Confectii metalice

Confectii metalice

Confectii metalice

Confectii metalice Bucuresti, Atelier confectii metalice Bucuresti 

Atelier confectii metalice Bucuresti, detine printre altele o hala de productie si procesare confectii metalice, civile cat si industriale, avand o suprafata totala de aproximativ 10.000 de metri patrati. Hala pentru confectii metalice, este utilata cu utilaje in prelucrarea metalelor, pentru modelare si modele fier, garduri metalice, garduri fier, producere si asamblare elemente fier, constructii metalice, balustrada, gard forjat, modele porti diferite si la comanda, balustrade inox, modele garduri difeite si la comanda, structuri metalice, confectii metalice de orice fel, mobilier fier, scari, poarta fier, grilaje, balustrade, scari interioare, balcon fier, balustrazi si multe alte confectii din fier, inox, materiale zincate, galvanizate sau cromate.

Confectii metalice,executam lucrari de sudura in sistem clasic cu electrod, sudura in argon, tip MIG-MAG, sudura de materiale diferite, aluminiu, zinc, Cupru, inox, fonta, magneziu, aliaje diferite, Sudam orice material compozit sau simplu, grosimi material incepand cu 0,5mm, cu aparate de sudura de ultima generatie, cu sudori autorizati si acreditati, confectii metalice, modele porti fier, modele de garduri din fier, garduri fier, balustrade fier, garduri metalice, elemente fier, constructii metalice, balustrade inox, scari, grilaje, scari interioare.

Confectii metalice, lucrari de debitare materiale metalice, debitare tabla neagra si debitare tabla zincata, cu grosimi pana la 3mm, in ghilotina si debitare metale groase cu autogen si plasma, debitare plasa sudata zincata de grosimi diferite, plasa de sarma zincata cu grosimea sarmei zincate intre 0,9 si 5mm. Debitare tevi rotunde si patrate, platbande, oteluri, cat si debitare de oteluri inoxidabile, sau materiale nemetale, Aluminiu, Cupru.

Confectii metaalice, lucrari de indoire si cutat materiale, la unghiuri diferite, indoiri de materiale cu grosimi maxime de 3mm si lungime maxima a materialului de 3m; din tabla zincata, tabla neagra, tabla de inox, plasa sudata zincata, plasa de sarma, platbande, plase metalice.

Confectii metalice, executam lucrari de lipire si cositorire, materiale zincate, table zincate, pentru orice domeniu de activitate, cositorim si lipim tabla zincata, prin metode conventionale su aparate de sudura si lipire MIG-MAG

Confectiile metalice sunt reprezentate de o gama larga de subansamble fara de care nu putem reusi sa organizam spatiile asa cum trebuie. Gardurile, portile, balustradele, scarile interioare, mobilierul, grilajul sau custile reprezinta o mica parte din confectiile metalice intalnite la tot pasul. Pentru a fi folosite cat mai mult timp, indiferent de conditiile de exploatare, aceste elemente sunt tratate astfel incat, coroziunea sa fie cat mai redusa. Uneori, solicitarile pot fi cu adevarat extreme, mai ales daca tinem cont de factorii climatici (vant, zapada, ger excesiv). Prin coroziune se intelege transformarea materiala a suprafetelor de metal cauzata de influenta mediului de contact. Aceste confectii metalice sunt mai mult decat necesare pentru ca ele au proprietatea de a usura munca, de a face mai placute si primitoare imobilele detinute, amenajarea spatiilor exterioare sau interioare. Fabrica noastra realizeaza confectii metalice, produse de serie, confectii din fier, confectii inox, materiale zincate, materiale galvanizate, materiale cromate ce indeplinesc cele mai exigente standarde ale calitatii. 

Realizam o gama variata de garduri fier, porti si garduri fier, balustrade fier forjat, balustrade scari interioare, modele fier, garduri metalice, elemente fier, balustrada, constructii metalice, gard forjat, modele porti, modele porti metalice, balustrade inox, modele garduri, structuri metalice, mobilier fier, scari, porti fier, producere si asamblare elemente fier, garduri metalice, constructii metalice, confectii fier, confectii inox, confectii materiale zincate, galvanizate, cromate atat la comanda cat si la preturi de producator. 

Confectiile metalice patrund din zi in zi mai mult in viata noastra. Alegerea unor porti, garduri, scari, balustrazi din fier, inox, crom, materiale zincate sunt preferate pentru rezistenta pe care acestea o au in timp, a faptului ca nu se degradeaza, nu crapa si dau un aer elegant indiferent de spatiul ales pentru amenajare. 

Gardul sau poarta este un accesoriu care imbraca perfect terenul sau casa dumneavoastra. Atat gardul cat si portile au rolul de a delimita proprietati, a proteja si a asigura intimitatea de care aveti nevoie si in plus, infrumuseteaza locuinta dumneavoastra. Trust Development ofera si realizeaza o gama variata de garduri fier si porti fier modele diferite, sisteme complete de garduri metalice precum plase sudate zincate, plase impletite, panouri bordurate, plasa pentru gabioane, gabioane. Executam garduri din fier si porti din fier tinanad cont de parereile clientului, de rolul pe care acestea il au dar, cel mai important, de arhitectura casei pentru ca acestea sa se uneasca perfect  pentru a fi admirate.  Avem cele mai accesibile preturi la garduri din fier, garduri fier forjat, porti si garduri din fier, porti metal, porti ieftine, porti, model porti, garduri porti, garduri de metal, garduri ieftine, gard metalic, modele gard metalic, porti gard, modele porti fier, modele de porti din fier, modele de garduri din fier, garduri metalice, porti si garduri metalice, garduri si porti metalice. 

Balustrada este un element de constructie utilizat pentru a margini si a proteja. Cuvantul balustrada provine din limba latina, balastium, si desemneza un element arhitectural cu scop dublu, protectiv si estetic, al cladirilor, structurilor sau al podurilor. Aceste balustrade sunt destinate scarilor din spatiile interioare dar si scarilor, balcoanelor, teraselor din spatii exterioare datorita rezistentei lor la factori climatici, zgarieturi, coroziune. Balustrada este partea superioara realizata din metal sau alte materiale dure, a unei scari, platforme sau unei cai de acces suspendata sau nu, adaugata uneia sau ambelor parti laterale ale acestora. Sunt montate cu succes  in diferite institutii, locuinte, magazine comerciale, etc. Ofera un aspect placut si un impact vizual puternic spatiilor respective, sunt usor de intretinut si cu o durata lunga de viata. Avem o experienta indelungata in confectii metalice si o echipa tanara ce se pliaza dupa gustul exigent al clientului. Realizam balustrade inox, balustrade fier, balustrade fier forjat, balustrade fier forjat scari interioare, balustrade scari exterioare, balustrade interioare, balustrada inox, diferite modele balustrada, balustrade ieftine, balustrade balcoane.

Executam mobilier fier ce se va incadra perfect in gradina sau terasa dumneavoastra, in spatii interioare sau spatii exterioare. Atunci cand realizam aceste produse tinem cont in primul rand de cerintele clientului si de locul unde acesta va fi amplasat pentru a rezulta un mobilier cu design atractiv si compact cu constructie robusta si eleganta. Daca doriti sa deveniti posesorul unui mobilier metalic inedit sau sunteti in cautarea unor produse de acest gen, fabrica noastra poate realiza mobilier fier, mobilier din fier, mobilier gradina fier, mobilier de gradina din fier, mobilier terasa fier, mobilierul pe care dumneavoastra il doriti. 

Datorita experientei si a practicii de peste 20 de ani in domeniu si a faptului ca folosim cele mai performante utilaje si tehnici moderne de executie, acordam o atentie deosebita detaliilor si astfel oferim clientilor nostri cele mai calitative produse si servicii. Principalele calitati care ne definesc si ne recomanda sunt imaginatia, viziunea si inovatia in realizarea confectiilor metalice, civile si industriale. Arata-ne spatiul disponibil, terenul pe care doresti sa-l imprejmuiesti, gardul din fier sau plasa sudata zincata, modelul de scara si balustrada sau oricare produs pe care il doresti din fier, inox, materiale zincate, galvanizate sau cromate si noi venim cu idei pentru a va ajuta sa alegeti produsul care vi se potriveste. Serviciile noastre se potrivesc atat persoanelor fizice care doresc sa amenejeze spatii de locuit cat si persoanelor juridice pentru amenajarea spatiilor de productie, depozitare, etc. Realizam la comanda o gama variata de confectii metalice, diferite modele de garduri forjate, porti  fier, scari interioare, balustarde fier sau inox, garduri metalice, grilaje, elemente fier. Daca aveti un proiect in minte, doriti sa-l finalizati dar nu stiti ce produs sa alegeti, noi va ajutam in acesta privinta. Odata ales modelul noi il realizam in cel mai scurt timp posibil. 

Confectii metalice, garduri fier, confectii metalice preturi, garduri din fier, garduri fier forjat, porti si garduri din fier forjat, garduri din fier, balustrade fier, balustrade fier forjat bucuresti, confectii metalice, confectie metalica, pret confectie metalica, imprejmuiri terenuri, porti metal, porti ieftine, porti, model porti, gard ieftin, modele fier, modele garduri fier forjat, modele porti fier, modele de porti din fier, modele de porti din fier, modele gard fier, modele porti din fier forjat, garduri din fier forjat modele, modele porti fier forjat preturi, garduri din fier modele preturi, garduri metalice preturi, garduri si porti metalice preturi, garduri metalice pret, preturi garduri metalice, porti si garduri metalice preturi, garduri metalice bucuresti, garduri metalice iasi, garduri metalice timisoara, garduri metalice buzau, garduri metalice ieftine, balustrada fier forjat, balustrada fier forjat pret, balustrada inox, balustrada balcon fier forjat, balustrada inox pret, balustrada balcon, balustrade inox, balustarde inox bucuresti, modele balustrade inox, balustrade din inox, pret balustrade inox, preturi balustrade, balustrade inox preturi, balustrade fier forjat preturi, preturi balustrade inox, garduri metalice, preturi fier, elemente fier, constructii metalice, porti fier forjat preturi, preturi fier forjat, gard din fier, preturi garduri fier, mobilier fier preturi, preturi fier, preturi constructii metalice, construstii metalice usoare, constructii metalice bucuresti, constructii metalice brasov, modele porti, modele porti metalice, modele de porti, porti metalice modele, modele porti si garduri, modele de garduri si porti, porti metalice modele si preturi, modele de garduri, modele garduri, modele garduri metalice, modele de garduri metalice, garduri modele, pret porti, porti de fier pret, porti metalice pret, porti fier pret, structuri metalice, structuri metalice usoare, confectii, confectii inox, confectii metalice preturi, confectii metalice inox, pret confectii metalice, confectii metalice bucuresti, confectii metalice garduri,  preturi confectii metalice, confectii inox bucuresti, confectii metalice inox bucuresti, porti garduri, garduri si porti, garduri siporti preturi, model garduri si porti, porti si garduri moderne, balustrazi, balustarzi inox, balustrazi din fier, scari, scari metalice, scari din fier, balustrade scari, confectii, garduri ieftine, garduri, porti garduri, model garduri, garduri porti, porti ieftine, fier forjat, bara inox, porti inox, garduri inox, bare inox, balustrade balcoane, produse metalice, structura metalica, pret poarta metalica, pret poarta, garduri fier, balustrade fier, marduri metalice, preturi fier, elemente fier, balustada, balustrazi, constructii metalice, pret fier, gard forjat, modele porti, balustrade inox, modele garduri, pret porti, grilaje metalice, grilaje, grilaje ferestre, grilaje geamuri, balustrade interior, balustrade metalice, modele balustrade, modele de balustrade, modele balustrade balcon, balustrade preturi, balustrade terase, scari interioare fier, balustrade scari interioare, scari interioare din fier, scari fier interioare, porti metalice preturi, preturi porti metalice, mobilier fier gradina, mobilier fier terasa, mobilier, produce metalice, confectii metalice. 

Confectii metalice pentru fiecare locuinta, confectii metalice civile ieftine, confectii metalice utile, confectii metalice pret pentru fiecare buzunar, confectii metalice preturi corecte si mici, atelier confectii metalice Bucuresti, in realitate este in Ilfov, dar oferim transport oriunde in Bucuresti, pentru toate produsele si confectiile metalice, din atelierul nostru de confectii metalice.

Atelier confectii metalice, confectionam afumatori la comanda, diferite marimi, pentru carne si pentru peste, la preturi de producator, confectionam afumatori din tabla groasa, afumatori rezistente, cu folosinta indelungata, afumatoare cu o incapere, afumatoare cu doua incaperi si fum rece, afumatore fum rece de vanzare la pret accesibil tuturor, afumatoare de vanzare cu o incapere, la pret de producator, confectii metalice pentru casa, la preturi imbatabile, confectionam din plasa sudata zincata lucruri foarte folositoare fiecarui gospodar sau fermier, hranitori pentru animale, hranitoare capre, oi, iezi, miei, din plasa sudata zincata cu grosime sarma zincata 5mm, sau 4mm mai ieftina.

Confectii metalice pentru UZ gospodaresc , atelierul de confectii metalice jumatatedepret.ro, confectioneaza afumatori de casa, folosite in sistemul gospodaresc, cat si industrial, afumatoare capacitate 500L, unde pot fi afumati 5 miei odata, afumatoare cu fum rece, afumatoare fum rece ieftina, afumatoare de casa care afuma si gateste carnea intr-un fel extraordinar, carne devenind o delicatese, fara a fi nevoie sa o intoarceti sau sa-i duceti grija odata pusa in afumatoare.

Confectii metalice din tabla grosa, afumatoare carne, confectionata din tabla de 2mm pentru rezistenta indelungata in timp, afumatoare de carne, confectionata din tabla de 1,5mm, pentru un raport bun, calitate/pret, afumatoare pentru carne, confectionata din tabla de 1mm, aceasta din urma fiind o afumatoare pret economic, Afumatoare profesionala, mare, pentru un volum mare de carne, confectionata pe cadru metalic, afumatori cu volum de la 500 de litri in sus, pana la camere de afumare, afumatoare peste pentru casa, afumatoare carnati, pentru cei ce doresc sa afume carnati produsi de casa, Raportul foarte bun, CALITATE-PRET, cu siguranta il gasiti la noi, jumatatedepret.ro

Afumarea carnatilor poate fi facuta cu usurinta intr-o afumatoare de carnati, folosind doar rumegusul adecvat, din pomi fructiferi, rumegus uscat si o aerare reglata pe masura, afumarea pestelui, se face foarte bine, cu carbuni incinsi, astupati cu rumegus din pomi fructiferi si astupat cu putina cenusa, sursa de aer sa fie inchisa 95%, astfel afumarea pestelui sa fie facuta MAXIM, afumarea suncii de porc, ca si la peste, se face mai mult la rece, foarte putina caldura, volum de aer mic, mult rumegus, si multa cenusa, afumarea suncii clasice de porc, se poate face in doua feluri, cel mai corect este sa o faceti incet, in aproximativ 8 ore, la fum rece, afumatoare fum rece, afumarea muschiului de porc, se poate face in afumatoare, astfel incat, veti inebunii toti vecinii.

Confectii metalice ieftine, porti gard preturi mici, gard fier si gard din plasa sudata zincata, gard de metal confectionat dupa proiect, gard casa din plasa gard, constructii metalice dupa proiect, la preturi foarte mici, constructii metalice pret Atelier confectii metalice cu experienta, Constructii metalice Bucuresti, cu atelier de confectii metalice civile si industriale, constructii metalice case, la preturi accesibile, confectionam modele de garduri diferite, de cele mai simple modele garduri, din plasa de gard, plasa gard bordurata zincata, pana la garduri din fier forjat, modele de garduri metalice la cele mai mici preturi.

Pret confectii metalice zincate, pentru lucrari din materiale zincate, profile zincate, plase sudate zincate, foarte accesibile si la indemana oricui, preturi confectii metalice, adaposturi animale, adaposturi caini, adaposturi animale mari, ferme de animale, microferme de animale si pasari.

Garduri metalice, confectionate pe comanda, din profile metalice, modele garduri diferite, garduri metalice preturi diferite, pe categorie de greutate si complexitate, confectii metalice garduri, garduri metalice ieftine

Confectii metalice afumatori, afumatoare fum cald, afumatoare fum rece, afumatoare carnati, afumatoare peste, afumatoare de vanzare ieftin, afumatoare confectionata de atelier confectii metalice, confectionam si vindem afumatori de casa, afumatori industriale, afumatori pentru revanzare, pentru distributie in toata tara, va rugam sa ne contactati.

AFUMATOARE FUM RECE confectionata pentru casa, oferim tuturor distribuitorilor nostri, cu livrare oriunde in Romania, la preturi mici, confectionam afumatori cu fum cald, sau rece, la comanda, dupa schita clientului, proiectam si confectionam afumatori cu fum rece, afumatori de casa, afumatori profesionale, afumatori eficiente, afumatori ieftine.

Atelier confectii metalice, Copaceni, Intrarea Energiei nr. 1, Confectioneaza garduri metalice, garduri ieftine din plase sudate zincate, panouri de gard, din plase de gard sudate zincate si bordurate, garduri din plase metalice impletite, zincate si plastifiate, in cadrul acestui atelier de confectii metalice, se confectioneaza, o multime de accesorii pentru gradina, nu ezitati, sa ne intrebati pe mail, sau la telefon, in ideea in care aveti nevoie de orice confectie metalica, fie din tabla sau plasa sudata zincata.

Producem garduri metalice si porti metalice si oferim transport, cat si montaj in zona Ilfov, preturile sunt variabile, in functie de materialele folosite, cat si de alti factori de dificultate, echipele de montaj jumatatedepret.ro, sunt specializate pe montaj de garduri de orice fel, insa trebuie din timp verificata disponibilitatea acestora, datfiind volumul de munca relativ mare.

Confectionam afumatori industriale, afumatoare carne pentru casa, afumatori dimensiuni diferite, afumatori cu fum rece si cald, pentru uz casinc, cat si industrial, confectionam porti metalice si garduri metalice, porti ieftine cat si panouri de gard ieftine, confectionam gabioane gard si gabioane decorative, oferim montaj pentru porti de gard, garduri si panouri de gard, oferim montaj in zona Bucuresti si Ilfov cat si in Botosani, unde avem echipe specializate in montarea gardurilor de gabioane si garduri metalice. Confectii metalice la cele mai mici preturi din Bucuresti, confectii metalice Hale Industriale, Incubatoare industriale, afumatori industriale, panouri publicitare orice marime, confectii metalice si montaj la cele mai mici preturi.

Atelier confectii metalice, producator de scrumiere metalice rezistente, vopsite cu vopsea termorezistenta, scrumiera de exterior cu picior decorativ din gabioane decorative, scrumiera exterior detasabila pentru a putea fi scuturata usor, scrumiera pentru exterior cu picior metalic si sistem de prindere in beton cu dibluri, scrumiera exterior pret producator, cel mai bun raport calitate-pret il gasiti la noi.

Confectii metalice bucuresti, atelier specializat in confectii metalice, producator autorizat, afumatoare carne, gratar metalic, suport pentru ceaun din fonta, suport tigaie din fonta, suport wok, la comanda, producem diferite modele de afumatori carne, afumatori industriale, mini afumatori.

Atelier Confectii metalice, confectioneaza difetite lucrari metalice la comanda, sau dupa propriile proiecte, confectii metalice din tabla neagra, confectii metalice din tabla zincata, confectii metalice din tabla decapata, vpnfectii metalice din tabla de inox, confectii metalice din tabla de cupru, confectii metalice din tabla de aluminiu, confectii metalice din teava rotunda, confectii metalice din teava patrata, confectii metalice din teava dreptunghiulara, confectii metalice din cornier metalic, confectii metalice din platbanda metalica.

Atelier confectii metalice, confectioneaza garduri si porti si colaboreaza cu diferite firme confectii metalice pentru montaj in tara, confectii metalice Bucuresti, confectii metalice sectorul 1, confectii metalice sector 2, confectii metalice sector 3, confectii metalice sector 4, confectii metalice sector 5, confectii metalice Ilfov, confectii metalice Botosani

Confectii metalice inox, la comanda, confectionam din inox, diferite produse in functie de proiectul clientului

Confectii metalice preturi mici, calitate pret cu cel mai bun raport din Bucuresti, sudura in Argon, sudura, sudura aluminiu, lipire cupru, sudura inox, sudura argon Bucuresti, sudura argon profesionala, sudura in argon la preturi mici.

Sudura Argon Bucuresti, confectii gratare, confectii grilaje, confectii afumatoare carne, confectii suport ceaun fonta.

Sudura profesionala, sudura Mig-Mag in Aluminiu, Cupru, Fier, Inox, sudura profesionala in materiale dure si moi, feroase si neferoase.

Confectii metalice din plasa sudata zincata, grosimi diferite si modele diferite, sudura argon pentru custi metalice, custi animale, padocuri, cazane, bazine de apa, bazine pentru lichide, bazine din tabla de inox, scaune pentru autobuze, grilaje antiefractie, usi metalice, usi antiefractie.

Atelier confectii metalice, executa lucrari de confectii metalice in Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, in Ilfov, cat si in alte localitati, executam lucrari de garduri si imprejmuiri cu garduri, porti metalice, porti din fier forjat, cat si multe alte lucrari de confectii metalice.

Producator de gratare de gradina preturi mici, gratare de gradina de vanzare ieftin, gratare de gradina dimensiuni diferite 400X300, 500X360, 600X400, 700X500, 1200X750, 1500x750, gratare de gradina preturi diferite, in functie de complexitate. De vanzare gratare de gradina la preturile cele mai mici pentru revanzatori de gratare; gratare pe carbuni, gratare pe lemne, gratare de inox, gratare cu otel beton rotund de 6mm, 8mm, 12mm, producem gratare de inox la comanda, orice dimensiuni.

Calitate pret, Bimetal Product Argon SRL, produce pentru piata din Romania, cele mai eficiente gratare, din materiale rezistente si la preturi mici, confectionam gratare din tabla de 1,5mm, tabla de 2mm, tabla de 3mm, iar la comanda, putem produce gratare din tabla mai groasa.

Bimetal Product Argon SRLeste producator de o gama foarte larga de gratare, Gratar de gradina metalic din tabla rezistenta, atat vopsit cu vopsea termorezistenta neagra, cat si gratar de gradina ieftin nevopsit, gratar pentru gradina din inox, exemplu ar fi gratarul clasic 600X400 din tabla de inox de 1,5mm si otel beton rotund de 8mm grosime.

Produse pe pagină:
Sortare după:
Scoabe 220X50 mm Scoabe forjate la cald din otel striat de 8mm -40%

Scoabe 220X50 mm Scoabe forjate la cald din otel striat de 8mm

Scoabe 220X50 mm Scoabe forjate la cald din otel striat de 8mmScoabe pentru constructii 220mm lungim..

1,50Lei 0,90Lei

Vatrai

VatraiVatrai pentru cenusaVatrai confectionat din platbanda metalica groasa de 3mm si lata de 20mmVa..

7,00Lei

Faras metalic

Faras metalic Descriere produs:-faras metalicRecomadari:-este foarte bun pentru a scoate cenusa..

8,00Lei

Camasuiala din tabla de otel zincat 100X100X150 mm -29%

Camasuiala din tabla de otel zincat 100X100X150 mm

Camasuiala din tabla de otel zincat 100X100X150 mmBaza stalp lemn cu laturile de 100mm si inaltimea ..

21,00Lei 15,00Lei

Faras metalic cu coada

Faras metalic cu coadaDescriere produs:Faras metalic cu coada, faras metal, confectionat din tabla z..

16,00Lei

Faras metalic pret bun

Faras metalic Faras cu coadaFaras metalicConfectii metalice, faras metalic, confectionat din tabla z..

17,00Lei

Faras cu coada

Faras cu coadaFars metalic cu coada, confectionat din tabla groasa de 1mmFaras cu coada pret mic, ra..

25,00Lei

Gabion decoartiv pentru scrumiera de exterior

Gabion decoartiv pentru scrumiera de exteriorGabion decorativ, pentru sustinera si infrumusetarea sc..

25,00Lei

Stergator pentru picioare

Stergator pentru noroiConfectionat din profil rectangular vopsit, pentru a usura gospodarii din tara..

25,00Lei

Pirostrie ceaun 265x210 -27%

Pirostrie ceaun 265x210

Pirostrie ceaun 265x210Pirostrie pentru ceaun confectionata din platbanda, sudata, finisata si vopsi..

37,00Lei 27,00Lei

Pirostrie ceaun 290x210 -26%

Pirostrie ceaun 290x210

Pirostrie ceaun 290x210Pirostrie pentru ceaun confectionata din platbanda, sudata, finisata si vopsi..

39,00Lei 29,00Lei

Ceaun tuci 1.6L

Ceaun tuci 1.6LCeaun tuci 1.6 litri confectionat din aluminiu.Ceaunul este un vas de tuci, de forma ..

40,00Lei

Ceaun tuci 3L

Ceaun tuci 3LCeaun tuci 3 litri confectionat din aluminiu.Ceaunul este un vas de tuci, de forma emis..

55,00Lei

Gratar de gradina 400X300

Gratar de gradina 400X300 mmGratar de gradina, confectionat din tabla cu grosimea de 1,5 mm, usor de..

70,00Lei

Hamac

HamacHamac ieftin si bun, materiale de calitate.Dimensiuni hamac:L= 2000 mml= 1000 mmHamac ideal ata..

70,00Lei

Ceaun tuci 4L

Ceaun tuci 4LCeaun tuci 4 litri confectionat din aluminiu. Ceaunul este un vas de tuci, de form..

75,00Lei

Scrumiera exterior

Scrumiera exteriorAtelier Confectii metalice, producator de scrumiere de exterior ieftine, cu cel ma..

75,00Lei

Scrumiera pentru exterior

Scrumiera pentru exteriorAtelier Confectii metalice, produce pentru revanzatori, scrumiere pentru ex..

80,00Lei

Ceaun tuci 5.5L

Ceaun tuci 5.5LCeaun tuci 5.5 litri confectionat din aluminiu.Ceaunul este un vas de tuci, de forma ..

90,00Lei

Gratar de gradina 500X360

Gratar de gradina 500X360 mmGratar de gradina, confectionat din tabla cu grosimea de 1,5 mm, usor de..

90,00Lei

Scrumiera de exterior

Scrumiera de exteriorConfectii metalice ieftine, scrumiera de exterior la pret de producator, scrumi..

95,00Lei

Gratar de gradina pe carbuni negru 40x30 cm New

Gratar de gradina pe carbuni negru 40x30 cm

Gratar de gradina pe carbuni negru 40x30 cmGratar pe carbuni confectionat din tabla de 1,5mm si vops..

99,00Lei

Gratar de gradina 600X400 -14%

Gratar de gradina 600X400

Gratar de gradina 600X400 mmGratar de gradina, confectionat din tabla cu grosimea de 2 mm, usor de t..

140,00Lei 120,00Lei

Gratar de gradina pe carbuni negru 50X36 cm New

Gratar de gradina pe carbuni negru 50X36 cm

Gratar de gradina pe carbuni negru 50X36 cmGratar pe carbuni confectionat din tabla de 1,5mm si vops..

120,00Lei

Gratar pe carbuni 400x250x600 -43%

Gratar pe carbuni 400x250x600

Gratar pe carbuni 400x250x600 mmGratar carbuni pentru casa sau gradina, profesional, confectionat di..

230,00Lei 130,90Lei

Grilaj metalic antiefractie

Grilaj metalic antiefractieGrilaj metalic zincat, sau vopsit, confectionat din plasa sudata cu ochiu..

149,00Lei

Disc gratar din fonta

Disc gratar din fontaDisc fonta cu picioare tip trepied, ideal pentru gratar in aer liber sau pentru..

155,00Lei

Gratar de gradina pe carbuni Negru 60X40 cm New

Gratar de gradina pe carbuni Negru 60X40 cm

Gratar de gradina pe carbuni Negru 60X40 cmGratar metalic pe carbuni confectionat din tabla groasa d..

170,00Lei

Gratar de gradina 700X500 -8%

Gratar de gradina 700X500

Gratar de gradina pe carbuni 700X500 mmGratar metalic pentru gradina, functionabil pe carbuni si, sa..

200,00Lei 185,00Lei

Ceaun tuci 15L

Ceaun tuci 15LCeaun tuci 15 litri confectionat din aluminiu.Ceaunul este un vas de tuci, de forma em..

190,00Lei

Ceaun tuci 33L -32%

Ceaun tuci 33L

Ceaun tuci 33LCeaun tuci 33 litri confectionat din aluminiu.Ceaunul este un vas de tuci, de forma em..

280,00Lei 190,00Lei

Suport pentru unelte gradina 104x47x86

Suport pentru unelte gradina 104x47x86Dimensiuni rastel unelte :L = 104 cml = 47 cmH = 86 cmRas..

190,00Lei