Capcane animale

Capcane animale

Capcane animale

Capcane animale concepute si confectionate pentru prinderea animalelor vii, fara ca acestea sa fie ranite;

Capcane pentru animale, confectionate din plase sudate zincate, tabla zincata, sarma zincata, in functie de marimea animalelor, pe care doriti sa le prindeti; capcana pentru animale mici, confectionata din plasa sudata zincata ochiuri mici si grosimea la sarma zincata 1 mm, sarma zincata 2 mm, capcana pentru animale mari, confectionata din plasa sudata zincata rezistenta, cu sarma zincata 3 mm si sarma zincata 4 mm, capcana pentru animale salbatice, confectionata pe cadru metalic vopsit sau zincat, capcana pentru caini mari, capcana pentru vulpi, capcana pentru iepuri, . . .

Capcane animale de vanzare la pret de producator, direct din stoc, ce pot fi expediate prin curier rapid oriunde in tara cat si in Republica Moldova, capcane animale mici, capcane animale salbatice, capcane soareci, capcane sobolani, capcane viespi, capcane gandaci, . . . 

Pentru caini si pisici, exista cele mai simple capcane confectionate din plasa sudata zincata, la costuri competitive pe piata, astfel daca aveti caini pe care doriti sa-i prindeti, pentru a-i trimite la adaposturi de caini, acum aveti ocazia. 

Confectionam capcane pentru animale mari, capcane rezistente, capcane cu o rata de succes de 99%, jumatatedepret.ro, vinde si capcane de la producatori dversi la preturi foarte bune, astfel daca sunteti producator de capcane si nu puteti sa vindeti produsele dumneavoastra, va rugam sa ne scrieti pe mail, iar noi, vom incerca sa va ajutam.