Pavitec Professional

Pavitec Professional

Pavitec Professional

Pavitec Profesional este un panou profesional creat pentru a rezolva orice problema legata de instalare. Forma speciala a panoului este caracterizata prin prezenta a 5 pliuri longitudinale care face inutila folosirea distantierelor. Panou format din 5 pliuri din care 2 sunt plasate pe margini pentru a permite suprapunerea intre panourile adiacente fara a fi nevoie sa se recurga la legaturi traditionale si costisitoare iar celelalte 3 pliuri intermediare nu permit deformarea panoului. Firele plasei sunt din otel de inalta rezistenta, au suprafata prevazuta cu nervuri care impiedica alunecarea intre otel si beton. Firele sunt protejate printr-un strat de zinc obtinut la cald iar acest lucru duce la obtinerea unei sape netede, curata si cel mai important, fara fisuri. Panouri Pavitec Profesional ce asigura rezultate excelente, pliurile longitudinale simplifica alinierea acestora in timpul asamblarii. Panourile sunt complet lipsite de margini ascutite. Pavitec Profesional este un panou brevetat si fabricat de Cavatorta pentru a rezolva ceea ce reprezinta o problema in executia sapelor si pentru a asigura rezultate excelente: geometria speciala a suportului, caracterizata prin prezenta a cinci pliuri longitudinale, ceea ce face ca folosirea distantierelor sa fie inutila. Dintre cele cinci falduri, doua sunt plasate pe margini, pentru a permite suprapunerea intre panourile adiacente, fara a fi nevoie sa se apeleze la legaturi costisitoare. Faldurile intermediare, trei la numar, nu permit deformarea acestei plase si in acelasi timp plasa poate fi aplicata intr-o pozitie verticala in raport cu substratul astfel incat sa ramana scufundata complet si perfect in sapa. Toate acestea permit obtinerea unei sape netede, curata, si cel mai important, fara fisuri. Panouri rezistente din punct de vedere mecanic, potrivite in special pentru instalarea oricarui tip de acoperire interna sau externa. Firele plasei sunt protejate de un strat de zinc prin procesul de galvanizare la cald cu scopul de a mari rezistenta impotriva coroziunii. Pavitec Profesional panouri utilizate ca armatura in functie de pardoseala pentru a proteja sapa de fisuri si crapaturi artificiale cauzate de retragerea umiditatii din ciment. Aceste panouri ofera, pe stratul superior al pardoselii, o rezistenta imbunatatita la fenomenele de expansiune si de contractie cauzate de socurile termice. Pavitec Profesional pentru sape permite suprapunerea, alinierea si in acelasi timp panoul poate fi pus in pozitie verticala. 

Cavatorta ofera o gama completa de materiale de constructie traditionale si industriale: gama Pavitec disponibila in trei versiuni - Pro, HP si Profesional -  cu aderenta imbunatatita a ochiurilor de plasa in foi plane pentru pardoseli si fatade cu functie anti-fisurare si anti-contractie. Pavitec este o gama de plase constructii special concepute pentru a rezolva problema fisurarii care da foarte multe batai de cap oricui. 

Pavitec Profesional panouri din fire de sarma protejate cu zinc pentru realizarea sapelor. Armarea cu panouri sudate zincate determina reducerea consumului de manopera pe santiere la lucrarile de armatura. Producator panouri realizare sape. Vand panouri armare sapa la preturi de producator. De vanzare panouri Pavitec Profesional la pret de producator. Panouri armare sape de vanzare. 

jumatatedepret.ro este distribuitor autorizat al produselor realizate de Cavatorta si ofera o gama variata de produse: plasa sudata zincata armare sape, panouri armare sapa, plase zincate sudate garduri, plasa sudata zincata ochiuri mici podele custi, plasa plastifiata garduri zone rezidentiale, comeriale si sportive, plasa zincata sudata penntru custi animale, accesorii, sarma zincata, sarma galvanizata, sarma plastifiata, o gama variata de produse la preturi accesibile. Produsele comercializate sunt de calitate, rezistente si corespund cerintelor pietei europene. Panouri Pavitec realizate din fire de sarma rezistente la tensiune. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta oricand.

Pavitec Profesional, Cavatorta, constructii, plase constructii, tencuieli, sape, plase, substraturi, ochiuri plasa, plasa sudata, plasa constructii, materiale constructii, panouri armare sapa, plasa armare, plasa armare sapa, plasa sapa pret, plasa armare sapa, plasa sudata, plase sudate, plasa sudata zincata, plasa de armare, plasa armare tencuiala, plasa constructii, plasa armare sape, armare placa cu plasa sudata, pret panouri zincate, plasa sapa, preturi plase, preturi panouri, armare placa cu plasa sudata, armare pereti cu plasa sudata, de vanzare panouri armare sapa, panouri de vanzare, armare planseu cu plasa sudata, plasa sape, panouri armare sape, preturi panou sapa, de vanzare panouri pentru sape, panou sapa, panou sapa Pavitec, plase sudate, plasa sudata zincata sape, panouri armare sape, plasa armatura, armare plansee, plansee, plasa, sudata, zincata, armare, sapa, Pavitec, panou, plase. 

Nu sunt produse în această categorie.