Animale si Pasari

Animale si Pasari

Animale si pasari

Animale si pasari de la gospodari pentru gospodari, jumatatedepret va ajuta sa cumparati sau sa vindeti fara a percepe comision

Aveti animale sau pasari si doriti sa le vindeti ? Noi va ajutam, aceasta sectiune a fost creata special pentru crescatorii de animale care vor sa vanda animale, in acest sens, trebuie sa ne dati mail cu ceea ce doriti sa vindeti.

Crescatori de animale si pasari, din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, dar si din alte orase din Romania, pot vinde acum sau cumpara animale si pasari prin jumatatedepret.ro. Pentru a-si expune si vinde pasarile, sau animalele, pe care le inmultesc si le cresc. Jumatatedepret.ro, nu percepe comision. jumatatedepret.ro colaboreaza cu diferiti crescatori de pasari si animale, in vederea comercializarii acestora, la un pret corect, dar mai ales, dupa anumite criterii bine stabilite, am incercat astfel, sa obtinem o colaborare pozitiva pentru cumparator, un pret corect, o calitate deosebita, cat si un plus foarte mare pe care cumparatorul il va avea cumparand de la noi. Fermierul care isi vinde o pasare sau un animal intr-un targ sau pe un anumit portal pe internet, va fi de negasit mai apoi, isi vinde marfa, buna sau mai putin buna, dupa care dispare, astfel cumparam o pasare sau un animal, dupa care daca mai am nevoie de o informatie, nu o vom mai avea. Noi am incercat sa atragem vanzatori de buna credinta, care sa nu-si ofere identitatea public, sa nu stea in frig sau soare, prin targuri cu pasarile, sau animalele si am creat acest concept, prin care ne pot arata ce au de vanzare, cum le-au obtinut, ce documente detin, iar noi incercam sa le vindem, o verificare a provenientei si istoricului o facem cu siguranta, iar in baza unui simplu contract, vom expune pasarea sau animalul spre vanzare.

Conceptul de vanzari animale si pasari, este benefic atat pentru vanzator, cat si pentru cumparator, dat fiind faptul, ca implicarea noastra va aduce un aport de loialitate si asociere a vanzatorilor si cumparatorilor, excluzand competitia neloiala si incorecta din pietele si targurile autohtone.

Acest concept de vanzare cumparare animale si pasari, cuprinde o gama destul de larga de pasari si animale: bibilici, fazani, gaini, pui de gaina, gaste, boboci, lebede, pasari exotice, pauni, pasari cantatoare, pasari vorbitoare, papagali, papagali vorbitori, pitpalaci, porumbei, prepelite, rate, cai, caini, chinchila, iepuri, magari, ovine, pesti, pisici, porci, reptile, struti, vaci, . . .

Am incercat prin acest concept, sa NU vindem pasari, sau animale de la crescatori, care nu au documente de provenienta, sau nu au avize sanitare, am intalnit, o multime de crescatori, care nici macar nu stiu ce presupune un aviz medico-sanitar, cu parere de rau pentru unii, insa pentru siguranta cumparatorului, incercam sa cautam buna credinta si corectitudine in vanzarea si cumpararea de animale si pasari. Pentru orice oferta sau cerere, va rugam sa ne contactati pe mail.

Animale de vanzare si pasari de vanzare, la preturi corecte, ai animale de vanzare ? Ai pasari de vanzare ? Nimic mai spimplu, trimite un mail la adresa jumatatedepret@gmail.com si da-ne detaliile, iar noi vom posta la rubrica animale si pasari de vanzare, anuntul tau, fara sa te coste nimic, mai mult ? Noi promovam anuntul tau pe internet, fara sa platesti nimic, toate anunturile care vor fi inscrise pana pe 31 Decembrie 2016, vor ramane mereu gratuite.

Vinzi sau cumperi animale ? Noi va ajutam sa vindeti animale daca aveti de vandut, sau de cumparat animale, daca doriti sa cumparati animale, ( cai de vanzare, miei de vanzare, capre de vanzare, iezi de vanzare, caini de vanzare, pisici de vanzare, bovine de vanzare, vaci de vanzare, boi devanzare, tauri de vanzare, porci de vanzare, iepuri de vanzare ), toate la preturi corecte, vanzari animale in toate orasele Romaniei, animale de vanzare Bucuresti, ilfov, Prahova, Brasov, timis, Bistrita, Olt, Giurgiu, Ialomita, Botosani, Suceava, Iasi, Harghita, Mures, Satu Mare, Bihor, Arad, Caras Severin, Mehedinti, Dolj, Gorj, Valcea, Braila, Galati, Teleorman, Calarasi, Constanta, Tulcea, Covasna, Sibiu, Arges, Dambovita, Buzau, Vaslui, Neamt, Salaj