Incubator oua second hand Cleo 5X2 DTH plus dispozitiv cu alimentare din exterior 


Incubator Cleo 5 cu un etaj intermediar, cu termometru, sistem de intoarcere a oualor, de gaina sau oualor de prepelita, ( incubatorul este livrat  cu sistem pentru oua de prepeltia si sistem pentru oua de gaina ), plus dispozitiv  cu alimentare apa din exterior.

Acest incubator, a fost cumparat de un gospodar si folosit la cateva incubatii, dupa care a investit mai apoi intr-un incubator performant, un incubator automat profesional pentru reziltate mai bune, astfel si-a dat seama ca acesta clocitoare electrica semiautomata, ocupa spatiul degeaba in magazie, iar altcineva poate are nevoie de ea, astfel s-a hotarat sa o vanda.

Capacitatea acestui incubator second hanc incubator cleo 5 2XDTH, este de 41 oua gaina pe etaj, adica 82 oua gaina per incubator si 74 oua de prepelita pe etaj, adica 148 oua prepelita per incubator, este de stiut, ca la o incubatie se pot incuba oua de prepelita, oua de gaina, chiar si alte categorii de oua, insa capacitatea indicata este cea de mai sus.

Acest incubator de oua cu termometru, este indicat, gospodarilor, care doresc sa incubaeze oua in gospodarie, intr-un numar relativ mic. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Incubator oua second hand Cleo 5X2 DTH

  • 200,00Lei / (buc) taxă incl.
  • Pretul este pe Bucata

Etichete: Incubator oua second hand Cleo 5X2 DTH