Capcane animale mari

Capcane animale mari

Capcane animale mari

"Capcane animale mari " Capcane mari pentru animale mari

Capcanele mari, sunt confectionate pe cadre metalice vopsite sau zincate, cu gratii din plasa sudata zincata, cu srama zincata groasa, sau din fier. Aceste capcane pentru animale mari, sunt confectionate pe categorii de animale, insa marea lor majoritate, sunt confectionate cu scopul de a prinde un animal mare si a-l muta intr-o alta parte. Capcanele pentru animale mari, sunt confectionate special sa nu raneasca animalele si pentru a le prinde intr-o buna stare.

Capcane pentru animale mari, pot fi diferite, capcane pentru ursi, capcane pentru porci mistreti, capcane pentru caprioare, capcane pentru cerbi, capcane pentru lupi. Aceste capcane, au la baza un cadru metalic solid, confectionat pentru fiecare animal in parte, o forma geometrica aparte si o poarta batanta cu inchidere rapida si sigura, cu ajutorul unui sistem de blocare a portii.

Pentru o buna reusita in prinderea animalului, este nevoie sa apelati la un specialist, la un padurar, sau la autoritati, aceste capcane nu sunt confectionate pentru braconieri, sau pentru cei ce doresc sa omoare animalele ci sunt EXCLUSIV confectionate pentru cei autorizati sa le foloseasca.

Exemplu pentru care este nevoie de a prinde un animal mare, cu o capcana, poate fi evidentiat clar, atunci cand un animal trebuie mutat intr-o alta regiune, sau atunci cand un animal este bolnav si trebuie ingrijit, insa aceste operatiuni se vor face numai in spiritul legii si cu autorizatii din partea celor responsabili.

Este de preferat sa ajutam animalele, pentru ca in ultimii ani le-am cam calcat mult prea mult teritoriile, in plus, trebuie descurajata vanzarea de animale salbatice, pentru a proteja ce a mai ramas din fauna noastra.

Capcane mari, sunt comercializate numai in acord cu legea in vigoare si cei ce vor cumpara capcane animale mari, vor trebui sa se legitimeze.

Nu cumparati capcane mari,  pentru a ucide animale salbatice !!! 

Nu cumpara capcane animale mari pentru a-ti face mofturile !!! Lasa animalele sa traiasca in habitatul lor, Flora si Fauna tarii noastre sunt importante in mentinerea vietii pe pamant.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Capcana pentru animale mari

Capcana pentru animale mariCapcana universala, pentru prinderea animalelor de talie putin mai mare, ..

350,00Lei

Capcana caini 130x55x75 New

Capcana caini 130x55x75

Capcana caini 130x55x75Capcana cu clapa pentru caini sau animale mari, ecologica, confectionata din ..

470,00Lei