Prepelite ouatoare cocos reproducere prepelite

Prepelite ouatoare cocos reproducere prepelite

Prepelite ouatoare cocos reproducere prepelite

Reproducerea este una dintre cele mai importantemanifestari in viata pasarilor. Mai mult decat la oricare alte vietuitoare,obiceiurile extrem de variate si originale ale pasarilor legate de actul dereproducere este atingerea unui tel vital: perpetuarea speciei. Prinreproducere, pasarile trebuie sa inlocuiasca exemplarele care pier din cauzediferite: accidente, foame, batranete, boli, etc.  jumatatedepret.ro are o subcategorie dedicatainmultirii si reproducerii prepelitelor.

Masculul prepelita si femela prepelita

Masculul sau cocosul prepelita poate fi identificatcu usurinta dupa penaj, dar cea mai sigura metoda de identificare este glandacloacala, o structura bulboasa. Aceasta glanda poate fi un mijloc de evaluare aperformantelor de reproducere.

Ferma noastra creste si vinde cocos pentrureproducere rasa japoneza si cocos pentru reproducere rasa Manciuria.

Cocos pentru reproducere rasa japoneza trecut de 42 de zile,selectat pentru a fi un bun mascul in reproductia prepelitelor. Cocosi pentrureproducere rasa japoneza eclozionati din oua de prepelita, matca sanatoasa.Cocos pentru reproducere rasa japoneza hranit cu furaje naturale compuse dincereale romanesti, fara alti compusi chimici.

Cocos pentru reproducere rasa Manciuria este un mascul din ceamai frumoasa si mai linistita rasa de prepelite din rasele inmultite siraspandite pe teritoriul tarii noastre. Cocosi pentru reproducere rasa Manciuriapot ajunge, in viu, la greutatea aproximativa de 300 grame daca sunt hraniti naturalsi la timp. Cocos pentru reproducere rasa Manciuria din rasa originala siproductiva de prepelite.

Cocospentru reproducere rasajaponeza sau cocos pentrureproducere rasa Manciuria necesari in formarea matcii, un cocos pentrureproducere cu trei prepelite ouatoare, pentru ca ouale trebuie sa fiefecundate si rata de ecloziune sa fie mai mare 90%.

Femela prepelita se recunoaste ca si un cocos pentrureproducere, dupa penaj, dar are alt colorit fata de cocos. Prepelita femelaeste ceva mai grea decat cocosul ( prepelita de oua, cel de carne avand altstandard de greutate). In cazul prepelitei glanda cloacala lipseste, dupainceperea ouatului, cloaca este mai mare.

jumatatedepret comercializeaza si pune la dispozitiacrescatorilor si incepatorilor, in vederea inmultirii, cresterii si consumului,prepelite sexate la varsta de 5 saptamani, rasa Auriu de Manciuria, prepelitesexate la varsta de 5 saptamani, rasa japoneza, prepelite ouatoare rasajaponeza si prepelite ouatoare rasa Manciuria.

Prepelitesexate varsta 5 saptamani Auriu de Manciuria pregatite sainceapa ouatul foarte curand, varsta prepelitelor pentru ouat fiind intre 7 si8 saptamani. Prepelite sexate varsta 5 saptamani Auriu de Manciuria oferazilnic cate un ou ce poate fi folosit pentru incubat. Prepelite sexate varsta 5saptamani Auriu de Manciuria sunt foarte frumoase si cuminti, usor de ingrijitcu o greutate corporala de pana la 400 de grame.

Prepelitesexate 5 saptamani rasa japoneza ce fac parte din rasade prepelite care oua cel mai mult. Prepelite sexate varsta 5 saptamani rasajaponeza din matca de prepelite sanatoasa, hranita natural. Prepelite sexate 5saptamani rasa japoneza aduc beneficii sanatoase crescatorului.

Prepeliteouatoare rasa japoneza crescute in mod deosebit pentruproductia de oua. Prepelite ouatoare rasa japoneza produc cate un ou la fiecare23 de ore. Prepelite ouatoare rasa japoneza ce nu sunt fortate sau stimulatenenatural.

Prepeliteouatoare rasa Manciuria rasa productiva ce ofera dublubeneficiu, oua si carne. Prepelite ouatoare rasa Manciuria hranite cu furajenaturale din cereale romanesti. Prepelite ouatoare rasa Manciuria ce pot ajungela o rata de ouat de pana la 100% in conditii de crestere normala.

Prepelite sexate rasa Auriu de Manciuria sauprepelite sexate rasa japoneza cu varsta de 5 saptamani mutate in custi cucocos reproducere pentru ca ouale fecundate in urma imprecherii sa fie folositepentru incubat, pentru o serie noua de pui. La 40 de zile, adica 5 saptamani,ele ating maturitatea sexuala si de aceea sunt deja sexate, pentru ca ouatuleste precoce si trebuie avut in vedere si procesul de inlocuire al prepelitelorpe viitor.

Prepelite ouatoare rasa japoneza sau prepeliteouatoare rasa Manciuria pot fi crescute pentru productia de oua cat si pentruproductia de carne. Ouale de prepelita pentru consum sunt adevarate medicamentece pot trata diferite boli, iar carnea este recomandata pentru consum fara niciun fel de retinere.

jumatatedepret incubeaza oua tot timpul anului,astfel avem mereu cocos pentru reproducere rasa japoneza, cocos pentrureproducere rasa Auriu de Manciuria, prepelite sexate 5 saptamani rasajaponeza, prepelite sexate 5 saptamani rasa Auriu de Manciuria, prepeliteouatoare rasa japoneza, prepelite ouatoare rasa Manciuria. Rasele suntoriginale, nu sunt corcite sau imperecheate cu pasari din exterior.

Nu sunt produse în această categorie.