Adapatori

Adapatori

Adapatori automate si adapatori manuale

Adapatoare automata animale si pasari, sau adapatoare manuala animale si pasari ?

Apa reprezinta o importanta deosebita pentru mentinerea sanatatii cat si pentru o rata productiva ridicata. Lipsa apei sau consumul insuficient duce la deshidratarea animalelor si pasarilor si chiar la moartea acestora. Apa este un element vital, de aceea va recomandam sa puneti la dispozitia animalelor si pasarilor apa la discretie. Scopul sistemelor de adapare este sa ofere zilnic, cantitatea de apa proaspata si curata necesara consumului. Cantitatea de apa consumata depinde de greutatea corporala a pasarilor si animalelor. Este recomadat sa fiti legati la reteaua de apa curenta pentru a putea folosi adaptori automate, iar cele clasice folosite pentru pasarile crescute la sol, trebuie avut in permanenta grija sa le umpleti.

Pentru a putea pune un sistem de adapare la punct pentru o cusca pui prepelite, cusca pui gaina, cusca pasari, cusca prepelite, cusca animale aveti nevoie de un furtun transparent. Acest furtun plastic este ideal pentru alimentarea cu apa la pasari si animale. Furtun transparent folosit in microfermele de prepelite, deoarece ii permite fermierului sa-si dea seama daca prepelitele au apa sau nu. Furtunul plastic este confectionat din PVC transparent, siliconizat. Furtun din plastic fix pe robinetul canistrelor, ceea ce face ca montarea sa fie una extrem de usoara.

T egal cu 10 mm este un conector ce se foloseste  la racordarea furtunului transparent pentru adapatorile automate. T egal cu 10 mm este facut din plastic alimentar de calitate, nu se sparge, nu se rupe, nu se crapa.

Adapatoare pui prepelita sau adapatoare pui gaina, utila in ambele cazuri. Adapatoare pui prepelita este cea mai mica adapatoare si poate folosita in cele mai inguste locuri, custi pui prepelita, maternitati pui prepelita. Adapatoare pui gaina utila in cresterea puilor in gospodarii. Adapatoare indispensabila capacitate mica pentru pui de o zi.

Adapatoare din plastic 5 L pentru pasarile crescute la sol sau in libertate. Adapatoare din plastic cu capacitatea de 5L. Este o adapatoare simpla, ce se umple si se curata usor. In functie de cate pasari aveti puteti folosi una sau mai multe adapatori.

Adapatoare automata cu niplu si recuperator pentru adaparea prepelitelor. Adapatoare cu niplu si recuperator ce se conecteaza printr-un furtun transparent  la canistra cu robinet. Adapatoare automata cu niplu utila si indispensabila in microfermele de prepelite.

Adapatoare automata cu clips pentru adaparea puilor de prepelita, a prepelitelor ouatoare, a puilor de gaina, cat si a oricarui pui de o zi. Adapatoare automata cu clips pentru custi pui prepelite, custi prepelite ouatoare. Adapatoare automata pentru prepelite cu clips usureaza munca fermierului, necesita doar putina atentie, iar daca sunt montate corespunzator veti sta fara grija ca exista posibilitatea ca puii sa ramana fara apa.

Adapatoare automata prepelite, face parte din categoria adapatori automate prepelite, pui prepelita, pui gaina, pui o zi si este o adapatoare automata cu nivel de apa stabil, cu o rata indelungata in timp, este o adapatoare automata speciala pentru pui de o zi, pui prepelite si pui gaina, insa poate fi folosita ca adapatoare automata pentru aproape orice categorie de pui, datfiind faptul ca este cea mai de succes si mai vanduta adapatoare pentru puii de o zi din Uniunea Europeana. Adaparea prepelitelor in gospodarie, este facuta cu ajutorul acestor adapatori automate, exact ca in sistemul intensiv, fara a va crea probleme i ncresterea si ingrijirea prepelitelor, odata ce au fost bine montate, adapatorile de prepelite, vor funtiona corect pana la adanci batrante, cu toate acestea, este bine din cand in cand sa le verificati si sa le curatati.

Adapatoare automata pentru prepelite capacitate mare si risc minin de blocare. Adapatoare automata prepelite ce se monteaza cu usurinta pe orice model de cusca. Adapatori automate profesionale pentru adaparea prepelitelor.

Adapatoare automata pentru pui prepelita cupa mica, pentru cusca prepelite si pentru pui prepelite. Adapatoare automata pui prepelita ce permite adaparea puilor de prepelita fara ca acestia sa se ude. Adapatori automate pui prepelite ce nu mentine apa in ele, nu permit dejectiilor sa se cumuleze in vasul cu apa.

Adapatoare iepuri cu niplu din inox pentru custi iepuri, prevazuta cu bazin de apa. Bazinul este prevazut cu capac, astfel , praful, si alte mici particule nu vor intra in apa. Adapatoare iepuri cu niplu usor de folosit si curatat. Adapatori iepuri cu niplu pentru micii rozatori.

Adapatoare iepuri cu niplu din inox cu bazin de apa, capacitate 1L. Adapatoare iepuri cu niplu din inox pentru a nu fi ros  de catre iepuri. Adapatori iepuri cu niplu inox ce se pun cu usurinta pe cusca iepurilor.

Adapatoare iepuri niplu inox rezistent si nu poate fi roasa de catre iepuri. Adapatoare automata inox iepuri cu clips pentru o o adapare corespunzatoare. Adapatori automate cu niplu inox pentru orice model de cusca iepuri.

Adapatori pret mic, rezonabil privind raportul calitate-pret.

Adapatoare, un obiect indispensabil in microfermele de prepelita, in cresterea animalelor si a pasarilor crescute la sol, datorita faptului ca se conecteaza usor la reteaua de apa potabila.

Scopul sistemelor de adapare este acela de a oferi in permanenta puilor, pasarilor si animalelor, o igiena optima, risipa minima de apa, numar ridicat de puncte  de acces la apa, asternut uscat, umiditate scazuta, etc. De aceea va recomandam folosirea acestora cu incredere.

Fermele noastre folosesc adapatori automate, adapatori plastic capacitate mica si mare, adapatori pui prepelita, adapatori prepelite, adapatori automate cu niplu, adapatori automate cu niplu inox, adapatori profesionale, adapatoare iepuri cu bila, adapatoare iepuri schema, adapator automat inox iepuri, adapatori iepuri cu sticla si furtun transparent. Aceste adapatori automate fac parte din gama profesionala, usor de folosit, de prins pe custi.

Adaparea la pasari se face in functie de temperatura mediului ambiant, de tipul furajelor (in cantitati mai mari in cazul hranirii cu furaje concentrate si in cantitati mai mici in cazul hranirii cu furaje verzi), de starea de sanatate a pasarilor. Lipsa apei provoaca o scaderea a aportului de alimente si duce la aparitia imbolnavirilor. Este necesar sa tinem cont de regulile de baza, simple, dar foarte esentiale pentru a avea pasari sanatoase si fara stres. Acestea trebuie sa aiba intotdeauna la dispozitie apa proaspata si hrana. Consideram ca accesul la apa trebuie facilitat prin utilizarea unor adapatori corespunzatoare. Asigurarea apei se poate face prin mai multe metode, dar trebuie tinut cont ca prepelitele au intotdeauna nevoie de apa proaspata si rece, sa bea cand vor. O modalitate des folosita este aceea a adapari prin adapatoare manuale sau automate prinse pe margine sau pe peretele custilor. Aceasta metoda este rentabila si usor de utilizat. Se recomanda ca in perioada de crestere a puilor si odata pe luna in cresterea celor mature adaugarea in apa a unui amestec de vitamine si minerale.

jumatatedepret va pune la dispozitie: adapatoare pui prepelita o zi , pui gaina o zi, adapatoare din plastic 5L, adapatoare port sticla din tabla zincata, adapatoare automata niplu pentru pui de prepelita, pui de gaina, adapatoare port sticla iepuri, adapatoare automate niplu prepelite si gaini, adapatoare niplu si recuperator, adapatoare automata cupita pentru pasari, adapatoare automata pentru prepelita cu clips, adapatoare automata pentru prepelite capacitate mare, adapatoare automata pentru pui prepelita, adapatoare iepuri cu niplu, adapatoare iepuri cu niplu din inox, adapatoare pasare, adapatoare automata pasare.

Adapatori automate  pentru prepelite. Pot fi folosite cu succes si la gaini, rate, curci si alte pasari de curte. Sunt foarte usor de montat printr-o simpla gaura data cu burghiul de 8 mm. Adapatoarele automate pentru prepelite pot fi montate in orice material plastic, galeti, tevi, sticla. Avantajele acestor adapatori pasari sunt: mentin apa tot timpul curata, nu curge decat daca pasarea actioneaza adapatoarea cu ciocul, pasarea nu are acces la vasul cu apa, au o durata de viata foarte mare si pot fi curatate cu usurinta fara a mai fi nevoie sa demontam adapatoarea.

Aceste adapatori automate ofera conditii de bunastare superioara prepelitelor, evitand contactul apei cu dejectiile prepelitelor eliminam riscul infectiilor si epidemiilor ce apar in randul prepelitelor.

Folosind adapatori automate eliminam necesitatea igienizari manuale zilnice a tavilor de adapare, operatiune ce necesita destul de mult timp. Sa nu mai vorbim de costurile (spalat, igienizat ) a 10 custi care pot insuma mai bine de o ora zilnic, timp acordat zi de zi iar timpul se mareste in functie de cate custi avem. In lipsa unei automatizari de calitate, deoarece exista si alte sisteme de dapatori automate , cu cupita si clapeta sau bila in iterior, igienizarea se va face destul de des si foarte greu. Aceste adapatori automate pentru prepelite sunt, unele dintre cele mai grozave produse destinate cresteri prepelitelor si a puilor de gaina si au aparut dupa multe incercari si cautari  ce au necesitat costuri suplimentare si timp. Adapatoarea automata devine astfel cea mai buna modalitate de a adapa puii de prepelita de o zi, astfel  incat puii de prepelita sa aiba acces usor la apa fara ca acestia sa se ude  si sa se murdareasca si fara a exista riscul ca acesti puisori  sa se inece.

Cupite , adapatori automate pentru prepelite. Acestea reprezinta o alternativa ideala pentru sistemul manual de adapare a prepelitelor, gainilor, puilor. Este necesra utilizarea unui furtun de plastic si al unei canistre,  adica a unui rezervor de apa. Aceasta metoda va va scuti de grija adaparii pasarilor. Aceste adapatori cu cupita sunt ideale si pentru puii de o zi chiar si pentru gaini. Furtun apa transparent este ideal pentru montarea sistemului de adapare la custi de pasari, prepelite, pui, gaini, iepuri. Grosimea unui furtun de apa transparent este de 10cm  si poate fi montat la adapatori automate si la canistre. Furtunul se vinde la metru liniar si poate fi ridicat de la sediul nostru sau poate fi trimis prin curier. Aceste adapatori prepelita automate pot fi plasate pe pamant sau suspendate, presiunea maxima fiind de 0,5 bari pentru 40-60 de pasari in functie de marimea si rasa acestora. Forma acestei adapatorii o face sa fie foarte utila si in fermele de gaini ouatoare sau de reproductie. Pot fi folosite si ca adapatori pentru iepuri. Aspectul valvei ofera rezultate foarte bune si in termeni de durabilitate si usurinta in utilizarea acestor adapatori pentru pasari. Exista un dispozitiv de sedimente in interiorul fiecarei adapatori ajutand la fixarea si eliminarea balansului adapatorii ceea ce face ca apa sa nu fie risipita. Fiecare adapatoare este prevazuta cu o coarda de agatare. Adapatoare pentru cresterea puilor, ingrasarea acestora, cresterea prepelitelor ouatoare. Acest tip de adapatori asigura un flux continuu si igienic de apa, cu minime eforturi.

Adapatori automate cu tavita de recuperare a picaturilor de apa. Pot fi folosite ca adapatori pentru prepelita, adapatori pentru gaini, adapatori pentru iepuri. Montarea acestora se realizeaza cu un furtun din PVC avand diametru de 2,5cm, folosit la instalatiile de apa, durata de viata a acestor adapatori automate cu tavita de recuperare a picaturilor de apa ese de 10 ani. Aceste adapatori automate cu niplu din inox sunt benefice pentru toate categoriile de pasari, de la pui de o zi pana la pasari ajunse la maturitate. Se monteaza usor pe diferite vase din plastic, galeti, in dopuri de bidoane, tevi pentru instalatiile de apa.  Folosind adapatori automate cu niplu din inox, apa va fi mereu proaspata si curata. Pot fi montate oriunde in gospodarie. Avem adapatoare pentru pasari de curte confectionate din plastic semitransparent pentru a oferi posibilitatea observari nivelului de apa. Aceasta adapatoare este ideala pentru rate, curci, gaini, gaste, fazani, bibilici.

 La jumatatedepret gasiti: adapatoare pui prepelita o zi , pui gaina o zi, adapatoare din plastic 5L, adapatoare port sticla din tabla zincata, adapatoare automata niplu pentru pui de prepelita, pui de gaina, adapatoare port sticla iepuri, adapatoare automate niplu prepelite si gaini, furtun plastic, furtun apa, furtun de apa, adapatoare niplu si recuperator, adapatoare automata cupita pentru pasari, adapatoare automata pentru prepelita cu clips, adapatoare automata pentru prepelite, capacitate mare, adapatoare  automata pentru pui prepelita, adapatoare iepuri cu niplu, adapatoare iepuri cu niplu din inox, adapatori iepuri, adapatori pentu iepuri, adapatori de iepuri, adapatori prepelite, adapatori pentru prepelite, adapatori pasari , adapatori pentru pasari , adapatori de pasari, adapatori pui, adapatori pentu pui, adapatori de pui prepelite. Puteti comanda la jumatatedepret exact numarul de adapatori pe care il doriti iar noi vi le livram la adresa mentionata.

Adapatori pasari, modele diferite, capacitati diferite, preturi diferite, producatori diferiti, jumatatedepret.ro, a ales sa comercializeze adapatori pentru pasari, confectionate in Uniunea Europeana, din materiale necorozive si in general pe cat posibil antibacteriene, eventual care sa nu fie afectate de undele ultraviolete, astfel veti gasi de vanzare adapatori pasari pret producator, de o calitate foarte buna, cu durata indelungata in timp. Adapatori pasari pe categorii de rase, adapatori pui o zi, adapatori pui prepelite, adapatori pui gaina, adapatori gaini ouatoare, adapatori prepelite ouatoare, adapatori curci, adapatori pui de curca, adapatori pui fazani, adapatori pui bibilici, adapatori boboci de rata si gasca, adapatori pentru rate, adapatori pentru gaste, adapatori pentru fazani, adapatori pentru curcani, adapatori pentru bibilici.

Posibilitatea de adapare a pasarilor, prin sisteme automate, face cresterea pasarilor in gospodarii sa se apropie de cresterea pasarilor in sistem intensiv, adaparea pasarilor este factorul principal, in cresterea si ingrijirea pasarilor de curte, fie in gospodarie, fie in sistemele intensive, astfel no ivenim cu solutii, deja testate, deja folosite, sisteme de adapare ce au un raport foarte bun intre calitate si pret, raport ce este benefic intotdeuna crescatorului de pasari, recomandam in general adapatori de pasari cu grad de folosinta indelungat si sigur.

Adapatori pentru porumbei, cu capacitati diferite; adapatoare porumbei 1 litru, adapatoare porumbei 3.5 litri, adapatoare porumbei 5 litri, adapatoare porumbei 7 litri. Adapatori pentru porumbei ce pot fi agatate foarte usor, datfiind faptul ca aceste adapatori porumbei au deja din fabrica, o agatatoare cu ajutorul careia, adapatoarea de porumbei poate fi agatata. adapatori pentru porumbei fabricate din material plastic, special pentru adaparea porumbeilor si a pasarilor, plastic alimentar antibacterian, adapatorile pentru porumbei sunt de vanzare la preturi competitive pe piata noastra, astfel incat raportul calitate pret cel mai bun, in general il gasiti prin jumatatedepret.ro

Adapatori porumbei preturi de producator, prin jumatatedepret.ro, cu transport ieftin, oriunde in Romania, sau cu ridicarea directa din punctele noastre de lucru din tara, adapatori porumbei cu inel de prindere si agatare, adapatori porumbei cu maner, sau adapatori pentru medicamente, adapatori de capacitate mica pentru porumbei.

Adapatori automate la cele mai mici preturi, cu transport ieftin oriunde in Romania, detinem depozite de stocuri cu adapatori pui automate, adapatori iepuri automate, adapatori porumbei automate, adapatori prepelite automate, adapatori gaini automate, adapatori curci automate, adapatori fazani automate, astfel in doar 24 de ore, va putem livra, oriunde in Romania modele de adapatori dorite; Adapatori pui, iepuri, gaini, pui de prepelite, fazani, boboci, porumbei, gaste, bibilici,  automate in toate orasele mari, Bucuresti, Ilfov, Ploiesti, Brasov, Braila, Galati, Bistrita, Timis, Craiova, Olt, Botosani, Suceava, Vaslui, Iasi, etc.

Adapatori pasari, modele ce fac parte din categoria "BEST SELER" , adapatori pasari cu rezistenta indelungata in timp chir fiind folosite intensiv, adapatori pasari pret producator, doar prin jumatatedepret.ro, adapatori pasari cu transport ieftin oriunde in Romania, prin curier rapid, sau transport propriu, la cantitati mari, adapatori pasari direct de la producatori de accesorii pasari, accesorii custi pasari, accesorii de adapare a pasarilor in sistem gospodaresc cat si intensiv, adapatori pasari cu cel mai bun raport calitate-pret.

Adapatori porumbei de vanzare la cele mai mici preturi, adapatori porumbei de calitate, produse in Uniunea Europeana si vandute de jumatatedepret.ro, la cele mai mici preturi din piata, produse columbofie la preturi corecte, accesorii columbofie, adapatori profesionale pentru porumbei, accesorii columbofie de vanzare online ieftin, articole columbofie.

Jumatatedepret.ro comercializeaza adapatori pentru animale si apsari, pe categorii, adapatori de calitate Europeana, la preturi competitive pe piata romaneasca, cu transport ieftin si rapid, oriunde in Romania; adapatori vaci, adapatori porci, adapatori prepelite, adapatori pasari, adapatori pui, adapatori animale, adapatori automate, adapatori porumbei, adapatori pentru porci, adapatori automate pentru prepelite, adapatori pui de o zi, adapatori porci pret producator, adapatori bovine, adapatori pentru vaci, adapatori curcani, adapatori automate pasari, adapatori capre, adapatori pui autmate, adapatori pentru pui orice pasare, adapatori pentru albine, adapatori vaci second hand, confectionam adapatori pentru pasari si animale din tabla zincata, sau inox.

Trust Development Invest SRL, ofera o gama larga de adapatori, pentru adaparea animalelor, in conditii conforme cu normele Europene de crestere si ingrijire a animalelor; adapatoare porci, adapatoare gaini, adapatoare pisici, adapatoare caini, adapatoare albine, adapatoare iepuri cu niplu, adapatoare pentru iepuri md, adapatoare prepelite, adapatoare curcani, adapatoare vaci, adapatoare capre, adapatoare iezi, adapatoare miei, adapatoare oi, adapatoare gaste, adapatoare boboci, adapatoare fazani, adapatoare chinchila, adapatoare iepuri, adapatoare automata pasari, adapatoare automata animale, adapatoare din tabla zincatam, adapatoare din inox, adapatoare niplu inox.

Adaparea iepurilor, se paote face cu ajutorul adapatorilor speciale de iepuri, adapatori iepuri cu, sau fara bazin, fiecare avand avantajul si dezavantajul lor, adapatori pentru iepuri cu bazin, in care se pot administra medicamente, vitamine, sau minerale, adapatori iepuri de vanzare, sunt si cele fara bazin, niplu inox, care se conecteaza direct la un furtun de apa, sau o teava de apa, adapatori iepuri ieftine, pot fi cele din tabla zincata, sau chiar din plastic, in care iepurele bea apa direct din vas, multi spun ca vand adapatori iepuri si pe piata, au aparut, o multime de modele adapatori pentru iepuri, insa cele mai bune si mai cautate de catre fermierii care cresc iepuri, sunt adapatori cu niplu pentru iepuri, de preferat cu niplu din inox.

Adaparea porumbeilor, facuta corespunzator, prin adapatori speciale pentru porumbei, jumatatedepret.ro, ofera produse porumbei, calitativ, la cele mai mici preturi din piata, adapatoare porumbei 1 litru, adaaptoare porumbei 3,5 litri, adapatoare porumbei 5 litri, adapatoare porumbei 7 litri, adapatoare porumbei tip Belgian, adapatori porumbei de ultima generatie, adapatori tratate impotriva radiatiilor ultra violete, adapatori porumbei din plastic alimentar de calitate, adapatori prorumbei de vanzare ieftin, cu livrare rapida, prin curier rapid, oriunde in Romania.

Adaparea prepelitelor, prin linii de adapare automate, personalizate pentru fiecare gospodar in parte, adapatori prepelite automate si, sau manuale, adapatori pentru pui de prepelite, adapatori pentru prepelite ouatoare, adapatori prepelite cu niplu de inox, si recuperator, adapatori prepelite cupa mica, sau mare, adapatori prepelite din tabla zincata ieftine, adapatori confectionate in functie de custile fiecarui gospodar. Adapatoare pentru prepelite ouatoare confectionata din tabla zincata cu lungimea custii deprepelite, sau dupa proiecte de custi prepeltie, adapatoare prepeltie ouatoare automata, adapatoare prepelite cu nivel constant, adapatoare prepelite ouatoare cu niplu din inox si recuperator, astfel incat adaparea prepelitelor sa fie facuta confrom normelor Europene, de crestere a prepelitelor, in conditii optime.

Adaparea Caprelor si a oilor, in conditii optime, astfel incat cresterea si ingrijirea oilor, cat si a caprelor, sa fie facuta conform normativelor Europene, o adapare confomra a ovinelor, aduce satisfactii maxime crescatorilor, prin cresterea corespunzatoare a acestora, adaparea animalelor, face cresterea sa fie maximalizata. Adaparea oilor si a caprelor in gospodarie, cat si in sistem intensiv, este mai importanta decat hranirea, deoarece hranirea ovinelor, este proportionala cu adaparea, fara adapare corespunzatoare, ovinele nu se vor hrani cum trebuie, jumatatedepret.ro, va ofera adapatori pentru oi si capre, manuale, cat si automate, adapatoare pentru oi si capre din tabla zincata, sau automata cu nivel constant.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Cupita canari papagali

Cupita canari papagaliCupita pentru pasari mici, ce poate fi usor adapatata in functie de nevoiAdapa..

0,50Lei

Furtun transparent furtun plastic

                            &n..

1,50Lei

T egal 10 mm

                            &n..

1,50Lei

Adapatoare Hranitoare

Adapatoare HranitoareCanita din plastic, cu sistem de prindere pe orice perete al custii, din plasa ..

2,00Lei

Recuperator pentru niplu adapare pui prepelita pui gaina prepelite ouatoare gaini ouatoare

Recuperator pentru niplu adapare pui prepelita pui gaina prepelite ouatoare gaini ouatoareRecuperato..

2,00Lei

Adapatori port sticla iepuri

                            &n..

4,00Lei

Adapatoare automata niplu prepelite si gaini

Adapatoare automata niplu prepelite si gainiNiplu, adapatoare automata profesionala, pentru adaparea..

4,50Lei

Adapatoare din tabla 50cm

Adapatoare din tabla 50cmAdapatoare din tabla zincata 0,4mmAdapatoare din tabla zincata lunga de 50c..

5,00Lei

Adapatoare din plastic 5L

                            &n..

6,00Lei

Adapatoare port sticla din tabla zincata

Adapatoare port sticla din tabla zincataAdapatori port sticla pentru animale, la preturi mici, cu o ..

6,00Lei

Adapatoare porumbei Belgian 1L Produse porumbei

Adapatoare porumbei Belgian 1L Produse porumbeiProduse porumbei de calitate, adapatori 1 litruProdus..

7,50Lei

Adapatoare automata Niplu pentru pui de prepelita pui de gaina cu recuperator

Adapatoare dubla automata cu niplu si recuperator pentru pui de prepelita / gainaAdapatoare dubla cu..

8,00Lei

Adapatoare porumbei 1L

Adapatoare porumbei 1LAdapatoare din plastic pentru porumbei, cu agatatoare, aceasta adapatoare pent..

9,00Lei

Adapatoare automata cupita pentru pasari

Adapatoare automata cupita pentru pasariAdapatoare cupita automata, cu sistem de prindere eficient, ..

10,00Lei

Adapatoare porumbei Belgian 2L Produse porumbei

Adapatoare porumbei Belgian 2L Produse porumbeiProduse pentru porumbei, adapatori porumbei de calita..

10,00Lei

Adapatoare Iepuri cu niplu

                            &n..

15,00Lei

Adapatoare porumbei 3.5L

Adapatoare porumbei 3.5LAdapatoare pentru porumbei, din plastic alimentar, confectionata in Uniunea ..

16,00Lei

Adapatoare iepuri niplu inox

                            &n..

17,00Lei

Adapatoare porumbei 5L

Adapatoare porumbei 5LAdapatoare porumbei cu o capacitate de 5 litriAdapatoare pentru porumbei, din ..

18,00Lei

Adapatoare porumbei 7L

Adapatoare porumbei 7LAdapatoare pentru porumbei din plastic alimentar, calitate ItaliaAdapatoare pe..

19,50Lei

Adapatoare pui

Adapatoare pui 10LAdapatoare pentru pui cu o capacitate de 10 litri..

21,00Lei

Adapatoare porumbei 7L cu maner

Adapatoare porumbei 7L cu manerAdapatoare pentru porumbei, confectionata in Uniunea europeanaAdapato..

23,00Lei

Adapatoare pui 15L

Adapatoare pui 15LAdapatoare din plastic, de calitate cu o capacitate mare de adapare..

37,00Lei

Rezervor apa baterii prepelite si pui

Rezervor apa baterii prepelite si puiBazin special, pentru adaparea prepelitelor, a puilor de prepel..

58,00Lei