Custi transport gaini/pui de gaina

Custi transport gaini/pui de gaina

Custi transport gaini custi transport pui de gaina

Custi pentru transportul puilor de gaina, custi pentru transportul gainilor, custi pentru transport pui de gani, custi transport gaini, custi transport pui de gaina, cusca transport gaini, cusca transport pui de gaina

Transportul puilor de gaina, cat si transportul gainilor, facut corect, va aduce mari satisfactii, prin rata mortalitatii scazuta la puii de gaina, astfel va recomandam, sa transportati pui de gaina, in cusca transport gaini pui. Acest model de cusca pentru transportul puilor de gaina, poate fi folosita, la transportul puilor de orice fel, poate fi folosita drept; cusca transport pui de gainda, cusca transport pui de curca, cusca transport pui de bibilica, cusca transport gaini, cusca transport bibilici, cusca transport fazani, cusca transport curcani, cusca transport boboci, cusca transport rate, cusca transport gaste. Pentru puii de prepelita, prepelite, fazani si pui de fazan, exista modele cu inaltimi mai mici, pentru a nu ocupa mult spatiu in vehicul si pentru a nu se agita foarte mult zburatoarele, categoriile ar fi; custi transport pui prepelita, custi transport pui fazan, custi transport fazani, custi transport prepelite.

jumatatedepret.ro, confectioneaza custi transport pasari modele diferite si custi transport animale, de la custi pliabile, pana la custi pentru transportul animalelor mari, in parte, marea majoritate a custilor de transport animale si pasari, sunt dotate sau nu cu diferite accesorii, astfel aveti posibilitatea sa cumparati custi pentru transport animale si pasari, cu tavi pentru colectarea dejectiilor,  cu adapatori manuale, sau  adapatori automate, cu hranitoare pentru furaj, in functie de durata transportului, dumneavoastra stiti cel mai bine daca aveti sau nu, nevoie de accesorii, noi va recomandam in general, la transportul pasarilor si animalelor, pe distante relativ scurte, sa folositi doar cusca transport cu tava pentru colectarea dejectiilor, confectionata din tabla zincata, pentru a nu va murdarii masina.

Custi transport gaini pui pret de fabrica custi pasari si animale, aceste modele de custi pentru transport pui gaina si, sau gaini, sunt la pret de producator, uneori lajumate de pret si puteti comanda oricate doriti, posibil la cantitati mai mari sa mai puteti negocia la departamentul de vanzari.

Cusca transport pui la pret  de fabrica, acum cusca transport pui de vanzare direct de la producator si poate fi expediata oriunde in tara cat si in Republica Moldova, prin curier rapid sau camioane proprii.

jumatatedepret.ro, vinde custi pentru transport si de la alti producatori autorizati de custi, in acest sens suntem dispusi oricand sa primim oferte de la alti producatori pentru a le vinde. Cei ce doresc sa cumpere din Republica Moldova, sunt rugati sa ne scrie pe mail cererea de oferta.

Cusca transport gaini pret corect, calitate buna, experienta de peste 20 de ani in confectii metalice, cat si productia de plase sudate zincate, ne ajuta sa vindem ieftin.

Custi pentru transportul puilor de gaina, sunt confectionate in general, din plasa sudata zincata 25X25 mm si podele din plasa sudata zincata 12X12 mm cu diametrul la sarma zincata 2 mm, astfel plasa sudata zincata 2 mm, face cusca de transport foarte stabila si rezistenta in timp, in plus, acum transportati pui de gaina si gaini, fara sa murdariti masina.

Custile pentru transportul gainilor si a puilor de gaina, sunt prevazute cu manere pe lateral din sarma zincata 3,5 mm, invelita in plastic, pentru o prindere usoara si pot fi suprapuse in masina, pana la 5 nivele, in functie de greutatea puilor, sau a gainilor.

De cate ori ati vrut sa transportati gaini si pui de gaina si a trebuit sa apelati la tot felul de improvizatii care au dus la ranirea gainilor sau a puilor de gaina? Pentru a evita astfel de probleme va recomandam custi transport gaini si custi transport pui. 

Transportul, facut corect, cu ajutorul unor custi transport gaini pui, va aduce mari satisfactii si se reduce rata mortalitatii, in mod special la puii de gaina. Cusca transport gaini nu permite pasarilor sa-si prinda aripile in peretii custii sau picioarele in podeaua acesteia. Indiferent de timpul de transport sau distanta parcursa aceste custi transport gaini ofera siguranta si confort pasarilor. Cusca transport gaini are dimensiuni relativ mari, 102X50cm H=50cm si este prevazuta cu usa de vizitare in partea de sus a custii. Custi transport gaini usor de manevrat datorita celor 2 manere pe care le are pe laterale. Cusca transport gaini poate fi suprapusa peste o alta cusca in timpul transportului fara ca aceasta sa se deterioreze. Custi transport gaini din plasa sudata zincata de calitate, iar la cerere, pot fi echipate cu adapatori automate, hranitori din tabla zincata si tavi pentru colectarea dejectiilor in functie de durata transportului. Noi va recomandam, la transportul pasarilor si animalelor, pe distante relativ scurte sa folositi cusca transport cu tava pentru colectarea dejectiilor, pentru a nu va murdari masina. 

Transportul puilor in siguranta pana la destinatie este la fel de important. Puii de gaina pot fi transportati in custi transport pui din plasa sudata zincata sau in cutie de carton pentru pui de gaina. Puii de o zi pot fi transportati in cutie de carton de unica folosinta cu 4 compartimente si capac. Capacitatea de transport in cutie de carton pentru pui de gaina este de 100 pui o zi. Cusca pentru transport pui gaina se confectioneaza in general din plasa sudata zincata 25X25mm si podele din plasa sudata zincata 12X12 mm cu fir de sarma zincata cu diametrul de 2mm, astfel, plasa sudata zincata 2mm face cusca de transport pui foarte stabila, sigura si rezistenta in timp. Cu aceste custi transport puii si gainile au parte de un transport sigur si confortabil. 

Transportul puilor de gaina, cat si transportul gainilor facut corect in custi transport din plasa sudata zincata sau in cutie de carton pentru pui, de unica folosinta va va aduce mari satifactii prin rata mortalitatii scazuta in randul puilor de gaina. Cusca transport poate fi folosita drept cusca transport pui gaina, cusca transport pui curcan, custi transport pui bibilici, custi pentru transport fazani, cusca transport gaini, custi transport rate, cusca transport gaste. Pentru transportul puilor de prepelita, prepelitelor, exista modele cu inaltimi mai mici, realizate in ideea de a nu ocupa mult spatiu in vehicul si pentru a nu se agita foarte mult zburatoarele.

Va recomandam custi transport gaini si custi transport pui prevazute cu manere pe lateral din sarma zincata 3.5mm invelite in plastic. Pentru a utiliza la maxim spatiul din masina puteti suprapune pana la 5 nivele, in functie de greutatea puilor sau a gainilor.

Cusca transport pui pret de fabrica. Custi transport pui gaina de vanzare direct de la producator si poate fi expediata oriunde in tara cat si in Republica Moldova prin curier rapid sau camioane proprii la cele mai bune preturi.

Cusca transport gaini pret corect, calitate buna. Experienta de peste de 20 de ani cat si productia de plase sudata zincate ne permite sa vindem ieftin.

Custi transport de vanzare din stocul propriu. Custi pasari vii din plasa sudata zincata de calitate. Custi transport pui de dimensiuni diferite. La cererea clientului putem executa custi transport pentru orice pasare. 

jumatatedepret.ro confectioneaza custi transport pasari diferite modele si custi transport animale, de la custi pliabile pana la custi pentru transportul animalelor mari. Majoritatea custilor  pentru transport sunt dotate sau nu cu diferite accesorii. La noi gasiti custi transport pui pret de fabrica, custi transport gaini, custi pasari si animale la pret de producator si uneori la jumatate de pret. Nu sunteti obligati sa comandati un numar de custi, puteti comanda una singura iar in cazul in care doriti sa cumparati mai multe puteti negocia acest aspect legat de pret in cadrul departamentului de vanzari.

jumatatedepret.ro vinde custi pentru transport si de la alti producatori autorizati de custi, in acest sens suntem dispusi oricand sa primim oferte de la alti producatori. Cei din Republica Moldova, care doresc achizitionarea unei custi transport sau a mai mai multor custi sunt rugati sa ne contacteze prin e-mail. 

Cusca de transport gaini si cusca pentru transport pui sunt foarte utile pentru transpotul pasarilor vii in siguranta. La noi gasiti o multime de produse necesare unei gospodarii sau unei microferme. 

Produse pe pagină:
Sortare după:

Cusca transport gaini

Cusca pentru transport gainiDescriere produs:-lungime 102 cm-latime 50 cm-inaltime 50 cmRecomandari:..

144,00Lei