Incubatoare Second Hand

Incubatoare Second Hand

Incubatoare second hand

Cumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa iti vinzi puisorii, fara a-ti percepe comision !

Incubatoare Second Hand, Clocitoare second hand, clocitoare oua second hand, incubatoare profesionale second hand, incubatoare oua second hand, incubator SH

Vinzi, sau cumperi incubator pentru oua ? Trimite mail pe adresa noastra de mail, daca vrei sa vinzi un incubator de oua.

Jumatatedepret.ro a creat aceasta sectiune pentru cei ce au un incubator folosit si nu le mai este de folos, cat si pentru cei ce doresc sa cumpere un incubator folosit, incubator second hand, astfel daca detineti o clocitoare pe care doriti sa o vindeti, o clocitoare electrica in stare de functionare, cat si defecta pentru piese de schimb, va trebui sa ne contactati pe mail si sa ne spuneti ce doriti sa vindeti, dupa o analiza atenta a produselor dumneavoastra si un acord comun, dumneavoastra va trebui sa aduceti clocitoarea second hand sau incubatorul second hand, la unul din sediile noastre, pentru a le face o revizie tehnica, a le proba si a le pune la vanzare, ( in situatia in care nu puteti aduce clocitoarea sau incubatorul la sediul nostru, vom trimite noi curierul rapid la dumneavoastra pentru a fi ridicat ). Poate vi se pare un sistem ingreunat de vanzare a unui incubator sau a unei clocitoare de oua, insa jumatatedepret.ro, este un magazin specializat in comercializarea de accesorii pentru animale si pasari, incubatoare oua, custi pasari si animale, accesorii microferme, oua de incubat, accesorii ferme si crescatorii de animale si pasari, cat si animale si pasari pe diferite categorii. Astfel ne concentram pe un singur domeniu de activitate Animale si pasari, cresterea si inmultirea lor.

Vinzi clocitoare de oua, incubator oua, fara ca cineva sa te sune la telefon, fara ca telefonul tau sa fie publicat in ziare, anunturi telefonice, sau magazine online, astfel nimeni nu te va deranja si nimeni nu va afla numarul tau de telefon. Acum poti vinde orice este in domeniul animalelor si pasarilor fara a-ti oferi public datele de identitate sau numar de telefon, mailul tau va fi mereu curat si nu umplut de SPAM-URI, ca atunci cand dai un anunt online pe un site de vanzari. Noi protejam identitatea ta si te ajutam sa vinzi.

O clocitoare de pui, poate fi folosita de cateva ori pe an, in general primavara, atunci cand doresti sa inmultesti puii de gaina, sau puii de prepelita, sau orice alt ou de incubat, ce poate fi incubat intr-o clocitoare electrica, astfel daca nu te ocupi cu incubatul oualor si doar doresti sa incubezi cateva oua in gospodarie, o clocitoare second hand iti este bine venita, daca insa detii o astfel de clocitoare sau un incubator de oua, care nu iti mai sunt de folos, acum poti sa le vinzi, fara a depune un mare efort, fa ca fiecare obiect sa fie folosit si refolosit, atat cat a fost creat si nu-ti umple gospodaria cu obiecte de care nu mai ai nevoie, poate cineva chiar are nevoie de acel obiect si nu-si permite sa il cumpere nou. 

Clocitoare pret redus poti sa gasesti de vanzare si sa o folosesti ani buni, fara a mai cumpara o clocitoare noua, incubatia oualor poate fi facuta cu orice model de clocitoare, care a fost confectionata in astfel de scop, desigur sunt clocitoare de oua performante, automate si profesionale si sunt clocitoare de oua cu o rata de ecloziune mai mica. In functie de bugetul fiecaruia, va puteti cumpara o clocitoare mai performanta sau mai putin eficienta, cand va cumparati o clocitoare de oua, trebuie sa va luati in calcul de la inceput cu ce scop o faceti, ce oua doriti sa incubati, ce capacitate aveti nevoie, cat de eprformanta sa fie, iar in functie de necesitatea si de bugetul fiecaruia, veti face alegerea perfecta.

O clocitoare automata profesionala ar trebui sa aiba urmatoarele caracteeristici tehnice;

Utilizarea unui incubator automatic profesional ar trebui sa fie pentru o categorie de oua bine stabilita de producatorul de incubatoare, nu este indicat ca incubatorul de oua sa fie universal,  in general, incubatoarele de oua, sunt urmatoarele; incubator oua gaina, incubator oua prepelita, incubator oua rata, incubator oua curca, incubator oua bibilica, incubator oua gasca, incubator oua fazan, incubator oua strut. Exista variante de incubatoare automate profesionale care pot incuba orice astfel de oua, insa trebuie studiat foarte bine cum se va face incubatia oualor in functie de categoria de oua pe care doriti sa le incubati. Clocitoare de oua mica, gen lighian cum spun unii, poate fi folosita pentru aproape orice categorie de oua, daca se vor respecta regulile de baza, dat fiind faptul ca marea lor majoritate nu stiu sa creasca umiditatea controlat, va trebui sa aveti un pulverizator de apa si sa pulverizati apa calduta 37 de grade, peste oua in functie de ziua in care ati ajuns la incubatie, in ultimele 3 zile, in general se va pulveriza de 6-7 ori pe zi, in functie de ouale pe care le incubati. Incubatoarele automate profesionale, nu au nevoie de aceasta operatiune de pulverizare, umiditatea in incubator fiind controlata de un incubator controller digital.

Tensiunea de alimentare va trebui sa fie de 230 Volti, cu o impendanta de 50-60 Hz, cat are reteaua de tensiune din Romania. In acest sens, pentru o incubatie buna, cat si pentru protectia incubatorului dumneavoastra, trebuie sa va asigurati ca nu aveti caderi majore de tensiune la instalatia unde folositi incubatorul de oua, sunt oameni care sudeaza in timp ce incubaeaza oua, sau care introduc incubatorul intr-un prelungitor subtire lung de peste 100 de metri, avand incubatorul intr-o magazie aruncata in spatele curtii. Aceste exemple negative nu fac bine incubatorului si chiar puteti sa distrugeti controllerul digital, acest incubator controller, este relativ sensibil la fluctuatiile de tensiune si va trebui protejat, daca va permite bugetul, atunci pentru siguranta incubatiei de oua, puteti alimenta incubatorul automat, printr-un stabilizator de tensiune.

Carcasa unui incubator automat, trebuie sa fie confectionata dintr-un material foarte bun izolator termic, astfel incat temperatura si umiditatea din interior sa fie pastrate cat mai bine, pentru un consum de energie redus. O clocitoare mica, in general este confectionata dintr-un plastic alimentar destul de bun, insa pentru o incubatie cat mai buna, trebuie avut grija locatia unde aceasta clocitoare de oua va fi amplasata, astfel daca o veti pune intr-un mediu prea calduros, ea nu va mai produce in interior caldura si astfel umiditatea din interior va fi scazuta, incubatia fiind esuata, de aceea vara cand e cald, clocitoarea nu va functiona in paramentrii, multi crescatori de pasari in gospodarie, incerca sa incubaeze in luna Iulie cand e cald si cred ca sunt ouale de vina, insa daca va amplasa clocitoarea electrica intr-un loc cu o temperatura aproximativa de 20 de grade si o umiditate medie de50 % RH, atunci va avea surpriza ca majoritatea puisorilor sa eclozeze.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Incubator oua second hand Cleo 5X2 DTH

Incubator oua second hand Cleo 5X2 DTH plus dispozitiv cu alimentare din exterior Incubator Cle..

200,00Lei

Incubator oua second hand

Incubator oua second handIncubatoare second hand, incubator second hand, clocitoare second hand, clo..

2.000,00Lei

Incubator 1260 oua gaina cu ecloziune

Incubatoar pentru 1260 oua cu eclozor inclusIncubator pentru 1260 de oua gaina, sau 1260 oua rata, s..

3.500,00Lei

Incubator oua gaina

Incubator oua gainaIncubator oua profesional, capacitate de incubare 2.816 oua gaina, sau 7.072 oua ..

4.200,00Lei

Incubator eclozator 5400 oua gaina SH New

Incubator eclozator 5400 oua gaina SH

Incubator eclozator de vanzare 5400 oua gaina SHIncubator eclozator ca nou de vanzare, model pe caru..

9.500,00Lei