Colivii papagali mari

Colivii papagali mari

Colivii papagali mari Colivie papagal mare

Colivie pentru papagal mare  un produs dedicat acestor pasari exotice pe care le tineti in apartamentul, casa sau gradina dumneavoastra de vara. Colivia pentru papagali mari este creata dupa schite de profil si repecta spatiul necesar acestor pasari.

Colivii papagali mari confectionate din plasa sudata zincata ce permite papagalului sa beneficieze de aer si lumina, doua lucruri importante in dezvoltarea corecta a oricarei pasari. Colivia papagali mari este confectionata pe un cadru metalic vopsit, cu role si inchisa cu plasa sudata zincata. Colivie papagal mare accesorizata cu tavi pentru colectarea dejectiilor. Este foarte important sa se dezinfecteze periodic colivia si o data cu aceasta si accesoriile pentru a pastra pasarea sanatoasa. Colivia papagal nu are parti ascutite in care acesta sa se raneasca.

Colivii papagali ieftine direct de la producator. Colivii papagal ieftine din plasa sudata zincata. Colivii ieftine pentru papagal mare usor manevrabile. Colivie pentru papagal din material rezistent necoroziv. Colivie papagal mare estetica si igienica ce asigura protectie pasarii fata de paraziti.

Dimensiuni colivie papagal mare: lungime 100 cm, latime 60 cm, inaltime 100 cm. Colivia papagali trebuie aleasa si in functie de specia de papagal pe care o aveti acasa. Noi va stam la dispozitie cu colivii papagali mici, colivii papagali mari, colivii pentru specia de  pasari pe care doriti sa o achizitionati sau pentru pasarile pe care le aveti acasa. Colivie papagal suficient de mare astfel incat sa asigure miscarea nestingherita a pasarii.

Colivii papagali nimfe confectionate cu atentie pentru ca acestia sa nu fie raniti, sa aibe spatiu suficient pentru intinderea aripilor evitand astfel prinderea sau lovirea acestora in peretii coliviei. Colivii papagali nimfe executate din materiale necorozive ce se curata si dezinfecteaza usor pentru o viata cat mai placuta si sanatoasa a papagalului. Colivia papagali nimfe nu trebuie sa fie rotunda, nu ofera confort pentru pasari si exista riscul prinderii gherutelor in locul in care se intalnesc barele.

Colivii papagali perusi usor manevrabile, estetice, se incadreaza placut in mediul inconjurator. Colivii papagali perusi executate in functie de dimensiunea papagalului. Colivii papagali perusi usor de  igienizat.

Colivii papagali de vanzare. Colivii papagali ce asigura conditii de viata confortabile si cat mai apropiate de mediul natural. Colivii pentru papagali la cele mai mici preturi de pe  piata.

Colivii papagali mari colivii papagali nimfe, colivii papagali perusi, colivii papagali specii diferite prevazute cu o incuietoare de siguranta, astfel pasarea nu va evada. Papagalii sunt pasari inteligente si abile si pot deschide cu usurinta o incuietoare simpla.

Colivii pasari pret mic pentru diferite specii de pasari, specii de papagali si colivii dimensiuni diferite in functie de pasare sau papagal, colivii papagali specii mici, colivii papagali specii mari.

Fabrica romaneasca ce executa in atelier propriu colivii papagali mari, colivii papagal nimfe, colivii papagali perusi, colivii pasari, colivii decorative din materiale rezistente necorozive, colivii papagali spatioase si usor de intretinut, colivii papagali si colivii pasari ce nu pun in pericol viata minunatelor pasari. Va recomandam sa cumparati colivii dreptunghilare, astfel pasarea se va putea ,,ascunde” intr-unul din colturile coliviei simtindu-se in siguranta. Anumiti veterinari sustin ca o colivie rotunda accentueaza sentimentul de nesiguranta si un disconfort psihic al acestora.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Colivie papagali mari 83X48cm H=80cm

Colivie papagali mari 83X48cm H=80cmColivie cu 2 compartimente si 4 usite, primul compartiment, cel ..

155,00Lei

Colivie pentru papagal mare 100/60/100

Colivie pentru papagal mare 100X60cm H=100cmDescriere colivie papagal mare-colivie papagali mari con..

295,00Lei

Colivie papagali mari 70x70cm H=170cm

Colivie papagali mari 70x70cm H=170cmColivie pentru papagali mari ce poate fi compartimentata sau fo..

765,00Lei