Custi transport porumbei

Custi transport porumbei

Cresterea porumbeilor, nu este o pasiune usoara, pentru aceasta trebuie sa fie respectate anumite cerinte, pentru a avea cupluri fertile si productie de oua. Cusca in care vor fi tinuti porumbeii trebuie sa fie spatioasa sa aibe mini casute pentru perechile de porumbei, ideal ar fi ca aceasta cusca sa aibe trei laturi din plasa pentru ca porumbei sa se poata bucura de aer. Porumbeii se hranesc in general cu cereale. Pentru ca le place diversitatea trebuie sa le  oferiti amestecuri de cereale. Mancarea trebuie oferita in cantitati rezonabile. Cerealele preferate le vor fi oferite inainte de ouat si pe perioada hraniri puilor. Perechile care se pregatesc sa oua, pentru cresterea puilor vor fi tinute in alte spatii special amenajate. Pentru ca porumbeii sa nu faca risipa de verdeata aceasta se pune intr-un sac in care vor fi facute cateva gauri prin care porumbeii sa se poata hrani. Sacul cu verdeata trebuie sa fie asezat putin peste inaltimea porumbelului. Porumbeii care au pui trebuie sa consume hrana bogata in proteine vegetale. De aceea trebuie sa le fie oferite leguminoase, boabe de mazare, boabe de rapita, boabe de  mei, seminte de floarea soarelui. In crescatorii trebuie sa fie mereu nisip curat si cernut care sa contina saruri naturale. Sarea va fi consumata cu mai multa  placere de catre porumbei daca va fi udata. In perioada calda trebuie evitata supraincalzirea porumbeilor si umiditatea aerului  prin asezarea in custi a unor bazine cu apa. Adapatorile, sunt recipiente in care se pune apa, acestea pot fi construite in asa fel incat murdaria sa nu poata patrunde cu usurinta, astfel porumbeii vor putea sa aiba apa proaspata mai mult timp. Pentru evitarea acestui fenomen si-au dovedit eficienta recipientele confectionate din sticla si plastic. Pentru ca pe peretii acestora se vor dezvolta alge trebuie sa fie curatate periodic la un interval de timp. Aceste adapatori sunt formate dintr-o parte superioara ce are rolul de rezervor cu o capacitate ce variaza intre 2,5-5 l, si o parte inferioara cu deschizaturi prin care porumbeii introduc capul pentru a bea apa. Pentru a evita patrunderea prafului aceste adapatori pot fi prevazute cu clape. Pentru adaparea puilor de porumbei se recomanda folosirea unor vase deschise, pentru ca pui sa le gaseasca mai usor si pentru a invata sa bea singuri apa. Cuibarele porumbeilor sunt niste farfurii  cu diametru de 22 cm  ce vor fi asezate in celulele de cuibar. Pentru ca prima pereche de porumbei sa paraseasca cuibarul, trebuie ca perechea sa depuna alte oua.

Cuibarele sunt astfel concepute incat sa nu se rastoarne chiar si atunci cand pasarea sta pe marginea cuibarului. Aceste cuibare pot fi realizate din plastic, din lemn sau din lut. Cele mai folosite stinghii pentru porumbei sunt acelea care au  o forma de acoperis, aceste stinghii pot fi fixate in numar mare pe unul din peretii volierei. Pe unul din peretii volierei pot fi montate si rafturi inclinate pentru asezarea porumbeilor. Acestea sunt costruite din scanduri verticale la o distanta de 20 cm intre care vor fi asezate rafturi dotate in partea din spate cu o parte inclinata pe care vor aluneca excrementele porumbeilor. Dupa trecerea unei perioade porumbeii vor invata sa se aseze pe rafturi. Pentru perechile reproducatoare spatiul cel mai important este celula de cuibarit, numai perechea locuitoare poate sta in  interiorul acestei celule.

Diferentele dintre porumbelul voiajor si cel obisnuit sunt: porumbelul voiajor are corpul mai mare, narile mai mari, penajul acestuia este mai pudrat, iar  geana care inconjoara ochiul este mult mai conturata. Diferentele dintre un porumbel voiajor si  cei hibrizi sunt greu de facut de aceea este recomandata achizitionarea perechilor de porumbei voiajori de la crescatorii autorizate. Porumbeii trebuie sa fie transportati in custi facute din lemn, incapatoare pentru a participa la competii. Rase de porumbei, Bagded de Nurnberg, Berbieri Indianeri, Berlinez, Blondinet, Blueti, Capucini, Carieri, Castaniu de Craiova, Constantean, Cret Francez, Creti Maghiari, Curunculat de Oradea, Dragoni, Jucatori de Galati, etc. Baitele sunt sub forma unor tavite nu foarte adanci in care porumbeii se spala. In apa in care porumbeii fac baita trebuie sa se dizolve sare, aceasta ajutand la prevenirea parazitilor externi. Baitele sunt obligatorii in cazul porumbeilor care nu sunt liberi iar volierele nu ofera posibilitatea patrunderii picaturilor de ploaie.

Cusca transport porumbei de la jumatatedepret. Jumatate de pret comercializeata custi transport porumbei si accesorii custi transport din lemn porumbei si hrana.  

Cel mai scump porumbel porumbel voiajor pret, pui de porumbel, carne de porumbel pret, pui porumbel, porumbel net ro, porumbel net 2013, cel mai scump porumbel, cel mai scump porumbel din lume, cel mai scump porumbel voiajor din lume a fost vandut in Taiwan cu suma de 200.000 de euro, cel mai scump porumbel din romania, cel mai bun porumbel din romania, cel mai frumos porumbel din lume, cel mai mare porumbel, cel mai scump porumbel voiajor, cel mai batran porumbel din lume, vand porumbei, porumbei standard, vanzari porumbei, accesorii porumbei, cumpar porumbei, cuibar porumbei, cuibare porumbei, hranitoare porumbei, hrana porumbei, porumbei rotati, mancare porumbei, sunphoto porumbei, odihnitori porumbei, medicamente porumbei, porumbei romania, cotete porumbei, porumbei postati, constructie voliera porumbei, porumbei infoiati, hrana porumbei ieftina, tratamente porumbei in timpul concursurilor, crescatori porumbei, anunturi porumbei, porumbei campioni, porumbei rolleri, cuiburi porumbei, donez porumbei, porumbei pe net, porumbei standard de vanzare, crescatori de porumbei, porumbei postasi de vanzare, porumbei chingi de vanzare, baza de date serii porumbei, ceasuri porumbei electronice de vanzare, porumbei de carne de vanzare, porumbei infoiati de vanzare, porumbei albi de vanzare, porumbei sport de vanzare, porumbei rotati de vanzare, porumbei misirli de vanzare, porumbei germani de vanzare, porumbei de vanzare, pisici de vanzare ieftine, cuti transport pisici, pisici de vanzare timisoara, pisici, pisici mici, porumbei germani de frumusete, porumbei campioni de vanzare, porumbei straini de vanzare, cotete de porumbei, porumbei romani de vanzare, vand porumbei de carne, porumbei gulerati de vanzare, toate rasele de porumbei din lume, porumbei rolleri de vanzare, porumbei de performanta, porumbei germani de frumusete de vanzare, porumbei ro de vanzare, porumbei jucatori, porumbei jucatori de vanzare, vand porumbei jucatori, 

Produse pe pagină:
Sortare după:

Cusca transport prepelite

Cusca transport prepelite, cusca transport porumbei-lungime 102 cm-latime 50 cm-inaltime 20 cmRecoma..

70,00Lei

Cusca transport porumbei 50cm

Cusca transport porumbei 50cmCusca din lemn, pentru transportul porumbeilorCusca transport porumbei ..

87,00Lei

Cusca transport porumbei din lemn

Cusca transport porumbei din lemnCusca din lemn pentru transportul porumbeilor, Cusca transport..

113,50Lei

Cusca transport porumbei 80cm cu 2 compartimente

Cusca transport porumbei 80cm cu 2 compartimenteLada transport porumbeiLada din lemn, pentru transpo..

131,50Lei