Custi gaini ouatoare/reproductie

Custi gaini ouatoare/reproductie

Custi pentru gaini ouatoare si Custi pentru gaini reproductie

Custi pentru gaini ouatoare, pe diferite capacitati; cusca 10 gaini, cusca 20 de gaini, cusca 30 de gaini, cusca 40 de gaini, cusca 50 de gaini, cusca 60 de gaini, aceste custi, pot fi custi gaini simple, sau custi gaini suprapuse.

Custi gaini ouatoare simple, pot fi cu un modul, sau mai multe module, in principiu, jumatatedepret.ro, recomanda maxim cusca gaini cu 2 module pe nivel, dat fiind lungime de 2 metri, sa fie usor de manevrat, transportat, cat si usor de montat, insa, pot fi folosite custi  gaini ouatoare suprapuse, pana la 3, chiar 4 nivele, bateria de custi gaini, cea mai recomandata este, cusca gaini cu o capacitate de 60 de gaini ouatoare 200X75cm H=150cm

Custi gaini pret de producator, la noi poti sa cumperi o singura cusca si sa profiti de pretul de fabrica, nu esti obligat sa cumperi multe custi, pentru a obtine un pret mic, insa daca doresti sa cumperi mai multe custi, atunci este posibil sa mai poti negocia la pret direct la departamentul de vanzari.

Custile pentru gainile ouatoare sunt confectionate cu o podea putin inclinata, prelungita in exteriorul custii, pentra ca oul de gaina  sa alunece incet si sa se opreasca in colectorul de oua, astfel ouale de gaina vor fi curate si la loc sigur. Aceste custi de gaini, sunt echipate cu tavi pentru colectarea dejectiilor, cu adapatori automate sau manuale pentru apa, hranitoare pentru furaj, montata pe exteriorul custii, astfel incat gaina sa nu poata risipi, furajul.

Custi gaini reproductie pret fabrica de custi, custi pentru reproductia gainilor, special create, cu o stabilitate marita, pentru o siguranta in producerea oualor de incubat, aceste custi pentru reproductia gainilor de rasa buna, sunt  concepute sa puteti pune exact numarul de gaini dorit la un cocos.

Aceste custi de gaini, folosite in reproductia raselor de gaini, sunt echipate cu adapatori automate, hranitoare pentru furaje, tavi pentru dejectii, insa la comanda, custile de gaini pot fi, sau nu echipate la cere.

jumatatedepret.ro, produce custi pentru gaini, confectionate pe cadru metalic, speciale pentru crescatorii de gaini mari, linii echipate complet, custi gaini pentru microferme de gaini, custi gaini pentru ferme de gaini, cu colectoare de oua, adapatori automate, hranitori marite, pentru a se pune furaj o singura data la 24 de ore.

Fabrica noastra produce custi pentru gaini ouatoare care ofera spatiul necesar acestora pentru un trai decent.  In momentul executarii fiecarei custi gaini ouatoare se tine cont de spatiu, inaltime si de podea. Cusca pentru gaini ouatoare este confectionata cu o podea putin inclinata, prelungita in exteriorul custii pentru ca oul de gaina sa alunece incet si sa se opreasca in colectorul de oua. Ouale adunate din colector cusca gaini ouatoare sunt curate si pastrate la loc sigur pana vor fi luate de catre crescator. 

Custi gaini ouatoare ce respecta normele actuale de bunastare a pasarilor. Cusca gaini ouatoare poate fi simpla, cu un modul sau din mai multe module. jumatatedepret.ro recomanda cusca pentru gaini ouatoare cu 2 module pe nivel ca sa fie usor de manevrat, transportat cat si usor de montat sau se pot folosi custi gaini ouatoare suprapuse pana la 3 si chiar 4 nivele. Cea mai eficienta si recomandata cusca gaini ouatoare sau baterie de custi gaini ouatoare poate gazdui 60 de gaini ouatoare si se gaseste la urmatoarele dimensiuni: 200X75cm H=150cm.

Custi gaini ouatoare echipate cu adapatori automate, hranitoare pentru furaj, tavi pentru dejectii. Dotarile acestor custi pasari ouatoare usureaza munca crescatorului si datorita lor gainile vor avea hrana, apa si curatenie tot timpul. Aceste custi de gaini ouatoare pot fi echipate sau nu la cererea clientului. Cusca gaini ouatoare este confectionata din plasa sudata zincata din productie proprie, este foarte rezistenta si usor de intretinut. 

Custi gaini ouatoare dimensiuni diferite. Cusca gaini ouatoare 100X75+15 colector oua H=50 poate gazdui 10 gaini si este echipata cu o hranitoare din tabla zincata, o adapatoare automata profesionala, doua tavi din tabla zincata pentru colectarea dejectiilor. Cusca pentru gaini ouatoare 200X75+15 colector de oua H=50 cu 2 hranitoare, 2 adapatoare automate, 4 tavi pentru colectarea dejectiilor poate gazdui 20 de gaini. Cusca pentru gaini ouatoare 100X75+15 colector de oua H=100 suprapusa pentru 20 de gaini ouatoare. Avem custi gaini ouatoare 100X75+15 colector oua H=150 pentru 30 de gaini ouatoare. Pentru un numar de 40 de gaini ouatoare gasiti pe stoc custi gaini ouatoare 200X75+15 colector de oua H=100.  Custi gaini ouatoare 200X75+15 colector de oua H=150 echipata complet pentru 60 de gaini ouatoare. Custi de gaini echipate cu tavi pentru colectarea dejectiilor, cu adapatori automate sau manuale pentru apa, hranitoare pentru furaj montata pe exteriorul custii, lucru care nu permite gainilor sa risipeasca furajul.

Custi gaini pret de producator. Cusca pentru gaini ouatoare pret mic. Cusca gaini ouatoare pret competitiv. Vindem custi pentru gaini ouatoare la preturi accesibile oricarui buzunar. La noi gasiti custi pasari pret de producator. Fabrica noastra nu obliga la cumpararea mai multor custi, in momentul in care achizitionati o cusca de gaini ouatoare puteti profita de pretul de fabrica, daca doriti sa cumparati mai multe custi atunci aveti posibilitatea sa negociati pretul direct la departamentul de vanzari. 

Custi pentru gaini ouatoare de vanzare de la producator specializat in realizarea custilor de pasari. Custi gaini de vanzare din stoc propriu. Vindem custi gaini ouatoare de dimensiuni si capacitati diferte. Putem realiza la comanda orice model de cusca pentru gaini ouatoare. Si pentru ca producem plasa sudata zincata puteti achizitiona la cele mai mici preturi plasa de diferite dimensiuni in vederea realizarii propriilor custi pentru gaini ouatoare.

Custi gaini reproductie pret fabrica de custi, custi pentru reproductie gaini create special cu o stabilitate marita pentru o siguranta in producerea oualor de incubat. Aceste custi pentru reproductie gaini rasa buna sunt concepute sa puneti exact numarul de gaini dorit la un cocos.

Jumatatedepret.ro produce custi pentru gaini confectionate pe cadru metalic speciale pentru crescatorii de gaini mari, linii echipate complet, custi gaini ouatoare pentru microferme de gaini, custi gaini pentru ferme gaini cu colectoare de oua, adapatori automate, hranitori marite pentru a se pune furaj o data la 24 de ore.

Avem o gama larga de custi pentru gaini ouatoare si va oferim posibilitatea sa va realizam la cerere orice model de cusca pentru pasari. Asteptam sa ne contactati pentru orice nelamurire legata de produsele pe care le comercializam.

Cusca pentru gaini ouatoare respecta toate normele de spatiu, inaltime si inclinatie a podelei. 

Produse pe pagină:
Sortare după:

Cusca gaini ouatoare 100X75+15 colector de oua H=50

Cusca pentru gaini ouatoare pret producatorDescriere custi gaini ouatoareCusca gaini ouatoare 10 gai..

165,00Lei

Custi pentru gaini

Custi pentru gainiCusti pentru gaini ouatoare, cu dimensiunile; 95X75X55cmCusti gaini ouatoare, conf..

165,00Lei

Custi gaini ouatoare 100X75+15 colector de oua H=100

Custi gaini ouatoare de vanzare direct de la Producator de custi gaini ouatoareDescriere produs:Cusc..

290,00Lei

Cusca gaini ouatoare 200X75+15 colector de oua H=50

Cusca gaini ouatoare De vanzare direct din Fabrica de custiDescriere cusca gainiCusca gaini ouatoare..

295,00Lei

Custi gaini ouatoare 100X75+15 colector de oua H=150

Custi gaini ouatoare pret Producator custi animaleDescriere produs:Cusca pentru 30 gaini ouatoare 10..

485,00Lei

Custi gaini ouatoare 200X75+15 colector de oua H=100

Custi pentru gaini ouatoare pret de producator custi animaleDescriere produs:Cusca 40 gaini ouatoare..

575,00Lei

Padoc pret producator padocuri metalice

Padoc pret producator padocuri metalicePadoc pentru cresterea si ingrijirea gainilor la sol, cu posi..

945,00Lei

Custi gaini ouatoare 200X75+15 colector de oua H=150

Custi gaini ouatoare de vanzare direct din Fabrica de custi animaleDescrire produs:Cusca pentru 60 g..

965,00Lei