Oua de gaina pentru incubat

Oua de gaina pentru incubat

Oua de gaina pentru incubat din diverse rase de gaini

Cea mai crescuta rasa de gaini din Romania este rasa mixta. Rasa mixta de gaini se creste pentru productia de oua pe care o da pe parcursul unui an, dar si pentru productia de carne. In ultimii ani gospodarii si-au dorit sa creasca si alte rase de gaini, cum ar fi rase de gaini grele, rase de gaini de carne, rase de gaini Brahma Herminat Deschis, rase de gaini ornamentale. Gospodarii si fermele sau microfermele care cresc aceste rase perpetueaza specia prin oua de incubat ce provin de la aceste gaini. 

Prin intermediul magazinului nostru, puteti cumpara oua de gaina pentru incubat de la gospodari de pe intreg teritoriul tarii pentru a pune pe picioare o afacere, pentru cei care vor sa populeze o microferma sau vor sa intinereasca liniile de productie. Inainte de a ajunge la dumneavoastra, aceste oua de incubat sunt selectate de la pasari care sunt bine dezvoltate, mature si sanatoase, hranite corespunzator si care produc un procent ridicat de oua fertile. In momentul in care se aleg aceste oua de gaina pentru incubator se evita ouale excesiv de mari sau mici. Ouale mari eclozeaza slab iar ouale mici dau pui mici. Crescatorul alege intotdeauna oua de incubat care NU au coaja crapata sau subtire; ouale cu coaja subtire au dificultati in ceea ce priveste pastrarea umiditatii necesare pentru dezvoltarea corecta a puilor, sa nu mai spunem ca infectarea cu microorganisme purtatoare de boli creste in oua de gaina crapate. Se pastreaza doar oua de gaina pentru incubat rasa mixta sau rase diferite curate. Ouale provenite de la gaini de rasa mixta nu sunt spalate sau sterse cu carpa umeda. In momentul spalarii, stratul de protectie al oului se elimina si astfel este expus la contaminarea cu microorganisme. 

Fertlitatea este un factor important in ceea ce priveste alegerea de oua incubatie. Crescatorii ofera oua de gaina pentru incubator provenite de la matca sanatoasa formata dintr-un cocos deschis reproducerii si un numar maxim de 10-12 gaini. Cocosul are rolul de a fecunda ouale si pentru a avea o rata de ecloziune buna. Un numar mai mare de gaini ouatoare va conduce  doar la o cantitate mai mare de pui care nu sunt la standardele de care aveti nevoie. 

Calitatea, ca si fertilitatea este la fel de importanta in ceea ce priveste alegerea acestor oua de incubat. In timpul selectiei una din griji este ca aceste oua gaina de incubat sa nu fie mari sau mici, sa nu fie mai mari decat valoarea maxima; sunt alese oua de gaina pentru incubat cu un varf ascutit si un varf rotund, un alt aspect de care se tine cont atunci cand crescatorul selecteaza oua incubatie gaina rase diferite sunt punctele calcaroase de pe oua, ouale de acest fel nu sunt acceptate pentru ca pot rezulta pui care nu sunt sanatosi si in acelasi timp prezinta o amenintare pentru ceilalti pui. 

Nu se colecteaza oua pentru incubat gaini mixte din alte parti, singura sursa este ferma sau gospodaria proprie in care se cresc gaini din rase mixte, rasa Brahma sau rase diferite pentru a oferi oua de incubat de cea mai buna calitate. Dupa colectare ouale se pun in cofraje cu varful in jos, nu se pastreaza oua de gaina pentru incubat rasa mixta sau rase diferite pe perioade mai mari de 7-10 zile. Pe toata aceasta perioada aceste oua gaina de incubat se intorc de cel putin o data pe zi pentru a preveni lipirea embrionului de coaja. In cazul in care incubatorul nu are sistem de intoarcere automat trebuie sa aveti grija sa intoarceti in fiecare dimineata si seara aceste oua gaina pentru incubat.

Dupa ce au stat in incubator 21 de zile , din aceste oua incubatie gaina incep sa apara unul cate unul puii colorati de care sigur va veti indragosti. 

Jumatatedepret ajuta gospodarii care cresc rase diferite de gaini sa-si  promoveze si sa-si vanda produsele, in acest caz va recomandam oua pentru incubat Brahma de la gospodar din Botosani ce se ocupa cu cresterea gainilor din rasa Brahma Herminat Deschis. 

Aceste oua incubatie Brahma provin din matca sanatoasa, ingrijita si vaccinata. Noi avem incredere si va asiguram ca aceste oua incubat Brahma Botosani aduc rezultate multumitoare. Rasa de gaini Brahma este o rasa uriasa de gaini ce ajunge cu succes la o greutate de 8 kg. Daca doriti sa cresteti gaini rasa Brahma in gospodarie va sfatuim sa cumparati oua de gaina Brahma pentru incubat de la crescatorul sau crescatorii pe care ii recomandam. Aceste oua de incubat Brahma trec prin aceiasi selectie ca oricare ou care urmeaza sa ajunga in incubator. Crescatorul, inainte de a vinde oua incubatie gaina Brahma selecteaza cu atentie si grija ouale din care voi iesi puii. Multi iubitori si crescatori de gaini Brahma Herminat Deschis isi dezvolta afacerea cu oua de gaina Brahma pentru incubat pentru a-si intineri liniile, pentru comercializare si chiar formarea de perechi sanatoase si frumoase pentru a le prezenta in cadrul unei expozitii de gaini. 

Oua incubat Brahma Botosani de vanzare din matca sanatoasa si sigura. Aceste oua de incubat Brahma odata puse intr-un incubator profesional va vor aduce rezultate foarte multumitoare. 

Oua de incubat Brahma Herminat Deschis pret competitiv direct de la crescator cu experienta de gaini Brahma. Oua de gaina Brahma pentru incubat la cel mai bun pret din Botosani.

Prin intermediul  jumatatedepret.ro gasiti oua de gaina pentru incubat de rase diferite de gaini la cele mai bune preturi. Oua de incubat din gaini rasa mixta, oua gaina Brahma de incubat si oua de incubat de la gaini rase diferite  hranite natural, fara chimicale si alti stimulenti. 

Oua de gaina pentru incubat de vanzare direct de la gospodari care cresc si hranesc gainile in conditii naturale. Aceste oua pentru incubator de vanzare provin de la gaini nemodificate genetic sau gaini stimulate cu hormoni de crestere. 

Cei care doresc sa cumpere oua de gaina pentru incubat din rasa mixta, oua incubatie gaini Brahma sau oua pentru incubat rase diferite crescute pentru productia de oua sau carne, prin intermediul magazinului nostru pot gasi oriunde in tara oua incubatie gaina pret accesibil tuturor. Va asiguram ca promovam oua gaina incubat de calitate si care duc la o rata buna de eclozare. 

Pe pagina magazinului nostru gasiti oua pentru incubat din gaini rasa mixta, rasa Brahma Herminat Deschis si rase diferite. Aceste oua gaina pentru incubat au o rata buna de ecloziune, sunt fertile si provin de la pasari nemodificate genetic. 

Esti gospodar si ai oua de gaina pentru incubat pe care doresti sa le vinzi?  jumatatedepret.ro te ajuta sa vinzi oua de gaina pentru incubat indiferent in care zona a tarii te afli, trebuie doar sa ne contactezi pentru cat mai multe detalii. 

Oul este un aliment foarte pretios, deoarece contine glucide, lipide, saruri, minerale, apa.  Factorii ce influenteaza productia de oua sunt, rasa, varsta, conditiile de adapostire, starea de sanatate a gainilor, microclimatul. Productia de oua este diferita de la o specie de pasari la alta. Gainile pot face oua pana la 270 bucati anual, curcile pot ajunge pana la 90 de oua anual, ratele pot face pana la 220 de oua anual, iar gastele pana la maxim 80 de oua anual. In timpul naparlirii productia de oua scade, acest factor poate duce chiar la intreruperea productiei de oua. Alimentatia pasarilor este un factor principal, determinant, in realizarea unei productii de oua consistenta. Gaina care devine closca este usor de citit, datorita comportamentului sau, aceasta fiind pregatita sa ciupeasca pe oricine se apropie de cuibul sau. Clocitul are si efecte daunatoare pentru closca uneori chiar si pentru restul gainilor din gospodarie. Pentru ca stau in acelasi loc multe saptamani, acestea pot face paraziti externi fiind posibila raspandirea si la restul gainilor, mai ales in lunile calduroase ale verii. Scoaterea puilor este o activitate destul de veche, insa asa cum tractorul tinde sa ia locul calului, la fel si incubatoarele, inlocuiesc motoda clocitului pe cale naturala, incubatoarele imitand conditiile pe care le creeaza closca in mod natural. 

Oua de gaini pentru incubat. Incubarea oualor este benefica pentru inmultirea numarului de pasari si pentru intinerirea acestora. Gainile la fel ca toate pasarile au fost inzestrate cu un simt matern numit clocitul.  Daca alegeti sa puneti o closca, aceasta e bine sa fie testata, pentru a-i vedea capacitatea de mama in devenire, punandu-i-se in cuibar oua artificiale. Cuibarul trebuie sa fie ferit de restul gainilor deoarece acestea din urma pot alunga closca de pe oua. Closca trebuie ferita si de pradatori. Gaina devenita  closca paraseste cuibarul in 24 de ore, o data sau maxim de doua ori. Mancarea si apa trebuie asigurate. Closca se poate imbonlavi daca nu se adapa 24 de ore. In unele cazuri poate fi nevoie ca aceasta sa fie ridicata cu forta si dusa la apa si hrana. Nu se recomanda asezarea mancarii in cuibar, astfel ea se va obisnui sa nu mai iasa la mancare si va murdari ouale. In timpul clocitului closca va slabi iar creasta ii poate deveni palida, acestea fiind semne ca nu are suficienta grija de ea. Starea de clocit poate fi intrerupta daca nu doriti pui, ori daca ouale nu sunt fecundate. Dupa ce gaina da primele semne ca ar deveni closca, ouale trebuie sa fie adunate din cuibar. Atentie, clostile  pot deveni agresive si va pot ataca cu ciocul. Blocarea cuibarului este o alta metoda de a descuraja clocitul. Desclocitul trebuie facut de la primele semne, altfel veti prelungi timpul de intrerupere al ouatului.

Pentru ca incubatia oualor de gaina sa decurga normal trebuiesc luate in calcul urmatoarele: modul de recoltare al oualor, acesta poate fi facut cu mana sau automat, dezinfectia oualor,  trierea oualor, racirea oualor, pastrarea acestora si incubatia. Ouale care au galbenus dublu si cele care au o structura a cojii neadecvata vor trebui eliminate. Nu se pun la clocit ouale ce au coaja aspra si cu rugozitati sau sunt murdare.  Forma oualor trebuie sa fie normala adica un cap mai ascutit iar celalalt mai rotunjit. Dezinfectia este facuta inainte ca ouale sa fie puse la pastrare. Dezinfectia poate fi facuta cu ajutorul urmatoarelor tratamente, fumegatie cu formol gazos, cu  UV, cu ozon, chiar si cu apa oxigenata. 

Racirea oualor este foarte importanta, deoarece acest procedeu contribuie la stoparea dezvoltarii embrionului. Umiditatea din incaperea in care sunt depozitate ouale este deasemeni importanta, pentru ca ouale nu trebuie sa piarda prea multa apa inainte ca acestea sa fie puse la incubat. Greutatea oualor puse la eclozat trebuie sa fie intre 50- 60 de grame. Starea interioara si exteriaoara a oualor care vor fi puse la clocit, contribuie foarte mult la obtinerea unor pui sanatosi si vigurosi. Gainile tinere pana la implinirea varstei de doi ani, sunt cele mai ideale pentru inmultire si intinerire. Calitatea hranei si a apei isi are si ea contributia sa. Pentru favorizarea eclozarii cu o zi inainte ca ouale sa fie puse la eclozat trebuie sa fie mutate intr-o incapere cu o temperatura mai ridicata, ideal ar fi ca aceasta sa aiba in jur de 34 de grade. Ouale trebuie sa fie intoarse de trei sau patru ori pe zi. Oul trebuie insemnat pentru a sti de unde am inceput sa le intoarcem. Aceasta procedura se va incepe din a 4 a zi si va dura pana in a 18 a zi. Ouale care nu au fost fecundate nu vor ecloza. Temperatura din incaperea in care se tine aparatul trebuie sa fie constanta pe toata durata incubatiei. In incubatoare ouale trebuie sa fie asezate cu polul bont in sus, astfel embrionul se va aseza in asa fel incat capul se va dezvolta in polul opus unde este localizata si camera de aer.

oua pentru clocitoare,  temperatura clocitoare oua gaina, clocitoare de oua, oua clocitoare, oua la clocitoaare, pui la clocitoare, rase de gaini, rase gaini, gaini rase grele, rase de gaini uriase, incubator oua, incubator oua gaina, incubator oua prepelita, oua pentru incubat, incubator oua automat, temperatura incubator oua gaina, incubator penru oua de gaina, incubator pentru oua, vand incubator oua, incubator oua instructiuni, oua de vanzre pentru incubat, vand incubator oua gaina, incubator oua de vanzare, instructiuni incubator oua, oua la incubat, pui de gaina, pui de gaina de vanzare, pui gaina, vand pui de gaina o zi, vand pui de gaina, pui de gaina de o zi, afaceri cu pui de gaina, rase de pui de gaina, pui de gaina rase, clocitoare oua, clocitoare pret, clocitoare pui, clocitoare electrica, clocitoare pui pret, clocitoare oua pret, cresterea puilor de gaina, vanzare pui de gaina, gaini brahma, gaini de rasa brahma, gaini brahma albe, gaini brahma negre, poze gaini brahma, clocitoare, clocitoare oua, clocitoare oua gaini, clocitoare pui, clocitoare pret, clocitoare electrica, clocitoare electrica pret, clocitoare pui pret, clocitoare oua pret, clocitoare de pui, oua clocitoare.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Oua gaina incubat Gaini Romanesti

Oua de gaina pentru incubat Oua de gaina pentru incubat, din gaini romanesti, nemodificate gene..

1,50Lei