Custi expozitie gaini

Custi expozitie gaini

Custi expozitie gaini

Expozitia pasarilor a luat, in ultimii ani, un avant considerabil si printre crescatorii de gaini. Expozitiile isi propun sa scoata in fata publicului rase de gaini de la noi din tara sau rase aduse din afara granitelor precum si aspecte din viata lor.

Pentru a le da sansa sa-si arate penajul frumos colorat si pentru a fi apreciate de cati mai multi curiosi din cadrul expozitiei va recomandam sa folositi o cusca speciala, numita cusca expozitie gaini.  Cusca pentru expozitie gaini este realizata astfel incat curiosii si iubitorii raselor de gaini sa poata admira in voie frumusetea acestora. 

Custi gaini expozitie ofera spatiul de care gazdele au nevoie, astfel ele se pot bucura de libertate de miscare in cadrul expozitiei. Spatiul din interiorul fiecarei custi expozitie gaini trebuie sa fie generos, pentru ca daca acestea  se simt libere nu se agita, se pot admira iar sansele dumneavoastra de reusita vor creste.

Custi expozitie pasari realizate din materiale de calitate ce nu cedeaza in timp, sunt foarte usor de curatat si ofera cele mai bune conditii gazdelor. Cusca gaini expozitie este foarte usoara, fiind usor de transportat. 

Realizam custi expozitie de dimensiuni diferite pentru rasele de gaini pe care le aveti sau urmand indicatiile dumneavoastra. De asemenea, pentru clientii care doresc sa-si confectioneze singuri aceste custi de expozitie, fabrica noastra, producatoare de plasa sudata zincata, ofera doritorilor plasa de dimensiuni diferite. 

Cusca expozitie gaini se executa in fabrica noastra din Romania dupa o schita care respecta conditiile favorabile de sedere ale pasarilor care se afla in competitie cu alte surate.  Datorita echipei tinere pe care o avem in sectorul dedicat confectionarii acestor custi de expozitie, realizam la cerere orice model de cusca pentru expozitie gaini de diferite dimensiuni in cel mai scurt timp posibil. 

Dimensiunile unei custi gaini expozitie se aleg in functie de rasa de gaini pe care o aveti. Noi realizam custi expozitie gaini pentru rase pitice si custi expozitie gaini rase mari, trebuie doar sa ne sunati pentru a ne spune ce cusca expozitie doriti pentru pasarile vedete pe care doriti sa le admire intreg publicul. In cazul in care nu stiti ce cusca de expozitie pentru gaini sa alegeti, sau nu sunteti hotarati asupra spatiului dedicat acestor pasari noi va putem ajuta sa alegeti cea mai buna cusca pentru expozitie. 

Avem o experienta de peste 20 de ani in realizarea de custi expozitie gaini mari si mici. Materialele din care confectionam cusca pentru expozitie gaini rezista ani de zile si nu se degradeaza daca se intretine corespunzator. NU realizam custi cu elemente constructive din lemn. Lemnul este greu de curatat si poate gazdui bacterii ce pun viata pasarilor in pericol. 

Vindem din stocul fabricii noastre custi expozitie gaini la pret de producator. Fabrica nu impune clientului achizitionarea mai multor custi, acesta poate cumpara o singura cusca pentru expozitie. 

Custi gaini expozitie pret pentru toate buzunarele. Nu practicam preturi care te fac sa te doara capul doar privind. Preturile noastre sunt garantat cele mai mici. 

Custi gaini expozitie de vanzare la cele mai bune preturi pentru toti crescatorii si iubitorii de gaini rase mici si mari. Fabrica noastra executa custi expozitie si pentru alte specii de pasari. 

Pentru mai multe informatii asteptam sa ne contactati. 

Nu sunt produse în această categorie.