Custi transport iepuri

Custi transport iepuri

Custi transport iepuri

Custi pentru transportul iepurilor, Custi transport iepuri, custi transport pliabile.

Custi transport iepuri, confectionate din plasa sudata zincata rezistenta, echipate cu tava pentru colectarea dejectiilor, astfel incat dupa transportul iepurilor, vehicolul sa ramana curat.

Custi transport iepuri pret de producator, pentru fiecare buzunar, acum cumperi direct de la producator de csuti. Expediem custi iepuri in toata tara, cat si in Republica Moldova, nu trebuie decat sa ne spuneti ce doriti si dorinta dumneavoastra va fi implinita.

Cusca transport iepuri pliabila, ce poate fi foarte usor facuta pachet si depozitata pentru un alt transport de iepuri, cusca pliabila pret de producator, pentru ca fiecare sa-si poata permite a cumpara aceste modele de custi pliabile. Custile pentru transport iepuri pot fi pliabile, sau nu, in functie de necesitatea fiecaruia, aceste custi pentru transport iepuri, pot fi suprapuse foarte usor una peste cealalta, pana la chiar 5 custi, suportand greutati relativ mari.

jumatatedepret.ro confectioneaza custi iepuri transport, custi iepuri modele diferite, insa vinde custi iepuri si de la alti producatori, astfel daca sunteti producator de custi iepuri si nu va puteti vinde marfa, nu va ramane decat sa ne scrieti un mail si noi vom incerca sa va ajutam pentru a vinde custi iepuri, la noi tot timplu, sunt custi iepuri de vanzare, pe gustul si pretul fiecarui crescator de iepuri.

Nu sunt produse în această categorie.