Colivii pasari

Colivii pasari

Colivii pasari Colivie pasari

Aveti sau va doriti un prieten cu pene? Indiferent de caz, trebuie sa stiti ca el are nevoie de un adapost sigur si confortabil pentru a se simti bine. La noi, veti gasi o gama variata de colivii pentru diferite specii de pasari, de la colivii pasari mici, colivii perusi, colivii nimfe, colivii papagali mari, colivii papagali, colivii pasari exotice si multe alte colivii. Daca nu stiti ce colivie sa alegeti pentru pasarea pe care o doriti sau o aveti, noi va putem ajuta si va putem confectiona la cerere, la un pret rezonabil, colivia mult dorita.

Colivii pasari mici si mari, simple, pentru decorarea gradinilor de vara, caselor sau apartamentelor. Colivii pasari executate din plasa sudata zincata ce ofera pasarilor confort, spatiu suficient pentru zbor si intinderea aripilor. Colivie pasari usor de intretinut si igienizat pentru ca pasarile nu sunt organizate in privinta locului in care isi traiesc viata, facandu-si nevoile la intamplare.

Colivii pasari mari construite sa respecte spatiul de care aceste pasari au nevoie. Colivii pasari mari ofera aerare si lumina naturala, doi factori importanti. Dimensiuni colivii pasari mari in functie de specia si rasa de pasari adapostita. 

Colivii pasari exotice confectionate sa respecte pasarile exotice crescute in captivitate. Colivii pasari exotice, locuinta perfecta pentru pasarea sau pasarile pe care le detineti. Colivia pasari exotice este usor de intretinut, curatat si dezinfectat.

Colivii papagal din plasa sudata zincata cu ochiurile de 50X25 cm, peretii, podeaua este din plasa cu ochiuri de 12X25 cm, iar partea de sus a custii din plasa cu ochiurile de 25X25 cm. Colivii papagal ce pot fi invelite, la cerere, cu tabla zincata vopsita pentru un aspect cat mai placut. Colivie papagal sustinuta de un suport metalic cu inaltimea de un metru, la cerere poate fi mai inalt sau mai mic.

Colivii perusi ieftine diferite modele.  Specialistii recomanda colivii perusi cu pereti drepti. De ce colivii cu pereti drepti? Pentru ca perusii sa se ,,ascunda’’in colturile coliviei. Colivia rotunda nu este recomandata in cazul perusilor pentru ca accentueaza sentimentul de nesiguranta. Noi va stam la dispozitie cu colivii perusi in functie de dorintele dumneavoastra.

Colivii pasari ieftine direct de la producator. Colivii pasari confectionate din plasa sudata zincata, material ce nu corodeaza in timp, nu este toxic pentru pasari. Colivii pasari create sa tina cont de spatiul necesar respectivei specii de pasari. Colivie cu acces rapid pentru a va putea scoate cu usurinta prietenul afara.  Colivii ce asigura maximul de confort pentru prietenii dumneavoastra. Colivii pasari echipate cu accesorii standard ce pot fi incluse in pret sau contra cost. Fiecare colivie pasari are o incuietoare de siguranta ce nu se poate desface cu usurinta de catre locatarii acesteia.

Fabrica din Romania cu o experienta in domeniu de peste 20 de ani, executa din plasa sudata zincata la standarde europene colivii pasari ieftine, colivie de vanzare, colivie papagal, colivie perusi, colivii pasari exotice, colivii nimfe, colivii papagali mari, va ofera o gama variata si bogata de colivii. La cerere putem confectiona orice model de colivie, orice dimensiune, pe suport de diferite inaltimi, la cele mai competitive preturi de pe piata romaneasca. 

Produse pe pagină:
Sortare după:

Colivie pasari 100X70cm H=150cm

Colivie pasari 100X70cm H=150cmColivie pentru crescatori de pasari exotice, pasari cantatoare, pasar..

230,00Lei

Colivie pentru papagali 100/100/60

Descriere produs: -colivie papagali -lungime 100 cm -latime 100 cm -inaltime 60 cm -hranitoare -ad..

250,00Lei

Colivie pentru crestere si inmultire pasari

Colivie pentru crestere si inmultire pasariColivie pentru perusi, pentru cresterea si inmultirea per..

425,00Lei