Hranitoare

Hranitoare

Hranitori animale, hranitori pasari, hranitoare animale, hranitoare pasari

Hranitori pentru animale, Hranitori pentru pasari, hranitori automate, linii de hranire in ferme, hranitori din tabla galvanizata ( zincata ), hranitori animale ieftine, hranitori pasari din palstic, hranitori ovine, hranitori bovine, hranitori porci

Hrana, ca si apa, reprezinta un factor vital in cresterea si dezvoltarea pasarilor si animalelor. Pasarile sau animalele din microferma sau gospodaria dumneavoastra au nevoie, in functie de varsta, greutate sau statura, de hrana formata din cereale intregi sau macinate la o anumita granulatie. Pentru a  le putea pune la discretie hrana aveti nevoie de niste hranitori care sa va ajute. Noi va oferim o gama variata de hranitori pentru prepelite, hranitori pentru iepuri, hranitori pui si hranitori clasice, din tabla zincata sau plastic, de diferite capacitati si marimi.

Hraniitori pui o zi, hranitori pui o zi, hranitoare pui prepeltia, hranitoare prepelita, hranitoare pui gaina, hranitoare gaini, hranitoare iepuri

Hranitori pui o zi din tabla zincata de 0.5 mm, ambutisata si sudata la capete. Aceasta hranitoare pui o zi este foarte practica si este prevazuta cu un grilaj special care permit puilor doar sa manance, nu sa imprastie mancarea. Hranitoare pui o zi ce poate fi folosita si in maternitati datorita dimensiunilor reduse, 55/50/40 mm. Hranitori pui o zi capacitate 450 grame furaj pentru un efectiv de 50 pui prepelita sau 45 pui gaina.

Hranitoare pui o zi, hranitoare dubla pentru pui prepelita sau pui gaina. Hranitoarea pui, din tabla zincata de 0.35 mm grosime, eficienta pentru cresterea a 50 pui prepelita sau 45 pui gaina pe o perioada de 24 ore. Hranitoare pui, dubla cu grilaj pentru ca puii sa nu poata imprastia furajul.

Hranitori prepelite, hranitoare prepelite

Hranitoare prepelite 50 cm ideala pentru custile care gazduiesc 25 de prepelite, dar si pentru alte tipuri de custi. Hranitori prepelite facute sa reduca munca si timpul fermierului. Hranitoare prepelite cu capacitate de 1450 grame furaj, in functie de compozitia furajului.

Hranitoare prepelite 64 cm capacitate 1800 grame furaj suficient 24 de ore. Hranitoare prepelite 64 cm din tabla zincata ce se agata pe exteriorul custilor cu ajutorul unor cleme. Hranitori prepelite pentru custi un cu efectiv de 80 sau 400 prepelite. In functie de cat de mare este cusca se pot folosi 2 hranitori .

Hranitoare prepelite 100 cm pentru toate tipurile de custi pasari. Hranitoare prepelite 100 cm este utila, eficienta si practica in hranirea prepelitelor. Hranitori prepelite 100 cm pentru custi cu 50 de prepelite.

Hranitori iepuri, hranitoare iepuri

Hranitoare iepuri din tabla zincata usor de montat pe cusca rozatoarelor. Hranitoare iepuri usor de utilizat si intretinut. Hranitori iepuri create ca iepurii sa manance din interiorul compartimentului.

Hranitoare pasari curte din plastic rezistent, usor de curatat. Hranitoare pasari curte este utila in gospodarii pentru ca nu permite pasarilor sa imprastie mancarea. Hranitori pasari curte ce se umple o data pe zi, in cazul unui numar redus de pasari.

Hranitoare pasari din plastic 51 cm prevazuta cu grilaj din plastic pentru a impiedica racaitul pasarilor. Hranitoare pasari plastic 51 cm are capacitatea de 1500-1700 grame furaj in functie de compozitie si granulatie.

Fabrica noastra din Romania specializata in fabricarea de custi prepelita, custi gaini, custi animale va ofera la cele mai mici preturi, hranitori pui prepelita, hranitori pui gaina, hranitori pui o zi, hranitori prepelite, hranitori gaini, hranitori animale, hranitori pasari exotice, hranitori pasari salbatice, hranitori pasari curte, hranitori din tabla zincata dimensiuni standard sau hranitori plastic. La cerere putem executa si hranitori de alte dimensiuni. Hranitori usor de montat pe custi, usor de curatat si de intretinut, hranitori rezistente in timp. Hranitori create sa reduca munca, timpul si imprastierea furajului.

Hranitori porumbei, hranitoare porumbei totul la pret de producator;

Hranitori porumbei, modele diferite, pentru hranirea porumbeilor in gospodarii, hranitori porumbei capacitati diferite, hranitori porumbei lungimi diferite, hranitori porumbei, rotunde cat si lineare, hranitori porumbei pret producator, prin jumatatedepret.ro, poti cumpara hranitori porumbei, pentru a le revinde.

Hranitoare porumbei rotunda, simpla, hranitoare porumbei compartimentata, hranitoare porumbei, 25cm, hranitoare porumbei 50cm, hranitoare porumbei 75cm, hranitoare porumbei 1m, hranitoare porumbei 120cm.

Hranitori automate, hranitori semiautomate, hranitoare automata, hranitoare semiautomata, capacitati diferite, hranitoare pui, pentru cresterea puilor in gospodarie si in microfermele de pui

Hranitori pentru oi si capre, confectionate din tabla zincata si din plasa sudata zincata, hranitoare capre din tabla zincata, pentru furaje, hranitoare capre din plasa sudata zincata pentru faneturi si lucerna, hranitoare pentru miei, hranitoare pentru iezi, hranitori ieftine si eficiente, pentru ovine, hranitori modele diferite pentru oi, si capre, hranitori de vanzare direct de la producator.

Hranitoare confectionate in Uniunea europeana, de calitate, la preturi de producator, hranitoare de vanzare, pe categorii de animale si pasari, hranitore pasari, hranitoare papagali, hranitoare perusi, hranitoare pitpalaci, hranitoare prepelite, hranitoare pui de prepelita, hranitoare pui de o zi, hranitoare pui gaina, hranitoare pui de curca, hranitoare pui de bibilica, hranitoare pui de fazan, hranitoare boboci de rata, hranitoare boboci de gasca, hranitoare gaste, hranitoare porumbei, hranitoare rate, hranitoare gaini ouatoare, hranitoare curcani, hranitoare animale, hranitoare caini, hranitoare pisici, hranitoare iepuri, hranitoare capre, hranitoare oi, hranitoare miei, hranitoare iezi, hranitoare vaci, hranitoare bovine, hranitoare porci.

Categoria Hranitoare "Hranitori", va ofera o gama larga de hranitori pentru animale si pasari, de o calitate superioara, cu timp indelungat de folosinta, la preturi mici, raportul dintre calitate si pret, fiind unul foarte bun, pe langa hranitoarele importate din Uniunea europeana, jumatatedepret.ro, va ofera o gama de hranitoare confectionate simplu, dar eficiente, pentru ca hranirea animalelor si a pasarilor sa fie eficienta si corespunzatoare.

Hranirea puilor de o zi poate fi facuta prin hranitoare de plastic sau hranitori din tabla zincata, amplasate la o inaltime adecvata, pentru ca puii sa ajunga la hrana, dar cat sa nu se catere pe hranitoare, hranitoarea pentru pui de o zi, va trebui sa alimnteze puii cu suficienta hrana, pentru ca acestia sa nu ramana peste zi fara furaj, dar nici sa fie prea mult pentru a-l risipi. Hranirea puilor de carne, trebuie facuta cu hranitori suspendate, daca acestia traiesc in locuri mari, iar daca acestia cresc in baterii, atunci hranirea puilor de carne se va face prin hranitori din tabla zincata montate pe exteriorul custii. Hranirea gainilor ouatoare, se face cu ajutorul hranitoarelor profesionale cu capacitati mari, in care se pune furaj de calitate, pentru ca gainile sa nu-si manance ouale, iar daca acestea sunt crescute in baterii de custi, atunci hranirea gainilor ouatoare, trebuie facuta cu hranitoare din tabla galvanizata, montate pe exteriorul custii. Hranirea porumbeilor, se face cu ajutorul hranitoarelor lineare pe diferite lungimi, sau cu ajutorul hranitoarelor compartimentate, ce pot fi amplasate oriunde doriti. Hranirea iepurilor, poate fi facuta cu ajutorul hranitoarelor de faneata, pentru a le pune foarte usor, fan si lucerna, cu ajutorul hranitoarelor din tabla zincata in care puteti pune graunte sau furaje, cat si in hranitori galvanizate compartimentate, pentru a le pune hrana diferentiata.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Hranitoare pui

                            &n..

5,00Lei

Hranitoare iepuri

                            &n..

7,00Lei

Hranitoare prepelite 50 cm

                            &n..

12,00Lei

Hranitoare prepelite 64 cm

                            &n..

13,00Lei

Hranitoare prepelite 100cm

                            &n..

14,50Lei

Hranitoare pentru oi

Hranitoare pentru oiHranitoare oi, confectionata in atelier de confectii metalice, specializat in co..

150,00Lei

Hranitoare pentru caini 10 kg

Hranitoare pentru caini 10 kgHranitoare caini automata cu o capacitate de 10.5 kg hrana ( Volum = 17..

170,00Lei

Hranitoare capre Hranitoare oi

Hranitoare capre Hranitoare oiHranitoare Furaje pentru Capre, Oi, Miei, Iezi, Hranitoare animale pre..

180,00Lei

Hranitoare pentru caini 20 kg

Hranitoare pentru caini 20 kgHranitoare caini automata cu o capacitate de 20 kg hrana ( Volum = 40 l..

319,00Lei

Hranitoare iezi miei oi capre

Hranitoare iezi miei oi capreHranitoare confectionata din plasa sudata zincata de 5mm, pentru hranir..

430,00Lei

Hranitoare pentru pasari

Hranitoare pentru pasariHranitoare pentru pasari curte din tabla zincata.Hranitoare pasari confectio..

650,00Lei

Hranitoare pentru oi si capre

Hranitoare pentru oi si capreHranitoare pentru oi, capre, miei, iezi, confectionata pe cadru metalic..

999,00Lei