Accesorii iepuri

Accesorii iepuri

Accesorii iepuri Accesorii pentru custi de iepuri

Accesorii pentru iepuri, accesorii pentru custi de iepuri, accesorii pentru crescatoriile de iepuri.

Adapatori pentru iepuri, adapatori iepuri simple, adapatori iepuri rezistente, adapatori iepuri ieftine, adapatori iepuri cu niplu, adapatori iepuri de calitate. adapatori iepuri pret accesibil oricarui buzunar, expediem adapatori de iepuri oriunde in tara cat si in Republica Moldova, la cele mai mici preturi posibile

Adapatoare iepuri cu niplu de inox si bazin 1l, sau adapatoare iepuri niplu de inox si bazin de 0.5l, sunt adapatoare iepuri pret bun, in raport calitate pret, adapatoare iepuri ieftina si buna, rezistenta in timp, care nu se blocheaza si permite adaparea iepurilor fara probleme, va trebui periodic, doar sa le clatiti cu apa, pentru a le mentine curate. 

Adapatori pentru iepuri cu bazin de 0,5 litri, cat si cu bazin de 1 litru, folosite in adaparea iepurilor, datorita unui niplu de inox, foarte bine dimensionat, pentru adaparea iepurilor de orice varsta, orice categorie si orice rasa. Aceste adapatori, in raport cu adapatorile clasice port sticla cum li se spune, sunt adpatori iepuri, cu niplu din inox, care sunt considerate cele mai practice si mai bune, in adapare iepurilor, jumatatedepret.ro, vinde adapatoare iepuri cu niplu, la pret de producator, adapatori iepuri cu niplu din inox, produse in Uniunea Europeana.

Adapatorile de iepuri, sunt foarte importante in adaparea iepurilor, pentru o crestere corespunzatoare a iepurilor, apa fiind factorul vital pentru crestere al iepurilor. Adapatorile de iepuri port sticla sunt ieftine in raport cu cele care au niplu de inox si bazin de apa, insa sunt folosite in special in zonele mai sarace, unde iepuriinu au o valoare foarte mare si aceste adapatori de iepuri port sticle, se mai folosesc de incepatori, atunci cand incep sa creasca iepuri, sau chiar gaini, sunt adapatori standard, folosite in adaparea animalelor cat si a pasarilor.

Intotdeauna, adaparea animalelor, a fost si va ramane factorul vital in cresterea acestora, la iepuri, adapatoarea cu niplu si bazin, este cea mai indicata si pentru tratamente iepuri, si pentru boli iepuri, cat si pentru o igiena maxima, in cresterea si ingrijirea iepurilor.

Hranitoare iepuri pentru interiorul custii, cu posibilitatea de a pune hrana iepurilor prin exterior, simplu si eficient, hranitoare iepuri ieftine, concepute pentru custi iepuri orice model, hranitoare iepuri schita simpla, dar eficienta, pentru o crestere buna a iepurilor, hranitoare iepuri pret de producator

Hranitoare de iepuri pentru exteriorul custii, cu o capcaitate mai mare, pentru a va permite sa plecati de langa gospodarie cateva zile, hranitoare iepuri de exterior ce permite iepurilor sa se hraneasca timp de 2-3 zile.

Tava dejectii custi iepuri, tavi pentru dejectii pret fabrica de custi, confectionate din tabla zincata 0.35 mm si tabla zincata 0.5 mm. Tava dejectii iepuri pret de producator, tava dejectii pret promotional, jumatatedepret.ro, produce si vinde la cele mai mici preturi de pe piata, tavi dejectii iepuri, tavi dejectii animale, tavi dejectii prepelite, tavi dejectii gaini, tavi dejectii animale si pasari.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Hranitoare iepuri

                            &n..

7,00Lei

Tava dejectii iepuri

Tava dejectii iepuri Tava dejectii custi iepuri Descriere produs: -tava pentru dejecti..

17,00Lei