Maternitati iepuri

Maternitati iepuri

Maternitati iepuri, maternitate iepuri, Fatatoare iepuri

Iepurii sunt animale care se cresc foarte usor in gospodarii si microferme in vederea comercializarii, pentru consumul propriu sau pentru a-i face cadou. Toti oamenii stiu ca iepurii sunt mamifere care se inmultesc foarte usor si au cea mai mare rata de reproductie din lumea animala dar trebuie tinut cont de niste reguli de baza, simple si esentiale pentru a avea animale sanatoase si fericite. 

Este foarte usor sa ne dam seama care sunt femelele in calduri pentru ca sunt nelinistite, se agita in cusca, isi smulg parul de pe burta, fac cuib, rascolesc asternutul, stau intinse, au organele genitale externe de culoare rosu aprins si introduse in cusca masculului accepta monta.

Din momentul imperecherii, perioada de gestatie dureaza 30 de zile. In cea de a 26-a zi ( este foarte important sa notati undeva cand s-a produs imperecherea), cu 4 zile inainte de fatare, se efectueaza pregatirea cuibului in care va avea loc nasterea. Cu ajutorul unor cleme, pe cusca unde este tinuta iepuroaica, se prinde o fatatoare iepuri sau o maternitate iepuri. 

Aceasta maternitate pentru iepuri pe care fabrica noastra o produce este realizata din tabla zincata si asigura confortul de care iepuroaica are nevoie din momentul fatarii si pana la cresterea iepurasilor. In cazul in care aveti o iepuroaica gestanta iar aceasta nu isi amenajeaza cuibul in maternitate iepuri, trebuie sa-i puneti in interiorul acesteia paie curate si par tuns de pe abdomenul ei sau vata. Este foarte important ca aceasta maternitate iepuri sau fatatoare pentru iepuri sa fie atasata din timp pe cusca deoarece fatarea se produce pe timpul noptii. 

Dimensiuni maternitate iepuri 40X40cm H=40cm, foarte usor de atasat custilor pentru femelele de iepure. Fiind facuta din material rezistent, tabla zincata, este foarte usor de curatat si intretinut. Gura acestei maternitati pentru iepuri se afla la cativa centimetri inaltime fata de podea pentru ca atunci cand iepuroaica iese din maternitate sa nu iasa cu un pui taras. 

Fatatoare iepuri pentru iepuroaice mai mari este tot o maternitate pentru iepuri dar mai mare si poate fi atasata pe aproape orice cusca cu ajutorul celor 4 cleme speciale. Iepuroaica mama va locui o perioada lunga de timp in aceasta fatatoare pentru iepuri. Aceste fatatoare iepuri sunt benefice pentru iepuroaica si puii ei deoarece o protejeaza de ploi si de frig.

Dimensiuni fatatoare iepuri 50X50cm H=50cm. Fatatoare pentru iepuri realizata din tabla zincata cu grosimi diferite. Fatatoare iepuri din tabla zincata de 0.35mm sau 0.5mm. 

Fatatoare iepuri sau maternitate iepuri cu numeroase avantaje aduse atat iepuroaicelor mame cat si crescatorilor. Sunt usor de atasat, usor de curatat si intretinut. 

Maternitati iepuri pret accesibil oricarui buzunar. Maternitate iepuri de vanzare pentru crescatorii de iepuri care vor sa asigure conditii decente pentru iepuroaicele mama si puii acestora. 

Fatatoare iepuri de vanzare direct de la producator. Fatatoare pentru iepuri pret mic, competitiv. Aceste fatatoare iepuri sunt foarte utile in gospodarii sau fermele care cresc iepuri in sistem intensiv.

Fabrica noastra produce la comanda orice model de maternitate pentru iepuri sau fatatoare iepuri in cel mai scurt timp posibil. Aceste fatatori pentru iepuri sau maternitati iepuri sunt confectionate in fabrica de custi animale si pasari cu o experienta de peste 20 de ani in confectii metalice. Preturile practicate de noi sunt cele mai mici pentru produsele de acest gen.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Maternitate iepuri Fatatoare

Fatatoare iepuri Maternitate iepuriDescriere produs:-fatatoare iepuri confectionata din tabla zincat..

45,00Lei

Fatatoare iepuri

Maternitate iepuri Fatatoare iepuriDescriere produs maternitate iepuri- fatatoare iepuri confectiona..

60,00Lei