Maternitati pui de gaina

Maternitati pui de gaina

Maternitati pui de gaina

Cumparati maternitate pentru pui de gaina, de la noi ? Atunci noi va ajutam sa va vindeti puisorii de gaina fara a va percepe comision !

Primavara este sezonul in care ies din ou odraslele diferitelor zburatoare. Dupa cum bine stim, gaina este cea mai raspandita pasare domestica ce se creste in gospodarii pentru consumul propriu si in fermele avicole pentru punerea pe piata a produselor rezultate in urma sacrificarii.

Daca ati ales sa cumparati de la piata pui gaina o zi sau aveti un incubator care si-a facut datoria si a adus pe lume pui de gaina trebuie sa stiti ca de acum ei au nevoie de o ingrijire speciala si un spatiu unde vor fi cazati pana la 2-3 saptamani de viata. 

Spatiul unde ii cazati trebuie sa indeplineasca cateva criterii importante. Este foarte important ca acesti pui gaina o zi sa stea la caldura, sa fie feriti de curentii de aer si de umezeala. Pentru a le oferi cele mai bune conditii in vederea unei dezvoltari normale va recomandam sa alegeti o maternitate pentru pui. 

Fiecare dintre aceste maternitati pui gaina realizate de noi sunt proiectate pentru a va oferi atat usurinta in momentul utilizarii cat si siguranta si igiena necesare cresterii puilor. Confectionam maternitati pentru pui o zi solide ce se pot aseza una peste cealalta fara a mai fi nevoie de un rastel, in cazul in care aveti un numar mai mare de pui gaina sau vreti sa dezvoltati o mica afacere cu pui gaina o zi. 

Aceste maternitati pui o zi gaina garanteaza o temperatura optima pe tot parcursul sederii micilor gazde in ele. Caldura este un factor important pentru o dezvoltare armonioasa a puilor iar fabrica noastra echipeaza maternitati pui o zi  cu sisteme de incalzire avansate pe baza de termostat si panouri radiante pentru o incalzire constanta in maternitate. 

O maternitate pui gaina o zi cu dimensiunile L=100cm, l=50cm, H=30 cm are capacitatea de a primi un numar de 100 pui gaina pana la o saptamana, dupa care numar puilor de gaina trebuie redus. Pentru ca fabrica noastra este specializata in confectionarea de maternitati pui gaina putem executa la comanda: maternitati pui gaina capacitati mici, maternitati pui o zi dimensiuni standard, maternitati pui pe 2 nivele, maternitati pentru pui o zi pe 3 nivele suprapuse, maternitati pentru pui de gaina pe 4 nivele, maternitati profesionale pui gaina pe 5 nivele, maternitati pui de gaina suprapuse pe 6 nivele, maternitati pui o zi gaina cu inaltimi diferite pe nivel.

Materialele folosite la realizarea fiecarui model de maternitate pentru pui de gaina nu corodeaza, sunt non-toxice, usor de curatat si dezinfectat. Plasa sudata zincata din care se confectioneaza maternitatile este de cea mai buna calitate. Datorita materialelor din care sunt realizate aceste maternitati pui gaina le veti putea folosi cativa ani la rand, fara sa afectati conditiile de dezvoltare ale puilor.

Podelele acestor maternitati pentru pui gaina sunt din plasa sudata ochiuri mici de 6X6mm, 12X12mm. Podeaua din plasa cu ochiuri mici nu permite puilor de gaina sa-si prinda picioarele in podea, accidentarea nu este posibila si astfel se reduce rata mortalitatii. La cererea clientului podelele de maternitati pui gaina poate fi facuta din plasa ochiuri mici sau din alta plasa sudata existenta in stoc.

Maternitate pui care pleaca din fabrica noastra are urmatoarele dotari de baza: 2 hranitoare din tabla zincata speciale pentru pui de gaina de 1 zi, 2 adapatori automate pentru pui de gaina cu varstele cuprinse intre o zi si 3 saptamani. Maternitate pui de gaina confectionata pe cadru metalic vopsit si imbracata cu tabla zincata de 0.5mm si tabla zincata de 0.35mm. De asemeni, fiecare maternitate pui gaina este echipata cu 2 fasunguri pentru becuri, cablu si stecher. 

Maternitate pui gaina ce ofera toate conditiile optime si decente pentru cresterea si dezvoltarea normala a puilor. Datorita materialelor de calitate din care sunt confectionate, aceste maternitati pentru pui de gaina nu sunt mediu proprice pentru microbi, se dezinfecteaza si curata foarte usor iar oxigenul nu va fi niciodata insuficient. 

Maternitate pui gaina pret convenabil pentru crescatori sau incepatori. Pretul maternitatilor este pe bucata si va recomandam sa le folositi si in interiorul gaspodariilor. Avem cele mai accesibile preturi la maternitati pui de o zi. 

Maternitati pentru pui de o zi de vanzare de la producator. Va oferim produse de calitate la preturi avantajoase. Gasiti maternitati pui gaina tot timpul pe stoc. 

Fabrica noastra realizeaza maternitati pui o zi de diferite dimensiuni si nivele, iar pe langa aceste maternitati va pune la dispozitie maternitati pentru alte specii de pui. Daca nu stiti ce produs sa alegeti, noi va putem ajuta sau va putem oferi informatiile de care aveti nevoie. In cazul in care nu stiti sa folositi maternitatea pentru pui sau oricare alt produs achizitionat de la noi, va putem consilia pentru a utiliza corect produsul/produsele.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Maternitate pui gaina 100X50cm H=30cm

Maternitate pui gainaMaternitate pentru pui de gaina, confectionata pe cadru metalic vopsit si imbra..

205,00Lei