Incubatoare oua

Incubatoare oua

Incubatoare Oua

Cumperi un incubator profesional de la noi ? Atunci noi te ajutam sa iti vinzi puisorii sau bobocii prin magazinul nostru fara a-ti percepe comision. 

Incubatoare oua pret producator de incubatoare profesionale, incubatoare oua industriale, cu o capacitate mare de incubatie, de pana la 10.000 de oua, de gaina, sau incubatoare pentru oua de prepelita, cu capacitati foarte mari, de pana la 50.000 de oua prepelita. Confectionam la comanda, modele de incubatoare diferite, pentru categorii de oua diferite, incubatoare oua gascaincubatoare oua rata, incubatoare oua curca, incubatoare oua bibilici, incubatoare oua fazani, incubatoare oua pauni, incubatoare oua struti, incubatoare oua gaini, incubatoare oua prepelite. . .

Pret incubator oua diferentiat de la producator altul, incubator online la pret redus, incubator oua pret de producator prin magazinul online  jumatatedepert.ro, cele mai mari reduceri le gasiti in sectiunea lajumate incubatoare oua.

Incubator eclozator, Fabrica noastra de incubatoare, produce incubatoare care pot incuba capacitati mari de oua, insa care nu vor ecloza ouale si incubatoare oua, care pot incuba oua si le pot si ecloza, astfel, este bine de stiut care sunt avantajele si dezavantajele in ambele situatii. Producem si incubatoarede capacitati medii pentru microferme, incubatoare cu capacitati diferite: incubator 500 oua gaina, incubator 1000 oua gaina, incubator 2000 oua gaina, incubator 5000 oua gaina, incubator 1000 oua prepelita, incubator 2000 oua prepelita, incubator 5000 oua prepeltia, incubator 10.000 oua prepelita. Incubator cu elozor

In general trebuie sa stiti daca aveti nevoie de un incubator Eclozator, in care aveti un volum de oua maxim de incarcare in inubator si care este egal proportional cu volumul de ecloziune, adica, in aceeasi incinta, in care ati pus ouale la incubat pe site, acum, le veti da jos de pe site, veti pune ouale in laditele de ecloziune, unde vor iesii puisorii si le veti introduce in acelasi incubator, dupa care veti seta umiditatea, temperatura si veti opri sistemul de intoarcere sa mai basculeze, pentru a nu va arunca pe jos puisorii. Avantajul unui astfel de incubator eclozator, este ca veti detine o singura incinta, este usor de manevrat, va ocupa un spatiu mic si veti sti ce capacitate de oua puteti incuba.

Incubator oua, cu o capacitate mai mare de incubatie, este prevazut cu mai multe site, in functie de ouale pe care doriti sa le incubati si este setat doar pe incubatie, de exemplu daca detineti un incubator pentru 12.000 de oua de prepelita, acesta nu va depasi dimensiunile 90X90cm H=2m, insa spatiul interior si sitele de incubatie, sunt confectionate special, ca acestea sa incapa si sa se poata incarca o capcaitate de 12.000 de oua de prepelitia, dar nu va fi spatiu suficient pentru ecloziune si atunci fermierul, are nevoie de un eclozator. 

Care sunt avantajele unui incubator cu o capacitate mare de incubatie ? Sa zicem ca avem zilnic 1000 de oua de prepelita, le strangem timp de 4 zile, dupa care le punem la incubat, dupa 4 zile, vom mai pune 4000 oua de prepelita, timp de 12 zile vom avea deja 12.000 de oua la incubat, astfel incat la a 4a generatie de oua, vom scoate pe prima, pe care o vom baga in eclozator ( in aceasta situatie ne trebuie un eclozator cu o capacitate mica de minim 4 ladite, dar poate fi folosit si este recomandat un eclozator cu 20 de site, pretul fiind aproape acelasi ). Ce am obtinut ? La fiecare 4 zile ( este un calcul aproximativ, desigur, fiecare o sa va feceti calculele dumneavoastra , in functie de categorie de oua pe care le incubati ), veti avea cate 2000 X 0,95 puisori de prepelita = 1900 puisori, am spus 0,95 deoarece cam asta ar fi rata de succes in ideea ca totul va functiona corect. 

Exista si o varianta eficienta, Incubatoare oua ECO, in care se poate incuba, iar in partea de jos sunt laditele de eclozare, astfel, puteti pune la incubat oua dintr-o anumita categorie de pasari, iar in partea de jos veti putea face ecloziunea, veti avea avantajul ca puteti incuba si ecloza in acelasi timp intr-o singura incinta, dar trebuie mentionat ca astfel de situatii, vor fi eficiente mai mult la ouale de prepleita si gaina, acest incubator eclozator tip Eco, este calculat si reglat ca in partea de jos sa fie umiditatea mai mare si temperatura mai scazuta, special pentru o ecloziune cu rata de succes mare.

Ce trebuie sa stim despre un incubator:

Incubator oua indiferent de capacitate si de tipul de oua incubate, este compus din urmatoarele componente:

Incinta incubatorului, care se calculeaza pentru volumul de care este nevoie, in functie de situatie, se tine cont ca volumul de aer sa fie suficient pentru numarul de oua si sa poate fi ventilat in toata aceasta incinta, se mai tine cont sa nu se piarda temperatura din aceasta incinta, astfel incat sa nu consumam multa energie pentru a mentine temperatura de incubatie, deci se vor folosi materiale bune izolatoare termice, in functie de dorinta celui ce le confectioneaza

Sistemul de AERARE in incubator de oua,( este gresit sa spunem ca oxigenam interiorul incubatorului, sau ca putem controla oxigenarea puilor sau a oualor in incinta incubatorului, Oxigenarea este un proces complex si costisitor ce nu se foloseste decat la incubatoare inteligente, produse pentru sute de mii de oua, acelea sunt incubatoare cu procesor care pot controla nu numai cantitatea de oxigen, ci pot face operatiuni la care inca noi nu visam, sistemele de oxigenare costa zeci de mii de euro ). Aerarea intr-un incubator de oua, se face prin guri de aerisire si ventilatoare de evacuare a aerului, in general aceste ventilatoare sunt direct controlate de controller digital, pe baza de senzor de temperatura, acesta va functiona imediat ce temperatura va creste mai mult decat trebuie si implicit va scoate aerul viciat, introducand un aer proaspat ( depinde insa si unde veti amplasa incubatorul, multi fermieri prefera sa il puna in incaperea unde creste si pasarile, cel mai rau posibil, este o cantitate foarte mare de CO2 chiar daca majoritatea spun ca exista oxigen suficient, este de stiut, ca pe langa oxigen si co2, intr-o incapere unde traiesc pasari sau animale, avem foarte mult METAN, care este otravitor pentru ouale ce vor face, sau nu posibila ecloziunea, cu siguranta intr-o astfel de incapere, rata de succes nu va fi mare, sau puisorii vor ecloza cu probleme ). Mai conteaza foarte mult pe langa aer, temperatura si umiditatea incaperii, unde este pus incubatorul de oua, daca de exemplu, il punem intr-o incapere cu o umiditate marita, atunci incubatorul de oua, nu va putea sa o scada, la fel daca il punem intr-o incapere cu o temperatura marita.

Temperatura in incubator, este foarte important, ca temperatura incubatorului sa fie exacta in toata incinta si sa fie constanta, astfel se fac niste calcule simple, prin care turbina interioara sa aiba capacitatea de a invartii aerul cald in incinta, pentru a se pastra o temperatura constanta, rezistentele termice, sunt conectate la controllerul digital in 2 trepte, pentru o reglare a temperaturii corecta si pentru un consum de energie redus, astfel rezistenta 1 va pleca doar cand va avea nevoie sa ajusteze cate putin temperatura, iar atunci cand de exemplu veti deschide usa va fi nevoie de cele doua rezistente sa functioneze. Rezistentele pot fi de diferite modele si puteri, in functie de producator, de capcaitate, de nebunia fiecaruia, insa trebuie avut grija, deoarece in Romania produsele scumpe sunt in general proaste.

Umiditatea in incubator, poate fi obtinuta si controlata prin mai multe moduri, insa cele mai simple si folosite, sunt prin vaporti de apa obtinuti la cald sau la rece, recomandat este sa fie folositi vapori de apa obtinuti la cald, prin evaporarea apei, cu ajutorul unei rezistente electrice speciala, gen boiler deschis, care va fi actionata de controllerul digital, pe baza de senzor de umiditate, trebuie avut grija ce calcule se fac, deoarece odata evaporata apa, daca nu veti pune alta, veti distruge rezistenta si implicit controllerul, exista posibilitatea ca alimentarea cu apa sa se faca automat printr-un flotor cu plutior si astfel nu veti mai avea aceasta problema.

Sistemul de intoarcere a oualor in incubator, format dintr-un SERVOMOTOR, ( un motor special cu un grup diferential si o rotita pe care se monteaza lantul ), care cu ajutorul unui lant, va roti la un unghi stabilit de dumneavoastra sitele cu oua, care sunt montate pe niste rafturi basculante

Controllerul digital, este un dispozitiv electronic, cu 2 randuri de afisaj, prin care odata va arata ce temperatura si umiditate exista in incinta incubatorului si pe de alta parte ce temperatura si umiditate doriti sa fie, aceste setari le faceti dumneavoastra in functie de tipul oualor pe care le incubati. Acest controller are foarte multe functii si difera de la model la model, important pentru dumneavoastra sa stiti, este doar: temperatura in incubator, umiditatea in incubator, timpul de intoarcere a oualor si oprirea sistemului de intoarcere la ecloziune, alarma acestuia va avertizeaza de la caz la caz ca ceva nu functioneaza. Nu deschideti niciodata usa fara sa fi oprit incubatorul definitiv !!! Incubator controller

Acestea sunt doar date informative si nu va recomandam sa incercati acasa, daca nu sunteti autorizat, este periculos sa incercati si viata are mereu prioritate, de aceea va rugam sa nu ne cereti sfaturi cum sa procedati, oridecate ori vor fi probleme, cereti ca un inginer specializat si autorizat sa va ajute !!!

jumatatedepret.ro va ofera garantie 2 ani la incubatoarele produse si service post garantie, contra cost, iar pentru alte incubatoare care nu sunt produse de jumatatedeperet, veti primi cu siguranta garantia producatorului.

jumatatedepret.ro vinde si incubatoare produse de alti producatori din Romania, in acest sens daca sunteti producatori si doriti sa vindeti incubatoare, va rugam sa ne trimiteti pe mail, datele dumneavostra si veti fi contactat. Incubatoare de vanzare de la diversi producatori.

Incubatoare prepelite, incubatore oua gaina, incubatoare oua prepelita, incubatoare pui. 

Incubatoare automate profesionale capacitate de incubare de la 88 oua gaina, la 22528 oua gaina

 Caracteristici principale incubator cu intoarcere automata a oualor

Utilizare clocitoare de pui; incubator oua de gaina, incubator oua rata, incubator oua gasca, incubator oua curca, incubator oua a strut, incubator oua reptile, incubator oua alte pasari

Capacitate clocitoare pui 88-22528 oua,  

Stare clocitoare oua;  nou

Tara de origine incubatoare pui; incubatoare Romania, incubatoare China, incubator de oua Md, incubatoare Arad, 

Producatori incubatoare oua profesionale

Modele incubatoare profesionale

Tensiune de lucru incubatoare automate: 230V

Putere clocitori automate (W): 60-3500W

Dimensiuni incubatoare oua variabile

Greutate incubator de oua: 60-1200 kg

Certificat CE incubator oua automat

Garantie incubator oua profesional: 2 ani

Caracteristica clocitoare elctrica complet automat si multifunctional

Mod control clocitoare; automat, incubator controller, termostat incubator oua

Culoare incubator oua automat alb

Piese de schimb pe stoc: senzor umiditate, rezistenta de incalzire, senzor de temperatura, termostat incubator, 

Metoda de livrare: curier rapid, sau camionul nostru

Ambalare si livrare incubator de oua, clocitoare de oua, se face in conditii bune.

Detalii livrate: in termen de 1-45 zile de la confirmarea comenzii

Incubatoare oua cu intoarcere automata pret producator, clocitoare oua cu intoarcere automata pret producator.

Specificatii incubator oua automat

Incubator oua instructiuni

Capacitate incubator: 88-22528

Durata de viata a unui incubator de oua: 10-12 ani

Garantie pentru incubator de oua: 2 ani

Intoarcere automata a oualor intr-un incubator performant, 

Incubator complet automat pentru oua, incubator de oua profesional

Incubator oua Gaina: 88-22528 bucati

Incubator oua Rata: 63-16128 bucati

Incubator oua Gasca: 32-8192 bucati

Incubator oua prepelita 221-56576 bucati (bird egg)

Putere incubator profesional 60-3500W

Tensiune de lucru incubator pentru oua; 230V

- incubatorul poate incuba oua de marimi diferite

- intoarcerea oualor, masurarea temperaturii si umiditatii se controleaza automat

 Specificatii Incubator Performant Incubator controller

Interval de temperatura afisat: 5-50º C

Precizie masurare temperatura: ±0.1º C

Interval de umiditate afisat: 0-99%RH

Precizie masurare umiditate: ±5%RH

Dublarea numarului de oua: numar maxim de inregistrari de 999 ori

Ciclu intoarcere oua: 0.1-99.9 ore

 Timp intoarcere oua: 0-999 de secunde

Ciclu ventilatie: 5-999 minut

Timpul de ventilatie: 0-999 secunde

Pentru intrebari, va rog sa ma contactati la telefon

Inubator pentru incubatie oua, incubatoare oua de vanzare, incubatoare mici pentru oua, incubator mic pentru oua, incubatoare pentru oua de la pasari de curte, incubatoare oua pasari, incubator oua, incubator oua de gaina, mic incubator automat, incubatoare industriale pentru oua

Exista incubatoare oua cu doua compartimente separate, incubator si eclozionator. Compartimentul de incubatie stau ouale in primele 18 zile ale procesului de incubatie. Dupa aceasta perioada, ouale sunt transferate in eclozionator, unde stau pana la 21 de zile, cand puii eclozeaza.

Incubatorul este folosit in principal pentru a se incuba oua de gaina, oua de  rata, oua de prepelita, oua de fazan, oua de bibilici si oua de papagal. Alte tipuri de oua pot fi, de asemenea, incubate in acest incubator. Separat asiguram tavi pentru oua de prepelita si gaste.

Incubatorul este foarte popular printre crescatorii care doresc sa incubeze oua la scara medie sau mare. Acest incubator este complet automat. Ouale sunt intoarse automat de incubator, temperatura de incubare si umiditate reglate electronic.

Sistem complet automat de intoarcere a oualor – ouale sunt intoarse complet automat prin intermediul unui mecanism cu motor electric – ouale nu trebuie intoarse cu mana

Rotatia oualor poate fi setata pentru diferite intervale de timp

Termostat electronic extrem de precis ce controleaza temperatura de incubare

Turbo-ventilator pentru circulatia aerului constant – asigura fluxul de aer optim in jurul oualor, in interiorul incubatorului. Se evita incalzirea inegala pe zone sau asa numitele ,, puncte fierbinti’’

Incubatorul controleaza umiditatea – adaugati apa si setati

Caldura este furnizata de un element special, industrial

Becuri pentru higrometru si termomentru, ud si uscat – sa monitorizeze in mod constant temperatura de incubare din afara incubatorului

Fereasta de observare – observati evolutia oualor in interiorul incubatorului

Instructiuni complete de incubare – deveniti un expert din prima zi. Pur si simplu urmati pasii simpli si veti obtine rezultate excelente de incubare

Incubatorul este compact, usor de utilizat si robust

Incubator din clasa A de consum, calitate industriala, rezistent la umezeala indelungata, construit din fibra de sticla, cu o umplutura izolatoare – nu se va deteriora din cauza umezelii ca alte incubatoare

Proprietati de izolare excelente, consum mic de electricitate. Inchidere ermetica a usilor in scopul de a preveni pierderile inutile de umiditate si caldura

Usor de dezinfectat si curat – incubatorul poate spalat usor. Acest lucru ne asigura ca incubatorul ramane igienic, obtinandu-se astfel rezultate bune de incubatie

 Cum sa incubezi oua de gaina?

 Daca doriti sa incubati oua de gaina, atunci probabil ca aveti deja prin curte un cotet pentru pasari. Mai aveti nevoie de un incubator si de o closca.

Exista mai multe tipuri de incubatoare pe piata astazi si orice model care este construit bine va va servi bine. Rolul clostii incepe indata ce puii au parasit oul.

Introduceti ouale fecundate in incubator si in mod normal, in aproximativ 21 de zile puisorii vor iesi. Fiecare model de incubator are propriile instructiuni, si este foarte important sa le urmati.. in general, temperatura trebuie mentinuta constanta la aproximativ 37ºC.

Pentru evitarea problemelor va sfatuim sa porniti incubatorul cu cel putin o zi inainte de introducerea oualor. Acest lucru va permite obtinerea temperaturii optime in interior atunci cand ouale vor fi introduse, dar si verificarea eventualelor disfunctionalitati ale incubatorului, fara a mai pune in pericol ouale. Acest lucru poate fi deosebit de important in cazul in care incubatorul are un dispozitiv automat de intoarcere pentru oua. Asigurati-va ca acesta functioneaza!

Pentru cei neinitiati in procesul de incubatie a puilor de gaina, daca incubatorul dvs. Nu are un dispozitiv automat pentru intoarcerea oualor, va trebui sa faceti acest lucru de trei ori pe zi manual.

Daca incubatorul are intoarcere automata, asigurati-va ca puneti mereu ouale in suporti cu capatul mai mic al oului in jos. Puii au nevoie de aer si ei isi iau aerul din bula formata in partea mai groasa a oului. Asezarea oualor ’’cu partea mai mare in jos’’ ii va ucide pe pui in cele mai multe cazuri.

Incubatoarele de calitate vin echipate cu un termometru care trebuie sa fie verificat cel putin o data pe zi. Nu permit temperatura sa scada sub 37ºC sau sa creasca peste37,5ºC. Este foarte important.

In ziua a 18 a scoaateti ouale din sita de incubatie, puneti-le in lada de ecloziune, care este inclusa in mod normal. Nu mai intoarceti ouale. Puii vor ecloza in mod natural, si este important sa permiteti acest lucru sa se intample. Poate dura cam o zi intreaga pentru un pui sa iasa din ou, si nu trebuie intervenit in acest proces natural. Tragandu-l afara cu mana il puteti ucide.

Sistem complet de intoarcere a oualor

Ouale sunt intoarse complet automat prin intermediul sistemului cu motor pentru intoarcere

Ouale nu trebuie intoarse cu mana. Intoarcerea oualor poate fi setata la diferite intervale de timp

Termostat electronic – controlul temperatutii de incubare extrem de precis

Turbo-ventilator pentru circulatia aerului constant – asigura fluxul de aer optim in jurul oualor, in interiorul incubatorului. Se elimina incalzirea inegala pe zone sau asa numitele ,, puncte fierbinti’’

Incubatorul controleaza propria umiditate – pur si simplu adaugati apa si setati umiditatea dorita

Caldura este furnizata de un element industrial

Indicatorii luminosi umed/uscat higrometru si termometru – monitorizeaza in mod constant temperatura interiora si pe cea din afara incubatorului

Fereasta de observare – observati evolutia oualor in interiorul incubatorului, sau fara fereastra pentru a nu deranja ouale in timpul incubatiei

Instructiuni complete de incubare – deveniti un eexpert din prima zi. Pur si simplu urmati pasii simpli si veti obtine rezultate excelente de incubare

Incubatorul este compact, usor de utilizat si robust

Incubator din clasa A de consum, calitate industriala, rezistent la umezeala indelungata, construit din fibra de sticla, cu o umplutura izolatoare – nu se va deteriora din cauza umezelii ca alte incubatoare

Proprietati de izolare excelente, consum mic de electricitate. Inchidere ermetica a usilor in scopul de a preveni pierderile inutile de umiditate si caldura

Usor de dezinfectat si curat – incubatorul poate spalat usor. Acest lucru ne asigura ca incubatorul ramane igienic, obtinandu-se astfel rezultate bune de incubatie

Incubator oua produs in Romania, cu certificare si garantie, la preturi de producator incubatoare oua, asa zisa clocitoare oua, cum i se mai spunea inainte, acum este regasit sub denumirea de incubator oua, respectiv, incubatoare de oua.

Incubator oua automat, nu inseamna ca, face totul automat, un incubator de oua, ca sa fie automat, are nevoie de cateva componente care sa il faca sa fie cu adevarat automat, adica, sa regrelze automat temperatura si umiditatea, sa invarta ouale automat, atunci cand dumneavoastra vreti acest lucru, umiditatea sa o mentina, fara a turna apa in vas, acesta alimentandu-se automat cu apa, . . .

Incubator oua gaina cu functii automate, la fel ca si incubator oua prepelita, care isi regleaza si stabilizeaza parametrii de incubatie si ecloziune, daca puneti oua pentru incubator, care au fost colecatate de la gaini, sau pasarile ale caror oua doriti sa le incubati si respectati instructiunile incubatorului " incubator oua instructiuni " , atunci cu siguranta succesul este garantat.

Incubator oua profesional, in raport cu incubator oua automat, este in general un incubator pentru oua, cu o durata de viata mai indelungata, mai rezistent si care se foloseste intens, aceste incubatoare oua, sunt folosite in general la maxim, aceste incubatoare de oua; oua de gaina, oua de prepelita, oua de strut, oua de curca, oua de fazan, oua de bibilica, oua de rata, oua de gasca, in general sunt confectionate si pentru capacitati mai mari de oua, ajungand la capacitati de pana 100.000 de oua de gaina.

Cand cititi un articol simplu, vand incubator oua, trebuie mai intai sa vedeti unde a fost produs acest incubator, ca sa ii vedeti originea, un incubator performant, cu o rata de ecloziune mare, trebuie sa fie confectionat intr-un atelier specializat sau chiar de o fabrica de incubatoare, cu alte cuvinte, un producator de incubatoare, trebuie sa isi lase ampreta pe incubatoarele produse, astfel incat, chiar si la second hand, cand veti cumpara un incubator sa stiti unde a fost produs, altfel riscati sa cumparati produse artizanale, nefunctionale, fara service, fara piese de schimb si fara acte de provenienta, in Romania, sunt cativa producatori de incubatoare autorizati, cu experienta, care confectioneaza incubatoare pentru oua de prepeltia, gaina, strut, rata, gasca, etc. . .

Cu siguranta noi va recomandam incubatoare oua, vandute prin jumatatedepret.ro, pentru o siguranta si garantie maxima, jumatatedepret.ro vinde incubatoare oua, produse in Romania de fabrica specializata in incubatoare oua, Producator incubatoare oua, dar si comercialieaza incubatoare oua de la alti producatori din lume, cat si din Romania.

Incubatoare oua profesionale, pe categorii de oua, cu transport ieftin oriunde in Romania; 

Alba, Alba Iulia, Arad, Arges, Pitesti, Bacau, Bihor, Oradea,Bistrita-Nasaud, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Caras-Severin, Resita, Calarasi, Cluj, Cluj-Napoca, Constanta, Covasna,  Sfantu Gheorghe, Dambovita, Targoviste, Dolj, Craiova, Galati, Giurgiu, Gorj, Targu Jiu, Harghita,Miercurea Ciuc, Hunedoara, Deva, Ialomita, Slobozia, Iasi, Ilfov, Bucuresti, Maramures Baia Mare, Mehedinti, Drobeta-Turnu Severin, Mures, Targu Mures, Neamt, Piatra Neamt, Olt, Slatina, Prahova, Ploiesti, Satu Mare, Salaj, Zalau, Sibiu, Suceava, Teleorman, Alexandria, Timis, Timisoara, Tulcea, Vaslui, Valcea, Ramnicu Valcea, Vrancea, Focsani.

Trust Development Invest SRL, cel mai mare importator de incuabtoare din tara, a investit in ultimii ani in cea mai mare linie de productie incubatoare profesionale, incubatoare oua gaina, incubatoare oua gasca, incubatoare oua rata, incubatoare oua prepelita, incubatoare oua curca, incubatoare oua struti, incubatoare oua de vanzare la cele mai mici preturi pe piata noastra le gasiti numai prin jumatatedepret.ro, incubatoare profesionale categorii de oua diferite si modele diferite, incuabtoare automate cu toate functiile incluse, incubatoare oua cu intoarcere automata a oualor, incubatoare de vanzare ieftine, pentru toti fermierii si microfermierii, incubatoare profesionale pret importator si producator, incubatoare oua second hand de la fermieri care au crescut si au trecut la incubatoare performante, exportam incubatoare oua si in Republica Moldova, incubatoare md, prin partenerul nostru stategic RULTEHCOM SRL CHISINAU

Incubator de oua cu intoarcere automata, sistem automat de mentinere a umiditatii si temperaturii, incuabtor oua gaina capacitate mica, medie si mare, incubator oua automat, cu functii complete de incubatie, carte tehnica, factura si garantie, incubator oua prepelita, capacitati mari, preturi mici, incubator pentru oua de orice fel, la cele mai mici preturi. Nu oricine zice, vand incubator oua, poate sa si spuna vand incubator oua functionabil si sa ofere garantie incubatorului vandut, compania noastra, se mandreste cu o linie de productie in serie, modele de incubatoare automate profesionale; incubator oua profesional universal, cu site de oua pe categoriile dorite, tot la noi gasiti si oua de vanzare pentru incubator, sau la noi puteti gasi fermieri care vand oua pentru incubat. Temperatura in incubator oua gaina, setata corect poate face sexarea puilor, astfel incat sa aveti parte doar de puicute sau cocosei.

Incubator oua struti de vanzare la preturi corecte, mici, pentru fermieri ce cresc struti, aceste incuabtoare vin echipate complet si sunt insotite de incubator instructiuni, instructiuni incubator oua, sunt de regula, pentru incepatori, dar sunt bine de citit si de cei cu experienta pentru a-si aminti anumite aspecte simple dar eficiente de incuabtie a oualor.

Eclozatoare Eclozoare Eclozionatoare

Eclozatoare, de diferite capacitati, direct de la producator autorizat de eclozatoare si incubatoare de oua. Eclozatoarele, sunt confectionate dintr-o incinta bine izolata termic, incalzita la o temperatura exacta, in care se ofera o umiditate constanta si exacta, mai apoi ventilata toata aceasta incinta, unde sunt situate rafturi pe care stau laditele cu oua din care vor iesii puisorii.

Eclozator, este cuvantul care se foloseste pentru dispozitivul care ajuta la eclozarea puilor de gaina, eclozarea puilor de prepelita, eclozarea puilor de curcan, eclozarea puilor de fazan, eclozarea puilor de bibilica, eclozarea bobocilor, . . .Eclozatorul, poate fi de diferite capacitati si in general este calculat pe numarul de ladite de eclozare, o ladita are dimensiunile 60X40cm H=11cm, intr-o astfel de ladita pot ecloza aproximativ 230 pui prpelita, 80 pui de gaina, sau in functie de specie mai multi sau mai putini.

Eclozarea puilor este poate cea mai importanta parte din toata perioada de incubatie la un pui si cea mai dificila, insa daca se tine cont de cativa parametri, rata de ecloziune va fi mare: Unul dintre factorii cei mai importanti la ecloziunea puilor este aerul ( sa fie o cantitate de oxigen suficienta ), in incinta eclozatorului ar fi ideal sa se introduca numai ouale alese, cele care au avut parte de succes la incubatie, ( de exemplu ouale de gaina, trebuiesc verificate la un ovoscop, unde se va vedea foarte usor, daca incubatia a avut sau nu scucces, daca oul insa este limpede, sau partial limpede, atunci acel ou nu va trebui introdus in eclozator ). De ce sa nu introducem toate ouale in eclozator, sau in procesul de ecloziune ? Ouale care nu au fost incubate bine, vor putea afecta foarte mult si pe cele bune, astfel incat, vor produce gaze, ba chiar se pot sparge, afectand intr-un mod grav pe celelalte, scazand rata succesului foarte mult.

Eclozator, eclozor, eclozionator

Temperatura si umiditatea in eclozator, este factorul principal pentru un succes garantat, astfel ecloziunea oualor, va fi de succes daca temperatura si umiditatea, vor fi setate corect si se vor mentine constant pe toata perioada de ecloziune.

Eclozionatoare modele diferite, eclozionator oua pret producator. Eclozionator oua prepelita, eclozionator oua gaina capacitati diferite. Eclozionator prepelite, eclozionator gaini la comanda, pe diferite categorii si dimensiuni

Eclozatoare capacitate mare

Eclozoare, Eclozatoare, Eclozionatoare

Eclozator oua automat echipament profesional pentru eclozarea puilor de prepelita si puilor de gaina. Dupa cum stim, oul de prepelita are o perioada de incubatie de 16 zile iar oul gaina de 21 zile de aceea in ultimele trei zile ouale se muta cu mare grija intru-un eclozor oua automat. Din momentul mutarii oualor in eclozator oua profesional trebuie sa asigurati temperatura si umiditatea necesare oualor de prepelita sau de gaina. Eclozarea puilor poate dura pana la 8 ore sau si mai mult. Este foarte important sa lasiti puii in eclozator oua profesional pana la uscarea acestora dupa care sa-i mutati in maternitati unde au apa si mancare.

jumatatedepret va pune la dispozitie, la un pret competitiv, eclozionator oua automat cu o capacitate de ecloziune de 10.000 pui prepelita si 3000 pui de gaina. Acest tip de eclozator oua automat ofera avantajul de a pune la eclozat atat oua de prepelita cat si oua de gaina. 

Eclozator, eclozor, eclozionator

Eclozionator oua automat cu controller digital ce afiseaza digital temperatura, umiditatea; sistem de ventilatie pe baza de turbina bimotor, total automatizat. Eclozator oua automat control total automatizat al temperaturii si umiditatii. Capacitatea eclozionator oua automat este de 28 de ladite cu o capacitate de 221 oua prepelita sau 90 oua gaina. 

Eclozatoare oua automate confectionate in totalitate din PVC pe profil de aluminiu. Eclozoare oua automate fara materiale constructive improprii ( lemn, MDF, OSB) la peretii sau tavile eclozatorului, care sunt greu de intretinut, curatat sau pot compromite puii care urmeaza sa iasa. In momentul realizarii fiecarui eclozator oua automat se tine cont nu doar de parte electrica si electonica a acestuia ci si de partea fizica ce mentine temperatura si umiditatea in intregime in eclozator. 

Eclozatoare oua automate cu regim de functionare de peste 10 ani daca mentenanta se face periodic. Este foarte important sa se verifice eclozor oua automat de catre fabricant in baza garantiei oferite. La fel de important este ca eclozionator oua sa fie curatat si dezinfectat dupa fiecare proces de eclozare. 

Eclozionator oua automat ce se comporta asemeni unei closti, el fiind o closca profesionala care asigura rate mari de ecloziune. Ratele de ecloziune in acest gen de eclozoare oua sunt foarte multumitoare, depasind 85% daca pasii urmatii in vederea incubarii au fost corecti. Multi gospodari sunt de parere ca puii scosi din incubator si la final din eclozor oua automat au sanse mai mici de viata, dar nu este adevarat. Sansele de viata ale puilor sunt date de selectia riguroasa, de perioada de pastrare la temperatura si umiditate recomandata a oualor, de modul in care au fost hranite prepelitele sau gainile, daca ouale au fost fertile si multe alte cauze. Ratele scazute de ecloziune NU sunt date de incubator sau eclozatore oua automate decat daca temperatura sau umiditatea nu sunt setate corespunzator, nu exista apa in tava care asigura umiditatea, curatarea si dezinfectia in eclozionator oua nu este facuta dupa fiecare proces, ouale provin din surse nesigure sau sunt infertile, furajarea prepelitelor sau gainilor trebuie sa fie de calitate si nu cu chimicale sau hormoni de crestere, etc. 

Va asiguram ca fiecare eclozator oua automat confectionat in fabrica noastra corespunde tuturor cerintelor necesare procesului de eclozionare. Eclozor oua automat cu afisare digitala, control total asupra temperaturii si umiditatii. Eclozionator oua automat cu sistem de avertizare optic si acustic, sistem de ventilare, precizie de masurare a temperaturii de ± 0.1°C. 

Eclozator oua automat pret accesibil tuturor crescatorilor cu microferme si ferme. Aceste eclozatoare oua automate va scapa de grija si de munca fizica depusa. Eclozionator oua automat ce nu trebuie sa lipseasca celor care incubeaza la scara larga oua de prepelita si oua de gaina.

Eclozatoare capacitate mare de vanzare direct de la producator. Fiind fabrica specializata in confectionarea de eclozatoare oua automate, putem realiza, la cererea clientului eclozoare oua automate de capacitate mica si mare, in functie de nevoile fiecaruia. Pretul se calculeaza in functie de capacitatea fiecarui eclozor oua automat.

Eclozatoare capacitate mica

Eclozoare, eclozionatoare, eclozatoare

Ecloziunea este un proces care incepe din a 19 a zi a incubatiei si tine pana la iesirea puiului din gaoace. In ultimele trei zile ouale de gaina sunt scoase din incubator si mutate in eclozator oua, acesta fiind un echipament profesional destinat eclozionarii. Puii de gaina ies dinoua dupa 21 de zile de dezvoltare embrionala: 19 zile in incubator si ultimele 3 zile in camera de ecloziune. In ultimele 3 zile nu se admite intoarcerea oualor! Durata de ecloziune a puilor este de cateva ore bune si este complet inutila acordarea de ajutor pentru ecloziune. Puii iesiti se vor lasa cateva ore in eclozionator oua.

Eclozor, eclozator, eclozionator

Eclozor oua automat care reduce munca fizica datorita controllerului digital care pastreaza temperatura si umiditatea la valorile setate de dumneavoastra. 

Functiile de baza care se gasesc la un eclozor oua automat sunt: temperatura, umiditatea si ventilatia.

Temperatura in eclozionator oua automat se regleaza si se seteaza  in functie de ouale de gaina si rasa acesteia ( rasa mixta, rasa de carne). Cand se ajunge la 19-21 zile temperatura in eclozator oua gaina se seteaza la 37.6°C iar umiditatea la 80%, din momentul acesta trebuie doar sa asteptati pentru ca puii stiu cel mai bine ce au de facut. Puii au nevoie de timp sa eclozioneze iar aceasta operatiune poate dura cateva ore bune. NU trebuie sa interveniti prea devreme asupra coji oului, puteti provoca o hemoragie sanguina, daca interveniti chiar la timp, puteti risca sa faceti sa eclozeze un pui care nu ar fi putut sa eclozioneze singur. Rezultatul acestei actiuni va fi un pui cu handicap care nu va supravietui foarte mult. Daca eclozionarea nu a inceput in ziua a 21 a nu este totul pierdut, mai asteptati, verificati ouale cu lampa, ascultati daca se aud piuituri. De regula acest lucru inseamna ca temperatura de incubatie a fost mai mica decat cea normala si eclozionarea intarzie. Dupa eclozionare pastrati puii la 35°C pentru inca 24 de ore in eclozator oua profesional. Eclozator oua automat este conceput special pentru a crea conditii bune de temperatura si umiditate puilor, astfel rata de ecloziune este peste asteptarile dumneavoastra.  Eclozor oua automat dotat cu sistem de ventilatie. In ultimele 3 zile procesul de ventilatie trebuie sa fie mai mare pentru a permite puiului de gaina sa se usuce. 

Fabrica noastra produce si comercializeaza eclozator automat profesional pentru oua de gaina. Eclozor oua automat echipat cu un controller digital ce va permite sa setati temperatura si umiditatea la valorile necesare eclozarii. Eclozatoare automate profesionale cu ventilator pentru evacuarea aerului viciat. Eclozoare oua gaina cu sistem de alarma acustic si optic pentru semnalarea problemelor in cazul in care acestea apar. Eclozionator oua automat cu capacitate de 20 lazi ecloziune. Capacitate aproximativa eclozator oua automat de 1800 oua de gaina.

Eclozor oua automat ce se foloseste in marile ferme avicole dar se poate folosi si in gospodarii, rata de ecloziune este mai mare datorita temperaturii si umiditatii din interior. Daca rata de ecloziune este mica, cauzele pot fi multiple, de la hrana gainilor, ouale tinute prea mult inainte de a fi puse in incubator, oua de colectura, temperatura prea scazuta in interiorul incubatorului, etc. 

Eclozionator oua pret mic, de producator.  Pretul acestui eclozator oua gaina este mic comparativ cu alte preturi pentru aceleasi produse existente pe piata. 

Eclozionator oua gaina de vanzare direct de la producator de eclozatoare automate. Producem eclozatoare oua gaina capacitate mica din cele mai bune materiale, rezistente, fara elemente constructive din lemn. Fabrica noastra din Romania poate produce eclozatoare ou automate de diferite dimensiuni la cererea clientului. 

Curatarea si dezinfectia in eclozatoare oua automate se face dupa fiecare proces de eclozare cu ajutorul unei lavete umede cu care se sterge intreg eclozionatorul. 

Avem pe stoc si producem o gama larga de eclozatoare oua automate capacitate mica la preturi accesibile. Pentru orice informatie sau nelamurire va rugam sa ne contactati, astfel va vom inlatura orice grija si nesiguranta. Fiecare eclozator oua produs de noi este realizat la standarde de calitate. 

*ATENTIE: Pozele sunt cu carater informativ !

Produse pe pagină:
Sortare după:

Incubator oua BIM-88

Incubator oua BIM-88Incubator oua gaina, incubator oua rata, incubator oua curca, incubator oua gasc..

3.360,00Lei

Incubator oua strut BIM-S6

Incubator oua strut pret producator incubatoare ouaCumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom a..

3.360,00Lei

Incubator oua BIM-176

Incubator oua BIM-176Incubator oua profesional, incubator oua automat, incubator oua cu intoarcere a..

3.420,00Lei

Incubator oua BIM-264

Incubator oua BIM-264Incubator oua automat, incubator oua profesional, incubator oua cu intoarcere a..

3.480,00Lei

Incubator oua BIM-352

Incubator oua BIM-352Incubator performant pret producator, incubator profesional cu intoarcere autom..

3.540,00Lei

Incubator oua BIM-440

Incubator oua BIM-440Incubator automat profesional, incubator cu intoarcere automata a oualor, incub..

3.600,00Lei

Incubator oua 540 oua de gaina BIM-540G

Incubator automat profesional pentru oua de gaina BIM-540GIncubator automat profesional pentru oua d..

3.624,00Lei

Incubator oua gaina BIM-528

Incubator oua gaina BIM-528Cumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa iti vinzi puisor..

3.660,00Lei

Incubator oua strut BIM-S12

Incubator profesional pentru oua de strutIncubator automat profesional, incubator profesional pentru..

3.720,00Lei

Eclozor oua BIM-10E

Eclozor oua cu o capacitate de 10 lazi ecloziune la pret de producator incubatoare ouaEclozor automa..

4.020,00Lei

Incubator oua cu eclozor BIM-G600E

Incubator eclozor incubator cu ecloziune BIM-G600EIncubator pentru oua de gaina cu eclozionator, iin..

4.080,00Lei

Incubator oua gaina pret promotional BIM-1260G

Incubator pentru 1260 oua de gaina, sau 1260 oua de rata, Incubator oua manual de utilizareCara..

4.140,00Lei

Incubator oua strut BIM-S24

Incubator oua strut Incubator oua strut cu ecloziuneIncubator oua strut, incubator profesional pentr..

4.140,00Lei

Incubator eclozator Microferma BIM-528E2

Incubator eclozator microferma BIM-528E2P Cumperi incubator de lanoi ? Atunci noi te vom ajuta ..

4.200,00Lei

Incubator oua gaina BIM-880

Incubator oua gaina BIM-880Cumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa iti vinzi puisor..

4.680,00Lei

Incubator oua strut BIM-S36

Incubator profesional oua strut Cumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa iti vi..

5.040,00Lei

Eclozator automat profesional eclozionator 2000 oua gaina

Eclozionator EclozorDescriere produs: Eclozor oua automat, Eclozionator oua automat, Eclozator oua a..

5.160,00Lei

Incubator oua BIM-1056

Incubator oua Incubator oua, incubator oua automat, incubator oua profesional, incubator oua pr..

5.400,00Lei

Incubator oua BIM-1232

Incubator oua BIM-1232Incubator oua profesional, incubator oua automat, incubator oua pret producato..

5.880,00Lei

Incubator oua prepelita Incubator oua gaina BIM-3536G

Incubator oua prepelita incubator oua gaina BIM-3536GIncubator oua prepelita, incubator oua gaina, i..

5.880,00Lei

Incubator oua strut BIM-S54

Incubator automat pentru oua de strutCumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa iti vi..

6.120,00Lei

Incubator oua BIM-1408

Incubator oua BIM-1408Incubator oua profesional, incubator oua automat, incubator oua cu intoarcere ..

6.600,00Lei

Incubator oua BIM-1584

Incubator oua BIM-1584Incubator oua automat, incubator oua cu intoarcere automata a oualor, incubato..

7.200,00Lei

Incubator oua strut BIM-S72

Incubator eclozor oua strut Incubator profesionalCumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom aju..

7.560,00Lei

Incubator oua gaina Incubator oua rata BIM-1800G

Incubator oua gaina incubator oua rata BIM-1800GCumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajut..

7.680,00Lei

Eclozionator oua BIM-30E

Eclozator Eclozionator Eclozor EcloziuneEclozionator oua automat Eclozor oua automat, Eclozionator o..

7.800,00Lei

Incubator oua BIM-1848

Incubator oua BIM-1848Incubator oua automat, incubator oua profesional, incubator oua cu sistem de i..

8.040,00Lei

Incubator oua BIM-2112

Incubator oua BIM-2112Incubator automat, incubator cu sistem de intoarcere automata a oualor, incuba..

8.400,00Lei

Incubator oua strut BIM-S96

Incubator performant oua strutCumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa iti vinzi pui..

8.880,00Lei

Incubator oua BIM-2376

Incubator oua BIM-2376Incubator oua automat, incubator oua profesional, incubator oua cu sistem de i..

9.000,00Lei

Incubator oua gaina pret promotional BIM-G3120

Incubator automat pentru oua de gainaCaracteristici principale ale incubatorului BIM-G3120 Incubator..

9.240,00Lei

Incubator oua BIM-2640

Incubator oua BIM-2640Incubator automat profesional, incubator automat, incubator profesional, incub..

9.600,00Lei