Componente incubatoare

Componente incubatoare

Componente incubatoare 

Piese de schimb pentru incubatoare, componente incubatoare, piese pentru incubatoare

Componente incubatoare, la preturi accesibile pentru ca fiecare dintre noi sa ne putem confectiona singuri un incubator de oua

Site incubatie, pentru oua de gaina, oua de rata, oua de curca, site de incubatie pentru toate categoriile de oua, site pentru oua de prepelita, site pentru oua de gasca, importate de la producatori cu renume in componente de incubatoare.

Lanturi pentru sistemul de intoarcere automata a oualor, lant din otel rezistent, care se poate conecta cu un alt lant de acelasi fel, pentru a forma un lant mai lung, aceste lanturi sunt speciale, pentru sistemul de intoarcere a oualor in incubator si se vinde la bucata la un pret foarte mic.

Ventilator pentru incubator performant, ce poate fi folosit in evacuarea aerului viciat in interiorul incubatorului, cat si pentru confectionarea de turbine in ventilarea aerului din incinta incubatorului, pentru a mentine o temperatura si umiditate constanta, controlata pe toata perioada de incubatiei, aceste ventilatoare pentru incubatoare, sunt rezistente si pot functiona multe ore fara intrerupere, in incubatoare, sunt controlate electronic de controllerul digital.

Rezistenta umiditate pentru incubator de oua, cu puteri de incalzire diferite, incepand de la 200w, pana la 1800W, aceste rezistente de umiditate, sunt montate pe tavi din tabla zincata cositorite la capete, pentru a forma vapori de apa, conform cu cerintele dumneavoastra, din controllerul incubatorului, care controleaza si stabilizeaza umiditatea din incubator cu ajutorul senzorului de umiditate.

Senzor de temperatura pentru clocitoare eelctrica, ce se conecteaza la controller digital special pentru incubatoare oua, care citeste  temperatura din incubatorul de oua, intre 1 si 99 grade celsius, cu o acuratete de 0,1 grade celsius, acesti senzori de temperatura sunt produsi de fabrica specializata, care produce senzori de calitate, iar mai apoi sunt verificati inainte sa fie vanduti.

Tava cu rezistenta pentru controlul umiditatii in incubator oua. Tavi confectionate din tabla zincata, cu dimensiuni diferite, din tabla zincata cu grosimi diferite, la care se monteaza rezistente electrice, pentru formarea vaporilor de apa, implicit a umiditatii in incubatoarele de oua

Senzor de umiditate pentru incubatoare performante, senzori conectati la controlere digitale speciale pentru incubatoare, ce monitorizeaza si controleaza umiditatea in incubatorul de oua, in functie de parametrii setati de dumenavoastra.

Sistem automat pentru mentinerea umiditatii in incubatoarele de oua, tavi confectionate din tabla zincata de calitate, cu dimensini diferite, in functie de capcaitatea incubatorului, cu rezistenta electrica montata, dar si cu sistem de alimentare a apei curente, cu robinet plutitor. Cu un astfel de sistem, incubatorul de oua, se alimenteaza direct cu apa, de la reteaua de apa, sau dintr-un recipient mai mare, gen canistra de plastic, ajutandu-va sa nu mai completati zilnic cu apa in incubator.

Folie termica pentru incubatoare oua si maternitati pui o zi, cu latime de 30, sau 50 de cm si o putere termica de 220W pe metru patrat, se foloseste cu mare succes la incalzirea incintelor de incubatie si ecloziune a puilor, cat si in maternitati pentru pui de o zi, datorita economiei de energie electrica facuta, cat si a faptului ca poate incalzi suprafete mari.

Sistem pentru intoarcerea oualor in incubator oua, cu senzori de oprire la capete, astfel incat sa poata roti sitele cu oua din incubator, la cate grade doriti sa le reglati, in general, acest sistem de intoarcere automat pentru incubator oua, se foloseste in incubatoare oua cu capacitati mici, medii si mari, incubatoare 300 oua, incubatoare 500 oua, incubatoare 1000 oua, incubatoare 5000 oua, incubatoare 10000 oua. Acest sistem pentru intoarcerea oualor in incubator este format dintr-un motor de putere, un grup diferential, pentru a marii puterea si a scadea viteza si senzorii de oprire de la capete, el este controlat direct de controllerul digital inteligent, odata la 90 de minute, sau dupa cum doriti dumneavoastra setandu-l astfel. Sistem automat pentru intoarcerea oualor

Controller digital pentru incubator oua profesional incubator controller, pentru incubator de oua, ce se alimenteaza direct la reteaua nationala de 230V si 50Hz, alimentand la randul lui, rezistentele de incalzire ale incubatorului, in 2 trepte, rezistenta de umiditate, ventilaroul pentru evacuarea aerului viciat, sistemul de intoarcere a oualor, ventilatoarele incintei. Aceste controllere digitale, citesc pe baza de senzori, ( senzor de umiditate si senzor de temperatura ), temperatura si umiditatea din incubator si o regleaza in functie de setarile pe care le-ati efectuat dumneavoastra, avand posibilitatea sa reglati o temperatura exacta, cat si o umiditate exacta, pentru ca incubatia sa aiba o rata de succes de peste 92%, in meniul acestor controllere de incubatoare, puteti sa setati toti parametrii doriti.

Specificatii incubator controller

Automatic computer control incubator 

Control temperatura incubator oua, control umiditate incubator oua, control intoarcere automata oua in incubator

Interval de temperatura afisat: 5-50º C

Precizie masurare temperatura: ±0.1º C

Interval de umiditate afisat: 0-99%RH

Precizie masurare umiditate: ±5%RH

Dublarea numarului de oua: numar maxim de inregistrari de 999 ori

Ciclu intoarcere oua: 0.1-99.9 ore

 Timp intoarcere oua: 0-999 de secunde

Ciclu ventilatie: 5-999 minut

Timpul de ventilatie: 0-999 secunde

Tensiune de lucru 230V 50-60Hz

Piese pentru incubatoare, accesorii incubatoare, piese de schimb pentru incubatoare, termometre incubatoare, umidificatoare incubatoare oua, sisteme de intoarcere automata a oualor, motoare intoarcere oua, ventilatoare pentru incubatoare, controllere incubatoare, controlere electronice digitale cu afisaj electronic, site pentru incubatie, lazi ecloziune oua, toate la cele mai mici preturi de pe piata.

Doresti sa-ti confectionaezi singur un incubator de oua ? Pentru orice categorie de oua ?  Doresti ca incubatorul tau sa aiba si ecloziune ? Ai nevoie de piese pentru a-ti construi singur un incubator pentru oua ? Atunci nimic nu e mai simplu, noi iti garantam cele mai mici preturi, la piese pentru incubatoare de oua cu ecloziune.

Doriti sa confectionati un incuabtor pentru oua ? Aveti nevoie de componente pentru un incuabtor de oua ? La noi preturile sunt mici, calitatea este maxima, iar daca vei cumpara mai multe produse, vei primi si transport gratuit oriunde in tara si multe alte reduceri. Componentele de incubatoare pe care noi le avem la vanzare, sunt de la unul dintre cei mai mari producatori de incubatoare oua si componente incubatoare din lume, oferim garantie pe produsele pe care le comercializam si factura fiscala, pentru ca stim ce vindem. Piata este plina de produse care vin din diferite parti ale lumii, noi va oferim calitatea maxima care se produce astazi in lume, la preturi competitive pe piata noastra. Vindem componente de incubatoare cat si incubatoare de oua in Republica moldova cat si in Uniunea Europeana.

Incubator controller XM-18 de vanzare la pret mic, incubator controller XM-18D de vanzare la preturi mici, incubator controller XM-26 de vanzare la preturi promotionale, Sita incubator oua prepeltia de vanzare la pret mic, sita incubator oua gaina de vanzare la preturi mici, sita incubator oua gasca de vanzare la pret promotional, sita incubator oua rata/curca de vanzare la pret mic, rezistente termice incubator, rezistente umiditate de vanzare la preturi competitive, sistem de intoarcere automata a oualor de vanzare la preturi mici. Cumparati mai multe componente pentru incubatoare ? Atunci la noi veti gasi preturile cele mai mici, pentru ca noi va facem reduceri.

Componenta cea mai importanta dintr-un incubator, este sita pentru incubarea oualor, sita pentru incubarea oualor de prepelita, sita pentru incubarea oualor de gaina, sita pentru incubarea oualor de curca, sita pentru incubarea oualor de rata, sita pentru incubarea oualor de gasca, sita pentru incubarea oualor de strut, toate sunt de vanzare la cele mai mici preturi posibile, iar la cumpararea unor cantitati mai mari de site pentru incubatie, cu siguranta veti mai primi reduceri de pret, jumatatedepret.ro, detine cele mai mari stocuri de astfel de site incubate si vinde la preturi foarte mici, orice model de sita incubator, sita incubatie, sita incubatoare oua, sita pentru oua. 


Produse pe pagină:
Sortare după:

Fasung ceramic E27 cu clema

Fasung ceramic E27 cu clemaDulie E27 cu fusta pentru o prindere usoara in zona dorita.Dulie ceramica..

1,00Lei

Balamale usi

Balamale usi incubator ouaBalamale mobilier, ce pot fi folosite pentru usile incubatoarelor de ouaLu..

2,00Lei

Inchizatoare stupi

Inchizatoare stupi, inchizatoare incubator ouaAcest sistem de inchidere, poate fi folosit la inchide..

3,60Lei

Sita incubatie 30 oua gaina

Sita incubatie oua gaina sita oua gaina incubatorDescriere produs:-site incubatiesita incubator auto..

4,00Lei

Rotila mobila incubator oua

Roata mobila gri cu rulment 2X50mmRoata pentru incubator oua. Datorita acestor roti veti putea muta ..

7,20Lei

Folie termica pentru incubatoare si maternitati

Folie termica 220W/m2Descriere produs:-folie termica cu latime 25cm, ce poate fi taiata pe lungime, ..

8,00Lei

Lant special pentru sistemul de intoarcere automata a oualor in incubator

Lant pentru sistem de intoarcere automat ouaDescriere produs:-transmisie pentru intoarcerea automata..

10,80Lei

Rezistenta incubator performant

Rezistenta incubator performantRezistenta electrica, pentru mentinerea tempereturii in incubator aut..

12,00Lei

Grila aer incubator oua

Grila aer incubator ouaGrila pentru incubatoare oua, grila reglabila, priza aer 16X16cm rama exterio..

14,00Lei

Elice 200mm motor ventilatie incubator oua

Elice 200mm motor ventilatie incubator oua Elice 200mm, pentru motor 37W, folosit la incubatoar..

14,40Lei

Grila de aer pentru incubator oua

Grila de aer pentru incubator ouaGrila de aer, pentru incubator oua cu dimensiunile interioare de 21..

15,00Lei

Suport pentru motor si rezistenta incubatoare oua

Suport pentru motor si rezistenta incubatoare ouaSuport special, pentru motoarele ce ventileaza in i..

15,00Lei

Elice 254mm motor ventilatie incubator oua

Elice 254mm motor ventilatie incubatorElice din aluminiu 254mm pentru ventilatie incubatoare ouaElic..

15,60Lei

Elice 254mm ventilatie incubatoare oua

Elice 254mm ventilatie incubatoare oua Elice pentru ventilatie incubatoare oua Elice din a..

15,60Lei

Limitator pentru sistem automat de intoarcere al oualor in incubator de oua

Limitator pentru sistem automat de intoarcere al oualor in incubator de ouaLimitator, senzor, microc..

16,80Lei

Elice 300mm motor ventilatie incubator oua

Elice 300mm motor ventilatie incubator ouaElice din aluminiu, pentru incubatoare ouaElice din alumin..

18,00Lei

Elice 300mm ventilatie incubatoare oua

Elice 300mm ventilatie incubatoare ouaElice din aluminiu pentru incubatoare oua, Elice care sufla ae..

18,00Lei

Lada eclozator 60X40cm H=11cm

Lada ecloziuneLadita din plastic, speciala pentru eclozatoare, cat si pentru incubatoarele care sunt..

18,00Lei

Ovoscop

OvoscopOvoscop de vanzare ieftin, pentru controlul oualor de incubatOvoscop portabil simplu, pe bate..

20,00Lei

Sita incubatie 221 oua prepelita

Sita oua prepelita Sita incubator oua prepelitaSita pentru incubatia oualor de prepelita, cu o capac..

25,00Lei

Sita incubatie 32 oua gasca

Sita incubatie oua gasca Sita oua gasca incubatorSita pentru incubatia oualor de gasca, cu o capacit..

25,00Lei

Sita incubatie 63 oua rata/63 oua curca

Sita incubatie oua gasca Sita oua gasca incubatorSita pentru incubatia oualor de rata si curca, cu o..

25,00Lei

Geam usa incubator 80x20x2.5cm

Geam usa incubator 80x20x2.5cmGeamul poate fi folosit ca sticla pentru usi interior.Dimensiuni geam ..

27,00Lei

Ventilator pentru evacuarea aerului viciat din incubatoarele performante

Ventilator incubator ouaDescriere produs:-ventilator pentru evacuarea aeruluiRecomandari:-pentru inc..

33,00Lei

Bec Led 12w

Bec Led 12WDiametru 67mm, soclu: E27culoare: alb caldIntensitate luminoasa: 960lmGarantie 2ani..

39,00Lei

Rezistenta pentru mentinerea umiditatii in incubatoare oua profesionale

Rezistenta umiditate incubatorDescriere produs:-rezistenta pentru mentinerea umiditatiiRecomandari:-..

40,00Lei

Sita incubatie 88 oua gaina

Sita pentru incubatia oualor de gaina, cu o capacitate de 88 oua gainaSita incubatie oua, speciala p..

40,00Lei

Termostat 30-110 grade Celsius

Termostat 30-110 grade CelsiusTermostat temperatura reglabil cu sonda temperatura.Dimensiuni termost..

40,00Lei

Senzor de temperatura pentru incubatoare profesionale

Senzor temperatura incubator controller XM-18, CM-18DDescriere produs:-senzor de temperatura pentru ..

42,00Lei

Senzor de umiditate pentru incubatoare performante

Senzor umiditate incubator controller XM-18 XM-18DDescriere produs:-senzor de umiditateRecomandari:-..

42,00Lei

Capac protectie controller incubator 30x20x15 cm

Capac protectie controller incubator 30x20x15 cmCapac de protectie pentru controller incubator confe..

45,00Lei

Lada eclozare din plasa sudata zincata

Lada eclozorCos din plasa sudata zincata cu ochiurile mici dimensiunileL=60cm, l=40cm, H=10cmPlasa s..

45,00Lei