Accesorii prepelite

Accesorii prepelite

Accesorii prepelite, accesorii custi prepelite

Adapatori prepelite, hranitori prepelite, cofraje oua prepelita, caserole oua prepelita, tavi dejectii custi prepelite, sisteme adapare prepelite, sisteme adapare pui prepelita, adapatoare pui prepelita, adapatoare prepelite, hranitoare pui prepelita starter, hranitoare prepelite ouatoare, caserola oua prepelite, caserola oua prepelite

Accesorii prepelite, cofraje oua prepelita, accesorii custi prepelite, accesorii pui prepelite, accesorii maternitati pui prepelita, accesorii microferme prepelite

Accesorii prepelite o gama de produse ce vine in ajutorul crescatorilor de prepelite, facandu-le munca mai usoara si mai curata. La noi gasiti accesorii custi prepelite, accesorii custi pui prepelite, accesorii maternitati pui prepelite, accesorii pentru pasari de curte, cofraje oua prepelita, furtun transparent pentru apa, canistre diferite capacitati pentru adaparea automata.

Cofraje oua prepelita, cofraje oua, cofraje plastic oua prepelite, ambalaj oua prepelite, cofraje plastic oua prepelita, cofraj carton oua prepelita. Cofraje pentru oua de prepelita cu clipsuri pentru inchidere automata. Cofraje oua prepelita, cofraj din carton biodegradabil, rezistente la deschideri numeroase. Cofraje oua prepelita 12 bucati, cofraje oua prepelita 24 bucati, caserole plastic pentru 50 oua de prepelita.

Covor unica folosinta, covor unica folosinta maternitati pui prepelita, covor unica folosinta pui prepelita 60X60 cm, covor unica folosinta pui prepelita 90X60 cm. Covorul absorbant folosit in maternitati pui prepelita pana la 7 zile. Este un bun inclocuitor al presurilor, cartoanelor sau oricarui alt lucru ce poate creste rata mortalitatii in randul puilor de prepelita.

Podea unica folosinta, podea unica folosinta din fibra cu ochiuri mici, podea unica folosinta pentru pui prepelita. Podea de unica folosinta ce se foloseste in primele 7 zile in custi pui prepelita. Podea unica folosinta asemenatoarea unui scutec absorbant.

Plasa unica folosinta, plasa unica folosinta din plastic, plasa unica folosinta pentru pui prepelita, plasa unica folosinta pentru maternitati pui prepelita. Plasa unica folosinta din plastic alimentar ce se poate spala si refolosi la alt ciclu de pui.

Hranitoare prepelite, hranitoare prepelite 100 cm, hranitoare prepelite 64 cm, hranitoare pui prepelita, harnitori prepelite tabla zincata, hranitori prepelite tabla zincata dimenisuni diferite, hranitoare furaj prepelite, hranitoare plastic pentru pui prepelita. Hranitoare confectionata din tabla zincata pentru custi prepelite, custi pui prepelite, maternitati pui prepelita. Hranitoare ce se prinde cu usurinta pe exteriorul custii de prepelite, hranitoare pentru pui prepelite ce se pot pune si in interiorul custiilor, hranitoarea are un grilaj ce nu permite imprastierea furajului. Hranitoare plastic pentru pasari crescute la sol, se umple o singura data pe zi datorita volumului pe care il are. Hranitorile din tabla zincata si din plastic sunt foarte usor de curatat.

Adapatoarea automata, adapatoare automata cu clips, adapatoare automata capacitate mare, adapatoare cu niplu si recuperator, adapatoare automata pentru pui prepelita, adapatoarea automata prepelite, adapatoare automata pentru prepelite, adapatoare automata custi prepelite. Adapatoare automata cu risc minim de blocare, aceste adapatori nu permit prepelitelor si nici puilor de prepelita sa imprastie apa in cusca, sa nu se ude.

Tava dejectii, tava dejectii cusca prepelite, tava dejectii din tabla zincata. Tava din tabla zincata groasa de 0,35 mm,  pentru colectarea dejectiilor. Tava dejectii ce se curata simplu, nu rugineste si rezista in timp. Tava pentru dejectii prepelite se poate confectiona si din tabla mai groasa.

Furtun transparent, furtun transparent pentru apa folosit impreuna cu T egal cu 10 mm pentru a face legatura intre canistrele cu apa si adapatori automate aflate in cusca prepelite, custi pui prepelita. T egal cu 10 mm este un racord util, din plastic alimentar.

Canistra apa, canistra apa capacitati difertite, canistra apa 20 L, canistra apa 30 L, canistra apa cu robinet si plutitor 20 L. Canistra din plastic folosite in sistemul de adapare al prepelitelor, usor de manevrat si de umplut.

Accesorii pentru cresterea prepelitelor asigura puilor de prepelita si prepelitelor un trai decent si adecvat, hrana in permanenta, la fel si apa, cu ajutorul adapatorilor automate conectate la canistrele de apa printr-un furtun transparent. Accesorii prepelite usor de intretinut si curatat.

Accesorii ferma prepelite, accesorii prepelite, accesorii custi prepelite, accesorii maternitati pui, accesorii pui prepelite, cofraje oua prepelita, ambalaje oua prepelita, caserola oua prepelita direct de la producator pentru toti care cresc prepelite, pui prepelite sau cei care vor sa inceapa o mica afacere.

Va oferim accesorii prepelite pret mic direct de la producator,  hranitori executate din tabla zincata de diferite dimensiuni pentru prepelite, pui prepelite, pui gaina; adapatori automate custi prepelite si maternitati pui prepelita, adapatori automate, tavi pentru dejectii, canistre capacitati diferite.

 Caserola din carton pentru 24 oua de prepeltia, este cel mai recomandat sistem de transport pentru ouale de prepeltia, caserola oua prepeltia carton, face ca oul de prepelita sa fie transportat in siguranta, ajungand la destinatie in maxima siguranta. Aceasta caserola pentru oua prepelita, este cea mai indicata pentru transportul oualor de prepelita de incubat, cat si a oualor de consum, rezistenta cartonului face ca oul de prepelita sa nu se sparga, cartonul nu lasa lumina sa distruga embrionul oului, capacitatea unei astfel de caserole de oua din carton, este de 24 de oua de prepelita, insa incap toate modelele de oua in aceasta caserola, inclusiv cele mari Jumbo, fara ca acestea sa se sparga. Caserola carton oua prepeltia, este mai scumpa decat cea de plastic, insa este ecologica, este biodegradabila, rezistenta la socuri.

Adapatoare clopot, pentru puii de prepelite si pentru prepelite, adapatoare pui prepelite cu capacitate de 600 ml, de vanzare la cele mai mici preturi, doar prin jumatatedepret.ro

Adapatori pentru pui de prepelite si prepelite ouatoare pret producator, adapatori manuale pui prepelite si prepelite ouatoare, adapatori manuale si automate ce pot fi montate in interiorul custii de prepelite.

Accesorii prepelite, accesorii pentru custile de prepelite, pentru custi pui prepelite, maternitati pui prepelite de o zi, la cele mai cici preturi din piata, jumatatedepret.ro, vinde accesorii pentru cresterea si ingrijirea prepelitelorsi a puilor de prepelite la cele mai mici preturi din piata.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Cofraje oua prepelita 12 oua

Cofraje pentru 12 oua de prepelitaDescriere cofraje oua prepelita- cofraje plastic oua prepelite&nbs..

0,29Lei

Cofraje oua prepelita 24 oua

Cofraje din plastic pentru oua de prepeltiaDescriere cofraje oua prepelita- cofraje plastic oua prep..

0,37Lei

Cofraje oua prepelita 24 de oua

Cofraje pentru 24 oua de prepeltiaCofraje oua prepelita carton direct de la producator cofraje oua, ..

0,40Lei

Cofraje oua prepelita caserola oua prepelita

Cofraje oua prepelita Caserola oua prepelitaDescriere cofraje oua prepelita sau caserola oua prepeli..

0,40Lei

Furtun transparent furtun plastic

                            &n..

1,50Lei

T egal 10 mm

                            &n..

1,50Lei

Recuperator pentru niplu adapare pui prepelita pui gaina prepelite ouatoare gaini ouatoare

Recuperator pentru niplu adapare pui prepelita pui gaina prepelite ouatoare gaini ouatoareRecuperato..

2,00Lei

Covor de unica folosinta pentru pui de prepelita 60X60 cm

 Covor de unica folosinta pui o ziDescriere produs:-covor unica folosintaRecomandari:-pentru pr..

2,50Lei

Podea de unica folosinta din plasa de fibra cu ochiuri mici pentru pui de prepelita

Plasa cu ochiurile mici-podea unica folosintaRecomandari:-se foloseste ca podea in custile puilor de..

2,50Lei

Covor de unica folosinta pentru pui prepelita 60X90 cm

Covor de unica folosinta pui prepelita o ziDescriere produs:-covor unica folosintaRecomandari:-de la..

3,00Lei

Adapatoare automata niplu prepelite si gaini

Adapatoare automata niplu prepelite si gainiNiplu, adapatoare automata profesionala, pentru adaparea..

4,50Lei

Adapatoare din tabla 50cm

Adapatoare din tabla 50cmAdapatoare din tabla zincata 0,4mmAdapatoare din tabla zincata lunga de 50c..

5,00Lei

Hranitoare pui

                            &n..

5,00Lei

Plasa din plastic pentru podele pui de prepelita 1-7 zile

Plasa din plastic cu ochiuri miciDescriere produs:-plasa plastic-ochiurile 5x5mmRecomandari:- podea ..

5,50Lei

Adapatoare din plastic 5L

                            &n..

6,00Lei

Adapatoare automata Niplu pentru pui de prepelita pui de gaina cu recuperator

Adapatoare dubla automata cu niplu si recuperator pentru pui de prepelita / gainaAdapatoare dubla cu..

8,00Lei

Tava dejectii prepelite gaini 43X53cm

Tava dejectii prepelite si gaini Tava dejectii custi prepeltie custi gainiConfectionam tavi pentru c..

8,00Lei

Hranitoare pui Hranitori pui

Hranitoare pui Hranitoare pentru pui, din plastic, hranitoare pui lineara, 30cm, hranitoare pui..

9,50Lei

Hranitoare prepelite 50 cm

                            &n..

12,00Lei

Hranitoare prepelite 64 cm

                            &n..

13,00Lei

Hranitoare prepelite 100cm

                            &n..

14,50Lei

Hranitoare pasari din plastic 50 cm

                            &n..

16,00Lei

Hranitoare pasari curte

                            &n..

20,00Lei

Canistra cu robinet 20L

Canistra din plastic cu robinet 20LCanistra plastic, canistra 20L- canistra cu robinet din plastic 2..

22,00Lei