Accesorii custi animale si pasari

Accesorii custi animale si pasari

Accesorii animale si pasari, pentru diferite intrebuintari, la microferme si ferme. 

Accesorii microferme, la preturi incredibile, de la scafe pentru furaje diferite dimensiuni, plase de plastic cu ochiuri mici, cutii pentru transportul puilor de 1 zi, podele de unica folosinta pentru cresterea puilor de 1 zi, site de incubatie, plase metalice pentru insecte, plase insecte din plastic, farase metalice, tavi pentru colectarea dejectiilor la animale si pasari, canistre pentru adaparea animalelor si a pasarilor. . . .

Adapatori automate si adapatori manuale

Adapatori sau adapatoare manuale, si automate, pentru animale si pasari, adapatoare manuale din tabla zincata la preturi foarte mici, adapatoare din plastic de la 0,5 litri pana la 10 litri, adapatoare automate pentru pui o zi, adapatoare automate pentru pasari, adapatoare pentru iepuri. . . .

Ambalaje oua, cofraje oua prepelita, cofraje oua gaina, caserole oua prepelita, caserole oua gaina

Ambalaje oua, cofraje din plastic si cofraje din carton. Cofrajele din plastic, sunt mai ieftine, insa au o calitate mai slaba si isi fac treaba in proportie de 50%, cine doreste sa vanda oua de prpeelita de exemplu, sau oua de gaina, fara a investi foarte mult, atunci cumpara cofraje de palstic pentru a-si ambala marfa. Cofrajele de carton, mai scumpe putin la pret, sunt confectionate din material biodegradabil, sunt foarte rezistente, protejeaza ouale de prepelita si ouale de gaina, cu mult mai mult fata de orice alte cofraje de plastic, atenueaza socurile, in transportul oualor, ba chiar mai mult, daca vreun ou sa sparge, nu va afecta celelalte oua. Pentru transportul oualor de incubat de exemplu, caserolelele de carton pentru 24 oua prepelita si respectiv 10 oua gaina, sunt cele mai bune in raport calitate pret, ouale de incubat pot fi transportate, datorita catorva faactori vitali; zgomot redus, ferite de lumina zilei, temperatura constanta, ferite de socuri.

Ambalaje oua Direct din stoc propriu, la preturile cele mai mici, cu o calitate garantata. Direct de la producatori, poti cumpara ce cantitate doresti, de cofraje oua, caserole oua, din plastic sau carton, pe care ti le putem trimite oriunde in Romania cat si in Republica Moldova, prin curier rapid sau transport propriu. Detinem stocuri importante de cofraje oua prepleita, cofraje carton oua prepelita, caserole carton oua prepelita, caserole oua prepelita, cofraje oua gaina, caserole oua gaina, cofraje oua preplita plastic, cofraje oua gaina plastic. . . . 

Hraitori animale, hranitori pasari, hranitoare din tabla zincata si hranitoare din plastic

Hranitoare, diferite capacitati si modele, hranitoare din plastic si hranitoare din tabla zincata, acestea pot fi folosite in diverse moduri: Hranitoare de gradina, hranitoare de curte, hranitoare pui o zi, hranitoare pui prepelita 1 zi, hranitoare montate pe exteriorul custilor, hranitoare animale, hranitoare iepuri, hranitoare graunte, hranitoare lucerna. La comanda confectionam hranitoare din tabla zincata, dupa modelul si schita dumneavoastra, la preturi de fabrica, la noi nu se plateste matrita.

Vindem accesorii pentru custi animale, in toate judetele din Romania si in orasele mari, cu transport iefin, prin curier rapid, sau cu ajutorul camioanelor noastre, la cantitati mai mari, accesorii animale si custi animale in toate judetele si orasele mari; Alba, Alba Iulia, Arad, Argeș, Pitești, Bacău, Bihor, Oradea,Bistrița-Năsăud, Bistrița, Botoșani, Brașov, Brăila, București, Buzău, Caraș-Severin, Reșița, Călărași, Cluj, Cluj-Napoca, Constanța, Covasna,  Sfântu Gheorghe, Dâmbovița, Târgoviște, Dolj, Craiova, Galați, Giurgiu, Gorj, Târgu Jiu, Harghita,Miercurea Ciuc, Hunedoara, Deva, Ialomița, Slobozia, Iași, Ilfov, București, Maramureș Baia Mare, Mehedinți, Drobeta-Turnu Severin, Mureș, Târgu Mureș, Neamț, Piatra Neamț, Olt, Slatina, Prahova, Ploiești, Satu Mare, Sălaj, Zalău, Sibiu, Suceava, Teleorman, Alexandria, Timiș, Timișoara, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Râmnicu Vâlcea, Vrancea, Focșani.

Adapatori pentru gaini, calitate Europeana de calitate, la preturi de producator, adapatori pasari de vanzare ieftin, adapatori automate pentru pasari, gaini, prepelite, curcani, gaste, rate, pui, adapatori automate pasari, adapatori automate prepelite, adapatori porumbei de vanzare la cele mai mici preturi din piata, jumatatedepret.ro vinde adapatori pentru toate categoriile de pasari, capacitati diferite si modele diferite, cat si culori diferite.

Adapatori pentru iepuri cu niplu de inox, adapatori iepuri de vanzare la cele mai mici preturi, este de retinut, faptul ca jumatatedepret.ro, vinde in excusivitate, adapatori si hranitori ( accesorii microferme si ferme ), de calitate, produse cu o calitate Europeana, in Uniunea europeana; adapatori iepuri, adapatori prepelite, adapatori pasari, adapatori pentru iepuri, adapatori ieftina, adapatori vaci, adapatori iepuri de vanzare cu transport ieftin, livrari in toata tara in 24 de ore maxim, adapatori pui, adapatori automate, adapatori porumbei ieftine, adapatori porumbei pret producator, adapatori pentru iepuri cu niplu inox si bazin din plastic alimentar trat impotriva razelor UV, adapatori automate prepelite de inalta calitate, cu nivel constant, adapatori pui de o zi, pui prepelita, pui gaina, pui curca, adapatori iepuri ieftina port sticla, adapatori pt iepuri din tabla sau PVC, adapatori pentru porci, adapatori capre, adapatori bovine, adapatori pentru vaci, Toate la cele mai mici preturi din piata.

Articole columbofie la preturi corecte, vandute online prin jumatatedepret.ro, produse columbofie vandute in Romania ieftin si livrare oriunde in tara ieftin, accesorii columbofie, din categorii diferite, hranitoare porumbei, adapatoare porumbei, inele porumbei, boxe porumbei, custi porumbei, raclete porumbei, gratare plastic porumbei si multe alte produse columbofie de vanzare online.