Incubatoare oua mici

Incubatoare oua mici

Incubatoare oua mici

Cumperi un incubator profesional de la noi ? Atunci noi te ajutam sa iti vinzi puisorii sau bobocii prin magazinul nostru fara a-ti percepe comision !

Stiti ca practicarea incubatiei artificiale provine din China, cu mult inainte de anul 2000 i.e.n, unde se utilizau cuptoare de diferite capacitati? Cuptoarele erau realizate din lut ars si erau formate din doua incaperi suprapuse, in incaperea de jos se facea focul iar in incaperea de sus se puneau ouale care erau asezate intr-un cos pe fundul caruia se punea un strat de pamant. De ce pamant? Pentru ca pamantul mentinea temperatura constanta de incubatie. Si in vechiul Egipt existau preocupari pentru obtinerea puilor prin incubatie artificiala, egiptenii insa practicau incubatia artificiala a oualor in gramezi de balegar, mai tarziu, aceasta tehnica a fost perfectionata, astfel ouale erau puse la incubat in vase de lut, care erau la randul lor, ingropate in balegar.

Incubarea artificiala nu s-a oprit la acest nivel de dezvoltare, s-au cautat tot felul de solutii tehnice pana s-a ajuns la construirea incubatoarelor. La ora actuala sunt produse echipamente de incubatie artificiala cu capacitati variabile, de la cele destinate uzului familial pana la cele destinate unitatilor mari.

Asadar, sunteti crescator de pasari si vreti rezultate bune in urma procesului de incubare? Doriti sa cresteti pui in propria gospodarie pentru a oferi familiei carne si oua naturale, fara gust de pastile si tot felul de vitamine ?

Noi venim in ajutorul dumneavoastra, al crescatorilor de pasari, cu incubatoare pentru oua de capacitate mica.

Incubatorul este o ,,mama’’ artificiala, folosita in scoaterea puilor de pasare, care ofera conditiile necesare oualor pentru ca procesul de incubatie sa fie dus la bun sfarsit cu rezultate multumitoare. Pe langa faptul ca ofera rezultate bune, incubatorul face treaba pe care trebuia sa o faceti dumneavoastra, intoarce singur ouale cu ajutorul sistemului cu care este dotat, astfel veti sta fara griji.

Incubatoarele automatizate, fata de cele manuale, au o serie de avantaje importante:

- intoarce automat ouale

- asigura reglarea automata a temperaturii si a umiditatii din interior

- puteti decide ce fel de oua incubati si data la care sa aveti puii

- randament mai bun fata de clocirea pe cale naturala

Incubatoare oua mici realizate din materiale de calitate ce pastreaza o temperatura constanta in interior, temperatura constanta permite dezvoltarea corecta a embrionului.

Incubator oua mici cu sistem automat de intoarcere a oualor. Ouale, in interiorul incubatorului, sunt asezate in site de incubatie, sitele sunt gandite ca temperatura sa fie aceeasi pe toata suprafata oului. Sitele in care se pun ouale se aseaza pe rafturile mobile ale incubatorului.

Incubatoare oua mici prevazute cu sistem de temperatura si umiditate controlate cu ajutorul unui controller digital. Temperatura si umiditatea din interiorul incubatorului se seteaza in functie de ouale pe care doriti sa le incubati. Controllerul permite setarea functiilor de baza pentru fiecare tip de ou in parte.

Incubatoare oua mici echipate cu controller digital pentru o buna functionare pe toata perioada incubarii. Controllerul elimina aerul viciat din interiorul camerei de incubat si introduce oxigen, avertizeaza optic si acustic eventualele probleme, regleaza si controleaza tot ceea ce dumneavoastra cereti in functie de ouale incubate.

Producator de incubatoare oua mici, confectioneaza incubatoare, ce se alimenteaza cu energie electrica, in conformitate cu normele in vigoare si va recomanda ca atunci cand vreti sa deschideti incubatorul sa opriti alimentarea cu energie electrica pentru a reduce riscul de a va curenta. Puterea de consum este calculata la capacitatea incubatorului.

Echipamente de incubare artificiala cu o rata de ecloziune de peste 90% daca ouale puse la incubat sunt fertile, coaja nu prezinta deformatii, provin din matca de pasari sanatoase, hranite natural fara hormoni de crestere.

Incubatoare oua vanzare la preturi de producator.  Incubator pentru oua prepelita, oua de gaina, incubatoare oua la preturi mici. Incubatoare oua mici preturi accesibile.

Incubatoare oua usor de dezinfectat datorita spatiului din interiorul acestuia si faptului ca incubatorul nu are elemente constructive din lemn in componenta sa. Incubatorul, dupa fiecare utilizare, trebuie dezinfectat pentru urmatoarea serie de oua.

Ferma noastra, inainte de a pune la vanzare incubatoarele, testeaza fiecare model in vederea unui rezultat multumitor. Trebuie luat in calcul ca  rezultatul este in functie de cat de fertile sunt ouale si de locul din care provin.

Nu sunt produse în această categorie.