Custi Animale

Custi Animale

Custi animale

Cumperi custi animale de la noi ? Atunci noi te ajutam sa vinzi animalele pe care le cresti, fara a-ti percepe comision !

Fabrica de custi pentru animale, producator autorizat de custi pentru animale, modele diferite, dimensiuni diferite, custi din plasa sudata zincata

Custi animale SH, prin jumatatedepret.ro, vandute direct de proprietari, dupa o folosinta scurta de timp si verificate de echipele noastre, comercializam custi animale si pasari folosite putin, in stare foarte buna, la preturi mici.

Custi caini, confectionate pentru mai multe rase de caini, inclusiv pentru caini utilitari, aici vom enumera, doar cateva din custile de caini, pe care le confectionam: custi crestere caini, custi transport caini, voliere caini de paza si padocuri. Custile pentru transportul cainilor, sunt confectionate pe tipul de masina folosita, astfel incat, sa maximalizam spatiul, insa confectionam si custi transport caini pliabile, din plasa sudata zincata groasa, plasa sudata zincata 3mm, plasa sudata zincata 3,5mm si palsa sudata zincata 4mm, aceste custi de transport sunt confectionate in forma de diplomat cu maner si sunt echipate cu tava pentru colectarea dejectiilor. Voliere pentru caini mari, caini de paza, cat  si padocuri, gasiti cu incredere la noi, modele diferite, sau confectionate la comanda dupa schita clientului, padoc caine gasiti la noi pe stoc.

Custi chinchila, confectionate din plasa sudata zincata, cat si custi pentru chinchila confectionate pe cadru metalic rezistente. Confectionam custi pentru chinchila de lux, pentru cei, ce doresc sa creasca in locuinta chinchila, dar confectionam la comanda si alte modele de custi, dupa gustul si placul clientului.

Custi iepuri, concepute si confectionate pe cadru metalic, cat si custi pentru iepuri simple din plasa sudata zincata. jumatatedepret.ro este un mare producator de custi animale, custi iepuri pret producator, pe diferite categorii: custi iepuri pitici, custi iepuri mari, custi iepuri Marele Belgian, custi iepuri transport, custi iepuri expozitie, custi iepuri de vanzare, custi iepuri pret mic, . . 

Custi iepuri crestere bazate pe un modul mama 50X50cm, custi iepuri expozitie, bazate pe custi vopsite, frumoase, pentru a face diferenta in expozitii si a creste vanzarile de iepuri, custi iepuri reproductie, bazate pe un modul mama de 60X60cm, ce permit atasarea maternitatilor speciale ( fatatoare iepuri ), si plasa sudata zincata cu ochiuri mici la podele, pentru ca puisorii sa nu-si rupa picioarele, custi transport iepuri, speciale, pentru a transporta iepurii, sunt custi ce se pot suprapune pe mai multe etaje fara a se deteriora, maternitati iepuri sau fatatoare iepuri cum li se mai spune, speciale pentru cei ce doresc sa inmulteasca iepurii si sa-i creasca, nu in ultimul rand pe aceasta platforma online, gasiti inclusiv accesorii pentru iepuri la preturi foarte competitive pe piata: adapatoare iepuri cu niplu de inox, hranitoare iepuri din tabla zincata, hranitoare iepuri pentru fan si lucerna......

Cele mai vandute custi iepuri sunt; cusca iepuri de casa, cusca iepuri pitici, cusca iepuri mari, cusca iepuri Marele Belgian, cusca iepuri fatatoare, cusca iepuri reproductie, cusca iepuri maternitate, cusca iepuri vopsita, cusca iepuri de exterior, cusca iepuri transport, cusca iepuri ieftina, cusca iepuri pret mic, . . . 

Custi mari dimensiuni, pentru cei ce doresc sa creasca, sau deja cresc animale mari, reptile, sau animale ce au nevoie pentru a trai, de spatiu mai mare. Custi crestere animale mari, custi reptile, custi transport animale mari, toate, sunt confectionate pe cadre metalice, rasteluri metalice, sau plase sudate zincate cu diametrul sarmei de minim 3,5mm, in functie de dorinta dumneavoastra, va putem proiecta si confectiona cusca dorita.

Custi pisici, custicrestere pisici, custi expozitie pisici, custi transport pisici cat si accesorii pentru pisici.

Producem custi animale, de orice fel, din orice model de plasa, ( plasa sudata, plasa sudata zincata, plasa dublu zincata, plasa sudata zincata plastifiata ), orice grosime a sarmei zincata, ( sarma zincata 1mm, sarma zincata 2mm, sarma zincata 3mm, sarma zincata 4mm, sarma zincata 5mm ), producem custi mari dimensiuni, pentru animale mari, din panouri de plasa zincata, cu sau fara confectie metalica, producem custi animale, pe categorii de animale, cat si pe categorii de varste, producem custi animale, dotate cu adapatori animale, hranitori animale, tavi dejectii animale. Custi animale la preturi reduse fata de piata, datfiind faptul ca vindem custile prin reteaua noastra de distributie, vindem custi animale in Republica Moldova prin Rultehcom Moldova, in Chisinau, pe Bulevardul Orheiului. Vindem custi animale in Botosani Dealu Mare, vindem custi animale in Afumati Pavilionul 7 din complexul Doraly, vindem custi animale la preturi mici, cu distributie oriunde in Romania prin curier rapid;

Custi animale modulare, custi animale simple, custi animale etajate suprapuse, custi animale confectionate din sarma zincata groasa, 2,3,4,5 mm, custi animale pentru adaposturi speciale, custi caini, custi pisici, custi animale confectionate pentru transportul animalelor, cu tavi pentru dejectii din tabla zincata, custi mari, padocuri, padocuri caini, padocuri fazani, padocuri pasari.

Producator custi animale; Producem si comercializam custi animale modele diferite, producem custi animale la comanda, dupa proiectul clientului, custi transport animale, utilam autovehicule pentru transport animale;

custi caini, custi iepuri, custi vulpi, custi dihori, custi bursuci, custi nutri, custi bursuci, custi pisici, custi prepelite, custi pui prepelite, maternitati pui prepelite, custi gaini ouatoare, custi pui de gaina, maternitati pui de gaina, maternitati pui de o zi, maternitati iepuri, maternitati pui, custi curcani, custi rate, custi gaste, padocuri pasari, padocuri animale, padocuri caini, tarcuri caini, tarcuri oine, tarcuri bovine, tarcuri pasari, tarcuri animale si pasari. Avem o gama larga de plasa pentru confectionarea custilor, plasa custi animale, plasa custi pasari, plasa voliere, plasa colivii.

Producem colivii pentru cresterea pasarilor exotice, a pasarilor mici, producem custi pentru crestere pasari, custi pentru inmultire pasari, toate la preturile cele mai mici din piata.