Capcane dihori

Capcane dihori

Capcane dihor capcane dihori

Capcane ecologice pentru prinderea dihorilor, cu o rata de succes de 99%, daca nu ati reusit sa prindeti dihorul inseamna ca acesta nu exista, verificati ca nu cumva vecinul dumneavoastra sa va fi mancat gainile. . . 

Nu trebuie sa cumperi multe capcane, pentru a obtine reduceri de pret, jumatatedepret.ro vinde la bucata lajumate de pret capcane dihori modele diferite.

Capcane pentru dihori, la preturi de producator de capcane

Fabrica de custi, producator de capcane pentru animale si pasari, capcane ecologice; capcane dihor, capcane dihori, capcane rozatoare, capcane animale distrugatoare.

Capcane dihori pret de producator, capcane dihor pret fabrica, producem si vindem ieftin, capcane pentru prinderea unui dihor, sau capcane care pot prinde 2 dihori odata.

Capcana dihori lajumate de pret, fata de piata, dat fiind faptul ca noi producem si plasa sudata zincata din care producem capcane pentru dihori, capcana dihor pret mic, capcana dihori pret de fabrica, capcana dihori de vanzare direct de la fabrica, la bucata.

Capcane dihori, capcane dihor, capcane pentru dihor, capcane pentru dihori, capcana dihor, capcana dihori, capcana pentru dihor, capcana pentru dihori

Capcane dihori, confectionate cu un singur scop, acela de a va scapa de dihorii care vin pe furis noaptea si va mananca puisorii sau puii mai mari.

Capcanele pentru dihori, sunt confectionate in atelier specializat in confectionarea capcanelor, cu experienta de peste 21 de ani in confectii metalice, cat si in prinderea animalelor fara a fi vatamate.

Capcanele confectionate de noi, nu ranesc si nu omoara animalul atunci cand acesta este prins, capcana dihor cu rata mare de reusita in prinderea dihorului

Daca v-as spune ca rata de prindere a unui dihor cu o astfel de capcana, cu siguranta a-ti cere un certificat de garantie, insa eu va spun, ca succesul prinderii dihorului, depinde mult si de dumneavoastra si de felul, locul si imprejurimile, unde veti pune aceste capcane de dihori.

Capace dihori, ieftine, cu reusita maxima, nu trebuie sa platesti sute de lei, pentru a prinde un dihor, sau un animal care te deranjeaza si care iti omoara puii de gaina, sau orice alti pui din gospodarie, aceste capcane de dihori, va vor aduce in gratii dihorul care a intrat fara voia dumneavoastra pe propietate.

Capcane pentru dihori, la cele mai mici preturi din piata, capcane pentru dihori cu rata maxima de prindere a dihorilor.

Cum sa prinzi un dihor, fara sa il ranesti ? Simplu ! jumatatedepret.ro, va ofera solutii simple si ieftine, pentru prinderea dihorilor, fara a-i rani, capcana pentru dihori, din plasa sudata zincata de calitate, cu doua incaperi si cu momeala vie. Capcanele pentru prinderea dihorilor, sunt confectionate astfel incat acestea sa fie functionabile pentru o perioada indelungata de timp, peste 15 ani.

Produse pe pagină:
Sortare după:
Capcana pentru dihori ecologica -6%

Capcana pentru dihori ecologica

                            &n..

90,00Lei 85,00Lei

Capcana dihor

Capcana dihorCapcana pentru prinderea dihorilor, confectionata din plasa de sarma zincata cu ochiuri..

115,00Lei

Capcana dihori pisici sobolani 83x31x28 New

Capcana dihori pisici sobolani 83x31x28

Capcana dihori pisici sobolani 83x31x28Capcana cu clapa pentru dihori sau pisici sau sobolani, confe..

125,00Lei

Capcana dihor capcana pisici capcana sobolani

Capcana dihor capcana pisici capcana sobolaniCapcana cu o intrare, dar cu 2 comaprtimenteCapcana cu ..

135,00Lei

Capcana Universala cu 2 intrari capcane dihori pisici jderi nutri sobolani

Capcana Universala cu 2 intrari capcane dihori pisici jderi nutri sobolaniCapcana universala cu 2 in..

145,00Lei