Gaini de rasa Cocosi de rasa

Gaini de rasa Cocosi de rasa

Gaini rase diferite Cocosi rase diferite

Gaini din rase diferite de vanzare direct de la gospodarii din Romania, cocosi de rasa direct de la gospodarii din Romania, cocosi rase diferite

Cresterea gainilor rase ouatoare, gainilor rase mixte, gainilor rase grele si a gainilor rasa de carne s-a dezvoltat in Romania prin dorinta si la cererea consumatorilor de a cumpara si totodata de a se hrani cu oua naturale si carne fara gust si miros, produse ce nu provin de la gaini ,,stresate’’. La inceput, cresterea acestor gaini de rase diferite sau cocosi rase diferite s-a facut in gospodarii pentru consumul propriu, ca mai tarziu sa se nasca microfermele specializate pe cresterea si intretinerea in sistem extensiv, semi-intensiv sau intensiv-industrial a acestor gaini rase ouatoare, gaini rase grele, gaini rase mixte, gaini rase de carne, gaini rase romanesti, cocosi rase diferite, etc. In ceea ce priveste cresterea, crescatorul se axeaza pe rasa de gaini ouatoare, rasa mixta de gaini, rasa de gaini de carne, gaini rase grele sau rase de gaini romanesti si  trebuie sa cunoasca diversitatea speciilor, intreg complexul de productie, reproducerea caracteristica a gainilor, influenta conditiilor de mediu natural asupra gainilor. Alimentatia pentru gaini se face in functie de sistemul de crestere si exploatare ales si trebuie optimizata pentru o productivitate sporita in fiecare segment al complexului de productie: pui, tineret, gaini ouatoare, gaini mixte, gaini de carne, gaini grele, cocosi. 

jumatatedepret.ro va ofera posibilitatea sa cumparati si sa vindeti prin intermediul magazinului nostru cele mai productive rase de gaini ouatoare, rase de gaini mixte, rase de gaini grele, rase de gaini de carne, rase de gaini romanesti: 

Rasa de gaini ouatoare Gat golas de Transilvania este o rasa de pasari de curte ce se remarca printr-o rezistenta buna la temperaturi extreme, sunt docile si active. Gaina Gat golas de Transilvania produce in medie un numar cuprins intre 130-170 de oua cu coaja alba si greutatea de 65-75 de grame. Un cocos rasa Gat golas de Transilvania ajunge sa cantareasca 2.5-3 kg iar gaina 2-2.5 kg. Aceasta rasa de gaini mixta se creste atat pentru productia de oua cat si pentru productia de carne, amandoua produsele fiind de calitate. 

Rasa de gaini Australorp este o rasa de gaini ouatoare specializata in productia de oua, aceasta rasa de gaini ouatoare fiind considerata o veritabila campioana datorita faptului ca in cele 365 de zile ale anului ea face 364 de oua. Cocosul din rasa Australorp poate ajunge la o greutate de aproximativ 4.5 kg iar o gaina ajunge sa cantareasca 3.5 kg. Este o rasa de gaini ouatoare ce se poate creste in adapost inchis, insa, daca se poate plimba nestingherita prin curte, are un randament foarte bun. Este o rasa de gaini ouatoare foarte activa si are un ritm de crestere destul de rapid.

Rasa Lohmann Brown Classic este cea mai raspandita rasa de gaini ouatoare din lume si se gaseste in aproapte toate zonele lumii. Este o rasa de gaini ouatoare de statura mica, greutatea corporala nu depaseste 2 kg iar productia anuala este de aproximativ 313 oua cu un consum redus de furaje. Rasa Lohmann este o rasa de gaini ouatoare foarte raspandita la noi in tara intalnita atat in gospodariile populatiei cat si in fermele specializate de crestere a gainilor ouatoare. 

Rasa de gaini Araucana este o rasa din America de Sud si a aparut ca o hibridare intre cateva gaini si niste pasari salbatice de la care au mostenit caracterul ce le confera titlul de oua verzi si titlul de cele mai sanatoase oua. Cocosii din aceasta rasa ajung la o greutate de 2 kg, iar gainile pot ajunge la o greutate maxima de 1.5 kg. In ceea ce priveste productia de oua, gainile fac undeva intre 170-180 de oua si fiecare ou are 53-60 grame, nu este o productie insemnata, dar au un continut redus de colesterol.

Rasa italiana de gaini ouatoare este o rasa usoara de gaini specializata pe productia de oua. Puicile incep ouatul devreme, de la varsta de 4 luni. Calitatea si cantitatea carnii obtinuta de la aceasta rasa de gaini ouatoare sunt inferioare. Cocosii ajunsi la maturitate ating 2.5-3 kg iar gainile la 2-2.5 kg. Daca este hranita corespunzator, gaina poate oferi 200-280 de oua cu coaja alba si o greutate medie de 60-65 grame.

Rasa de gaini ouatoare Leghorn provine dintr-o populatie italiana foarte veche si prezinta 12 varietati de culoare, reprezentative fiind: alba, bruna, neagra, pestrita, albastra, galbena, argintie, aurie si potarnichie, cea mai raspandita si productiva este cea alba. Gainile din aceasta rasa au o productie anuala de 200 de oua si au instict de clocit foarte redus, proportia gainilor care cad closti fiind de 1-4%. Masa corporala, la varietatea alba difera in functie de tip, astfel tipurile german, american si olandez sunt mai usoare, cocosii avand 2.5-2.7 kg iar gainile 1.7-2 kg, tipul englezesc este mai greu, un cocos de rasa ajunge la 3-3.5 kg iar femelele 2-2.5 kg. La noi in tara, aceasta rasa detine primul loc in asigurarea productiei de oua.

Rasa de gaini ouatoare Marans are un penaj bogat si colorat. Gaina ouatoare ofera o productie de 180-220 oua anual si poate fi exploatata atat pentru oua cat si pentru carne. Acest cocos de rasa Marans, la maturitate  atinge greutatea de 3-4 kg, in timp ce gaina din aceasta rasa ajunge la o greutate medie de 2-2.5 kg. 

Plymouth rock este o rasa de gaini mixta crescuta pentru productia de oua cat si pentru carnea foarte buna la gust. Aceasta rasa de  gaini mixta se caracterizeaza prin productia de oua din timpul anului, 200 de oua, ca si greutate cocosii ating 3,6 kg iar gainile 3 kg. Plymouth Rock, este rasa mixta cu o longevitate remarcabila. Nu este o rasa agresiva si daca furajarea se face corect, are un randament foarte bun. 

Rasa mixta de gaini Rhone Island este poate cea mai cunoscuta rasa de gaini din lume crescuta pentru carne si oua. In urma unei furajari corecte productia de oua a unei gaini din rasa mixta Rhone Island poate trece de 200 de oua pe an. Cocosii de rasa mixta pot ajunge la 3.9 kg, iar gaina de rasa la 2.9 kg. In ceea ce priveste productia de carne, carnea cea mai buna se obtine de la pasarile tinere. 

Gainile din rasa mixta Sussex au fost create initial pentru productia de carne, mai apoi dovedindu-si eficienta si in productia de oua. Gainile de rasa mixta Sussex sunt pasari calme care pot fi crescute in libertate dar si in spatii inchise. Productia anuala, pe cap de  gaina din rasa mixta Sussex, variaza intre 150-230 oua. Carnea gainilor care fac parte din aceasta este de calitate, gustoasa si foarte suculenta. 

Rasa mixta de gaini New Hampshire a fost dezvoltata din rasa Rhone Island cu o dezvoltare mai rapida, iar mai tarziu a fost recunoascuta ca o rasa separata. Comparativ cu rasa Rhone Island, gainile din rasa New Hampshire produc mai mult carne si prin urmare mai putine oua. Rasa mixta de gaini New Hampshire este o rasa buna de carne si de oua, chiar daca productia de oua ajunge la peste 160 de oua anual si este considerata oarecum redusa. Un cocos de  rasa New Hampshire ajunge sa cantareasca undeva la 3.85 kg iar gaina undeva la 2.95 kg. Specialistii spun ca gainile din aceasta rasa mixta poate avea personalitati diferite, poate sa fie foarte docila sau foarte agresiva. Iubesc sa traiasca in spatiile deschise unde pot sa ciuguleasca si sa fie active. 

O alta rasa mixta de gaini este Kabir. Gainile din aceasta rasa mixta cresc rapid si incep sa oua devreme. Avantajele acestei rase mixte Kabir sunt cresterea rapida, rezistenta la boli, rezistenta la frig si caldura, buna adaptare, calitatea oualor si a carnii. O gaina are intre 3 si 4 kg (taiata, curatata, etc) iar un cocos din rasa Kabir poate ajunge si la 5 kg. Despre puicutele din rasa Kabir unii crescatori spun ca au inceput sa oua la varsta de 2 luni si jumatate. 

Gaina din rasa grea se deosebeste prin greutatea corporala mare unde femelele depasesc 3.5-4 kg iar masculii 4.5-5.5 kg. Aceste gaini din rasele grele au carnea de calitate superioara, intensitatea cresterii scazuta, productia mica de oua si un consum ridicat de hrana.

Gaina din rasa Cornish ajunge la o masa corporala de 3.5-4 kg iar un cocos la 4.5-5.5 kg. Productia de oua este relativ redusa, pe an obtinandu-se intre 80-130 de oua.

Gainile rasa Cochinchina sunt pasari rustice, ce se adapteaza temperaturilor scazute, au un comportament calm si zbor greoi. Aceste gaini de rasa de carne ajung sa cantareasca 3.5-4 kg iar acesti cocosi rasa 4.5-5 kg. Gaina Cochinchina produce 80-110 oua anual. 

Gainile din rasa Brahma sunt cele mai grele din categoria raselor grele. Aceste gaini din rasa Brahma  si cocosii rasa Brahma sunt pasari docile, calme si se adapteaza cu usurinta in orice gospodarie si reprezinta alegerea potrivita pentru orice familie. Din punct de vedere al caracterului productiv, gaina Brahma incepe sa produca oua dupa varsta de 6 luni si spre deosebire de alte rase de gaini, produce si pe perioada iernii. Coaja oului produs de gainile din rasa Brahma este de culoare brun-galbuie si are o greutate de aproximativ 55 g. Rasa de gaini Brahma este o rasa aleasa in special pentru productia de carne, carnea lor fiind de o fragezime si un gust cum rar gasesti si la ale pasari, fiind chiar de rasa. O gaina din aceasta rasa poate sa ajunga la o greutate record  de 8 kg, motiv pentru care este numita si ,,Uriasul gainilor’’. Gaina-curcan, cum i se mai spune gainii din rasa Brahma este o mandrie pentru pasionatii de pasari de rasa. Gaina Brahma se gaseste pe piata in diferite culori: Brahma Herminat Deschis, Brahma Herminat Inchis, Brahma Potarnichiu pe Albastru, Brahma Rogesattelt, Brahma Silver, Brahma Columbia Galben-Alb Lemon, Brahma Rosu Negru, Brahma Negru, Brahma Columbia, Brahma Splash, Brahma Albastru, Brahma Alb, Brahma Columbia pe Albastru, Brahma Orange, Brahma Barat, Brahma Negru-Auriu si Brahma Somon. 

Gaini Brahma de vanzare pret pe bucata direct de la crescator. Gaina Brahma de vanzare din matca sanatoasa si viguroasa. Gaina Brahma Botosani de vanzare la cel mai bun pret.

Cocos Brahma Herminat Deschis de vanzare, un exemplar frumos, deschis reproducerii. Cocosi Brahma Herminat Deschis pret crescator gaini. Cocos rasa Brahma Herminat direct de la crescator de gaini Brahma din Botosani. 

Oferim doritorilor la preturi de crescator puicuta rasa mixta la 3 luni. Puicuta rasa mixta sau gaina rasa mixta provine din oua de la gaini crescute pe pamant, fara medicamente, fara hormini de crestere si fara vitamine. La noi gasiti sa cumparati puicute rase mixte crescute natural. Puicuta de 3 luni rasa mixta de vanzare la cel mai bun pret. 

Pentru productia de oua vindem puicuta ouatoare de 3 luni. Aceste puicute ouatoare provin din matca sanatoasa de gaini si cocos. Puicuta ouatoare de 3 luni este trecuta de perioada critica. Puicute ouatoare de 3 luni de vanzare direct de la crescator. Puicute ouatoare pret accesibil.

Cocos taranesc pentru reproducerea gainilor de casa. Cocosii nu sunt hibrizi, sunt eclozati din oua de tara, de la gaini hranite natural, cu cereale romanesti. Cocos taranesc de vanzare pentru reproducere sau pentru a fi o delicatesa pe masa dumneavoastra. Cocos taranesc pret competitiv. 

Daca aveti rase gaini kabir, rase gaini uriase, rase gaini ouatoare, rase gaini ornament, rase gaini pitice, rase gaini mixte, rase de gaini de carne, rase gaini autohtone sau cocosi rase diferite si doriti sa va ajutam sa vindeti, asteptam sa ne contactati pentru mai multe detalii. 

Nu sunt produse în această categorie.