Custi iepuri expozitie

Custi iepuri expozitie

Custi iepuri expozitie

Custi iepuri expozitie confectionate din plasa sudata zincata, vopsite, direct de la producator, recomandate cunicultorilor. Fabrica romanesca executa custi iepuri expozitie la cele mai bune preturi de pe piata folosind materiale de cea mai buna calitate.

Cusca iepuri expozitie este creata astfel incat sa fie observat si cel mai mic detaliu din frumusetea acestor rozatoare. Cusca iepuri este usor de transportat, nu cantareste mult, ceea ce constituie un avantaj pentru cel care achizitioneaza custi iepuri expozitie. Cusca iepuri expozitie este foarte usor de curatat si ofera cele mai bune conditii pentru gazda.

Dimenisuni custi iepuri expozitie 50X50 cm, H=50 cm, la cerere se pot confectiona custi iepuri expozitie capacitati mari.

Custi iepuri exterior realizate din  materiale durabile, rezistente la intemperii. Cusca iepuri exterior este prevazuta cu un acoperis realizat din tabla zincata pentru ca locatarul sa fie ferit de ploaie sau zapada. Acest model de custi iepuri exterior poate fi simplu, de la un singur compartiment sau compus, din mai multe compartimente, suprapus pe un suport metalic, in acest caz apa nu va intra in cusca iepurilor.

Custi iepuri de vanzare pret producator, realizate din materiale rezistente ce nu corodeaza, mentin un grad ridicat de igiena datorita tavilor pentru dejectii, nu sunt mediu prielnic pentru microbi, ofera o aerare continua, necesara tuturor animalelor. Cusca iepuri are o dimensiune standard, dar la cerere se pot confectiona custi iepuri expozitie, custi iepuri casa, custi iepuri apartament, custi iepuri uriasi, si alte dimensiuni.

Cusca iepuri confectionata de noi are la baza o podea ce nu raneste talpile evitand inflamarea si imbolnavirea acestora, nu permite dejectiilor sa ramana in cusca, astfel blana va ramane mereu curata si frumoasa, asigura spatiu suficient de miscare pentru locatar, asigura un loc confortabil, nu permite altor pasari, animale sau rozatoare sa intre la iepure.

La noi gasiti modele custi iepuri variate si diferite, de capacitati mici si mari pentru iepuri mici si iepuri rasa uriasa. Producem custi iepuri apartament, custi iepuri casa, custi iepuri uriasi, custi iepuri vopsite.

Construirea unei custi iepuri pleaca de la idei bine stabilite cu privire la spatiul de care iepurele are nevoie, astfel dimensiunile custii depind de rasa iepurelui, cusca pentru iepuri trebuie prevazuta cu un sistem sigur de inchidere ce nu permite evadarea iepurilor sau a puilor de iepuri,  cusca de iepuri trebuie sa asigure protectie impotriva pradatorilor si a intemperiilor in cazul in care doriti o cusca iepuri exterior; cusca trebuie sa fie din materiale necorozive, rezistente, deoarece avem de a face cu un rozator care nu va ezita sa roada plasa. Cusca iepurilor, in momentul curatirii nu trebuie sa va rapeasca mult timp si nici nu trebuie sa va oblige sa scoateti iepurele afara.

Va recomandam ca atunci cand alegeti custi pentru iepuri sa nu alegeti custi iepuri din lemn sau custi de iepuri care au elemente constructive din lemn, deoarece lemnul este un material ce mentine umiditate, foarte greu de curatat de dejectii si de igienizat, cedeaza in timp si face din cusca un spatiu greu de locuit.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Cusca iepuri expozitie 50X50cm H=50

Cusca iepuri expozitie pret producator custi iepuriDescriere produs:Cusca pentru expozitie iepuri, c..

174,00Lei

Cusca iepuri exterior

Cusca iepuri exteriorDescriere produs:-cusca iepuri tineretRecomandari:-pentru cresterea iepurilorTr..

300,00Lei