftine, panouri dudate, panouri galvanizate, pret gard, plasa de gard pret, gard din plasa, garduri modele, gard panouri, stalpi de gard, gard sarma pret, panouri gard metalic, pret panou gard, plase de gard preturi, pret gard plasa, plasa pentru gard preturi, pret plasa gard, producator plasa sudata, producator panouri gard, gard plastifiat, panouri metalice gard, dimensiuni panou gard, gard metalic plasa, panouri de gard ieftine, panouri, panou gard plastifiat, panouri gard de vanzare, panouri gard dimensiuni, panou bordurat pret, panouri bordurate, plasa galvanizata, stalpi gard ieftini, constructii, panouri gard plastifiate, panouri pentru gard, preturi panouri pvc, pret panou gard, Cavatorta, Panoplax, Profilax, stalpi, panouri. 

Nu sunt produse în această categorie.