Oua de prepelita pentru incubat pui prepelita o zi

Oua de prepelita pentru incubat pui prepelita o zi

Oua de prepelita pentru incubat Pui prepelita o zi

Prepelita este o pasare crescuta pentru ouale sale si pentru carnea deosebit de buna, astfel, pentru a avea in permanenta aceste doua produse va oferim doua posibilitati: prima posibilitate este sa incubati oua prepelita din care rezulta o serie de puisori sau cumpararea unor pui prepelita o zi pentru microfermele de prepelite.

Incubatia este procesul de dezvoltare naturala sau artificiala, a embrionului de pasare sub influenta anumitor factori fizici. Acest proces asigura conditii optime de mediu, capabile sa asigure dezvoltarea normala a embrionului de pasare. Timpul esste caracteristic speciei, de aceea difera perioada de incubatie.

Oua prepelita pentru incubat ce provin de la o matca sanatoasa de prepelite crescute in cele mai bune conditii si cu hrana naturala compusa din cereale romanesti. Oua prepelita de incubat de prepelita atent selectionate si stocate cu grija in conditii adecvate - temperatura, umiditate.

Oua prepelite selectate pentru incubatie alese de la prepelite sanatoase fara a fi amestecate cu oua de prepelite din alte surse deoarece cateva oua de prepelite infectate pot omori o serie intreaga de pui prepelita de o zi si astfel munca este in zadar.

Rata de ecloziune este mare, peste 90%, aceste oua pentru incubat fiind pastrate intr-o camera racoroasa, la o temperatura de 15°C si nu mai mult de 7 zile. Pe tot acest parcurs de pastrare, ouale de prepelita pentru incubat trebuie intoarse cu 180° de minim 3 ori pe zi, acest proces fiind absolut necesar, astfel se impiedica lipirea embrionului de pielita oului iar clocirea este uniforma imprejurul oualor.

Inainte de a ajunge in incubator, aceste oua prepelita trebuie sa aibe un aspect uniform, sa fie curate, sa nu fie prea mari sau prea mici, coaja trebuie verificata pentru a nu fi fisurata, pigmentul sa fie distribuit uniform pe suprafata cojii, sunt selectate din cele doua rase pe care noi le crestem, rasa Auriu de Manciuria si rasa Japoneza. Nu sunt acceptate ouale tinute in frigider, ouale spalate, deformate sau prea mici. Daca aveti oua prepelita incubat pastrate  mai multe zile trebuie sa stiti ca au o rata de ecloziune mult mai mica, sub 40%.

Ferma noastra, va ofera posibilitatea sa va alegeti oua prepelita incubat de la cele doua rase pe care noi le crestem:

Oua prepelita incubat Auriu de Manciuria selectat cu atentie, din matca sanatoasa, formata din trei prepelite si un cocosel, rata de ecloziune intre 91-96%. Rasa Auriu de Manciuria este o rasa aleasa si crescuta pentru randamentul pe care il da in ceea ce priveste productia de oua cat si productia de carne.

Oua prepelita incubat rasa Japoneza provenite de la prepelite sanatoase, hranite natural, fara hormoni. Oua pentru incubat cu rata mare de ecloziune. Matca este formata tot din 3 prepelite si un cocosel, pentru un rezultat sigur in procesul de incubare.

Incubarea oualor poate parea greoaie si ca ocupa mult timp pentru incepatori. De aceea, ferma noastra va pune la dispozitie pui prepelita o zi, pui prepelita o zi Auriu de Manciuria, pui prepelita o zi prepelite japoneze.

Daca alegeti sa cumparati pui prepelita o zi trebuie sa stiti ca ei au nevoi speciale. In primele 24 de ore puii nu mor de foame sau sete, deoarece au rezerve, insa locul unde cresc in primele zile este foarte important. Trebuie sa aveti o maternitate ce ofera temperatura intre 37-38° in primele 3 zile, iar in fiecare zi se scade cu cate 2° pe zi pana puii sunt deja acoperiti cu pene. Temperatura trebuie sa fie uniforma si suficienta. Asternutul trebuie sa fie in permanenta uscat, bun absorbant al umiditatii, in acest caz se poate folosi un covor absorbant. Rata de mortalitate este redusa in randul puilor pentru ca puii de prepelita provin din matca sanatoasa de prepelite hranite natural si corespunzator.

Pui prepelita o zi din rase originale de prepelite, rase productive de carne si oua. Pui prepelita o zi din matca de prepelite sanatoase, hranite natural cu furaj compus din cereale romanesti nemodificate genetic.

Pui prepelita o zi Auriu de Manciuria face parte din categoria pui prepelita de carne. Pui prepelita o zi din rasa sigura, ouale nefiind amestecate cu oua din afara fermei noastre. Pui prepelita o zi Auriu de Manciuria crescuti pentru carne si oua. Pui prepelita 1 zi au o greutate medie cuprinsa intre 9-10 grame iar daca furajarea se face corect si natural, la maturitate pot cantari in jur de 500 de grame.

Pui prepelita o zi prepelite japoneze, rasa de carne si oua. Pui prepelita o zi din prepelite japoneze, au la eclozare o greutate intre 7-9 grame. Acesti pui prepelita o zi prepelite japoneze, au o crestere rapida, undeva la 8-9 grame pe zi. Pui prepelita 1 zi din prepelite japoneze pot atinge la varsta de 10 saptamani greutatea de 300-350 grame.

Modul de hranire si crestere al puilor de o zi  difera de la un crescator la altul, de aceea noi va stam la dispozitie cu informatii despre cresterea, hranirea si intretinerea puilor de la varste fragede.

Pui prepelite o zi din oua pentru incubat atent selectionate si pastrate. Incubarea oualor dureaza 16 zile si noi am ales sa o facem intr-un incubator oua profesional complet automatizat pentru ca este mult mai usor si mai sigur. Temperatura si umiditatea din interior se pastreaza in parametrii alesi de noi, intoarcerea se face automat iar aerul viciat este evacuat. In cazul in care incubati acasa este foarte important ca incubatorul sa fie dezinfectat.

Ferma noastra creste prepelite si ofera spre vanzare oua pentru incubat, oua de incubat rasa Auriu de Manciuria, oua incubat rasa japoneza, oua incubat pret mic si bun, oua de incubat de la producator, oua pentru incubat din rase originale, oua de incubat prepelite de vanzare, oua de prepelita pentru incubat de vanzare si pui prepelite o zi, pui prepelite o zi Auriu de Manciuria, pui prepelite o zi prepelite japoneze, pui prepelita o zi de vanzare, pui prepelita o zi pret mic si competitiv, pui prepelita o zi Auriu de Manciuria, pui prepelite o zi prepelite japoneze de vanzare din matca de prepelite sanatoasa, formata din trei prepelite si un cocosel.

Oua de prepelita pentru incubat, de vanzare la cele mai mici preturi din piata, jumatatedepret.ro, colaboreaza cu crescatori de prepelite din intreaga tara, astfel puteti gasi oua de prepelita pentru incubat, oriunde va aflati in Romania, oua de prepelita cu rata mare de incubatie, de peste 90%, oua deprepeltia pentru incubat din rasa prepelite ouatoare si rasa mixta, prepelite Auriu De Manciuria, asa zise Rasa mixta Jumbo Gold

Oua de prepelita incubat, pret producator, cu transport ieftin oriunde in Romania, ouale fiind ambalate in caserole de oua prepelita, din carton, cu protectie la socuri mecanice, la schimbari de temperatura, cat si la lumina, transportam oua de prepelita pentru incubat, oriunde la preturi mici.

Nu sunt produse în această categorie.