Accesorii MICROFERME

Accesorii MICROFERME

Accesorii pentru microferme, accesorii pentru ferme, accesorii pentru casa si gradina.

Produse porumbei, produse pentru porumbei, produse pt porumbei

Gospodaria este un loc unde, in permanenta se gaseste ceva de facut, de inlocuit sau de amenajat si un loc ideal de crescut pasari si animale. Pentru fiecare activitate desfasurata avem nevoie de accesorii gospodaresti pentru a duce la bun sfarsit activitatea inceputa.

La noi gasiti tot ceea ce aveti nevoie si este util in gospodarie, de la ingrasamant pentru plante, tarcuri pentru pasari si animale, recipiente metalice pentru depozitarea furajelor, faras metalic, scafa si multe alte accesorii care nu trebuie sa va lipseasca.

Pentru orice cultura de plante, legume sau flori puteti folosi ingrasamant TURBO BIO NATURAL. Ingrasamantul este natural, compus din dejectii colectate de la prepelite crescute cu furaje pe baza de cereale romanesti. Plantele se vor dezvolta frumos, luandu-si din ingrasamant tot ceea ce ele au nevoie.  Ingrasamantul TURBO BIO NATURAL  se poate folosi in orice cultura si nu are contraindicatii.

Tot pentru dezvoltarea plantelor cultivate in gradina se mai poate folosi si Compost Natural BIO. Compostul este rezultat prin biodegradarea rezidurilor naturale gasite in gospodarie: frunze, crengi tocate, gazon, dejectii pasari, resturi de legume, cenusa din lemn, etc. Compost Natural BIO se poate folosi fara teama in gradina dumneavoastra pentru ca plantele sa fie viguroase si sa dea cele mai bune rezultate.

Faras metalic, faras metalic cu coada

Daca ati obosit sa va aplecati sa strangeti resturile din curte nu trebuie sa va lipseasca un faras metalic cu coada.  Faras metalic coada confectionat din tabla zincata de calitate ce nu corodeaza si are o rezistenta indelungata,  Dimensiunile farasului metalic sunt 30X25cm iar a manerului de 69cm. Faras metalic coada ce va face munca mult mai usoara.

Faras metalic MIG 21 confectionat din tabla zincata si este prevazut cu maner. Faras metalic MIG 21 se poate folosi atat pentru strangerea resturilor menajere dar  si pentru cerealele intregi ca un fel de scafa. Faras metalic pret bun si accesibil oricarui gospodar.

Faras metalic de dimensiuni reduse si cu coada metalica ce va poate ajuta sa scoateti fara probleme cenusa din soba. Acest faras metalic cu coada poate fi folosit si pentru a cara jar dintr-un loc in altul sau poate fi folosit si pentru a transporta tamaia. Faras metalic din tabla zincata ce poate fi folosit in diverse actiuni.

Confectii metalice pentru gospodarie

Oamenii din gospodarii sunt intr-o permanenta miscare, de la pasari la animale, de la animale in gradina si sigur aduna noroi pe incaltaminte, de aceea in gospodarii este nevoie si de un stergator pentru noroi. Stergator pentru picioare executat din profil rectangular vopsit cu un suport metalic ce se introduce in pamant 40cm, are inaltime de 15cm de la sol pana la platbanda metalica care foloseste la stergerea de noroi, inaltimea totala de la sol (dupa ce prima parte a fost introdusa in pamant) de 100cm. Sigur va amintiti de aceste stergatoare pentru picioare, ele inca exista in gospodariile bunicilor.

Cereale si furaje pentru animale si pasari

Cerealele sunt principala hrana oferita pasarilor si animalelor si este foarte important sa fie ferite de rozatoare. Pentru a evita orice fel de problema un Butoi din tabla pentru depozitare furaje este necesar pentru a pastra calitatea cerealelor sau furajelor. Butoi din tabla pentru depozitare furaje , un recipient metalic clasic cu capac si inel pentru inchidere ermetica. Butoi din tabla pentru depozitare furaje perforat in partea de sus ofera aerare cerealelor sau furajelor ca acestea sa nu se strice. Butoi pentru furaje SH ce se poate folosi in gospodarii, microferme si ferme pentru depozitarea corecta a furajelor.

Scafa medie pentru furaje va usureaza munca atunci cand puneti furaje pasarilor. Scafa medie pentru furaje este din material plastic usor, moale pentru a nu se sparge. Scafa mare pentru furaje prepelite gaini utila in amestecul de nutreturi, cereale si in hranirea puilor de prepelita si gaina, a prepelitelor ouatoare si a gainilor. Scafa mare sau scafa medie inlocuieste alte accesorii improvizate.

Plasa metalica si plasa din plastic cu ochiuri mici si mari

Daca va ocupati de o gospodarie sau aveti o ferma cu pui de prepelita, pui de gaina sau puii altor pasari, sigur insectele va dau multa bataie de cap. Plasa pentru insecte este un mod simplu si eficient de a va apara impotriva lor, plasa pentru insecte poate fi pusa la usi, geamuri sau acolo unde considerati ca este nevoie de ea. Plasa metalica pentru insecte de asemenea este un mod pentru protectia impotriva insectelor. Plasa metalica pentru insecte este recomandata pentru montarea la usi, deoarece este foarte rezistenta impotriva cainilor si pisicilor.

Balamale usi de calitate foarte buna pentru usi incubator oua. Balamale metalice ce pot fi folosite si pentru inchiderea usilor de orice fel. Dimensiuni balama: lungime balama 70mm, latime balama deschisa 42mm, latime balama inchisa 25mm recomandate pentru incubatoare oua.

Tavi pentru colectarea dejectiilor la animale si pasari, tavi dejectii custi animale

Utila in gospodarie sau in microfermele, tava dejectii prepelite gaini 43X53cm nu trebuie sa lipseasca de la custile de crestere pui prepelite, pui gaina. Tava dejectii face ca munca sa fie mai usoara, iar viata pasarilor sa fie mai curata. Tava dejectii prepelite gaini 43X53cm este din tabla zincata pentru custi crestere prepelite, gaini.

Iepurele este un animal care trebuie sa fie in permanenta curat, de aceea cusca trebuie sa fie confectionata pentru a respecta aceasta prima regula. Pentru a evita murdarirea blanitei este nevoie de o tava dejectii iepuri pentru colectarea acestora. Tava dejectii iepuri este cositorita la capete si nu permite scurgerea dejectiilor. Tavi dejectii iepuri din tabla zincata pentru cusca de iepuri. Dimensiuni tava dejectii iepuri 40X50cm, h=5cm.

Incubatoare oua si piese de schimb pentru incubatoare

Incubatorul este un strict necesar in cadrul microfermelor, fermelor si chiar gospodariilor. El poate fi de capacitati diferite si poate incuba oua de pasari de specii diferite, de aceea ouale trebuie puse in interiorul lui intr-o sita incubatie oua. Sita pentru incubatie are capacitati diferite in functie de ouale pe care doriti sa le incubati. Intr-un incubator automat pot incapea : sita pentru incubatia oualor de prepelita cu o capacitate de 221 oua prepelita, sita incubatie 221 oua prepelita se aseaza pe rafturile mobile ale incubatorului; sita pentru incubatia oualor de gasca cu o capacitate de 32 oua gasca, sita incubatie 32 oua gasca ce poate fi folosita in toate incubatoarele automate; sita incubatie oua gaina cu capacitatea 30 de oua confectionata din plastic alimentar; sita incubatie 63 oua rata/ 63 oua curca pentru incubatoare profesionale; sita incubatie 88 oua gaina speciala pentru automate. Sita pentru incubatia oualor de prepelita, gaina, gasca, rata, curca de capacitati diferite se poate folosi in incubatoare profesionale, incubatoare oua cu capacitate mica, incubatoare capacitate medie sau incubatoare capacitate mare.

In momentul in care puii incep sa eclozeze, trebuie mutati din sitele pentru incubatie in lada eclozare din plasa sudata zincata intr-un eclozator sau intr-un incubator oua ce are functie si de eclozator. Lada eclozare din plasa sudata zincata ochiuri mici  ce nu permite ranirea puisorilor in momentul in care ei incep sa se puna pe picioare.

Puii, in momentul in care sunt scosi din eclozator si mutati in maternitati profesionale, au nevoie in primele 7 zile de viata de un covor de unica folosinta pentru pui de prepelita 60X60 cm. Este un covor absorbant pentru prevenirea deceselor si reduce rata mortalitatii. Covor de unica folosinta pentru pui de prepelita 60X60 cm ce nu poate fi inlocuit cu nimic, covorul ofera conditii decente pentru cresterea puilor de prepelita. Covor de unica folosinta pentru pui prepelita 60X90 cm ce nu mentine umiditate, astfel asternutul puilor va fi mereu uscat si curat. Covorul unica folosinta pentru pui prepelita 60X90 cm este antibacterian si inlocuieste materialele care atrat microorganismele. Podea de unica folosinta din plasa de fibra cu ochiuri mici pentru pui de prepelita este asemanatoare unui scutec absorbant si se foloseste tot in prima saptamana de viata a puilor, dupa care se arunca. Plasa din plastic pentru podele pui 1-7 zile ce se foloseste pentru cresterea puilor de prepelita de la ecloziune pana la varsta de 7 zile. Plasa din plastic are 51 de cm latime, exact cat o maternitate speciala pentru puii de prepelita. Plasa din plastic ofera avantajul de a se refolosi, dar numai dupa ce a fost spalata si dezinfectata.

Daca incubati oua de prepelita sau de gaina in vederea vanzarii puilor, atunci trebuie sa le oferiti puilor siguranta pe toata perioada transportului de aceea, noi, va oferim cutie transport pui prepelite de 1 zi cu 4 compartimente si capac si cutie carton pentru pui de gaina. Cutie transport prepelite de 1 zi poate sa gazduiasca in jur de 150/200 de pui prepelita o zi pentru un bun transport. Cutie carton pentru pui de gaina ce poate fi folosita la transportarea a 100 de pui de gaina de 1 zi. Cutia de transport ofera posibilitatea de a aseza alte cutii, una peste cealalta pentru a transporta un numar mai mare de pui.

Microfermele sau fermele care cresc prepelite si gaini au nevoie de aerisire, oxigenul fiind un factor principal in dezvoltarea pasarilor iar pentru a face acest lucru aveti nevoie de grile de aerisire. Grila de aerisire se gaseste in doua variante in categoria accesorii microferme, grila aerisire 30X26 si grila aerisire 36X36. Grila de aerisire este usor de montat, usor de curatat si poate fi folosita si in industrie sau uz gospodaresc.

Ferma noastra creste prepelite si foloseste sisteme automate pentru adaparea acestora. Sistemele de adapare automate sunt conectate la canistre de diferite capacitati pentru ca prepelitele sa aibe apa curata in permanenta. Avem trei variante de canistre, de  capacitati diferite: canistra cu robinet si plutitor 20L, canistra cu robinet si plutitor 30L, canistra cu robinet 30L. Plutitorul din interiorul canistrei permite umplerea in regim automat ori de cate ori este nevoie.

Pentru ca ne gandim si la pescari le oferim fabrica viermusi pentru pescari din tabla zincata si din plasa sudata zincata cu ochiuri mici. fabrica viermusi pentru pescari este compusa din doua incaperi, o incapere unde depozitati animalele sau pasarile moarte (animale de dimensiuni reduse, gaini, rate, bibilici, etc) si o tava din tabla zincata, colectoare, de unde veti colecta viermusii. Este de preferat ca in tava sa fie putin malai inainte ca acestia sa inceapa sa fie produsi. Fabrica viermusi pentru pescari trebuie amplasata intr-un loc calduros pentru a fi accesibila mustelor.

Oricui este necesar un sistem de inchidere. Sistemul de inchidere poate fi folosit ca inchizatoare stupi, inchiderea incubatorului oua si a altor inchideri de orice fel.

Jumatatedepret produce si vinde  accesorii microferme la preturi de producator pentru crescatorii de animale si pasari. Daca sunteti producator de accesorii pentru ferme sau microferme sau produceti ceva folositor pentru gospodarii si nu le puteti vinde, atunci puteti sa ne contactati pentru ca impreuna sa aducem in gospodariile tuturor, cat mai multe Produse Romanesti.

Accesorii gospodaresti pentru cei care cresc sau doresc sa creasca animale sau pasari in gospodarie: faras metalic cu coada metalica, canistra din plastic cu robinet, butoi din tabla SH, grila de aerisire, tava dejectii iepuri, tava dejectii gaini, tava dejectii prepelite, sita incubator oua prepelita, sita incubator oua gaina, sita incubator oua rata, sita incubator oua gasca, sita incubator oua curca, sita incubator oua strut, cutii din tabla zincata, tavi din tabla zincata, plasa tantari, plasa ochiuri mici, scafa furaj, cutie carton transport pui o zi, plasa din plastic ochiuri mici, plasa incsecte, tarc pentru pui mici, tarc pentru pasari, tarc pentru caini si pisici, tarc pentru boboci, gratar pentru noroi, gratar pentru friptura, etc.

Produse porumbei de vanzare la cele mai mici preturi din piata, produse pentru porumbei calitate Europeana si preturi mici, exclusiv prin jumatatedepret.ro, Accesorii porumbei de vanzare;

Inele pentru porumbei de vanzare, cuibare porumbei, cuibar porumbei incalzit, hranitoare porumbei, hranitori pentru porumbei, adapatoare porumbei, adapator de porumbei, adapatoare porumbei 1 litru, adapatoare porumbei 3L, adapatoare porumbei 5L, adapatoare porumbei 7L, stinghie porumbei, produse porumbei ieftine, cada baie porumbei, asternut porumbei, sezatoare porumbei din lemn si din PVC, gratare porumbei cu ochiurile diferite, gratar porumbei ieftin, gratar plastic 50cmX50cm, odihnitori plastic ieftine, cuibar ceramica plus pasla, cada baie pentru porumbei, hranitori individuale boxa, boxa porumbei, hranitori grit, cu si fara separator, cleme colorate, inele colorate din plastic, lada transport, oua plastic, oua PVC.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Plasa pentru insecte

Plasa insecte Plase insecte Descriere produs:-plasa pentru insecteRecomandari:-se foloseste imp..

4,00Lei

Scafa medie pentru furaje

Scafa furaj Scafe furaje Descriere produs:-scafa medie pentru furajeRecomandari:-pentru amestec..

4,00Lei

Scafa mare pentru furaje prepelite si gaini

Descriere produs:-scafa mare pentru furajeScafa din plastic pentru furajeRecomandari:-pentru amestec..

5,00Lei

Plasa metalica pentru insecte

Plasa metalica, plasa metalica impotriva insectelor, plasa metalica impotriva mustelorPlasa pentru i..

8,00Lei

Tava dejectii iepuri

Tava dejectii iepuri Tava dejectii custi iepuri Descriere produs: -tava pentru dejecti..

17,00Lei

Tava dejectii prepelite gaini 43X53cm

Tava dejectii prepelite si gaini Tava dejectii custi prepeltie custi gainiConfectionam tavi pentru c..

17,00Lei

Grila aerisire 30X26

Grila aerisire 30X26cmDescriere produs:-grila pentru aerisire-dimensiune 30/26 cmRecomandari:-in ind..

25,00Lei

Grila aerisire 36X36

 Grila aerisire 36X36cmDescriere produs:-grila pentru aerisire-dimensiune 36/36 cm Recoman..

30,00Lei

Fabrica de viermusi pentru pescari

Producerea viermusilor in gospodarieNimic nu se pierde, totul se transforma !Descriere produs:-fabri..

140,00Lei