Plasa zincata sudata Copertec

Plasa zincata sudata Copertec

Plasa zincata sudata Copertec

Plasa zincata sudata Copertec. Copertec este o plasa din sarma sudata zincata, sudata si laminata cu sudura tripla la extremitati. Firele verticale, liniare si orizontale, in forma de retea sunt sudate in otel galvanizat. Plasa sudata zincata Copertec este destinata sa protejeze impotriva riscurilor de cadere in faza de  intretinere a cladirilor cu uz industrial sau agricol. Copertec este o plasa sudata zincata  ideala pentru a acoperi cladiri industriale si vine ca un raspuns la cea mai importanta problema legata de securitatea muncii fiind singura plasa care a obtinut certificarea si recunoasterea oficiala a sistemului anti-cadere a Institutului de Tehnologii si Construire a Consiliului National de Cercetare (CNR-ITC ), care a fost implicat in activitati de cercetare in domeniul evaluarii si imbunatatirea securitatii infrastructurii. Plasa sudata electric cu margine tripla la fiecare capat. Firele verticale si orizontale sunt liniare realizate din otel galvanizat. Aceste plase sudate zincate se monteaza conform normativelor in vigoare. Copertec  plasa de protectie care ofera siguranta in diverse cazuri. Plasa de protectie pentru prevenirea accidentelor in constructii, anticadere. Plasa anticadere certificata conform standardelor europene. Copertec este o plasa sudata zincata anti-cadere cu rolul de a preveni situatiile periculoase iminente sau chiar accidente. Aceste plase sudate zincate pot fi folosite si pentru a acoperi ferestre sau deschideri in scari sau platforme inalte si pentru a opri gunoiul sa nu cada si sa contamineze mediul inconjurator. Copertec plase zincate sudate ce retin obiectele ce pot cadea de pe cladiri deteriorate sau aflate in constructie. Folosirea acestor plase sudate zincate asigura lucrarile de sub poduri, acoperisuri, etc. Montarea acestei plase sudate zincate deasupra unor zone circulate nu permite obiectelor de diferite dimensiuni sa treaca prin ochiuri plasa si sa provoace accidente. Plasa sudata zicata este un sistem de siguranta contra caderilor accidentale. Copertec este o plasa sudata zincata ce nu lasa materialele folosite in perioada de intretinere a cladirilor cu uz agricol si industrial sa cada la baza acestora, sa fie evitate accidentarile si sa ofere un aspect estetic. 

Dupa cum bine stim, caderea de la inaltime este unul dintre cele mai des intalnite accidente iar protectia impotriva acestor accidente este importanta in timpul activitatilor de constructie si in cele de intretinere. Repararea acoperisurilor si instalarea sistemelor fotovoltaice sunt activitati in care pericolul este real si prin urmare sunt necesare elemente de protectie. Copertec plasa sudata zincata destinata sa protejeze impotriva riscurilor de cadere in timpul intretinerii cladirilor industriale si agricole. Probabilitatea si cresterea riscului de a cadea de la inaltime variaza in functie de tipurile de lucrari, iar asamblarea si intretinerea acoperisurilor industriale si recuperarea placilor pentru acoperis de genul celor din azbociment reprezinta unul dintre riscuri care trebuie evaluat cu atentie. De asemenea, starea lucarnelor sau a placilor vechi si deteriorate reprezinta un pericol pentru cei aflati in interior. Lucarnele realizate din fibra de sticla sau alte materiale care au greutate, pot constitui un pericol pe perioada realizarii acoperisului daca nu sunt protejate. 

Pentru ca protectia sa fie cu adevarat eficienta, nu este de ajuns ca aceasta sa fie robusta, plasa sudata zincata Copertec trebuie instalata de catre personal instruit si doar cu elemente de fixare adecvate. Toate aceste conditii fac un sistem de protectie sigur. 

Cavatorta distribuie in Romania prin intermediul jumatatedepret.ro care este distribuitor autorizat produse precum plasa sudata zincata armare sape, panouri armare sapa, plase zincate sudate garduri, plasa sudata zincata, plasa anti-cadere Copertec, plasa ochiuri mici, plasa podele custi, plasa plastifiata garduri zone rezidentiale, comeriale si sportive, plasa zincata sudata penntru custi animale, accesorii, sarma zincata, sarma galvanizata, sarma plastifiata, o gama variata de produse la preturi accesibile. Produsele comercializate sunt de calitate, rezistente si corespund cerintelor pietei europene. Vand plase sudate zincate de siguranta, vand plase anticadere. Producator plasa sudata zincata anticadere. Comercializez plasa anticadere la cel mai bun raport calitate pret. Plasa protectie anticadere de vanzare. De vanzare plase anticadere materiale constructie. Plasa pentru protectie anticadere Copertec este un produs certificat si recunoscut de CNR-ITC. 

Copertec este un produs nascut din dorinta de proiectare al grupului Cavatorta, unul dintre cei mai importanti producatori de plasa de sarma sudata zincata plastifiata, cuie si sarma galvanizata, zincata si plastifiata. Dupa cum se specifica in certificatul tehnic numarul 626, aprobat si emis in iunie 2004, plasa Copertec se utilizeaza pentru constructia si intretinerea cladirilor cu utilizari agricole, comerciale si industriale pentru o protectie permanenta atunci cand materialele nu sunt capabile sa reziste la sarcina mare. 

Copertec, plasa, sudata, zincata, plasa sudata zincata, plasa de siguranta, plasa teren industriale, plasa anti-cadere, plasa de protectie, plasa constructii, plasa protectie constructii, plasa protectie constructii pret, plasa metalica, pret plasa sudata zincata, preturi plasa protectie, constructii, agricultura, plasa anticadere, producator plasa sudata zincata protectie, plasa goluri constructie, plasa siguranta constructii, de vanzare plase sudate zincate, preturi plasa anti-cadere, plasa sudata, plasa de sarma, plase sudate, plasa sudata pret, plasa galvanizata, plase anticadere, protectii, sisteme de siguranta, sisteme anticadere, Cavatorta. 

Nu sunt produse în această categorie.