Eclozatoare capacitate mare

Eclozatoare capacitate mare

Eclozatoare capacitate mare

Eclozoare, Eclozatoare, Eclozionatoare

Eclozator oua automat echipament profesional pentru eclozarea puilor de prepelita si puilor de gaina. Dupa cum stim, oul de prepelita are o perioada de incubatie de 16 zile iar oul gaina de 21 zile de aceea in ultimele trei zile ouale se muta cu mare grija intru-un eclozor oua automat. Din momentul mutarii oualor in eclozator oua profesional trebuie sa asigurati temperatura si umiditatea necesare oualor de prepelita sau de gaina. Eclozarea puilor poate dura pana la 8 ore sau si mai mult. Este foarte important sa lasiti puii in eclozator oua profesional pana la uscarea acestora dupa care sa-i mutati in maternitati unde au apa si mancare.

jumatatedepret va pune la dispozitie, la un pret competitiv, eclozionator oua automat cu o capacitate de ecloziune de 10.000 pui prepelita si 3000 pui de gaina. Acest tip de eclozator oua automat ofera avantajul de a pune la eclozat atat oua de prepelita cat si oua de gaina. 

Eclozator, eclozor, eclozionator

Eclozionator oua automat cu controller digital ce afiseaza digital temperatura, umiditatea; sistem de ventilatie pe baza de turbina bimotor, total automatizat. Eclozator oua automat control total automatizat al temperaturii si umiditatii. Capacitatea eclozionator oua automat este de 28 de ladite cu o capacitate de 221 oua prepelita sau 90 oua gaina. 

Eclozatoare oua automate confectionate in totalitate din PVC pe profil de aluminiu. Eclozoare oua automate fara materiale constructive improprii ( lemn, MDF, OSB) la peretii sau tavile eclozatorului, care sunt greu de intretinut, curatat sau pot compromite puii care urmeaza sa iasa. In momentul realizarii fiecarui eclozator oua automat se tine cont nu doar de parte electrica si electonica a acestuia ci si de partea fizica ce mentine temperatura si umiditatea in intregime in eclozator. 

Eclozatoare oua automate cu regim de functionare de peste 10 ani daca mentenanta se face periodic. Este foarte important sa se verifice eclozor oua automat de catre fabricant in baza garantiei oferite. La fel de important este ca eclozionator oua sa fie curatat si dezinfectat dupa fiecare proces de eclozare. 

Eclozionator oua automat ce se comporta asemeni unei closti, el fiind o closca profesionala care asigura rate mari de ecloziune. Ratele de ecloziune in acest gen de eclozoare oua sunt foarte multumitoare, depasind 85% daca pasii urmatii in vederea incubarii au fost corecti. Multi gospodari sunt de parere ca puii scosi din incubator si la final din eclozor oua automat au sanse mai mici de viata, dar nu este adevarat. Sansele de viata ale puilor sunt date de selectia riguroasa, de perioada de pastrare la temperatura si umiditate recomandata a oualor, de modul in care au fost hranite prepelitele sau gainile, daca ouale au fost fertile si multe alte cauze. Ratele scazute de ecloziune NU sunt date de incubator sau eclozatore oua automate decat daca temperatura sau umiditatea nu sunt setate corespunzator, nu exista apa in tava care asigura umiditatea, curatarea si dezinfectia in eclozionator oua nu este facuta dupa fiecare proces, ouale provin din surse nesigure sau sunt infertile, furajarea prepelitelor sau gainilor trebuie sa fie de calitate si nu cu chimicale sau hormoni de crestere, etc. 

Va asiguram ca fiecare eclozator oua automat confectionat in fabrica noastra corespunde tuturor cerintelor necesare procesului de eclozionare. Eclozor oua automat cu afisare digitala, control total asupra temperaturii si umiditatii. Eclozionator oua automat cu sistem de avertizare optic si acustic, sistem de ventilare, precizie de masurare a temperaturii de ± 0.1°C. 

Eclozator oua automat pret accesibil tuturor crescatorilor cu microferme si ferme. Aceste eclozatoare oua automate va scapa de grija si de munca fizica depusa. Eclozionator oua automat ce nu trebuie sa lipseasca celor care incubeaza la scara larga oua de prepelita si oua de gaina.

Eclozatoare capacitate mare de vanzare direct de la producator. Fiind fabrica specializata in confectionarea de eclozatoare oua automate, putem realiza, la cererea clientului eclozoare oua automate de capacitate mica si mare, in functie de nevoile fiecaruia. Pretul se calculeaza in functie de capacitatea fiecarui eclozor oua automat.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Eclozionator oua BIM-28E

Eclozator Eclozionator Eclozor EcloziuneEclozionator oua automat Eclozor oua automat, Eclozionator o..

6.500,00Lei