Colivii

Colivii

Colivii

Colivii pentru cresterea si inmultirea pasarilor exotice, doriti sa crestesti si sa inmultiti pasari exotice ? Atunci, spuneti-ne ce pasari doriti sa cresteti, sau sa inmultiti, iar noi va confectionam exact colivia de care aveti nevoie.

Colivii  cu mai multe compartimente, speciale pentru cresterea pasarilor exotice, confectionate din plase sudata zincate si vopsite. Confectionam la comanda orice model de colivie, inclusiv, colivii pentru papagali mari.

Colivie papagal mare, confectionata pe cadru metalic vopsit, cu role si  inchisa cu plasa sudata zincata vopsita.

Colivie pret producator de colivii, producem colivii pentru pasari exotice de interior, colivii de lux, cat si colivii de exterior, padocuri pentru cresterea pasarilor, din plasa sudata zincata ochiuri mici, pentru a nu permite pasarilor evadarea.

Colivie decorativa ieftina, colivie decorativa pret producator, pentru cresterea si inmultirea pasarilor exotice, la cele mai mici preturi de pe piata, colivie perusi, cu mai multe compartimente, pentru cresterea perusilor si ingrijirea perusilor in conditii deosebite, colivie alba, din plasa sudata zincata vopsita, cu o rezistenta indelungata in timp, pentru cresterea pasarilor.