Gaini

Gaini

Gaini

Oua de gaina pentru incubat, pui de gaina de o zi, pui gaina, gaini romanesti nemodificate genetic

Gaina este o pasare domestica crescuta pentru carne si oua. Gaina poate fi rasa mixta, rasa de carne, rasa ouatoare, etc. Ca si celelalte specii de pasari, gaina are nevoie de un cocos pentru imprechere, reproducerea fiind unul dintre cei mai importanti factori pentru inmultirea si perpetuarea speciei. Cocosul, trebuie sa fie sanatos pentru a fi siguri de faptul ca gainile vor produce oua fertile care dupa incubatie vor ecloza. In cazul gainilor este suficient un cocos la un numar de 10-12 gaini.

Pentru a avea  mereu gaini in gospodarie sau in ferme trebuie sa incepem procesul de incubatie sau cumpararea unor pui gaina de o zi, pui din gaini de casa, pui gaina 7 zile nemodificati genetic, pui gaina taraneasca, pui gaina rasa mixta, pui gaini ouatoare de diferite varste.

Oua de gaina pentru incubat din gaini romanesti.

Incubatia oualor de gaina poate fi facuta chiar de gaina sau artificial, cu ajutorul unui incubator. Gaina closca inca este folosita pentru clocirea oualor, de catre bunici si cei care au o gospodarie proprie cu gaini. Indiferent de metoda pe care dumneavoastra o alegeti noi va oferim oua gaina incubat din gaini romanesti. Aceste oua de gaina pentru incubat din gaini romanesti, inainte de a ajunge in incubator sau sub closca, trebuie alese. In prima faza, imediat dupa recoltarea oualor de la gainile romanesti, sunt eliminate ouale cu coaja crapata sau murdara, cele care au malformatii, sunt prea mici sau prea mari. Nu sunt bune ouale spalate. Oua pentru incubat din gaini romanesti, sanatoase cu un varf rotund si unul ascutit. Oua de incubat din gaini romanesti pastrate in camera de depozitare pana la 7 zile pentru o rata de ecloziune mare, ouale pentru incubat se pot tine in camera pana la 14 zile, dar trebuie avut in vedere faptul ca scade constant viabilitatea cu trecerea timpului.  In tot acest timp de pastrare, ouale de incubat din gaini romanesti sunt intoarse zilnic de pe o parte pe alta, astfel evitam lipirea galbenusului de coaja. Oua gaina incubat pastrate in cofraje curate si in conditii bune de igiena. Oua gaina pentru incubator profesional provenite de la gaini si cocosi sanatosi. Oua gaina incubatie cu rata mare de ecloziune. Ouale de gaina pentru incubat sunt puse in cofraje ce asigura transportul acestora.

In cazul in care credeti ca procesul de incubare este unul greoi puteti alege sa cresteti pui din gaini de casa.

Pui de gaina din toate culorile, din oua de gaini de casa. Pui din gaini casa crescute in curte, pe pamant cu cereale romanesti , fara medicamente, hormoni de crestere si alte stimulente. Pui din gaini de casa sanatoase ce provin din matca buna de gaini si cocosi. Gainile de la care sunt colectate ouale pentru incubare sunt hranite cu furaje simple, naturale si fara a fi stimulate in vederea cresterii.

Pui de o zi din gaini de casa ce necesita o atentie speciala in primele zi. Puii de o zi de gaina au nevoie de o maternitate care le ofera o temperatura constanta de 35°C scazand temperatura cu cate 3° pe zi. Puii de o zi au nevoie de apa si mancare si de aceea merita sa investiti intr-un sistem de adapare profesional cu adapatoare automata si o hranitoare pentru ca apa si furajul sa nu fie imprastiate. In cazul in care nu stiti de unde puteti achizitiona o maternitate pui o zi, noi va stam la dispozitie cu maternitati profesionale pentru ca acesti pui o zi sa beneficieze de toate condtitiile.

Pui de o zi ingrijire atenta pentru a evita ca viata puilor sa nu fie pusa in pericol. Pui o zi de gaina hraniti cu furaje naturale in conditii  decente pentru a evita imbolnavirea puilor de gaina. Ingrijirea puilor este usoara, nu este ceva imposibil daca tineti cont de cateva aspecte importante.

Pui de o zi crestere in maternitati ce ofera toate conditiile in primele zile de viata. Temperatura are un rol esential in procesul de crestere si dezvoltarea al puilor de gaina, o temperatura scazuta poate determina afectiuni grave cu o evolutie rapida si fatala.

Pui de o zi pret mic, in functie de cantitatea comandata oferim reduceri.

Pui de o zi de vanzare de la producator ce incubeaza pe toata perioada anului din gaini de casa sanatoase.

Pui 7 zile din gaina nemodificata genetic rezultati in urma incubarii profesionale. Pui de o saptamana din gaini sanatoase. Pui de o saptamana hraniti natural cu furaj din cereale romanesti, nu sunt stimulati in vederea cresterii si nici nu sunt tratati cu antibiotice. Puii de 7 zile provin din gaini nemodificate genetic.

Pui de o saptamana pret accesibil oricarui doritor. Pui de o saptamana de vanzare de la ferma noastra cu experienta in incubarea de oua de gaina.

Pui de 14 zile din gaina taraneasca, din gaini crescute la sol si hranite cu furaje naturale. Pui de 2 saptamani eclozionati din oua atent selectionate. Pui de gaina 2 saptamani ce pot fi lasati liberi prin gospodarie pentru a se dezvolta armonios. Gainile taranesti de la care sunt colectate ouale pentru incubat provin de la gaini crescute natural.

Pui de carne la 15 zile crescuti pentru a beneficia de carne proaspata si naturala tot timpul. Pui carne 15 zile din gaini sanatoase crescute pe pamant. Puii de carne se recomanda a fi crescuti pana la varsta de 42 de zile maxim 2 luni, aceasta perioada in care puii se dezvolta foarte bine. Pui de carne ce pot ajunge la greutati corporale intre 2 si 3 kg, greutatea cocosilor este mai mare la cocosi si mai mica la gaini.

Pui de carne de vanzare de la ferma ce incubeaza oua, creste pui din gaini nemodificate genetic.

Pui de carne pret mic comparativ cu alte preturi practicate pe piata romaneasca.

Pui de 21 de zile din gaina taraneasca ideali pentru intinerirea liniei si inlocuirea pasarilor cu varsta mare. Pui de 3 saptamani sanatosi, voinici, hraniti natural cu furaje 100% naturale. Pui de gaina 3 saptamani ce provin din matca sanatoasa de gaini si cocosi.

Pui de 3 saptamani pret de producator, pui de gaina de 3 saptamani pret fara concurenta.

Pui 15 zile din gaini ouatoare trecuti de perioada critica, rata mortalitatii fiind scazuta. Pui 2 saptamani cu o rata buna de ouat. Pui gaina 2 saptamani hraniti cu furaje naturale destinate raselor de gaini ouatoare. Pui 15 zile din gaini ouatoare ce sunt deja sexati pentru ca atunci cand ouale apar sa fie deja fecundate.

Pui 15 zile rasa mixta crescuti pentru productia de oua si de carne. Pui 2 saptamani ce cresc foarte bine in sistemul gospodaresc ce le ofera libertate de miscare si iarba la discretie. Pui de gaina 2 saptamani ce pot ajunge la o greutate de 2 kg daca sunt hraniti natural.

Pui gaina carne de toate varstele pentru cresterea in gospodarii. Pui zburati de carne ce nu necesita conditii speciale crestere comparativ cu alte rase de pui. In urma sacrificarii, se obtin carcase de calitate. Crestem si vindem pui de la o zi pana la varsta de peste 42 de zile, sau pana ajung la greutatea de 3 kg.  Carnea, rezultata in urma cresterii naturala a puilor, este o sursa importanta de vitamina B.

Cocos taranesc la 30 de zile eclozat din oua de tara. Cocos taranesc bun pentru matca in reproducere si pentru a fi un bun conducator al gainilor. Cocos reproducere din matca sanatoasa de gaini romanesti crescute pe pamant. Cocosi taranesti ce pot fi un adevarat deliciu culinar.

Pui 30 zile din gaini casa, marisori, trecut peste toate obstacolele vietii. Pui din gaini casa ce peste alte 30 de zile vor deveni o gaini sau un cocosi de tara. Pui gaina casa frumos colorati, eclozionati din oua de gaina incubate profesional. Pui 30 zile din gaini casa crescuti natural.

Puicuta 3 luni rasa mixta din gaini nemodificate genetic, cu rata excelenta de ouat. Puicuta rasa mixta este crescuta cu cocos reproducere, iar ouale produse pot fi incubate fara problema. Puicuta 3 luni rasa mixta crescuta in curte cu cereale romanesti, fara medicamente sau hormoni de crestere.

Puicuta ouatoare 3 luni din rasa originala de gaini ouatoare. Puicuta ouatoare trecuta de perioada critica, crescuta natural si corespunzator rasei ouatoare. Puicuta rasa ouatoare cu randament bun, ofera zilnic cate un ou pentru consum sau pentru incubat. Puicuta ouatoare este crescuta impreuna cu cocos reproducere pentru a forma o matca buna pentru viitoarea serie de pui.

Ferma noastra creste si vinde: oua gaina incubat, pui o zi, pui 7 zile, pui 14 zile, pui 21 de zile, pui rasa mixta, pui carne, puicute 30 zile, puicute ouatoare, cocos taranesc, cocos reproducere, gaini, gaina rasa mixta, gaina rasa ouatoare. Incubam oua gaina in incubatoare profesonale complet automate. Ouale si puii provin din rase de gaini crescute cu furaje 100% naturale.