Custi expozitie prepelite

Custi expozitie prepelite

Custi expozitie prepelite

Custi expozitie prepelite, custi vopsite executate din plasa sudata zincata folosind sarma sudata zincata si tabla zincata direct de la producator. Confectionam in fabrica noastra din Romania custi expozitie prepelite din materiale de calitate pentru cei care vor sa cumpere la pret bun.

Cusca expozitie prepelite pentru cei care desfasoara afaceri in acest domeniu. Custile pentru expozitie prepelite sunt create special pentru a se observa si cele mai mici detalii ale prepelitelor ouatoare. Cusca pentru prepelite are inaltimea calculata astfel incat prepelitele sa nu se urce una peste cealalta.

Dimeniuni cusca prepelite ouatoare, pentru 25 de prepelite, din plasa sudata zincata 25X50 mm, 52X65 cm, H=26 cm.

Dimensiuni cusca prepelite ouatoare, pentru 50 prepelite, din plasa sudata zincata 25X50 mm, 92X65 cm, H=26 cm.

Custi prepelite de vanzare pret producator din materiale rezistente ce nu sunt supuse corodarii. Cusca pentru prepelite ouatoare este o cusca ce asigura prepelitelor un trai decent si curat. Cusca de prepelite nu este mediu prielnic pentru microbi deoarece plasa din care este confectionata ofera luminozitate si o aerare continua, lumina si aerul fiind factori importanti in cresterea si dezvoltarea prepelitelor.

Cusca prepelite ouatoare nu permite prepelitelor sa-si prinda aripile sau picioarelor datorita podelei din plasa sudata zincata ochiuri mici. Dejectiile nu raman pe podea, ele strangandu-se in tava pentru dejectii ce se afla sub podea. Tavile pentru dejectii sunt din tabla zincata, se curata si spala usor. Cusca prepelite ouatoare este prevazuta cu colector pentru oua care datorita inclinatiei podelei asigura strangerea rapida si in siguranta a oualor.

Confectionarea unei custi pentru prepelite ouatoare se face pe baza unei schite si trebuie sa respecte anumite reguli. De ce este important sa respecte aceste reguli? Inainte de toate, ouale prepelitelor cat si carnea ajung pe mesele consumatorilor. Astfel, cusca prepelite trebuie sa asigure un spatiu si un mod de crestere adecvat pentru ca aceste produse sa fie de calitate. Cusca prepelite, pe o suprafata de un metru patrat poate gazdui un numar de 100 prepelite dar este recomandat sa nu puneti mai mult de 70-80 de exemplare. In afara de spatiul de gazduire trebuie avuta in vedere  hranirea si adaparea prepelitelor ouatoare. Astfel, aceasta cusca prepelite ouatoare poate fi echipata cu hranitoare ce se prinde cu usurinta pe exteriorul custii, o adapatoare automata ce nu permite prepelitelor rasa ouatoare sa imprastie apa. Prin urmare, va oferim o gama variata de custi prepelite ouatoare pentru ca dumneavoasta, crescatorul de prepelite, sa va dezvoltati afacerea cu produse din materiale de calitate si la cele mai satisfacatoare si avantajoase preturi. Producatorul poate echipa custi prepelite, custi pui prepelite cu accesoriile necesare incluse in pret sau la cerere, contra cost.

Foarte important de stiut!!  Va recomandam ca atunci cand alegeti custi pentru prepelite sa nu alegeti custi prepelite confectionate din lemn sau custi de prepelite care au elemente constructive din lemn, deoarece lemnul este un material ce mentine umiditate, foarte greu de curatat de dejectii si de igienizat, cedeaza in timp si face din cusca un spatiu greu de locuit.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Cusca 25 prepelite ouatoare vopsita 46X65cm H=26cm

Cusca pentru 25 de prepelite ouatoare Descriere cusca 25 prepeliteCusca 25 prepelite ouatoare, ..

165,00Lei

Cusca 50 prepelite ouatoare vopsita 92X65cm H=26cm

Cusca pentru 50 de prepelite ouatoareDescriere cusca 50 prepeliteCusca 50 prepelite ouatoare, confec..

238,00Lei