Stalpi gard Paldeco

Stalpi gard Paldeco

Stalpi gard Paldeco

Stalpi octogonali realizati din tabla de otel galvanizat la cald, plastifiati cu PVC verde, gri antracit si la cerere, alte culori, cu cap sigilat cu capac din plastic, in diverse culori, disponibil cu sau fara placa dreptunghiulara sudata. Sectiunea octogonala da acestor stalpi o rezistenta deosebita la solicitari si deformari, precum si un design unic si deosebit. Pozitionarea acestor stalpi pentru gard pe baza de betin este facilitata prin utilizarea unei placi de metal specifice care urmeaza sa fie fixata la stalp. Acesti stalpi Paldeco sunt disponibili si in varianta prevazuta cu placa sudata si un kit de asamblare constand in suruburi si gulere. Usor de asamblat si extrem de versatili, Paldeco stalpi de gard sunt completarea ideala pentru  mai multe tipuri de plase de sarma produse de Cavatorta, fie in rulouri sau in panouri ( plasa de gard Decoplax, plasa gard zincata plastifiata Decoplax Evoluzione, modele garduri Stilplax, gard de gradina Overplax, plasa gard plastifiata Everplax, panouri pentru garduri plastifiate Panoplax, etc). 

Stalpi plastifiati pentru plasa de sarma, garduri metalice, garduri, garduri ieftine,  stalpi garduri zone rezidentiale, stalpi garduri zone sportive, stalpi garduri zone industriale, stalpi garduri  zone constructii. Stalpi plastifiati Paldeco pentru imprejmuiri diferite, ideali pentru plasa sudata, panouri de gard, diferite modele de gard. Stalpi pentru gard ce se preteaza la montajul oricarui tip de plasa, model garduri si la instalarea de panouri gard. Stalpi gard de otel pentru imprejmuiri diverse (curti, gradini, terenuri sportive, zone rezidentiale, sportive, etc.), delimitari proprietati (extravilane, intravilane), zone cu acces limitat, zone cu risc de contaminare chimica sau biologica (suprafete pentru depozitarea gunoaielor, substantelor chimice reziduale). Capacul pentru stalpi este foarte util, este special realizat pentru scurgerea oprtima a apei si impiedicarea acesteia de a patrunde in interiorul stalpului si aparitia ruginii.  Stalpii metalici constituie structura de rezistenta si totodata, cadrul pentru intinderea si sustinerea plase de sarma. Stalpi gard Paldeco, imbracati cu PVC si cap cilindric inchis ermetic cu capac din plastic. Stalpi gard Paldeco cu sectiune octogonala ce ofera rezistenta deosebita la solicitari si forta, precum si un design atragator si unic de acest gen. Aplicarea exacta, precedata de galvanizarea la cald asigura o protectie eficienta impotriva coroziunii si un finisaj elegant.

Stalpul este un element vertical de rezistenta care preia si transmite fundatiei incarcarile date de elementele orizontale ale structurii de rezistenta (grinzi, plansee, sarpante) sau alte parti ale structurii care se reazama si se descarca pe ei. Dupa materialele din care se realizeaza, stalpii pot fi din lemn (garduri lemn), zidarie-beton armat (garduri beton, garduri din fier forjat si beton), metalici. 

jumatatedepret.ro este distribuitor autorizat in ceea ce priveste comercializarea produselor Cavatorta. Pe langa Paldeco stalpi gard, la noi gasiti o gama variata de accesorii, plasa sudata zincata, plasa sudata zincata plastifiata, plase sudata pentru armare plansee, garduri de gradina, garduri din plasa, garduri mobile, panouri de gard, panouri gard plastifiate, plasa de sarma dublu zincata, plasa gard impletita, plasa gard impletita zincata, plasa gard plastifiata, plasa gard zincata invelita cu PVC, plasa gard zincata plastifiata, plasa rabitz, plasa zincata sudata, plase sudate zincate pentru armare sape, sarma galvanizata, sarma plastifiata, sarma zincata. Vand stalpi gard la preturi de producator. Paldeco, stalpi gard plastifiati de calitate, realizati pentru a sustine diferite tipuri de plasa de sarma, modele garduri si panouri. Producator stalpi garduri vand la cel mai bun raport calitate-pret. Vand stalpi pentru garduri din plasa sudata, plasa zincata, plasa plastifiata, panouri de gard, plasa sarma la preturi accesibile. De vanzare stalpi pentru diferite modele de garduri. Paldeco stalpi pentru garduri de vanzare. Paldeco stalpi gard de vanzare direct de la producator. 

Stalpi gard, stalp gard, stalpi gard Paldeco, stalpi de gard, stalpi metalici, stalpi gard ieftin, stalpi pentru garduri, stalpi gard teava, stalpi gard de vanzare, preturi stalpi gard, elemente stalpi, capace stalpi gard, stalpi gard gradina, stalpi de gard, stalpi metalici gard, stalpi gard ieftini, stalp gard ieftin, stalpi gard de vanzare, de vanzare stalpi pentru garduri, stalpi garduri, stalpi gard md, stalpi gard metalici pret, stalpi gard otel, stalpi de vanzare, stalpi preturi, stalpi otel galvanizat, stalp gard otel, stalpi gard pret, stalpi gard pvc, stalpi gard plasa sarma, stalpi gard plastifiati, stalpi gard plasa sudata, accesorii garduri, de vanzare stalpi ieftini garduri, sisteme de gard, stalp pentru gard, stalpi gard plasa zincata, stalp gard, stalpi garduri, producator stalpi gard, Paldeco, Cavatorta. 

Nu sunt produse în această categorie.