Eclozatoare capacitate mica

Eclozatoare capacitate mica

Eclozatoare capacitate mica

Eclozoare, eclozionatoare, eclozatoare

Ecloziunea este un proces care incepe din a 19 a zi a incubatiei si tine pana la iesirea puiului din gaoace. In ultimele trei zile ouale de gaina sunt scoase din incubator si mutate in eclozator oua, acesta fiind un echipament profesional destinat eclozionarii. Puii de gaina ies dinoua dupa 21 de zile de dezvoltare embrionala: 19 zile in incubator si ultimele 3 zile in camera de ecloziune. In ultimele 3 zile nu se admite intoarcerea oualor! Durata de ecloziune a puilor este de cateva ore bune si este complet inutila acordarea de ajutor pentru ecloziune. Puii iesiti se vor lasa cateva ore in eclozionator oua.

Eclozor, eclozator, eclozionator

Eclozor oua automat care reduce munca fizica datorita controllerului digital care pastreaza temperatura si umiditatea la valorile setate de dumneavoastra. 

Functiile de baza care se gasesc la un eclozor oua automat sunt: temperatura, umiditatea si ventilatia.

Temperatura in eclozionator oua automat se regleaza si se seteaza  in functie de ouale de gaina si rasa acesteia ( rasa mixta, rasa de carne). Cand se ajunge la 19-21 zile temperatura in eclozator oua gaina se seteaza la 37.6°C iar umiditatea la 80%, din momentul acesta trebuie doar sa asteptati pentru ca puii stiu cel mai bine ce au de facut. Puii au nevoie de timp sa eclozioneze iar aceasta operatiune poate dura cateva ore bune. NU trebuie sa interveniti prea devreme asupra coji oului, puteti provoca o hemoragie sanguina, daca interveniti chiar la timp, puteti risca sa faceti sa eclozeze un pui care nu ar fi putut sa eclozioneze singur. Rezultatul acestei actiuni va fi un pui cu handicap care nu va supravietui foarte mult. Daca eclozionarea nu a inceput in ziua a 21 a nu este totul pierdut, mai asteptati, verificati ouale cu lampa, ascultati daca se aud piuituri. De regula acest lucru inseamna ca temperatura de incubatie a fost mai mica decat cea normala si eclozionarea intarzie. Dupa eclozionare pastrati puii la 35°C pentru inca 24 de ore in eclozator oua profesional. Eclozator oua automat este conceput special pentru a crea conditii bune de temperatura si umiditate puilor, astfel rata de ecloziune este peste asteptarile dumneavoastra.  Eclozor oua automat dotat cu sistem de ventilatie. In ultimele 3 zile procesul de ventilatie trebuie sa fie mai mare pentru a permite puiului de gaina sa se usuce. 

Fabrica noastra produce si comercializeaza eclozator automat profesional pentru oua de gaina. Eclozor oua automat echipat cu un controller digital ce va permite sa setati temperatura si umiditatea la valorile necesare eclozarii. Eclozatoare automate profesionale cu ventilator pentru evacuarea aerului viciat. Eclozoare oua gaina cu sistem de alarma acustic si optic pentru semnalarea problemelor in cazul in care acestea apar. Eclozionator oua automat cu capacitate de 20 lazi ecloziune. Capacitate aproximativa eclozator oua automat de 1800 oua de gaina.

Eclozor oua automat ce se foloseste in marile ferme avicole dar se poate folosi si in gospodarii, rata de ecloziune este mai mare datorita temperaturii si umiditatii din interior. Daca rata de ecloziune este mica, cauzele pot fi multiple, de la hrana gainilor, ouale tinute prea mult inainte de a fi puse in incubator, oua de colectura, temperatura prea scazuta in interiorul incubatorului, etc. 

Eclozionator oua pret mic, de producator.  Pretul acestui eclozator oua gaina este mic comparativ cu alte preturi pentru aceleasi produse existente pe piata. 

Eclozionator oua gaina de vanzare direct de la producator de eclozatoare automate. Producem eclozatoare oua gaina capacitate mica din cele mai bune materiale, rezistente, fara elemente constructive din lemn. Fabrica noastra din Romania poate produce eclozatoare ou automate de diferite dimensiuni la cererea clientului. 

Curatarea si dezinfectia in eclozatoare oua automate se face dupa fiecare proces de eclozare cu ajutorul unei lavete umede cu care se sterge intreg eclozionatorul. 

Avem pe stoc si producem o gama larga de eclozatoare oua automate capacitate mica la preturi accesibile. Pentru orice informatie sau nelamurire va rugam sa ne contactati, astfel va vom inlatura orice grija si nesiguranta. Fiecare eclozator oua produs de noi este realizat la standarde de calitate. 

Produse pe pagină:
Sortare după:

Eclozor oua BIM-E20

Eclozor oua cu o capacitate de 20 lazi ecloziune la pret de producator incubatoare ouaEclozor automa..

3.400,00Lei

Eclozator automat profesional eclozionator 2000 oua gaina

Eclozionator EclozorDescriere produs: Eclozor oua automat, Eclozionator oua automat, Eclozator oua a..

4.200,00Lei