Capcane rozatoare

Capcane rozatoare

Capcane rozatoare capcana rozatoare

Capcane rozatoare, capcane soareci, capcane soricei, capcane sobolani, capcana de soareci, capcana pentru soareci

Cele mai simple capcane pentru rozatoare, cat si cele mai ieftine capcane pentru rozatoare le puteti gasi la noi, oamnei care au cumparat deja de la noi, ne-au sunat sa ne multumeasca pentru ca au scapat de rozatoare.

jumatatedepret, este producator de capcane rozatoare si vinde direct din stoc, capcane rozatoare pret producator, vindem cu bucata la pret de en gross; capcana de soareci ieftina, capcana pentru soareci confectionata din plasa sudata zincata cu ochiuri mici, capcana de soareci cu timp indelungat de folosinta, peste 25 de ani, capcana pentru soareci ieftina, capcana de soareci de vanzare la cele mai mici preturi din Romania

Din mosi stramosi, au existat tot felul de capcane si metode pentru a scapa de soareci si sobolani; capcane soareci, capcane soareci cu lipici, capcane soareci sobolani, capcane soareci ultrasunete, capcane soareci chisinau, capcana pentru soareci cu ultrasunete, capcana pentru soareci cu nuca, capcana pentru soareci, capcana pentru sobolani, capcana pentru soricei, capcana soareci, capcana soareci sticla, capcana soareci nuca, capcana soareci brasov, capcana soareci cu nuca, capcana soareci cu lipici, capcana soareci ultrasunete, capcana soareci cu ultrasunete, . . . .Bune, dar noi, va propunem doar cateva capcane cu o reusita de 99%

Noi va propunem cateva modele simple de capcane soareci, capcane ecologice pentru soareci si sobolani

Capcana soareci pret fabrica de custi

Capcana soareci vopsita pret fabrica de custi

Capcana sobolani pret fabrica de custi

Capcana sobolani vopsita pret fabrica de custi

Producem capcane ecologice, pentru prinderea rozatoarelor nepoftite, capcane soareci si sobolani, la cele mai mici preturi, direct de la producator de capcane din plasa sudata zincata. Producem capcane pentru toti cei ce doresc sa revanda in intreaga tara; capcana soareci Bucuresti, capcana soareci Ploiesti, capcana soareci Brasov, capcana soareci Bistrita, capcana soareci Valcea, capcana soareci Timis, capcana soareci Arges, capcana soareci Sibiu, capcana soareci Botosani, capcana soareci suceava, capcana soareci Olt

Capcane pentru sobolani si soareci cu rata de prindere maxima, capcanele se soareci si sobolani produse de noi, au o rata de succes de peste 98%, cu precizarea ca trebuiesc amplasate in locuri unde sa existe rozatoare.

Capcane soareci si sobolani, de vanzare la preturi de producator, diferite modele, dimensiuni si marimi.

Rozatoarele sunt mamifere de talie mica cu o dentitie specializata pentru ros. Au patru incisivi foarte dezvoltati care cresc fara intrerupere pe tot parcursul vieti animalului, ceea ce explica nevoia de roadere continua si capacitatea deosebita de distrugere. Exista mai multe specii de rozatoare decat exista din toate celelalte mamifere combinate. Acestea includ castorii, veveritele, soareci, aricii si sobolanii. Rozatoarele s-ar raspandi atat de repede incat ar acoperi in curand tot pamantul daca acestea nu ar cadea victime ale pradatorilor. Cele mai multe rozatoare sunt animale de vizuina, dar unele traiesc in copaci si altele petrec mult din timpul lor in apa. Aproape toate rozatoarele sunt vegetariene, dar unele din ele mananca atat plante cat si animale.

Rozatoarele reprezinta o problema serioasa din urmatoarele motive: restrangerea habitatului natural al rozatoarelor, modificarea sistemelor de canalizare dar si amplificarea aportului de substante chimice din sol.  Constructiile subterane ingradesc serios frontul de miscare al soarecilor, soriceilor, sobolanilor. Combinatia de pesticide, ierbicide, deversatiile de substante poluante modifica compozitia chimica si biologica din sol, cauzand restrangerea ariei in care aceste vietati pot supravietui. Soareci si sobolani, sunt cunosiderati daunatori, deoarece acestia ne pot transmite boli, pot provoca pagube cladirilor, acestea rod cablurile electrice de pe acoperis si de pe lateralul caselor,  pot distruge alimentele depozitate. Un gospodar poate face multe pentru a preveni infestarea cu soareci si sobolani a casei si gospodariei prin mentinerea curata a proprietatii, sigilarea gaurilor ramase pe langa tevi, conductoare care trec prin pereti. Eliminati acumularea deseurilor pentru ca acestea sa nu devina sursa de hrana a rozatoarelor. Pentru a evita patrunderea soarecilor in interior copacii trebuie curatati si crengile care ajung la burlane si jgheaburi trebuie taiate, deoarece acestea reprezinta o alta intrare pentru soareci si sobolani. Lemnele depozitate in curte reprezinta un alt pericol, acestea atrag musafiri nepoftiti in casa, pentru ca aceasta este locul lor preferat.

In ciuda tuturor masurilor preventive infestarea poate avea loc. In astfel de circumstante va fi necesar sa luati masuri impotriva acestor daunatori. Nu exista nici un anotimp specific pentru o deratizare eficienta si o combatere a soarecilor si sobolanilor.

Capcanele mecanice raman, deocamdata, cele mai eficiente sisteme de combatere a rozatoarelor. Capcanele mecanice pentru soareci sunt relativ simple, nepoluante. Dintre aceste curse pentru soareci, exista pe piata mai multe modele, unele mai eficiente altele mai putin eficiente. Unele mai durabile altele mai putin. Culegand mai multe informatii, se pare ca cea mai buna metoda de combatere a rozatoarelor ( soareci, sobolani, cartita) ramane  folosirea capcanelor mecanice. Capcana sobolani cu arc, capcana de soareci tip cleste, capcana de sobolani cu percutor. Unde si cum sa montam o cursa pentru sobolani? Decizia asupra locului montari, dar si numarul acestor curse pentru sobolani ramane de obicei la latitudinea fiecaruia. In general instructiunile de instalare sunt sumare uneori chiar irelevante. Insa experienta si invatatul din greseli proprii pot ajuta la optimizarea performantelor. Identificarea traseelor: cele mai frecventate sunt tocurile de usi si ferestre, sub pardoseala, in locuri neizolate, sub parchet, de-a lungul peretilor, colturile acestora. Rozatoarele se gasesc in tot cursul anului.  Eficienta acestor capcane de sobolani strategic amplasate vor obstructiona caile de legatura facilitand prinderea sobolanilor. Lasand orice infestare netratata veti permite dezvoltarea si inmultirea excesiva a rozatoarelor. Pe langa cresterea numarului de rozatoare va creste si riscul de degradare al cladirii. Acest lucru va agrava procesul de combatere a soarecilor.  Distrugand aceste rozatoare daunatoare ( soareci, sobolani) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, dar si la mentinerea stari de igiena a localitatilor. Pentru a obtine efecte de succes in combaterea acestora, este neaparat nevoie de capcane si de alte dispozitive ce controleaza activitatea soarecilor si sobolanilor. Indiciile infestari cu rozatoare sunt sunetele scoase de acestea, precum: tipat ( un sunet ascutit) sau ros (rod absolut tot cea ce gasesc in calea lor). Soarecii nu pleaca foarte departe de cuib. Soricei se alimenteaza cu seminte, cereale dar adora si fructele, sunca, untul, branza chiar si dulciurile.

Nu este cea mai buna idee sa folositi otrava pentru sobolani sau momeli otravitoare. Soarecii sau sobolanii otraviti se pot tara in alte parti si muri iar lesurile lor pot fi greu de gasit si pot imprastia mirosuri neplacute sau chiar raspandi boli. Otrava pentru sobolani  poate dauna accidental animalelor de companie sau chiar  batranilor si copiilor insa exista si capcane prin care poti sa prinzi soarecele, iar ulterior sa il eliberezi viu si nevatamat. Nu e recomandat insa ca acesta sa fie eliberat in aproprierea casei si gospodariei, pentru ca va reveni direct in camara cu bunatati.

Capcanele mecanice antisoareci sunt utilizate de mult timp si sunt una dintre cele mai bune metode impotriva acestor intrusi. Momelile pot fi branza sau sunca sau alta hrana agreata de rozatoare, cu oricare dintre ele capcana va functiona foarte bine. Oamenii din obisnuinta vor pune capcane anti rozatoare in bucatarie, din pricina faptului ca observa miscarea soarecilor in zona. Acest fapt este intarit de gandul ca soarecii vor gasi mancare acolo.

In ideea de a nu va pierde timpul prin diverse magazine, jumatatedepret va ofera oportunitatea de a cumpara online, capcane mecanice pentru rozatoare cu o rata de prindere de peste 99%.

Cursa pentru sobolani, functioneaza perfect atat in spatii interne cat si externe materialul din care este confectionat garanteaza durabilitatea produsului. Cursele trebuie sa fie amplasate in zone intunecate pentru a nu provoca stari de tensiune celor care le vad. Momeala trebuie sa aiba o mare atractivitate asupra soarecilor si sobolanilor.  

Capcana soareci, capcana de soareci, capcana pentru dihori, capcana pisici, capcana pentru pisici, capcana dihor, capcana dihori, capcana porumbei, capcana pentru vulpi, capcana pentru vulpe, capcana sobolani, curse sobolani, cursa sobolani, capcana pentru sobolani, curse de sobolani, cursa de sobolani, curse pentru sobolani, capcana de sobolani, capcana electrica sobolani, capcana de prins sobolani, capcana mecanica pentru sobolani soareci, cursa anti soareci, aparat pentru soareci si sobolani, deratizare sobolani, capcane pentru combaterea cartitelor, capcane pentru combaterea soarecilor, dispozitiv anti sobolani, cursa sobolanului, capcana anticartita, capcana antisoarece, capcane pentru combaterea cartitelor din gradina, cursa pentru combaterea cartitei, capcana pentru combaterea soarecilor, cursa pentru combaterea soarecilor de camp, cursa pentru combaterea soarecilor din casa, capcana pentru combaterea dihorilor, cursa pentru combaterea dihorilor din gospodarie.

Capcane soareci, la cele mai mici preturi din Romania, atelierul nostru de confectii metalice, confectioneaza zilnic capcane soareci, in numar foarte mare, aceste capcane pentru soareci, au o durata de folosinta indelungata, de pana la 20 de ani, fara probleme, iscusinta gospodareasca insa este cea care face prinderea soarecilor cat mai sigura, fiecare gospodar are experienta lui, in prinderea soriceilor mici sau mari, astfel incat in gospodaria lui, sa nu isi faca palat sorecii.

Din catogoria rozatoarelor fac parte urmatoarele specii: soarecii, shinsila, sciuride, muride, castor, gerbil, nutrie, caviidae, gofer, leming, muroide, octodon, arvicoline, cuniculus, soarece cangur, iepure saritor etc. 

Soarecii sunt rozatoare de mici dimensiuni, durata de viata a acestora fiind intre 1,5- 2 ani dar in unele cazuri soareci pot trai si 3 ani. Soarecii ajunsi la maturitate au o lungime de 15-18 cm, lungimea cozii reprezinta jumatate din lungimea totala a acestuia. Coada soarecilor este lipsita de par. Culoarea soarecior variaza de la brun inchis la negru, albastru-gri, rosu. Soarecii sunt animale foarte inteligente si foarte active, sociabile. Femela poate sa aduca pe lume intr-un singur an, un numar foarte impresionant, intre 700-800 de pui. Soarecele se reproduce tot anul insa in sezonul rece acest proces se intampla mai rar. Soarecii sunt animalute jucause de aceea oameni ii prefera ca animale de companie. Ideal este sa fie tinuti in grupuri de acelasi sex. Soarecii  care sunt tinuti ca animale de companie nu trebuie sa faca niciodata baie, ei isi spala singuri blana altfel pot dezvolta boli ale pielii, micoze. Procesul de imblanzire trebuie facut cu blandete pentru ca soarecele sa nu se sperie. Procesul de imblanzire poate sa dureze zile sau chiar si o luna. Soarecii au fost si inca sunt folositi drept cobai avand  drept scop descoperirea anumitor produse medicale. Soarecii fac parte din categoria daunatorilor naturali. Acestia isi construiesc cuiburile in jurul locuintelor, prezenta lor fiind simtita in perioada rece a anului cand acestia cauta sursa de caldura. Semnele prin care poate fi descoperita infestarea cu soareci sunt urmele  lasate de acestia, excremente, descoperirea unor lucruri si obiecte roase, zgomotele facute de soareci in  pereti. Soarecii pot patrunde in interiorul locuintei prin gauri foarte inguste. Infestarea locuintei cu soareci poate fi evitata prin pastrarea curateniei, indepartarea resturilor de mancare, curatarea cosurilor de gunoi pe timpul noptii. Mancarea pentru animale de companie, caini, pisici, trebuie sa fie pastrata in recipiente sigilate pentru a nu permite patrunderea soarecilor. Depozitarea lemnelor de foc trebuie sa fie facuta la o inaltime de cel putin 50 m si la o distanta  cat mai mare de casa. Iarba din jurul curti trebuie sa fie taiata regulat la inaltimea care permite vizibilitatea solului. Soarecii fara mancare adecvata nu pot supravietui. Pentru a rezolva problema infestarii trebuie sa identificam urmele lasate de soareci. Gaurile soarecilor variaza in functie de marimea acestora.  Soarecii produc mari pagube in locurile in care patrund. Soarecii si sobolanii rod in continuu aproape orice lucru pe care il intalnesc in calea lor.  Preferatele lor  fiind magaziile de cereale, depozitele de alimente. Soarecii si sobolanii murdaresc alimentele si infesteaza cu germeni locurile in care traiesc. Soarecii lasa in urma lor secretii, din aceasta cauza igiena mainilor este foarte importanta. 

Pentru ca nu exista locuinta care sa nu se fi confruntat, macar o data cu o infestare de soareci, au fost inventate multe metode de indepartare a soarecilor si a sobolanilor, acestia din urma fiind fratii mai mari ai soarecilor. Putem enumera, dispozitivele electronice de indepartare a rozatoarelor, curse de soareci cu lipici, curse de soareci cu ultrasunete, curse de soareci din lemn, curse de soareci din plasa sudata  dublu zincata. Jumatatedepret va pune la dispozitie urmatoarele produse, din care dumneavoastra puteti face alegerea in functie de preferintele pe care le aveti. Capcane pentru soareci ecologice acestea fiind confectionate din plasa sudata zincata, aceasta capcana poate fi folosita atat la prinderea soarecilor dar si a sobolanilor. Aceste produse sunt vandute la pret de producator fiind accesibil tuturor categoriilor de cumparatori. Cu ajutorul capcanelor ecologice din plasa zincata aveti posibilitatea sa capturati rozatoarele fara a le produce rani, acest lucru oferind posibilitatea sa le eliberati in natura. Insa eliberarea nu trebuie facuta in alte zone populate de oameni pentru a nu le produce  acestora daune materiale. 

capcane soareci, capcane pentru soareci, cursa soareci, cursa de soareci, capcana de soareci, soareci in casa, cursa pentru soareci, soareci de casa, otrava pt soareci, otrava soareci, aparat soareci, aparat anti soareci, aparat pentru soareci, anti soareci, soareci, metode de prins soareci, momeala soareci, pentru soareci, dispozitiv anti soareci, sunet anti soareci, otrava pentru soareci, deratizare soareci, soareci de vanzare, aparat de soareci, oameni si soareci, aparat pt soareci, aparat de indepartat soareci, otrava de soareci, pui de soareci, soareci si oameni, capcana soareci, capcana pentru soareci, cursa soareci, cursa de soareci, soareci in casa, otrava pt soareci, otrava soareci, aparat soareci, aparat anti soareci, aparat pentru soareci, anti soareci, soareci, metode de prins soareci, momeala soareci, pentru soareci, dispozitiv anti soareci, sunet anti soareci, otrava pentru soareci, deratizare soareci, soareci de vanzare, aparat de soareci, capcane rozatoare, seminte de legume si flori, aparat impotriva rozatoarelor, pastile, aparat contra rozatoarelor, seminte iarba, pamant de gradina, roinsect, raticid, otrava, soricei plastic, anticartite, soarece de camp, aparat impotriva daunatorilor, soricei de vanzare, aparat pentru indepartarea rozatoarelor, otrava blog, cirtita, soricei prindere, roinsect, cirtite, soricei de prindere, soarece de apa, taratoare insecte, cartite combatere, cartita, combatere cartite, musuroi de cartite, aparat anti cartita, capcana cartita tip tunel, cartita de pamant, pui de cartita.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Capcane pentru soareci vanzare

Capcane pentru soareci vanzare cu pret micCapcane pentru soareci vanzare EN GROSS, in exclusivitate ..

10,00Lei

Capcana soareci

Capcane soareci Capcana soareciConfectionam si vindem la  cele mai mici preturi din piata; Capc..

12,00Lei

Capcana sobolani

Capcana sobolani Capcane sobolanijumatatedepret.ro comercializeaza capcane sobolani la cele mai mici..

20,00Lei

Capcana pentru soareci

 Capcana soareci Capcane soareciCapcana soareci denumire-capcana soarece-confectionata din plas..

21,00Lei

Capcana pentru sobolani

Capcana sobolani Capcane sobolaniDescriere capcana sobolani-capcane pentru sobolani ecologice-confec..

27,00Lei

Capcana cu 2 intrari

Capcana cu 2 intrariCapcana cu 2 intrari, pentru animale mici si, sau rozatoareCapcana sobolani, cap..

74,00Lei

Capcana dihor capcana pisici capcana sobolani

Capcana dihor capcana pisici capcana sobolaniCapcana cu o intrare, dar cu 2 comaprtimenteCapcana cu ..

135,00Lei

Capcana Universala cu 2 intrari capcane dihori pisici jderi nutri sobolani

Capcana Universala cu 2 intrari capcane dihori pisici jderi nutri sobolaniCapcana universala cu 2 in..

145,00Lei