Eclozatoare

Eclozatoare

Eclozatoare Eclozoare Eclozionatoare

Eclozatoare, de diferite capacitati, direct de la producator autorizat de eclozatoare si incubatoare de oua. Eclozatoarele, sunt confectionate dintr-o incinta bine izolata termic, incalzita la o temperatura exacta, in care se ofera o umiditate constanta si exacta, mai apoi ventilata toata aceasta incinta, unde sunt situate rafturi pe care stau laditele cu oua din care vor iesii puisorii.

Eclozator, este cuvantul care se foloseste pentru dispozitivul care ajuta la eclozarea puilor de gaina, eclozarea puilor de prepelita, eclozarea puilor de curcan, eclozarea puilor de fazan, eclozarea puilor de bibilica, eclozarea bobocilor, . . .Eclozatorul, poate fi de diferite capacitati si in general este calculat pe numarul de ladite de eclozare, o ladita are dimensiunile 60X40cm H=11cm, intr-o astfel de ladita pot ecloza aproximativ 230 pui prpelita, 80 pui de gaina, sau in functie de specie mai multi sau mai putini.

Eclozarea puilor este poate cea mai importanta parte din toata perioada de incubatie la un pui si cea mai dificila, insa daca se tine cont de cativa parametri, rata de ecloziune va fi mare: Unul dintre factorii cei mai importanti la ecloziunea puilor este aerul ( sa fie o cantitate de oxigen suficienta ), in incinta eclozatorului ar fi ideal sa se introduca numai ouale alese, cele care au avut parte de succes la incubatie, ( de exemplu ouale de gaina, trebuiesc verificate la un ovoscop, unde se va vedea foarte usor, daca incubatia a avut sau nu scucces, daca oul insa este limpede, sau partial limpede, atunci acel ou nu va trebui introdus in eclozator ). De ce sa nu introducem toate ouale in eclozator, sau in procesul de ecloziune ? Ouale care nu au fost incubate bine, vor putea afecta foarte mult si pe cele bune, astfel incat, vor produce gaze, ba chiar se pot sparge, afectand intr-un mod grav pe celelalte, scazand rata succesului foarte mult.

Eclozator, eclozor, eclozionator

Temperatura si umiditatea in eclozator, este factorul principal pentru un succes garantat, astfel ecloziunea oualor, va fi de succes daca temperatura si umiditatea, vor fi setate corect si se vor mentine constant pe toata perioada de ecloziune.

Eclozionatoare modele diferite, eclozionator oua pret producator. Eclozionator oua prepelita, eclozionator oua gaina capacitati diferite. Eclozionator prepelite, eclozionator gaini la comanda, pe diferite categorii si dimensiuni