Boboci de rata

Boboci de rata

Boboci de rata

Bobocii de rata se afla printre cei mai dragalasi vestitori ai primaverii. Indiferent ca ies din ou in curtea dumneavoastra, ii primiti sau cumparati, bobocii de rata de o zi, ca oricare alti pui de aceiasi varsta, au nevoie de un minim de atentie si ingrijire, astfel  incat prima perioada din viata lor sa le asigure sanatatea si dezvoltarea armonioasa. Bobocii de rata orfani crescuti de mici de om il vor considera pe acesta  mama lor si il vor urma peste tot. Inainte ca bobocii de rata sa eclozeze sau sa ii cumparati, trebuie sa le pregatiti un culcus care sa le ofere conditii in vederea cresterii. Marile ferme care incubeaza oua de rata pentru a scoate boboci de rata pe care ii comercializeaza sau in creste pentru productia de carne, oua, etc, apeleaza la maternitati profesionale destinate cresterii acestora; si un om gospodar poate apela la o astfel de maternitate profesionala pentru boboci de rata sau daca are spatiu suficient le poate amenaja un mic tarc, insa trebuie avut grija ca locul in care ii pune sa nu fie vizitat de rozatoare, vulpi, dihori sau oricare alt animal strain, bobocii de rata pot constitui o masa usor accesibila, pentru ca sunt foarte mici si lipsiti de aparare. Un alt lucru important este asternutul pe care bobocul de rata sta, acesta trebuie sa fie bun izolant si absorbant si sa permita deplasarea ratisoarelor. Daca alegeti sa ii cresteti fara o maternitate atunci, cel mai bun si mai potrivit asternut pentru boboci este fanul sau paiele uscate de cereale. Caldura este la fel de importanta pentru boboci, dat fiind faptul ca mama lor nu mai este cu ei, trebuie sa le asigurati o temperatura optima intre 28-32ºC.  Apa este mare pasiune a tuturor palmipedelor, in cazul ratustelor nu le face tocmai bine, pentru ca bobocii de rata, pana la varsta de 3-4 saptamani, nu secreta substanta uleioasa care respinge apa, iar apa ramane in puf. Atat ratele adulte cat si bobocii de rata pot fi crescuti fara apa, dar daca aveti spatiu, le puteti improviza o scaldatoare, un iaz sau helesteu, pentru ca le place prea mult sa inoate. In ceea ce priveste hrana, bobocii de rata au nevoie de mai multa proteina. Verdeata si legumele proaspete maruntite nu trebuie sa le lipseasca, o alta sursa importanta de proteina o reprezinta viermii si insectele, un adevarat deliciu preferat de boboci. Bobocul de rata are nevoie de apa si atunci cand mananca, pentru ca ei nu au secretie salivara si nu pot ingurgita mancare, in acest caz ei iau o gura de mancare, o gura de apa. Bobocii de rata sunt foarte activi si daca au spatiu suficient ei vor misuna continuu. 

Indiferent de rasa, cresterea unor boboci de rata, se face relativ usor. Daca aveti spatiu suficient, acoperit cu iarba, insorit, iar pe alocuri umbrit, cu un ochi de apa in care pot intra si scalda,  un loc unde cauta insecte si un adapost pentru noapte sigur veti avea cei mai fericiti boboci de rata.

In general, fermele care cresc boboci de rata, aleg una sau mai multe rase de boboci de rata la fel si gospodarii care dezvolta o mica afacere cu boboci de rasa. Cele mai des intalnite rase de boboci comercializate si crescute sunt boboci de rata Pekin, boboci de rata leseasca sau boboci de rata muta, boboci de rata mulard, boboci rata comuna, boboci rate ouatoare, boboci rate romanesti. Unele rase de boboci de rata se cresc pentru productia de carne, oua sau fulgi sau sunt boboci de rata mulard, de exemplu, care rezulta in urma imperecherii dintre rasa de rate Peking si rasa de rate lelesti, care se indoapa pentru a produce o cantitate mai mare de ficat. Oamenii care au un minim de spatiu in curtea lor, cumpara si cresc boboci rata o zi pentru consumul propriu si nu tin cont ce rasa de boboci rate o zi au achizitionat. 

Bobocii de rata cresc foarte repede, au un sistem imunitar foarte bun si rezistenta mare la boli. Bobocii se rata de o zi se cresc cu un mimin de investitie si au randament bun, in ceea ce priveste productia de carne si oua. Cativa boboci de rata o zi ajunsi la maturitate pot produce necesarul de oua de care omul are nevoie, la fel si in ceea ce priveste carnea. Majoritatea celor care cumpara boboci rata 1 zi pentru a-i creste in gospodaria proprie sunt cei care vor sa ofere familiei carne proaspata, fara gust de medicamente si miros. 

Cresterea bobocilor de rata este extrem de amuzanta si usoara. In cazul in care aveti boboci de rata de o zi fara mama, veti observa cum acestia va vor urmari zilnic cu piciorulele lor mici si galbene. 

Prin intermediul magazinului jumatatedepret. ro puteti vinde si achizitiona boboci de rata muta, boboci o zi rata Pekin, boboci rata leseasca o zi, boboci rata mulard o zi, pui rata pekin, boboci rate romanesti o zi, boboci rata comuna o zi direct din curtea gospodarilor. 

Boboci de rata de vanzare direct de la crescatori. Boboci de rata Pekin Galati la cel mai bun pret. Boboci de vanzare de o zi obtinuti din oua de rata pentru incubat in incubatoare profesionale folosite pentru incubatia oualor de rata. 

La noi gasiti boboci rata mulard, boboci rata o zi, boboci rata Pekin Galati, boboci rata comuna o zi, boboci rata leseasca o zi, boboci rate romanesti, boboci o zi, boboci rata muta de vanzare. 

Boboci de rata de vanzare la cele mai bune preturi de pe piata romaneasca. Boboci rata de o zi de vanzare de la crescator. 

Boboci rata o zi pret competitiv. Boboci de rate din rase diferite la cel mai bun pret. 

Bobocii de rata, indiferent de rasa pot coabita intre ei fara probleme chiar si cu boboci de gasca atat timp cat le sunt satisfacute nevoile legate de hrana si spatiu.

Daca doriti sa vindeti boboci rata o zi, acum o puteti face prin intermediul magazinului nostru online. Pentru mai multe detalii, despre cum puteti face acest lucru, trebuie doar sa ne contactati. 

Produse pe pagină:
Sortare după:

Boboci de rata Ilfov

Boboci de rata IlfovBoboci de rata de vanzare, din rate crescute in curte, pe lacBoboci de rata pret..

4,50Lei

Boboci de rata Pekin Galati

Boboci de vanzare din rasa PekinBoboci din rate Pekin, de vanzare direct de la crescator de rate Pek..

4,50Lei