Voliere

Voliere

Voliere

Voliere pasari confectionate din plasa cu ochiuri mici pentru a impiedica patrunderea rozatoarelor si a altor animale in interiorul acestora. Voliera pasari trebuie sa aibe usa de acces pentru crescator, iar in cazul in care cresteti porumbei in semi-libertate, o fereastra de zbor. Voliera trebuie aleasa in functie de specia de pasari care o aveti sau specia de pasari pe care doriti sa o achizitionati si nu in functie de camera. Voliera pasari poate fi simpla, pentru o singura pasare sau mai multe pasari de dimensiuni mici sau poate fi o voliera compartimentata, acest tip de voliera este necesara in cazul porumbeilor. Foarte important de stiut este faptul ca lemnul trebuie folosit cu atentie, unele esente sunt toxice pentru pasari. Lemnul este si mai greu de curatat decat plasa si poate fi mediu proprice pentru dezvoltarea diferitelor insecte, de aceea este mult mai recomandat sa alegeti voliere din plasa sudata zincata. Voliere din plasa sudata zincata ofera luminozitate si aerare continua. Pasarile au nevoie de lumina pentru a-si scalda penajul in razele soarelui.

Voliere porumbei voiajori ce asigura confortul  dupa zbor si spatiul necesar odihnei. Voliera porumbei trebuie sa asigure lumina si aer, cum am mai spus, doi factori vitali. Materialele din care este confectionata voliera porumbei reduc efortul depus pentru curatarea acesteia.

Voliere perusi  sau colivie perusi locul unde acestia isi vor petrece restul vietii. Voliera perusi confectionata din materiale ce nu corodeaza. Desi este mai frumoasa si mai aspectuoasa colivia sau voliera rotunda, aceasta nu este recomandata in cresterea si tinerea perusilor. Colivia perusi trebuie sa aibe colturi in care acestia sa se ascunda.

Voliere canari ce respecta reguri general valabile ca si colivia. Sunt voliere de doua feluri: voliera de camera si voliera de gradina. Indiferent de tipul de voliera ales pentru specia sau numarul de canari trebuie sa aveti in vedere forma si dimensiunile volierei. Se recomanda ca voliera canari sau colivia canari sa nu fie rotunda, rotunjimea accentueaza sentimentul de stres.

Padoc  animale sau pasari confectionat pe cadru metalic vopsit, din profil rectangular 20X30 mm, inchis cu plasa sudata zincata 50X50 mm cu diametrul sarma zincata 2 mm.

Voliere de vanzare  la pret de producator. Va oferim o gama variata de voliere si colivii pentru diferite specii de pasari. Voliere si colivii dimensiuni diferite care respecta spatiul necesar pasariilor dumneavoastra.

Voliere papagali executate din plasa sudata zincata. Voliera papagali tine cont de specia de papagal pe care o aveti. Voliera poate fi simpla sau compartimentata. Voliera papagali compartimentata este utila atunci cand aveti specii de papagali care nu sunt compatibile.

Voliere fazani din plasa sudata pentru a proteja fazanii de diferiti pradatori sau daunatori. Plasa sudata din care este conceputa voliera fazani nu permite evadarea acestora.

Producator de plasa sudata zincata ce confectioneaza la standarde europene si de calitate o gama variata de custi pasari, padocuri, colivii, voliere – ofera din stoc propriu si la cerere voliere pasari, voliere porumbei voiajori, voliere porumbei ornament, voliere canari, voliere perusi, voliere papagali mari, voliere fazani, voliere gaini, tot la cerere, contra cost, putem confectiona colivii si voliere de diferite dimensiuni.

Voliere perusi de vanzare, voliere pasari exotice, voliere pasari, voliera porumbei, voliera papagali mici, voliera gaini, voliere si colivii la cele mai mici preturi de pe piata. 

Produse pe pagină:
Sortare după:

Padoc

Padoc pasari Padoc animale miciPadoc, prin definitie, este un loc ingradit intr-o pasune, un loc spe..

899,00Lei