Custi transport prepelite

Custi transport prepelite

Custi transport prepelite

Custi transport prepelite sunt confectionate din plasa sudata zincata direct de la producator si sunt recomandate microfermelor, fermelor si tuturor crescatorilor de prepelite. Fabrica romanesca executa custi transport prepelite la cele mai bune preturi de pe piata folosind materiale de cea mai buna calitate.

Cusca transport prepelite este folosita pentru transportul prepelitelor in siguranta, fara ca acestea sa sufere zdruncinaturi si fara sa existe posibilitatea sa iasa din cusca datorita plasei sudate cu ochiuri potrivite din care este confectionata. Custile pentru transport prepelite sunt prevazute cu doua manere de prindere pentru a putea fi transportate intr-un mod lejer si usa de acces ce se blocheaza.

Dimensiuni cusca transport prepelite L=102 cm, l=50 cm, H=20 cm. La cererea clientului putem confectiona custi transport prepelite si la alte dimensiuni decat cele standardizate. Cusca transport prepelite are inaltimea calculata astfel incat pasarile sa nu se urce unele peste celelalte, evitand astfel posibile accidentari datorate transportului.

Cusca transport prepelite are la baza, ca toate celelalte custi prepelite confectionate de noi, o podea din plasa sudata zincata ochiuri mici, pentru a reduce rata mortalitatii sau accidentarea prepelitelor in timpul transportului. Cusca transport prepelite este o cusca foarte rezistenta in caz de manipulare defectuoasa.

Cutie transport pui prepelita de o zi este o cutie de unica folosinta, din carton, cu patru compartimente si capac pentru transportul in siguranta al puisorilor de prepelita cu varsta de o zi. Cutia transport pui poate fi folosita si la altfel de puisori cu varsta de o zi.

Dimensiuni cutie transport pui prepelita de o zi L=58 cm, l=48 cm, H=15 cm. Cutia pentru transport pui poate gazdui in timpul transportului 150/200 de pui prepelita la o zi. Cutiile pentru transport pui prepelita se pot stivui, pentru a transporta mai multi pui o data.

Cusca transport prepelite de vanzare la un pret mic comparativ cu alte custi pentru tranport, astfel poate fi achizitionata de toti cei care isi doresc o cusca transport prepelite.

Construirea unei custi pentru transport prepelite este relativ usoara. Fabrica noastra foloseste materiale de calitate, rezistente in timp si la coroziunie, cum este plasa sudata zincata. In momentul confectionarii unei custi se tine cont de ochiurile pe care le are plasa sudata zincata, pentru ca prepelitele, in cazul in care timpul de transport este mare, trebuie sa scoata capul prin ochiurile plasei ca sa se hraneasca sau ca sa bea apa. Cusca transport prepelite este foarte usor de curatat si igienizat asigurand un maxim de confort pe durata transportului.

Producatorul nu echipeaza custile pentru transport cu hranitori sau adapatori, dar la cerere, contra cost, acesta le poate echipa cu hranitori din tabla zincata ce se prind pe exteriorul custilor cu ajutorul unor cleme si adapatori automate speciale pentru prepelite.

Va recomandam ca atunci cand alegeti custi pentru prepelite sa nu alegeti custi prepelite din lemn sau custi de prepelite care au elemente constructive din lemn, deoarece lemnul este un material ce mentine umiditate, foarte greu de curatat de dejectii si de igienizat, cedeaza in timp si face din cusca un spatiu greu de locuit.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Cusca transport prepelite

Cusca transport prepelite, cusca transport porumbei-lungime 102 cm-latime 50 cm-inaltime 20 cmRecoma..

70,00Lei

Cusca transport prepelite din plastic

Cusca transport prepelite din plasticCusca pentru transportul prepelitelor, confectionata din plasti..

74,00Lei